2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tatlim o gunleri de goreceksin insallah... bir sure sonra surekli hissediyorsun zaten... senin hareketlerine bile tepki gosterecek....

İnşallahhh canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin daha hissetmesemde çok güzel bir duygu sen nasılsın canım oğlun nasıl çok tekmeliyormu seni

Canim aslinda bugun biraz abartmis durumda... Insallah bu huzursuz oldugunu gostermiyordur... Bilemedim sevinsem mi uzulsem mi...:26:

Bu arada canim genelde 20. haftadan sonra hissediliyor... O yuzden bu ara sabirli olmalisin... Ve canim bence ultrasonda gormekten cok cok daha guzel bir duygu hissetmek... Insallah 1-2 aya sen de bunu hissedeceksin...

yaa gizlenmeseler de konussakk....

sen naptin canim film bitti mi? ne izledin bakimmmm...

hakkaten canim yaa ne zaman baksak ordalar eskiden de varlardi zaten.. önceden topikteki üyeleri kopyalıyorduk, şimdi ziyaretçileri sayiyoruz

bitti canim kocis de geldi yemegini de verdim... simdi pc basindayim.. benimki de laptopta fatmagülü izlyior ben de dinliyorum ama gözüm burda

evet 1-2 olurdu ama hic 5 tane gormemistim... o yuzden farkli geldi zaten...

bu aksam fatmagul mu var? belki de ondan sessiz buralar... ya en iyisi ben de izleyecek bisiler bulimmmmm....

evet 1-2 olurdu ama hic 5 tane gormemistim... o yuzden farkli geldi zaten...

bu aksam fatmagul mu var? belki de ondan sessiz buralar... ya en iyisi ben de izleyecek bisiler bulimmmmm....

yok tatlim sanirim dikkatini cekmedi.. hep vardi.. sonucta topik etiketli, o bos gebelik vakasindan sonra, google da aradigimda cikmisti karsima, zaten sonra da üye oldum.. hatir misin ben gec geldim araniza

evet canim fatmagül var, aslan kral var... bul bakalim keyif yap biraz...

sen googledan aratip mi gelmisitn regencimmmm, bilmiyordum...

bu arada bos gebeligi kim yasamisti...?:44::44::44: hatirlamiyorummmm ben onu...:44::44:

İydir annesi sen merak etme az kaldı ya sana kavuşmasına oda sabırsızlanıyordur gününde sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah canım

Tatlımmmm ben bu bebeği okadar stres ve üzüntüyle bekledim 1-2 ay daha tekmelemesini beklerim yeterki o orda sağlıklı olsun mutlu olsun bazen çikolata yiyiroum sanki kocaman bebek tekmeleyecek heyecanlar hiç bitmiyor işte canımmmm ben tekmeleri hissedene kadar senin oğlan ya doğar yada doğmak üzere olur

sen googledan aratip mi gelmisitn regencimmmm, bilmiyordum...

bu arada bos gebeligi kim yasamisti...?:44::44::44: hatirlamiyorummmm ben onu...:44::44:

evet canim... ben yasamistim yaa hani.. ilk geldigimde anlatmistim.. ask olsun unutmussun sen beni testim pozitif cikmisti ama hic bir sey yoktu o zaman o moralimin bozuldugunda google'da aratmistim, bos gebeik nedir felan diye, sonra kk'yi görüyordum hep zaten, dedim üye olayim baksana üyelik tarihime cok eski degil...

sen beni gercekten unutmussun ask olsun...

adimi da koyu yazmissin....

çiçekcim senin için çokkk heyecanlıyım. inan içim bi hoş oluyor okurken. Allahım yardımcın olsun inşallah. umarım kolayca doğurursun kızını kucağına alırsın..

canım sende bir iyileşemedin. yazık sana valla...
parti yapan kızını yiyim senin.. ay çok tatlı maşallahhhh

canım hayırlı olsun. oğluşun oluyormuş... çok sevindim gerçekten.. biz kalanlarda bir yetişsek size hayırlısıyla..

amanın kimler gelmiş... doğumda yaklaşmış. Allah yardımcın olsun inşallah..

Oyle canimm, saglikli sihhatli olsunlar da... Gerisi cok onemli diil..

regencimmmm, ya kafami karistirdin valla... noldu simdi naptim anlamadim ben... adini koyu yazdim,genelde kime cevap verirsem adlarini koyu yaziyorum zaten... dikkatini ceksin diye...:26::26:
senin bos gebeligini bilmiyordum da, daha dusuk yaptigini daha once biliyorum... o bos gebelik miydi... ya benim hafizam berbattirrrr.. kizma bana nolursunnn... unutmusum bos gebeligi...

Canım Allahın izniyle yetişeceksiniz tabiki bende hamile kalmadan önce hep öyle hissediyordum ama hiç ummadığım bir anda öğrendim hamile olduğumu kaç tane test yaptırdım hiç birinde çıkmadı Allah çok büyük canımmmm tez zmaanda sana ve diğer arkadaşlarımızada nasip edecek inşallahhh...

tamam canim sorun degil.. zaten ben de unuttum o zamanlari yani adimi koyu yazinca sey olsum yani, sonucta alinti yaparak yazdigin icin koyu yazinca da korktum yani :26: daha yabanci gibi hissettim neyse bosver önemli degil... önemli olan bundan sonrasi

Aminnnn canımmm... Oğluna isim buldunmu canım daha doğrusu kararınızı verdinizmi

kesin bisiye karar vermedik ama tarik diye dusunuyoruz simdilik canim...

regencim, Allah Allahhh neden oyle dusundun...? neyse bundan sonra koyu yazmicam senin ismini... ama gormeyip bana cevap vermezsen karismam....

hmmmm 20si civarinda di mi senin bat...? beklemedeyim....

Son düzenleme:

evet tatlim 22siydi.. bekliyorum bakalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…