• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ooh canim benim inanki cook sevindim..cunku kac zamandir ugrasiyoruz ve nekadar sIkIci olmustu.. insallah hersey boyle gonlunce devam eder tatlim...

Allah razi olsun bitanem. insallah iyilesir hemencik. insallah gelebilirsem canim haberdar ederim elbette!!!

aminnn canım benim inşallah :29: snde bi an önce şu belirsizlikten kurtulursun inşallah :29:
haberini beklicem canım :29:

Allahıma bınlerce kez şükürrrrrrrrrrr....
aşk olsun bilerek degıl tabıkı tatlımmmm arabamızı sattık evet cnmm çnkü şöylekii ; eşime şirketten araba verıyolarr bizim araba kapıda yatıyodu ve bnde kullanmıyodummm cunku en son bi arabaya carpmıştım ondan snra araba kullanmaya korkuyorummm anca eşim yanımda olunca kullanıyrum artıkk odaa ztn 2 şöför fazla gelıyo :)Boşu boşuna araba kapıda duruyodu+ vergisi flnda varr biliosunn bizde sattık... şirketten arabayı almadıgı zmnlarda taksıye bınerız daha az masrafımız olur dıye dusundukk

şaka yaptım tatlımmm tabiki biliyorum öyle olmayacağını :38: hmmmm şirket verdi demekk ii olmuş o zaman tabi boşu boşuna para vermeye gerek yok yani..demek arabaya çarptın ayy bnde çok korkuyorum başıma gelirse bnde binemem herhalde şimdilik bişi olmadı çok şükür :nazar:

Silacim tekrar gecmis olsun cnm... bel fitiginin agrisi cok zordur ama cok sukur tedavisi fln var Allah beterinden saklasin cnm sifalar versin babacigina...

Hlyacimm sormaa o kdr buyutulecek bi kazada degildi sadece baska bi arabanin sag farini kirdim ama o anki korkumdan sanirim cok etkilendim.... esim surekli zorluyo beni korkunu yenmezsen bidaha hic kullanamazsin diye ama aklimdan cikmiyo... bebis olunca artk belki bna gore kucuk bi araba aliriz cesaretimi toplarsam :)))

Silacim tekrar gecmis olsun cnm... bel fitiginin agrisi cok zordur ama cok sukur tedavisi fln var Allah beterinden saklasin cnm sifalar versin babacigina...

Hlyacimm sormaa o kdr buyutulecek bi kazada degildi sadece baska bi arabanin sag farini kirdim ama o anki korkumdan sanirim cok etkilendim.... esim surekli zorluyo beni korkunu yenmezsen bidaha hic kullanamazsin diye ama aklimdan cikmiyo... bebis olunca artk belki bna gore kucuk bi araba aliriz cesaretimi toplarsam :)))

Allah razi olsun canikom... acil sifa versin rabbim tum sifa bekleyen hastalara...

demek araba sende fobi oldu.. olsun be kusum.. ben cokta takilmiyorum kadinlarin araba kullanmamasina.Allaha sukur esin basinda... ben mesela yanda oturmayi ozellikle simdi soguklarda on sag koltukta oturmayi ve alttan isinan koltukla butunlesip,mayismanin keyfini degismem birseye.......saatlerce dolasabilrim arabayla....sicaklikta bebegime zarar vermezdir insallah:12:

Allah razi olsun esim dedigimi ikiletmez hic gitmem gereken yerlere, alisverisime falan goturur. once kendi zamanlamasini ayaralar sonra goturur. yani sendede aynisi... zaten trnin taksileri otobusleri de gayet cuzzi... kendini kasma tatliimm...senden onemli bisey yok.. dedigin gibi araba da basli basina masrafyattigi yerden para iciyor...bizim araba galerisi oldugundan hercesit arabayi kullaniyor ve herhengi bi vergi veya masraf yapmiyoruz. ama gercekten sahsi arabamiz olsa ciddi masraflari olurdu hele burda...

ama gecen esime keske vergilerini yukseltseler de araba kullanimi azalsa dedim. yani insandan cok araba var dehset trafik,ciddi zaman kaybi...

ya kizlaar anlamiyorum gercekten... kismetimizmi kapalidir nedir.. yani kaczamandir evbakiyoruz yaa olmuyor.okey dedigimiz evin sahibi telefonlariacmior,adam resmen kacior. oructa da olmustu kirmizi mutfak dolaplievi tutuyoruz demistik vermemisti bize.... aglamak istiyorum!!:50::50:

can SIkintisi diyebiliriz ucuzum!!! sanada yapabiliriz........... degisik renkleri falanda mevcut... ya yesil yesil gordukce inan pozitif bi enerji verio bana!!!

ama hala kendimi tamamlayan bi avatar bulamadim,secemedim:37:

bnde baby-gaga dan çok baktımm ama bi türlü sona ulaşamadım bişi oldu yarım kaldı hep :1:

ben avatarıma bayılıyorum valla snde hareketli bişiler bakabilirsin :34:

ev içinde ne desen ne yapsan buş kuzumm görüyosun işte bnde aynı ağustostan b eriiiiiiii ev bakıyodukk anca nasip oldu kısmet yani bu işlerr inşallah içine sinen bi yer bulursunuz daha doğrusu içine sinen bi evi inşallah pis ev sahipleri verir size canım benim hayırlısı olsun inşallah :29:

bnde baby-gaga dan çok baktımm ama bi türlü sona ulaşamadım bişi oldu yarım kaldı hep :1:

ben avatarıma bayılıyorum valla snde hareketli bişiler bakabilirsin :34:

ev içinde ne desen ne yapsan buş kuzumm görüyosun işte bnde aynı ağustostan b eriiiiiiii ev bakıyodukk anca nasip oldu kısmet yani bu işlerr inşallah içine sinen bi yer bulursunuz daha doğrusu içine sinen bi evi inşallah pis ev sahipleri verir size canım benim hayırlısı olsun inşallah :29:
bendede hep ole olmustu simdiye kadar anca yapabildim iste... hayirlisi bakalim...

ev konusundada haklisin hayatim.. bakalim nasip kismet nerde.. hayir bilmiyosunuz ben bu isin sonundan korkuyorum!!!!
naber gizlaaarr giiiii????? nasilsiniz??? kimler de gelmis.. kimler :1::1::1:

birileri sahsim mi acaba????

bendede hep ole olmustu simdiye kadar anca yapabildim iste... hayirlisi bakalim...

ev konusundada haklisin hayatim.. bakalim nasip kismet nerde.. hayir bilmiyosunuz ben bu isin sonundan korkuyorum!!!!

birileri sahsim mi acaba????

aaa yok canim birileri degil.. kimler de kimler demistim.. nasilsin bakalim??? ayin 16sini unutmadim :34::34::34::34:

Allahıma bınlerce kez şükürrrrrrrrrrr....
aşk olsun bilerek degıl tabıkı tatlımmmm arabamızı sattık evet cnmm çnkü şöylekii ; eşime şirketten araba verıyolarr bizim araba kapıda yatıyodu ve bnde kullanmıyodummm cunku en son bi arabaya carpmıştım ondan snra araba kullanmaya korkuyorummm anca eşim yanımda olunca kullanıyrum artıkk odaa ztn 2 şöför fazla gelıyo :)Boşu boşuna araba kapıda duruyodu+ vergisi flnda varr biliosunn bizde sattık... şirketten arabayı almadıgı zmnlarda taksıye bınerız daha az masrafımız olur dıye dusundukk

Bizde sattik tugcecim gecen hafta basi ilani koydugumuzun ertesi gun gitti yahuuu:53: tugcecim bebisinizin odasinin resmini koymusmuydun ben kacirdim :50:

Silacim babacigina rabbimden acil sifalar diliyorum kuzuzcum. Ev isinede hic uzulme tatlim rabbim bi kapiyi kaparsa oburunu acar elbet

Regentoss nasilsin bakim test isini naptin:16:

Silacimmm demek araba galeriniz var hee oh valla butun arabalr sizin daha ne istiyosnuz :) bnm esimde seninki gibi hic bi zmn bi dedigimi iki etmemistir Allah binkere razi olsun eslerimizden...ev konusundada insallah en kisa zmnda cözume ulasir tatlim belirsizlik cok kotu bisey ne olcak, olucakmi olmiycqkmi insan dusunmekten sinir oluyo...

Azracimm sizde arabanizi sattiniz demek hee... hayirlisi olsun tatlimm... su bedelli askerlikten dolayi millet askerlik parasini odiyebilmek icin arabasini satiyomus buara tv de izlemistim :) buarada bebegimin oda resmini henuz koymadim tatlim, suan sadece mobilyalari kurulu diger esyalarinida yerlestirip öyle yukliycem hemenn buraya

Bizde sattik tugcecim gecen hafta basi ilani koydugumuzun ertesi gun gitti yahuuu:53: tugcecim bebisinizin odasinin resmini koymusmuydun ben kacirdim :50:

Silacim babacigina rabbimden acil sifalar diliyorum kuzuzcum. Ev isinede hic uzulme tatlim rabbim bi kapiyi kaparsa oburunu acar elbet

Regentoss nasilsin bakim test isini naptin:16:

napiiim canim yaptim cizgileri görünce gömüldüm herife :1::1::1: ama icimden bi his bekleme bosuna diyor... sen nasilsin peki canim???

huuuuuuuuuuuuu ne o doğru dürüst gelen yok gelenlerde yazmadan gidiyoo aaaa:31::31:

ay hülyam yine sensin topigin demirbasi :1::1::1: ben geldim yazdim sonra da kayganamlara gittik :50::50::50: anca geldim ya...

Son düzenleme:
günaydın kızlar.

kızlar yalnış anlamayın ama artık bizim topiğe kimse gelmiyor yeni olarak. o yüzden ben yeni topic açacağım. zaten screamaweyde yakında doğum yapacak buraya bakamaz. hem zaten eskisi gibi değil çok fazla hamilemiz var:nazar: insanlar buraya girince hamile belirtisen çok hamilelerimzin yaşadıklarını okuyor. ben şahsen çok seviyorum bunları okumayı ama ötekide gerekiyor bana ve benim gibi olanlara. o yüzden böyle düşündüm. 1-2 güne açacağım fikrinizide almadan yapmayayım dedim.

Back