- Konu Sahibi screamaway
-
- #33.081
ooh canim benim inanki cook sevindim..cunku kac zamandir ugrasiyoruz ve nekadar sIkIci olmustu.. insallah hersey boyle gonlunce devam eder tatlim...
Allah razi olsun bitanem. insallah iyilesir hemencik. insallah gelebilirsem canim haberdar ederim elbette!!!
Allahıma bınlerce kez şükürrrrrrrrrrr....
aşk olsun bilerek degıl tabıkı tatlımmmm arabamızı sattık evet cnmm çnkü şöylekii ; eşime şirketten araba verıyolarr bizim araba kapıda yatıyodu ve bnde kullanmıyodummm cunku en son bi arabaya carpmıştım ondan snra araba kullanmaya korkuyorummm anca eşim yanımda olunca kullanıyrum artıkk odaa ztn 2 şöför fazla gelıyo :)Boşu boşuna araba kapıda duruyodu+ vergisi flnda varr biliosunn bizde sattık... şirketten arabayı almadıgı zmnlarda taksıye bınerız daha az masrafımız olur dıye dusundukk
Silacim tekrar gecmis olsun cnm... bel fitiginin agrisi cok zordur ama cok sukur tedavisi fln var Allah beterinden saklasin cnm sifalar versin babacigina...
Hlyacimm sormaa o kdr buyutulecek bi kazada degildi sadece baska bi arabanin sag farini kirdim ama o anki korkumdan sanirim cok etkilendim.... esim surekli zorluyo beni korkunu yenmezsen bidaha hic kullanamazsin diye ama aklimdan cikmiyo... bebis olunca artk belki bna gore kucuk bi araba aliriz cesaretimi toplarsam :)))
ucuzummmmmmm ticker ın çok tatlı olmuş yaaaaaaaaa bayıldımmmm
can SIkintisi diyebiliriz ucuzum!!! sanada yapabiliriz........... degisik renkleri falanda mevcut... ya yesil yesil gordukce inan pozitif bi enerji verio bana!!!
ama hala kendimi tamamlayan bi avatar bulamadim,secemedim
bendede hep ole olmustu simdiye kadar anca yapabildim iste... hayirlisi bakalim...bnde baby-gaga dan çok baktımm ama bi türlü sona ulaşamadım bişi oldu yarım kaldı hep
ben avatarıma bayılıyorum valla snde hareketli bişiler bakabilirsin
ev içinde ne desen ne yapsan buş kuzumm görüyosun işte bnde aynı ağustostan b eriiiiiiii ev bakıyodukk anca nasip oldu kısmet yani bu işlerr inşallah içine sinen bi yer bulursunuz daha doğrusu içine sinen bi evi inşallah pis ev sahipleri verir size canım benim hayırlısı olsun inşallah
naber gizlaaarr giiiii????? nasilsiniz??? kimler de gelmis.. kimler
bendede hep ole olmustu simdiye kadar anca yapabildim iste... hayirlisi bakalim...
ev konusundada haklisin hayatim.. bakalim nasip kismet nerde.. hayir bilmiyosunuz ben bu isin sonundan korkuyorum!!!!
birileri sahsim mi acaba????
Allahıma bınlerce kez şükürrrrrrrrrrr....
aşk olsun bilerek degıl tabıkı tatlımmmm arabamızı sattık evet cnmm çnkü şöylekii ; eşime şirketten araba verıyolarr bizim araba kapıda yatıyodu ve bnde kullanmıyodummm cunku en son bi arabaya carpmıştım ondan snra araba kullanmaya korkuyorummm anca eşim yanımda olunca kullanıyrum artıkk odaa ztn 2 şöför fazla gelıyo :)Boşu boşuna araba kapıda duruyodu+ vergisi flnda varr biliosunn bizde sattık... şirketten arabayı almadıgı zmnlarda taksıye bınerız daha az masrafımız olur dıye dusundukk
Bizde sattik tugcecim gecen hafta basi ilani koydugumuzun ertesi gun gitti yahuuutugcecim bebisinizin odasinin resmini koymusmuydun ben kacirdim
Silacim babacigina rabbimden acil sifalar diliyorum kuzuzcum. Ev isinede hic uzulme tatlim rabbim bi kapiyi kaparsa oburunu acar elbet
Regentoss nasilsin bakim test isini naptin
huuuuuuuuuuuuu ne o doğru dürüst gelen yok gelenlerde yazmadan gidiyoo aaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?