• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kuppecimmm , tatlıcadımm , sılacım , ve screawaycımm bu yaşadıkalrımıza bi anlam veremiyorum gerçekten.. yani basit bi yeni topik açma mevzusu neden bu kadar uzadı ve gitmemesi gereken yerlere gitti birbirinizi kırdınız.. şu anda ben ne kadar üzüldüğümü anlatacak kelime bulamıyorum.. bu muydu bizim dostluğumuz arkadaşlığımız.. buralara mı gelcekti ... çok yazık..yani kızlar topik açmakta özgür ki bncede açmalılar destekliyorum ben kopulcağını falan düşünmüyorum da.. öbür taraftan tamam sizde çok sevdiğinizden falan bu kadar dile getirdiniz ama bizde seviyoruz.. ve zaten sevdiğimiz için gidin diyoruz.. çünkü çok haklılar bnde aynı şeyi düşünürdüm onların yerinde olsam.. ama sonrasındaki kırıcı laflar gerçekten olmamalıydı bnce orda yanlış anlaşılmalar oldu diye düşünüyorum kasten birbirinizi kıracağınızı zannetmiyorum..bence bu mevzu aynı face muhabbetine döndü o zamanda aynı şey yaşandı face açılırsa burası ihmal olunur dendi falan ama öyle bişi olmadı.. zaten genel olarak bi eksiklik muhabbet azlığı falan mevcut ama bu ne face yüzünden ne de yeni topik yüzünden uzun zamandır böyle bişi var.. yani zaten böyle sıkıntılar yaşarken üstüne bunun olması hiç yakışmadı size hiç olmadı olmamalıydı.. ben biraz oluruna bırakmanızı zamanla düzeleceğinii düşünüyorum.. tek ricam artık kırıcı sözler sarfetmeyin lütfen canlarım benimm ...

canim oncelikle sagduyun icin cok tesekkur ederim...

guzelim ben sorunumu gunduz kapattik tatlicadiyla. tatlicana konusup bi orta yolda bulustuk.. saygi cercevesinde ben ona ,o bana nerde ne oldugunu acikladi ve ikimizde ikna olduk.. yani ben ikna oldum sarfettigi sozlerin gercegi yansitmadigina ve oylecene kapattik... okumussundur....

ama simdi bende ayni senin uzuntunu tasiyorum.. ben suan kimseyi karsima almis deilim. bilmiyorum benim icin ne dusunduklerini ama boyle dusunuyorum uzuntum bu raddeye gelmek.. ozellikle screamaway ve kuppenin bu sebepten oturu bu noktaya gelmelerine yeminle cok uzgunum...

ha bide ricam noluur topic aciliyor die hersey bu nokta da deil. dedimya ilimlica,bizi ikna edicek sekilde yaklasilsaydi tipki gunduz tatlicadi ve benim 2 postluk konusmamiz gibi saniyorum buralara gelmezdik...

hani boyle soylenince uzuntum cogaliyor... insallah doneriz yine cunku biz bunu haketmiyoruz.... burda herkes cok ozel!!

ben yinede tekrarlayim.. ben davayi kapattm sahsim adima... ve kimseyede kirginligim kalmadi dostlar arasinda zamanla olan seylerdi benim icin ama gecti gitti.... simdi olay benden cikmis durumda ve bunada cook uzuluyoruum... arkadaslarimin bu duruma gelmeleri beni cok asiri uzuyor....
aaa ask olsun bedenen olmasam a ruhen yanindayim... ne diyem kuzum, tee dün de dedik tartisilcak bir sey degil diye, devam ediyorlar.. yani ufak bi benzetmeyle anlatmaya calistim olmadi.. abartilcak bir sey degil ama... gercekten degil.. biraz sert cikismalar oldu, yani bu da etki-tepki meselesi.. bi istek sunuldu ama beklenilmedik bi tepki geldi.. birbirine karsilik olarak da bir sürü sey yazildi.. yani isteklerin olmasi kötü mü?? ya da bunun acikca dile getirilmesi?? valla dedigim gibi her hangi biri sessiz sedasiz gidip acsaydi topigi bu kadar tepki toplanmazdi, ki o zaman da yanlis olurdu.. simdi burda olan seylerde yanlisa dogruya bakilmadan tartisma ortami olurstu.. bi taraftan dostlugumuz zarar görmesin dedik bi taraftan da zarar verebilcek her seyi söyledik :50::50::50: ben de düsüncemi dile getirdim, yeni topik e acilsa karsi durmam dedim, he sadece baslik degisse de uyarim dedim.. sanirim toplumun psikolojik yapisini yansitiyoruz biz de.. kücücük bir sey de karar veremedik ve tartistik.. saygi göstermek yerine kutuplastik.. elli kere söylendi.. bu ayrilma gruplasma olarak görülmesin edik, ama yine de siz -biz diyenler oldu simdi inkara gerek yok... hatta birine yazdim ben dün, siz biz mi olduk diye... kiziyorum ama elimden ne gelirki?? kocaman kocaman ANNE olacak kadinlariz... fazla söze gerek yok...

regenciimmm.... hayatiiimmmm..... canim bu konuda ilk basta fikrimi soyledim ve ben fikrimi soylerken bakiniz sert deildim ve ondansonra herzaman eger boylesi hayir getirecekse deneyelim dedim lutfen bakin... benim cok asiri gerildigim ve uzuldugum burayi hamilelere birakiyoruz cumlesydii ki bunun aciklamasi yapildi bende okey dedim.... hani siz biz de burdan gelior...ama bugun tatlicadiyla guzelcene yazistik ben sahsen ikna oldum... ve tatlicadida zaten istemeden bizleri kirdiginin farkindaydi bu cok onemli... tugceye yazdigi bi postta anladim ben bunu ve dedim eger farkindaysa demek ki onemsiz deiliz onun icin ve yapici olmaya calistim..... bir ikincisi screamaway a sabah tabiriydi ki hlyacimda zaten o an sert cikis oldugunu soylemisti guzelce... dedigim gibi iinde bulundugu durumuda anliyorum simdi onlari ve dostluklarimizida da dusunerek ben noktayi koydum.... saniyorum tatlicadida benim icin ayni dusuncelere sahip....

dedigimgibi simdi cook cook uzgunum ben... vallahi adima bi kirginlik kalmadi ama screamawayin cok deger verdigi kupeyle karsilasmalarina cok uzuluyorum... insallah duzelir..

bana tekrar gelirsekk..... nebiliiiimmmm yaaaaaaaaaaaaaa herkes hamile olsun iste barisilsiinnn.... sende 16sini unutmaaaaa...(Allahim ne alaka bilmiyorum ama beynimdurduuu). belki ifade edemedigimiz birbirimize bi kac laflar olmustur.... olur boyle seyler kardesle arasinda.....

bide sen gecen bana kimler gelmis kimler demissin . ben birileri anlamiyorum onu resmen okuyorum... ertesi gun tekrar baktimki "kimler gelmis kimler" yaziyomus.... ogun cok kotuydum.. aradada kaynadi bidaha yazamadimda aklima geldi simdi........... cok gulmustum ama sersemligime...

sılacan ben seni yalnış anlamışım sende beni. ben adıma tepki var diye düşündüm ama sen söyledin bende inandım bitmiştir olay. ben şahsen kendi adıma bu konu hakkında yorum yapmayacağımı söyledim. inan şuan dilimi ısırıyorum ama senle ilgili bi durum yok değil.:29:

hayırlı olsuna gelmedin ama olmaz. herkez geldi sen yoksun:20:

kız regentoş ben aslında 10+1 değilim ha :d aslında 10.haftamı doldurdum 11.haftamdan gidiyorum yani ilk çeyreğe son haftaaaaa:52::52::52::52::52: hesaplama öle yapılıyomuş ayoll :89::89::89:

kuzum bitirdin 10 haftayi masallah yaa :nazar::nazar::nazar::nazar: önemli olan bu... zor zamani atlattin.. ay valla tickerini gördükce icim giciklaniyor yaa :31::31::31::31:

canim oncelikle sagduyun icin cok tesekkur ederim...

guzelim ben sorunumu gunduz kapattik tatlicadiyla. tatlicana konusup bi orta yolda bulustuk.. saygi cercevesinde ben ona ,o bana nerde ne oldugunu acikladi ve ikimizde ikna olduk.. yani ben ikna oldum sarfettigi sozlerin gercegi yansitmadigina ve oylecene kapattik... okumussundur....

ama simdi bende ayni senin uzuntunu tasiyorum.. ben suan kimseyi karsima almis deilim. bilmiyorum benim icin ne dusunduklerini ama boyle dusunuyorum uzuntum bu raddeye gelmek.. ozellikle screamaway ve kuppenin bu sebepten oturu bu noktaya gelmelerine yeminle cok uzgunum...

ha bide ricam noluur topic aciliyor die hersey bu nokta da deil. dedimya ilimlica,bizi ikna edicek sekilde yaklasilsaydi tipki gunduz tatlicadi ve benim 2 postluk konusmamiz gibi saniyorum buralara gelmezdik...

hani boyle soylenince uzuntum cogaliyor... insallah doneriz yine cunku biz bunu haketmiyoruz.... burda herkes cok ozel!!

ben yinede tekrarlayim.. ben davayi kapattm sahsim adima... ve kimseyede kirginligim kalmadi dostlar arasinda zamanla olan seylerdi benim icin ama gecti gitti.... simdi olay benden cikmis durumda ve bunada cook uzuluyoruum... arkadaslarimin bu duruma gelmeleri beni cok asiri uzuyor....

regenciimmm.... hayatiiimmmm..... canim bu konuda ilk basta fikrimi soyledim ve ben fikrimi soylerken bakiniz sert deildim ve ondansonra herzaman eger boylesi hayir getirecekse deneyelim dedim lutfen bakin... benim cok asiri gerildigim ve uzuldugum burayi hamilelere birakiyoruz cumlesydii ki bunun aciklamasi yapildi bende okey dedim.... hani siz biz de burdan gelior...ama bugun tatlicadiyla guzelcene yazistik ben sahsen ikna oldum... ve tatlicadida zaten istemeden bizleri kirdiginin farkindaydi bu cok onemli... tugceye yazdigi bi postta anladim ben bunu ve dedim eger farkindaysa demek ki onemsiz deiliz onun icin ve yapici olmaya calistim..... bir ikincisi screamaway a sabah tabiriydi ki hlyacimda zaten o an sert cikis oldugunu soylemisti guzelce... dedigim gibi iinde bulundugu durumuda anliyorum simdi onlari ve dostluklarimizida da dusunerek ben noktayi koydum.... saniyorum tatlicadida benim icin ayni dusuncelere sahip....

dedigimgibi simdi cook cook uzgunum ben... vallahi adima bi kirginlik kalmadi ama screamawayin cok deger verdigi kupeyle karsilasmalarina cok uzuluyorum... insallah duzelir..

bana tekrar gelirsekk..... nebiliiiimmmm yaaaaaaaaaaaaaa herkes hamile olsun iste barisilsiinnn.... sende 16sini unutmaaaaa...(Allahim ne alaka bilmiyorum ama beynimdurduuu). belki ifade edemedigimiz birbirimize bi kac laflar olmustur.... olur boyle seyler kardesle arasinda.....

bide sen gecen bana kimler gelmis kimler demissin . ben birileri anlamiyorum onu resmen okuyorum... ertesi gun tekrar baktimki "kimler gelmis kimler" yaziyomus.... ogun cok kotuydum.. aradada kaynadi bidaha yazamadimda aklima geldi simdi........... cok gulmustum ama sersemligime...

tamam canim sen hallettiysen sorun yok.. scream de insallah halleder kizlarla.. ben dedimya, tartisilcak bir sey görmüyorum ama iste.. dedim ya kocaman kadinlariz yani halledebiliriz...

sen de dikkat kendine canim benim, hatta bi postunda yazmissin ''evin her kösesi duruyor, bu durum yüzünden hic is yapmadim'' gibi bir seyler.. dedim simdi bi mesaj yazayim, tembelliginin faturasini bu duruma cikarma diyecektim, dedim simdi ortam gergin, saka yaptigim da anlasilmaz :1::1::1::1: yani bitsin kapansin artikbu konu...

Ne cok seyler olmus ben yokken :50: bi kismini okudumm daha gerisine bakmaya icim elvermedi cok uzuldum gercekten nasi bole olabildik diye.

kizlaaarrrrr nolur burasida aktif kalsin.. sanirim hamileliginde verdigi bi asiri duygusallikla burkuluyorum!!

nolur anlarimiz gibi daima guzel kalsin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hepiniz bunu istiorsunuz biliyorum..........

yeni bi gune, gecen sevimiz sayfalari goturmeyelim... onca zamanin hatrina unutabiliriz herseyi.............. kucuk bi pardon kapatabilir mesafeleri...........

oynaya oynaya gelin cocukalarr elele elele verin cocuklarrrrrrrrr......................................

Bak kardeşim
Elini ver bana
Gel kardeşim
Neşe getirdim sana
Al kardeşim
Ye, iç, gül, oyna

Sar kardeşim
Kolunu boynuma
Sev kardeşim
Canım feda yoluna

Dünyaya geldik bir kere
Kavgayı býrak her gün bu şarkımı söyle
Sevdikçe güler her çehre
Amaçlar hep bir olsun
Kalpler birlikte

Dünyaya geldik bir kere
Kavgayı bırak her gün bu şarkımı söyle
Sevdikçe güler her çehre
Mutluluklar bir olsun
Acı birlikte

cok sekersınnn...
valla yogun bi psikolojiden sonra biraz sapitsam da bende suna cook anlam veremedim..

oynaya oynayagelin cocuklaaar elele elele gelin cocuklarr.... nasilbaglanti kuruldu kafalda hayretteyiimmm
sılacım burdayız bak zaten... ben her tarafı takip ederim. eminim hepimiz yapabilir..:34:

tamam canim seviniyorum ozaman bi kez daha...:7:

caniim seni gormusken yazayiimmm... yazlak iciin karsilasmayi bekliodumm

cook tebrik ederim oglusun oluyormuss... hatirlarsan soylemistim erkek hissettigimi... ama bulantilarin kusmalarin uzadii..iyicemisin caniimm??

kizlaaarrrrr nolur burasida aktif kalsin.. sanirim hamileliginde verdigi bi asiri duygusallikla burkuluyorum!!

nolur anlarimiz gibi daima guzel kalsin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hepiniz bunu istiorsunuz biliyorum..........

yeni bi gune, gecen sevimiz sayfalari goturmeyelim... onca zamanin hatrina unutabiliriz herseyi.............. kucuk bi pardon kapatabilir mesafeleri...........

oynaya oynaya gelin cocukalarr elele elele verin cocuklarrrrrrrrr......................................

Bak kardeşim
Elini ver bana
Gel kardeşim
Neşe getirdim sana
Al kardeşim
Ye, iç, gül, oyna

Sar kardeşim
Kolunu boynuma
Sev kardeşim
Canım feda yoluna

Dünyaya geldik bir kere
Sevdikçe güler her çehre
Amaçlar hep bir olsun
Kalpler birlikte

Dünyaya geldik bir kere
Sevdikçe güler her çehre
Mutluluklar bir olsun
Acı birlikte

cnm benim ben buradayım inşalla burdan devam edicem bu topik burada kalmayacak

Bak kardeşim
Elini ver bana
Gel kardeşim
Neşe getirdim sana
Al kardeşim
Ye, iç, gül, oyna

Sar kardeşim
Kolunu boynuma
Sev kardeşim
Canım feda yoluna

Dünyaya geldik bir kere
Sevdikçe güler her çehre
Amaçlar hep bir olsun
Kalpler birlikte

Dünyaya geldik bir kere
Sevdikçe güler her çehre
Mutluluklar bir olsun
Acı birlikte

canim benim ne kadar güzel bi sarki yazmissin...cok begendim :34::34::34::34:

kızlar esımhn telden gırıyorum dokunmatık alıskın deılım zor yazıyorum:) yarın eve gececem ordan rahatca yazarım hülyacım,shlacım,breskhacım,scremawaycım cok tsk ettım yarın hepinıze tek tek yazcam sımdı çok zorlanıyorum yazacagım cok sey var hepınızı ozledım

sen çatla mercimeği ben kandırdım bile :1::1::1::1: diyo kiii o breshka teyzeme söleee onun kızıını kaçırırım haaaa diyoo :1::1::1:

ay merkür geriye gidiyo da ondan :9::9::9::9:
kız akşam elektrikler kesildi işyerinde yazamadım cevabını :9::9::9: Benim yeğenim kanmaz öyle her lafa bi kere :1: Bu arada kızım olursa bir sürü kaçırmak isteyen var kocacıma söyleyimde şimdiden koruma yolları bulsun :1:
evet gıdemedımmm.. ama gidicem simdi...

breskacım bana dedin sanırsamm.. gel kız beklerımm.. yapiiim soyle bol köpüklü kahve, höbürtede höbürtede içelim..
:26: şey kem küm sana dememiştim ama senin elinden de ayrı bi tadı olur gülümmm keşke yakın olsak da bide yasak olmasa da içsem valla canım çekti sabah sabah :23: Ahhh Ahhhh eskiden öğle yemeklerinden sonra hep bi kahvem ve sigaram vardı şimdi yoklar :31:

sana dememişti amaaaaaaaaaaaaaaaaaa nyseeeeeeee snde yap bizim yerimize iç :1::1::1::1::1::1::9::9::9::9::9::9:
hülyaaaaaaaaaaaa hadi kahve içmeye gidelim :9::9::9::9::9:

sen asıl mevzuyu bilmiosunn ekmeğin dışında ağladığım olayı bilsen yarılırsınnnnnnnn ama hayatta demem :1::1::1:
neki yaaa bende merak ederim şimdi ama :44::52: Bu arada akşam benide bi ağlama tuttu nasıl iç çeke çeke ağlıyorum ama görmen lazımdı yaaa kocacım koptu gülmekten o gülüyor diye hepten ağladım sonra sustu adamcağız :1: Artık sonunda yoruldum heralde uyumuşum :26:
Cok daraldim kizlar... Nefes zor aliyorum... Ben bir sure gelmesem iyi olacak galiba...

Herkese iyi aksamlar....
Ya yavrum yaaaaaaaaa yapma böyle bak herkes konuyu kapattı zor nefes alıyorum falan demişsin valla üzüldüm ne demek gelmemek yaa hem millete kızıyoruz gidiyolar diye hemde sen mi gideceksin çabuk yeğenimi de al buraya gel tamam mı :20:

kızlar esımhn telden gırıyorum dokunmatık alıskın deılım zor yazıyorum:) yarın eve gececem ordan rahatca yazarım hülyacım,shlacım,breskhacım,scremawaycım cok tsk ettım yarın hepinıze tek tek yazcam sımdı çok zorlanıyorum yazacagım cok sey var hepınızı ozledım
Ah canım benim gel bakalım anlat nasıl gördün bebişini :34:

Back