• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kızlarr bende bugün test yaptıımmm vee sonuçç pozitiff hamileyimmmm
rabbim bana bağşlasınnnn daha 4 gün var günümeeee

demekki batimiz seninle ayni:) kan testimi yaptrdin cnm ? ben batima kdr en az bekliyim diyorum ama hamileyim gibi hissediyorum cunku sol kasigimda agri var ve surekli midem yaniyor

:30:
bende nisan 4 de düşük yaptım adet günm 25 günde bi olur bugnde 25. gün daha 4 gün var otomatik hesaplayıcıya göre hiç adet görmedn hamile kaldım

dusukten snrada hemen kalanlar varmis cnm sende onlardan birisin demekki Allah saglikla kucagina almayi nasip etsn tatlim darisi hepimizin,topigimizin basina insallah

kizlarr bende insallah bir guzel haber patlatabilirim :) batima 4 gun var ama vucudumda dusuk yasadigimdaki belirtiler var bilmiyorum ama dune kdr cok umutsuzdum belirti yok diye...dun ve bgn biseyler oluyo bana :) hayirlisi dua edinn nolur hissettiklerimin sonucu guzel olsun:) rabbim hepimize hayirli ve saglikli bebisler nasip etsn ins

canım inşallah sendende güzel haberler alırız. dört gözle bekliyorum:71:

:30:

dusukten snrada hemen kalanlar varmis cnm sende onlardan birisin demekki Allah saglikla kucagina almayi nasip etsn tatlim darisi hepimizin,topigimizin basina insallah
saol canm inşş darısı sizlereee

ay bir bebiş daha geliyor:46::46: :64::64:
tebrik ederim,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,dualarını bekliyoruz canım
saol canmm darısı hepinieeee

slm kızlar bende katıldım aranıza lns hepımız alırız guzel haberlerı bu yıl.....

hoşgeldinn :71:

ne guzel ya :)))))))))) bıgun bende bu haberı verebılcakmıyım acaba:((((((( hayırlı olsun canım darısı basımıza

kizlarr bende insallah bir guzel haber patlatabilirim :) batima 4 gun var ama vucudumda dusuk yasadigimdaki belirtiler var bilmiyorum ama dune kdr cok umutsuzdum belirti yok diye...dun ve bgn biseyler oluyo bana :) hayirlisi dua edinn nolur hissettiklerimin sonucu guzel olsun:) rabbim hepimize hayirli ve saglikli bebisler nasip etsn ins
inşallah canım guzel haberlerini bekiyorum:29:

:66::66::66::64::64::64::64::64::nazar::nazar: bugn ne kadar bereketli maasallah allah tamamına erdirsin cnm inş belirtilerin varıydi kan testiylemi ogrendin sonucunu
slm kızlar bende katıldım aranıza lns hepımız alırız guzel haberlerı bu yıl.....
hosgeldin canım aramıza:71:

canım bence sen ekadomun sayfasındaki diğer arkadaşlara da bi sor bende bornovaya baya uzak olduğum halde hüseyin beye gidyorum.yumurta takibim yapılıyor.salı ordayım tekrar

sen uzak ilçeden geliyosun ben başka şehirden.. biz orda tanışabiliriz senle feryal_efe ;)
ve inşallah ikimizde hamiş olarak:7:

aayy bugün aldığımız ikinci güzel haber :nazar:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :49::16::16::nazar:

ne guzel ya :)))))))))) bıgun bende bu haberı verebılcakmıyım acaba:((((((( hayırlı olsun canım darısı basımıza

hoşgeldin flowers..bencede darısı başımıza
Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bizde kısa zamanda böyle haberler verelim:49:

hadi tatlim bekliyoru insallah.. dedigin gibi de zaten kardesim hamis olsa bukadar sevinirim yani gurbet elde bissurruuu bacim varr ve yegenimm hheyyyyy
masaallah.. teberekallah... neguzel gidiyz yaa hayirli olsun guelim.. insallah kucagina almayi nasip eder rabbim bu kez...

screamaway tatlim kaciriyosun guzel haberleri canli olarakkkk....;;:66::66:

hatunlar aklima takilan bisey var... simdi bugun dr gittimya eger gebelik olsaydi rahimde gorunur muydu?? batim henuz 2mayis.. (30nisan yaziyor listede ama kahverengi akintinin deil kirmizinin basladigi gunu saymak lazimmis sordum bugun) nette baktim biraz minimum 4 haftalikken keseyi goren var 5 haftadan basliyor.. benimde biraz suphelerim var olabilir mi acaba diye(hos her ay supheleniyozda,umutsuzda olmuyor iste!!!).. yani ultrasyonla saptantnamaz deilmi kizlar 4 haftanin altindaki gebelik... tecrubesi olan, duyan bacilarim varsa veya fikri aydinlatirsaniz sevinirimmm:67::46::55:

canm düşüğü ne zamn yaptın bende 4 nisanda yapmıştım dediğin gibi aynı belirtiler vardı şimdi hamile olduğumu öğrendimmm

Ay kızlar ya şimdi siz böyle diyince ben de 2 gündür falan içim içimi yiyordu,yoksa hamilemiyim yine diye ama bilemiyorum tabi,bende de aynı düşük yaptığımdaki belirtiler var,gerçi bana 25 nisanda kan testi yapıldı 1.89 çıktı,ama çoğu belirtilerim aynı :38: :38:

Back