2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

regentoşşş bnm bıldıgımde kortızon bı problem varsa verılıyoo... hatta bılıomusun bılmem cok yogun agrısı olan hastalara verıolar... ınsallah tahlıl sonucunda ii cıkar cnmmm

sagolun kizlar ilgilendiniz benimle.. zaten su ana kadar cok sükür bir sey yok.. bi kac hormona daha bakcak iste dr onun icin siklusun ortasi olmali dedi, zaten benim randevumda öyle denk gelmis sansa :)))) iste kan verdim tekrar 2 haftaya dr beni arayacak.. egerki erkeklik hormonunda bir sey cikarsa düsük dozda verecek cikmaz insallah ilaca da gerek kalmaz.. öyle iste...

anladım canımm inşalalh gerek kalmaz sonucun iyi çıkar... yanlız ben yinede kortizon almamanı dilerim... bak seni korkutmak istemem ben romatiizmada kullandığıım kortizonlar yüzünden de çocuğumun olmamamsı yüksek ihtimal çünkü yumurtalık rezervlerimi azaltmış o ilaçlar..amma velakin benim şansım bnde pko olması... onun sayesinde yumurtalık rezervim denge kurmuş yoksa mazallahhhh

inşallah böyle bişi değildirrr gerek kalmaz canım

bikeresevdim nassın canım ? kızımın cicilerini gördünmü orkidede

:26::26::26::26: bende gelooorum gidooooorum gidoooorrrummm gene geloorum kimsecikler yok..

topic pek sessiz olmuş. kimsecikler yok. bu gün benim için çok kötüydü. mideme giren kramplar o kadar çok arttıki hastanelik oldum. acile koşturduk eşimle. şükür bebeğim iyiymiş. ama bundan sonra yediklerime daha çok dikkat etmem gerekiyor. midem kaldırmıyor. ağrılarım hafiflese bile geçmiyor.

çok gecmiş olsun Derya'cım.. dikkat et kendine..

Deryacim cok gecmis olsun

:44::44::44::44: sıla ne durumdasınnnnn ??? hayırlısıyla bitmiştir inşallah ev taşıma işinnnn..

:26::26::26::26: bende gelooorum gidooooorum gidoooorrrummm gene geloorum kimsecikler yok..

aynen yaaaaaa bnde gelıom gıdıomm kimsecıkler yok :S

valla ben hep geliyorum yazıyorum ama kimsecikler yok yazık ya

deryacım çok geçmiş olsunnn .. kızın nasıl ne kadarlık oldunuz.. alışveriş yapıyo musun ?

günaydınnnnnnn canlarımmm

kaç gündür çok yoğundum yazamadım bi türlü başlıyorum anlatmaya sıkı durun

şimdi cumartesi günü kalktık modokoya gittik odalara bakmaya anammmmmm ne göreyim birde fiyatlar tavan yapmış manyamış ayol bu insanlar 3000 den aşağı mobilya yok peşin fiyatı bunlar taksit olursa üstüne 300-500 daha ekle çok güzller evet ama gereksiz yere çok pahalı..nyse daha yeni başladık başka yerlerede bakıcaz daha..sonra ordan çıktık taksime gittik kocacımla gezdik donduk sinemaya gittik sonra kızım coştu oradan da eve geldik çok yorgundum valla hemen uyudum .. pazar kalktık kahvaltımızı ettik öğlene doğru anneme gittik..eşim beni bıraktı gitti.. bizde annemle gittik çarşıyı talan ettik ve kızımın 0-3 çoğunluk 3-6 azınlık olmak üzere tüm giyeceklerini aldık ilk etapta lazım olan sonra büyüdükçe kilo ve boyuna göre alıcaz daha büyüklerini..ama çok yorulduk gerçekten.. ananeside birşeyler almış bide yataştan kızımın yastığını ve yorganını almış.. onuda halletik..eve geldik artık taakatimiz kalmadı.. yattıık uyuduk neyse.. pazartesi de doktora gittim ayrıntılı için..kızımın maşallahı var büyümüş kuzum gelişimi gayet iyi dedi doktorumuz 467 gram 25 cm ama bu ayrıntılı değil normal muayene idi.. haftaya salıya yönlendirdi ayrıntılı renkli için ona gidecez haftaya da doktoru çok sevdim devam edebilirim...benden haberler kısa bunlar canlarım

sılacım nerdesin nasılsınn merak ettim seni :26:

Deryacim cok gecmis olsun

çok gecmiş olsun Derya'cım.. dikkat et kendine..

hülyacım çok sağol. aman sen kendine dikkat et. şimdi de hamilelik şekeri çıktı diyet yapıyorum ben. kızına maşallah ya kocaman olmuş. biz de 27. haftadayız şükür kızım büyüyor teyzesi. 900 gr. olmuş. inşalla sonuna kadar hepimiz için böyle devam eder.

benim kirmizilar bu ay da geldiler buldular beni.. artik sabrim tükendi ya dayanma gücümün sonlarindayim.. ne yapsam diye cirpiniyorum ama elimden bir sey gelmiyor.. son care isi birakip kendime bakmayi, kendimle ilgilenmeyi kafami sakin tutmayi planliyorum.. aklima da baska bir sey gelmiyor bügun gibi bi gün daha yasamak istemiyorum offfff...

deryacım bnde de gebelik şekeri var zannedersem şeeker yüklemeesi testi yaptırcaz 2haftaya bakalım ne çıkacak sanada gemiş olsun inşallah zor olmuyodur...senin kızında kocaman olmuş canım yaaaaaa maşallahhh 1kg ya ne kalmış oyyy inşallah canım hayırlısıyla sağlıkla alalım yavrularımızı kucaklarımıza

regentoş ne diyebilirim bilmiyorum canım.. 18 ay boyunca her ay aynı şeyleri yaşamak benide artık sona getirdi biliosun tüp yapacaktık.. ama hiç ummadığıum beklemediğim anda gelmesi meleğimin büyük bi mükafat.. sende sabret canım beklemediğin anda gelecektir yavrucun...inşallah hakkında hayırlısı olsun canım

Nasilsiniz? Umarim hersey yolundadir.
Okudugum kadariyla
Hyl ve derya masaallah kizlariniza Allah nazarlardan korusun buyumusler.

Menbeta sen naptin bebisin nasil? Baya oldu sanirim dimi?

Tugce hay Masaallah 1ayi devirmissiniz. Zaman ne cabuk geciyor dimi yaaaa? Hareketleri cogalmistirda simdi ervacigin.

Siladan haber yok sanirim? Screamde gelmeyecek sanirim keske bi haber etseydi bebisinden

Breska neselikiz cicek nasilsiniz kizlar gelin artik anlatin dokturun

Regencim bu konuda ben bisey demek isterdim ama iste kelin ilaci olsa misali.
Sana ozelden yazmak isterdim ama inan yazamiyorum takiliyor sonra dusuyor gondermiyor. Kac kere denedim bunu. Hala aklimdasin unuttum sanma. Soyleyeceklerimde cok ama dedigim gibi cepten giriyorum ve ozelden yazmakta bi problem var. Okuyabiliyorum ama yazmaya gelince takiliyor sayfadan cikiyor. Istersen ozelden cep nr ver seni ararim daha kolay olur. Istersen tabi

Yada burdan cevaplayayim o konuyu fazla ozel degilse.

Durumuna gelince. Artik kafaya takacak durumda degilim cunku etrafimda okadar insani duyuyorumki sanki bunlar benim icin bi isaret ibretlik olaylar ve benim duymam bi tesaduf degil. Misal bi abla 2cocuk annesi kolay hamile kaliyor ama nedense anne karninda yasamiyorlar 2kayibi var biri 3aylik digeri 5aylik bebegini sebepsiz guyaaaa kaybediyor.
Bi abla daha var oda 2cocuk annesi kolay hamile kalmis ama 3. Cocugunu tam 5yil sonra dunyaya getiriyor. Ve doktordan doktora kosuyor sebepsizmis dusun ya dile kolay. Bunlari duyunca benim endisem korkularim stresim sabirsizligim bosa diyorum. Bu bayanlarin yasadiklari hicbirsey sebepsiz degil canim buna inan. Hayirli evlat sahibi edinmek kolay olsaydi herkezin evladi hayirli olurdu cani evlatlar dolasmazdi sokaklarda. Ben acikcasi beni uzecek beni atacak belkide kesecek cani bir evlat yetistirmek istemem. Demekki boyle bir evlada sahip olmamak icin hayirli zamani beklemek gerek canim

Yine yazdigim uzun postumu sildi ya of of kizlar hepinize birsey yazmistim ama yok oldu sinir oldum regen bana ozelden nr ver seni aramak istiyorum canim. Ben uzun sure bu sitede duramiyorum beni atiyor

canım kendini üzme ne olursun.. nartanesinin dediklerine aynen katılıyorumm.. hayırlı zamanı bekliyorsunuz bu bır gercekk.. dualarımızı hep bu yönde yapmıyor muyuz?? ben de ne kadar bekledim biliyorsun.. Allah birşeyi istediği zaman ol der ve olur.. biliyorum ne kadar teselli cümlesi kursakta boş geliyor sana bu zamanlarda.. aynısnı bende yasadım.. ama ne olursunnnn kendi kendini yeme harap etme. seni coook seviyorum bennnn... inşallah en yakın zamanda olcek bidenemm..

Menbeta sen naptin bebisin nasil? Baya oldu sanirim dimi?

ben iyim canım 10+4 olduk bugun.. yarın kotrolümüz var.. hakkımızda hayırlısı olsun bakalımm.. sen herkese birseyler yetiştirmişsin ama kendi durumundan bahsetmemişsin sen nasılsın ?? dolapların geldi mi?? calısmalar ne yönde ?? seninde hakkında hayırlısı olsun canım benımm.. hemmmmmm bu arada regen sana tel no veremezmiş tamam mı bana msj attıda soyledii..

Gogoom yaaa niye oyle diyonki bal bocegim kiskandinmi? Ver sende nr. Ni aramayan top olsun hehe.
Masaallah kiz ne ara oldunuz okadar?

Bende iyim cok sukur. Ohhhoo mutfak dolabim geleli 2ay olcek.
Tasindim iyi bi doktor buldum hamd olsun troit icin rontgen cekecek sonra nisanda kontrol edecek duruma gore hareket edecek. Gorunurde birsey yok canim
2gundur grip olmusum bugunde asiri midem bulaniyor usuttum. Bu hadta yumurtlama haftam ama halsizim yaa. Ama olsun durmak yok dimi
Yeni doktor yeni umitler yeni baslangic heyecan ve mutluluk veriyor.
Gunluk yaptigim dualarim var onlari yapiyorum bide. Bukadar canim. Stres yok yilmak yok. En onemlisi Rabbime teslim olmak ve cooook dua etmek. Bunlari yapiyom iste

Yine yazdigim uzun postumu sildi ya of of kizlar hepinize birsey yazmistim ama yok oldu sinir oldum regen bana ozelden nr ver seni aramak istiyorum canim. Ben uzun sure bu sitede duramiyorum beni atiyor

cok cok haklisin canim yaa.. bunlar benim de aklima geliyor.. hayirlisi olsun zamani gelince olsun diyorum hep, ama kirmizilarin geldigi ilk gün böyle oluyor iste.. hani sen bi keresinde demistinya, hep ikiz olsun istiyorum, ama duam kabul olur ve ben dogal yolla ikize hamile kalamayabilirim ve tüp bebek yaptirmak zorunda kalirim böylelikle ikiz sahibi olurum o yüzden böyle demiyorum artik dmeistin, tam yolu karsiya gecerken o geldi aklima bugün.. grecekten cok dogru o yüzden artik dedigim tek sey saglikli ve hayirlisi olsun.. buranin drlari zaten al birini vur ötekine herkesi kendileri gibi snaiyorlar.. cok gencsiniz bekleyin zamaniniz var bilmem ellerinden gelse 35ine kadar bekletip sonra da tehlikeli deyip cocuksuz birakirlar, cocuk dogurmayip köpek besleyen zihniyetten ne beklenirki zaten

insallah canim bu ay diyorum artik her kirmizilar geldiginde dedigim gibi... ama gecen ay zaten cok cok az kanamam olmustu, arada bi olabilirmis dr dedi, belki de rahim iyi durumda degildi hamis kalsam da kalamayacakti.. bunlar geldi bugün aklima.. hayirlisi olsun bakalim en azindan gecikmedi kirmizilar

bu arada son cümleni de okudum sen var ya yarin yine haber veririm sonucu sana

haklisin canim bi cok insan var uzun zaman bekleyen, anlattigin gibi mesela senin durumun.. bunlari görünce umutlaniyorum, ama gönül iste dinlemiyor diger taraftan da sagol canim destegin icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…