2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Regencim evet ben artik dua ederken vok dikkat ediyorum ve dualarima sizleride katiyorum

Kadinlar gunumuz hayirli olsun
İnsaallah yakinda anneler gunumuzude kutlarlar
Amiiinnn

Merhaba kızlar,
Sonunda yazabildim çünkü fırsat bulamıyorum,kızım biraz huysuz pek uyumuyor,o uyuyuncada diğer işlerimi yapmaya çalışıyorum,misafir falan derken internet hayal oldu )
Geçen tam yazacakken benim tatlı kızçem ağlamaya başladı yazamadım,hepiniziii merak ediyodum okudum son sayfaları zaten pek yazılmamış,kızım tam 1 aylık oldu artık büyüdü teyzeleri...

canımm maşallah kızınaa parmakta oynatıyo demek sizi iyi olunda canım haberi geç de versen olur

ayyy nıye kıskanayımm yaa ama cok uzaksınız konusulmuyor sizle. sadece msjlasılıyor ayy genede sesini duymak nasip oldu cok şükür regen hanımcıgın

ay benim neden haberim yok mutfak dolaplarından bak sen şu işe iyi canım o zaman güle güle kullanın. zorluk cekıyordun cünkü şimdi rahatlamıssındır.

cok güzel yazmıssın ne kadar güzel yılmak yok yola devamm.. insallah en yakın zamanda bebişleriniz gelcek ben inanıyorumm.. hayırlısı olsun ve sana cok gecmıs olsun aman dıkkat et kendine

ohh masallah sizeee... kocaman oldunuz yaaa

bana gelince benimde bugun kontrolum vardı hersey yolunda cok şükür bebişim kocaman olmuş. elleri ayakları şekillenmiş.. 10 gun sonra 2li testimiz yapılacak.. hakkımızda hayırlısı olsun insallahh...

Hepinizin dünya kadınlar gününü kutluorum kızlarr Bgn dip köşe temızlık yapıorumm vlla kollarım agrıyo indir kaldır :) Cumartesi gunu arkadaslarım gelıcek artk yrnda pogaca börek işine girişirimmm ee bıde temızlıgıde tam bıtıremedımmmmm poffffff

Regentoşummm önce sana yazmak istedimm, aslında söylıycek fazla bısey yook hepimiz yaşadık bunları o yuzden duygularını cok ii anlıorum ve kızların yazdıklarınada aynen bnde katılıorum... Bizide biraraya getıren bu ortak noktamız ztnn, kimimiz 3 ay kımımız 1 senedır ugraşıyoruzz , Herseyde bı hayır vardır dıyoruz sabredıyorzzz, böle umutsuzluga düştüğünde hep daha kötü durumda olanları düşün ben öyle yapıp kendımı teselli ediodum ...

Neşeli kızcımm kızlarımız büyüdü vlla :) Dr kntrolüne gıttınızmı boyu kilosu fln ne oldu? Bide sütün nasıl tatlm ? Kızını cook öpüyorummmmmm

Menbetacmmmmm kızım buyudu vlla teyzesi sorma ellerinden öper :) Sende dr bulmuşsun cok sevındım cnmm ilaç tedavısı yapıcak sanırımm snrada gelsin bebişlerrrrrrrrrr

Sılacımmmm Allah yardımcın olsun tatlım şimdiye kadar yerleşmişsindir sanırımmmmmmm

Son düzenleme:

cok sagol tugcecim yaa haklisin iste daha iyiyim su an bitmek üzereler zaten cok sükür kirmizilar gidince daha iyi hissediyorum hayirlisi olsun bakalim yaa bugün icim daha da rahatladi zaten drdan gelince esimin sonuclarini aldikya.. bakalim bekleyip görcez

deli yaaaa esim artik pc ya da tel basinda görünce menbetaylami konusuyorsun diye soruyo yaaa hattimi degitircem ama seninkinden burda da var, ona gecicem, trde de kullanabiliyorum, o zaman daha ucuz arayabiliyorum seni

kizlar bu arda biz sonuclarimizi aldik cok sükür bir sey cikmadi esimde hatta dr sakalar felan yapti bize.. almanyada ilk defa böyle tatli bi dra denk geldim diyebilirim.. sayimiz hareklilik durumumuz felan hepsi normal degerlerde cok sükür.. önümüzdeki haftaici de benim kan testi sonucum gelir muhtemelen. bakalim onda ne olcak.. hayirlisi olsun

deli yaaaa esim artik pc ya da tel basinda görünce menbetaylami konusuyorsun diye soruyo yaaa hattimi degitircem ama seninkinden burda da var, ona gecicem, trde de kullanabiliyorum, o zaman daha ucuz arayabiliyorum seni

ayy cok sevindimmm... o zamannnn daha rahat görüşürüz ne kaldı ki surda 3 ay

ben dicektim ama dimedim sen dimek istersin diye

şimcik Tugcecim soyle oluyor :26::26: sen beni nartanesiyle karıstırdın dimi yoksa beni biliyorsun ben kimim :26: yani sen orda nartanesine yazıcaktın yanlıslıkla bana dedin sok oldum kızzzzz

ayy cok sevindimmm... o zamannnn daha rahat görüşürüz ne kaldı ki surda 3 ay

ben dicektim ama dimedim sen dimek istersin diye

3aydan asagi inmeye basladi canim günleri sayiyorum resmen deseydin tatlim sorun degil.. ben isten gelip yazana kadar heyecani kaciyor bi dahakine yazarsin

çok şükür cnmm hersey yolunda gıdıyo yaa super haber :)

şimcik Tugcecim soyle oluyor :26::26: sen beni nartanesiyle karıstırdın dimi yoksa beni biliyorsun ben kimim :26: yani sen orda nartanesine yazıcaktın yanlıslıkla bana dedin sok oldum kızzzzz

ayyyyyyy ben cok utanııyorummm evet nartanesıne yazıcagıma sana yazdım yaww

çok şükür cnmm hersey yolunda gıdıyo yaa super haber :)

ayyyyyyy ben cok utanııyorummm evet nartanesıne yazıcagıma sana yazdım yaww

tesekkür ederim tugcecim ilgin icin insallah baska güzel haberler de verebilirim en kisa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…