aaa ask olsun bedenen olmasam a ruhen yanindayim... ne diyem kuzum, tee dün de dedik tartisilcak bir sey degil diye, devam ediyorlar.. yani ufak bi benzetmeyle anlatmaya calistim olmadi.. abartilcak bir sey degil ama... gercekten degil.. biraz sert cikismalar oldu, yani bu da etki-tepki meselesi.. bi istek sunuldu ama beklenilmedik bi tepki geldi.. birbirine karsilik olarak da bir sürü sey yazildi.. yani isteklerin olmasi kötü mü?? ya da bunun acikca dile getirilmesi?? valla dedigim gibi her hangi biri sessiz sedasiz gidip acsaydi topigi bu kadar tepki toplanmazdi, ki o zaman da yanlis olurdu.. simdi burda olan seylerde yanlisa dogruya bakilmadan tartisma ortami olurstu.. bi taraftan dostlugumuz zarar görmesin dedik bi taraftan da zarar verebilcek her seyi söyledik
ben de düsüncemi dile getirdim, yeni topik e acilsa karsi durmam dedim, he sadece baslik degisse de uyarim dedim.. sanirim toplumun psikolojik yapisini yansitiyoruz biz de.. kücücük bir sey de karar veremedik ve tartistik.. saygi göstermek yerine kutuplastik.. elli kere söylendi.. bu ayrilma gruplasma olarak görülmesin edik, ama yine de siz -biz diyenler oldu simdi inkara gerek yok... hatta birine yazdim ben dün, siz biz mi olduk diye... kiziyorum ama elimden ne gelirki?? kocaman kocaman
ANNE olacak kadinlariz... fazla söze gerek yok...