2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

screamawaycımmm aslında tatlıcadı şu açıdan haklı hamile olmayan çok az kişi var.. daha çok hamile olunca ona göre muhabbet oluyo mesela ve burda paylaşım azalıyor... mesela burdaki döngü sadece hamilelerden ve bizim günlük konuşmalarımızdan ibaret oldu o yüzden yeni topik açılması bnce mantıklı.. hem neden kopulsunki bak ben tüp bebek yapacağım zaman yeni topik açtım hem orda hem burdaydım işte zayıflama topiği açıldı yine hem orda hem burada kopma gibi bi durum söz konusu değil bnce...

bu topiğin adı 2011 de hep beraber hamile kaldık devam ediyoruz gibi bişi olabilir tatlıcadı da 2012 de hamile kalıyoruzu açar yani anlatabildimmi..... hem zaten gerçekten eskisi gibi gelmyen çok valla ben demirbaş hep burdayım ama boş sayfaya bakmaktan sıkılıyorum bazen açıkça söyleyeyim..

noldu ayolll neyin var neden karardın sıkıldın huuuuuuu yaz çabuk
ne bilim canım yaa bebeğimin kalp atışlarını duyamadık çok üzüldüm doktordan çok memnun kaldım ama hastaneyi hiç sevmedim ne bilim makinaları var anlamadım bide birkaç gün geri çıktı ultrasonda ona canım sıkıldı moralim bozuldu biraz doktor üzülme gayet normal bir sonraki kontrolde ileri de çıkabilir dedi ama makina o kadar bulanık gösteriyordu ki anlatamam çok pişman oldum oraya gittiğime şimdi haftaya başka doktora gideyim diyorum

Son düzenleme:
valla canım bende aylar önce pco çıkmıştı ya bence artık yok ama yinede ona baksınlar diye üni.hastanesi dedim. gitmeyeyimmi yani öylemi diyorsun:26:

canım benimmm bnce gitme derimm insanın bişisi yoksa da orda çıkar valla.. bak tecrübeyle sabit ben çapaya gitmiştim kolestrol yüksekliğindenn beni bi aldılar bidaaha zor çıktım ayol kalpti böbrekti ıvır zıvır her yerimi kurcaladılar ... bnce snde gitme derim hele kadın doğum daha fena valla.. pırkalarlar seni

tatlıcadim hadi hayrlsı olsun perşembeye bişe kalmadı gerçii hadi hyrlsı adet düznsizliği varmıydı sende

screamaway cnm benm ben yeni sayılırım bu sayfada nsl biliyosanız öle yapın..he ama diyosanız 2012 ye uyumlu bi ad yapalım yapabiliniyosa yapılsın ozamn ordan burdan bakmayılım ne bilim eski üyleler konuşsa daha ii olr galiba

canımmm beniimm bnde iilk hafta bu sıkıntıyı yaşamıştım biliosun.. hemen doktorumu değiştirdim ve içim rahatladı.. bnce snde değiştir boşunada kendini üzme.. bana doktor 4+5 dedi düşün keseyi zor gördü ama sonra doktor değişirdiğimde 6 haftalıktı 3gün sonra gitmiştim hmde kalp atışlarını da gördük.. sonra 8.haftada gittik duyduk ama makina çok güzeldi doktorumun.. onun etkisi çok büyük...o yüzden kendini sıkacağına cumaya başka doktora git tatlım kendini üzme boşuna olur mu

Haklısın canım yeni topic konusunda da hak veriyorum bekleyen arkadaşlarımız için çok iyi olur ama screamawaycım da haklı şimdi zaten yeterince azaldık bide yeni topic olunca tamamen kopar millet bencede ismini değiştirin daha çok ilgi çeksin ve yeni arkadaşlar da gelsin benim fikrim bu tabi

valla ne yalan söyleyim eşime belli etmeden ağlayıp duruyorum Sağolsun ordan çıkınca hadi hemen başka yere gidelim dedi ama kararsız kaldım o an. Dün hamile bir arkadaşımla konuştum o da doktorundan çok memnum makinalar falan da iyiymiş hemde benim gittiğim yerden çok uygun fiyata gidiyor olmazsa oraya giderim ama doğum için benim gittiğim yeri çok öneriyorlar ya kararsız kaldım moralim çok bozuldu ama teyzesi pıt pıt kalbi hızlı atmaya başlamıştı yaa nasıl özledim biliyormusun offffff dediğin gibi cuma başka doktora gideyim ben

Canim yukarda dedigin konularda birsey diyemeyecegim... icerigin farklilastigini, hamilelelik uzerine konusuldugunu dusunuyorsan, bunu engelleyemeyiz... Sonucta bir suru hamilemiz var... Hamile olmayanlarin da belirtiler uzerine gelip konusmasi gayet normal olur... Bu konuda herkes konussun diye kisileri yonlendiremeyiz sonucta...

Bu arada canim, mart topigindeki problem topigin isminin degismesi idi... Topigi kurani bulamadigimizdan dolayi topigin ismini degistirememistik... Ama ben burdayim? Bu konuda bir sorun yasayacagimizi sanmiyorum....

Ama dedigim gibi, topikte konusulan konular hakkinda birsey diyemeyecegim... Sonucta ugrayanlar kimler ise onlarla ilgili konularin konusulmasi normal bana gore...

valla canım zaten doktorları hiç sevmem bide beni alır öyle evirip çevirip bakarlarsa atarım kendimi aşağıya hastaneden hele bi bakayım olmazsa yie devlete gideyim. pco yine görünürse ona göre üni. hastanesine gideyim.

evet canım vardı. sonra ben ara verdim bebek konusuna o sırada düzeldi ama tekrar bebek yapmaya çalışınca yine sapıttı. streste yapmıyorum ama oluyor işte.

canım valla değişip deneyelim ben beklerim,listeyi götüremiyorsa screamdan alırımda ama değişmeyecek bence birşey

canım bnde ne kadan ağlamıştım sılacığımıda üzmüştüm hatta biliosun... bnce o yüzden hemen cuma başka doktora git canım benim...

hele ben nasıl özledimm yaaaaaa 5 ocağı nasıl bekliyom bi bilsennn geçmiyo zaman yaaaaaa

screamawaycımmm aslında tatlıcadı şu açıdan haklı hamile olmayan çok az kişi var.. daha çok hamile olunca ona göre muhabbet oluyo mesela ve burda paylaşım azalıyor... mesela burdaki döngü sadece hamilelerden ve bizim günlük konuşmalarımızdan ibaret oldu o yüzden yeni topik açılması bnce mantıklı.. hem neden kopulsunki bak ben tüp bebek yapacağım zaman yeni topik açtım hem orda hem burdaydım işte zayıflama topiği açıldı yine hem orda hem burada kopma gibi bi durum söz konusu değil bnce...

bu topiğin adı 2011 de hep beraber hamile kaldık devam ediyoruz gibi bişi olabilir tatlıcadı da 2012 de hamile kalıyoruzu açar yani anlatabildimmi..... hem zaten gerçekten eskisi gibi gelmyen çok valla ben demirbaş hep burdayım ama boş sayfaya bakmaktan sıkılıyorum bazen açıkça söyleyeyim..

işte uğrayan kişi konuya bakıyor. konuşmalara bakıyor ama konuşmalar bu yönde olunca kimse belirtilerden bahsetmiyor. bahsedenlerinkide arada kaynayıp gidiyor. benimki kaynamadı ama ben sizin arkadaşınızım artık ondan kaynamadı ama biri gelipte yazdığında kaynayacak. evet bence topic ismi değişmeli ama şu şeklide değişmeli. 2011 elele hamile kaldık 2012 yine burda birbirimizi takip ediyoruz gibi olabilir. hamile olan kişi yada hamilelerden haber almak isteyen gelir burada konuşur yok hamile belirtileriyle ilgili konuşmak isteyen yeni topcte konuşur. böylece büyümeye geçmiş oluruz. yeni insanlar katarız içimize diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
canım valla değişip deneyelim ben beklerim,listeyi götüremiyorsa screamdan alırımda ama değişmeyecek bence birşey
Valla kendi adıma konuşayım bana her yol uyar nerdeyseniz gelirim ister adını değiştirin ister yeni topic açın nasıl rahat edecekseniz canım benim sonuçta başlığımızın konusu belli hamile kalmak ama çoğumuz hamile olunca dediğin gibi konular değişiyor.

evet canım hatırlıyorum bende aynı durumdayım işte cuma yada c.tesi için randevu alacağım inşallah duyarım miniğimi Birkaç gün geride diyince zaman bana orda durdu sanki artık hiç ilerlemiyor gibi geliyor
Senin mercimek te baya büyüdü ama annesi maşallah 5 ocakta ikili teste gideceksin dimi ne güzel yaa belki cinsiyetini bile öğrenirsin Allah sağlıksını hayırlısını versin inşallah

Son düzenleme:

o yüzden beni örnek al canım da ağlama üzülme tamam mı? sen cuma c.tesiyi düşün sanki o zaman mış kontrolün gbi tamam mı canım :)

evet bizim ikili testimiz yapılcak Allah ın izniyle sağlıla geçer inşallah cinsiyetide belki öğreniriz kımsett

ayy varya sayfayı yenilerken hep bi yazıı...çok piss gerildimm..yazsam mı yazmasam mı okuyupp okuyup duromm...ses tonu olmayınca ayyyy bi tuaff oldumm komple gerldim biri bişe dese yanıma gelp kesn kavga edrim bu gergnliklee...of ama ya

tamam canım teşekkür ederim Zaten hormonlardan mıdır nedir olmadık şeye ağlıyorum sinirlerim bozuluyor bide böyle olunca canım sıkılmıştı ama çok şükür sağlıklı olduğunu herşeyin yolunda olduğunu söylemişti doktor bunu düşünerek rahatlıyorum. İnşallah senin içinde zaman çabuk geçer de biran önce kavuşursun mercimeğine

Hülyacım bu arada sana bişey soracağım doktor sana beslenme programı verdi mi ?

ayy cevaplar yazıcaktım bır suru posta.. oyle ahenklı bır sekılde yenı topic acma bu topicten devam etme konularına dalmıssınızki hicc birseyy yazamadım..

screamcim yeni bir topic acılmasının bencede bır sakıncası olmayacak.. yenı ınsanlar gelecek yenı umutlular gelecek.. bırseyler paylasacagız bırbırımıze yardımcı olacagız.. tabı buranında yerı unutulmayacakk. mesela burası benım ılkgoz agrımm.. ılk kez geldım ve sızlerı tanıdıgım yer.. burdan kopmucaz ki :))

ay bır orta yol bulun.. bu konusmalar benı sarmıyor.. bakınız olmayan bebısım strese gırıcek :))

ne oldu canım yaa niye gerginsin bişey mi kaçırdım ben :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…