• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canımmm çok sevindim, hayırlı ugurlu olsun. nerde tuttun canım evi.???
sen nasılsın bebeğin nasıl...

demeeeee nerde çınlattınız kızzzzzz. ay valla sohbetimizi özledim yaaaa.... napıyon kız ne ediyon bakim.

saolasınn kuzumm ev koşuyolunda çok güzel ev valla acayip içime sindi dün gece doru dürüst uyumadım valla evi yerleştirmekten :D artıkın heryerlere yakın olduk valla ii oldu :)

ben iyiyim yavrumda inşallah iyidir 5 ocağı bekliyoz kavuşmak içinn bakalım nasılmış benim fasulyem :)

snde ne var ne yok?

dün aksam face bi kaynattik ki sorma... menbeta, tatlicadi ben.. sonra hülya da geldi.. ayyy menbetanin oldugu yerde nasil bi muhabbet olabilir ki??? menbeta gitti hülya geldi, konumuz neydi biliyor musun??? horlama... yani senin de kulaklarini coook cinlattik kardaiz de olsaydi o zaman AAAlllaaaaaaahhhhhh dedmeyin keyfimize dedik...

yapmaa yaaa harika bi sohbeti kaçırdım desene.
bi dahaki sefere inşallah kızzzz valla tahmin edemiyorum ne kadar hoş geçmiştir. menbeta da az değil heeee :))))

saolasınn kuzumm ev koşuyolunda çok güzel ev valla acayip içime sindi dün gece doru dürüst uyumadım valla evi yerleştirmekten :D artıkın heryerlere yakın olduk valla ii oldu :)

ben iyiyim yavrumda inşallah iyidir 5 ocağı bekliyoz kavuşmak içinn bakalım nasılmış benim fasulyem :)

snde ne var ne yok?

kafanda kur kur dur Allah almasın seni :D:D... iyi baya yakın olmuş eşinin işyerine.
şimdi kaynanamdayımmm içerden çağrıyolar akşama gelirim...
çok öpüyorum sizi, anammmm eltim de geldi. :37::37::37::37:
akşama toplanalım yaaa...

kafanda kur kur dur Allah almasın seni :D:D... iyi baya yakın olmuş eşinin işyerine.
şimdi kaynanamdayımmm içerden çağrıyolar akşama gelirim...
çok öpüyorum sizi, anammmm eltim de geldi. :37::37::37::37:
akşama toplanalım yaaa...

evet canım ev çok ii oldu konumuda güzel kendide güzel :)

hade sen git sonra gelirsin canım çok öptümmmmmmmmmmm:29::29::29:

evet canım ev çok ii oldu konumuda güzel kendide güzel :)

hade sen git sonra gelirsin canım çok öptümmmmmmmmmmm:29::29::29:

Hulyacim evinizi tutkussunuz cok sevindim kuzucum hayirli olsun gule gule oturun tatlim:16: darisi silamizin basina insallah hadi bakalim

canlarım napıyorsunuz nasılsınız. ben çok kötüyüm.. babam rahatsızlanmış anjiyoya almıslar bana öyle haberi geldi:((
mahvoldum yol bitmedi resmen adanaya ulaştım by pass a karar vermiş dr.
ama cok sigara içtiginden 1 hafta gözlemde tutturup sigarayı bıraktırdılar solunum içi,ameliyata girdi cıktı ama yogun bakımdan cıkamadı
10gündür hastanede sabahlıyorum kimselere bırakamıyorum.. ama yüzünü bile göremedim..
öyle cok aglıyorum ki.. saglıgın,hayatın degerini anladım.. hiç bişe için üzmeyin kendinizi hep sağlık olsun hersey için..
sizler nasılsınız umarım bir kötü haber daha yoktur

Hulyacim evinizi tutkussunuz cok sevindim kuzucum hayirli olsun gule gule oturun tatlim:16: darisi silamizin basina insallah hadi bakalim

saolasınnn kuzummm sonunda muradıma erdimm valla... darısı ucuzuma inşallahhhhhhhh :) sen nasılsın ?

canlarım napıyorsunuz nasılsınız. ben çok kötüyüm.. babam rahatsızlanmış anjiyoya almıslar bana öyle haberi geldi:((
ama cok sigara içtiginden 1 hafta gözlemde tutturup sigarayı bıraktırdılar solunum içi,ameliyata girdi cıktı ama yogun bakımdan cıkamadı
10gündür hastanede sabahlıyorum kimselere bırakamıyorum.. ama yüzünü bile göremedim..
öyle cok aglıyorum ki.. saglıgın,hayatın degerini anladım.. hiç bişe için üzmeyin kendinizi hep sağlık olsun hersey için..

mericimmm inşallah herşey güzel olur.. Allah ım acil şifalar versin canım :29:

regencimm herşeyin hayırlısı tabe ben hamile kalmak içn uğrşmıyorum tatlım benim

mericim çok geçmiş olsun seni çok merak ettm her geldimde seni sordum..inşllh iileşr babn tatlım.allhım acısını göstermesin

regencimm herşeyin hayırlısı tabe ben hamile kalmak içn uğrşmıyorum tatlım benim

mericim çok geçmiş olsun seni çok merak ettm her geldimde seni sordum..inşllh iileşr babn tatlım.allhım acısını göstermesin

ahh teşekkr ederm canım.. geçmişi hiç okuyamadım ki.. benm de aklım hepsizdeydi. yaren özel msj atmış onada sordum seni,slm ilettim.
senin kanaman durdu mu? ben adanadan döneymde senin dr.una gtmek istiyorum 8.de hastalandım 9.da bitti. ya da bu koşturmadan,üzüntüden bilmiyorum..

yaren hamileymş du bi bakalım 1hafta geçsinn
menbeta sende bişe yok ben geçn akşamda dedim o stres yapo diye sen hamş kalırsın yeterki stres yapma cnm benm

tatlıcadım sen ve regenden umutluyumm..meridende umutluydum ama onda tık yok 30 kasımdan beri

canım valla ağzın bal yesin ne diimmm :1: ben umudumu kaybettim ama işte daha kırmızı gelmediğinden bişeyde diyemiyorum:31:

evet yarennn de oğlu vardı..tatlıcadıylada tel konuşuyodukk oda hamileymş güyada ona ütü yapmaya gitcektik sende çantanı topluyodun bebenkileri mavi battaniye gbi bi örtüye sarmış bana tut diye uzatıyodun

kız şeydaa ne güzel rüyaymış o öyle.. demek bana ütüye geliyordunuz heee... gelin gelin yardım edin bana nasıl yaparım sonra tek başıma ben ütüyü:1::1::1:

bu arada canım bizim bir neşelikız vardı düşükten sonra hemen o ay hamile kaldı. hatta yalnış bilmiyorsam kızı olacak. yani olabiliyor hemen. o yüzden doktor ne dedi rahim durumun nedir o konuda öneride bulunamam ama ruhsal anlamda iyiysen hiç atlama derim ben:34:

ayyy gidelim valla yaa.... ütüye gidelim tatlicadiya o ankarada nasil olsa..

sen naptin bakalim? günün nasil gecti??

gelin bana ütüye:1::1: bebeğimin ütüsünü yaparken beni yalnız bırakmayı düşünmüyordunuz demiii:19::19::9::9:

geçmiş olsun mericim. inşallah en kısa sürede sağlığına kavuruz baban.

bi dahaki sefere inşallah kızzzz valla tahmin edemiyorum ne kadar hoş geçmiştir. menbeta da az değil heeee :))))

dün aksam face bi kaynattik ki sorma... menbeta, tatlicadi ben.. sonra hülya da geldi.. ayyy menbetanin oldugu yerde nasil bi muhabbet olabilir ki??? menbeta gitti hülya geldi, konumuz neydi biliyor musun??? horlama... yani senin de kulaklarini coook cinlattik kardaiz de olsaydi o zaman AAAlllaaaaaaahhhhhh dedmeyin keyfimize dedik...

insanın adı cıkacagına canı cıksın demısler.. cok dogruu :1::1::1:

kuzummm üzülme.. Allah acil sifalar versinn.. cok cok gecmıs olsun... babamın yanında olayım derken sakın sende rahatsızlanma canımm.. hayırlısıyla bıtecek gececek ıns.. dua et kuzum..

saolasınnn kuzummm sonunda muradıma erdimm valla... darısı ucuzuma inşallahhhhhhhh :) sen nasılsın ?

mericimmm inşallah herşey güzel olur.. Allah ım acil şifalar versin canım :29:
İyiyim guzelim nolsun asure yaptim bende birde hafta icinin ye,eklerini dizdim cok ama cok yoruldummmmm:31:

Mericim buyuk gecmis olsun canim benim allah acil sifalar versin babacigina cok iyi bilirim o yogun bakim bekleyislerin:50:
menbeta fıstığım albüme bakıver :34: dün akşam söz vermiştim
Fistigimmmm cok tatli cikmisssin herzamanki gibi :16:

mericim biz de seni sordukk hep gerçekten çok gemş olsun...gel de cnm gidersin belki üstüne gördün belkide sitersten öle oldu ne bilcen..bana doktor bişe demedi ocak 17 ye kadr aedt olrsun dedi adet olursan 3. günü gel olmassan gel hormanlarına baklım dedi kanamam 5 gün sürdü tatlım benimm..

tatlıcadim evet çok güzel rüyydı inşllh hamş kallırsında kutlarız valla..benm öle bu ay öbr ay hamş kalma gb bi isteğim yok olursa olr ne diim..allh bana "ey kulum isyan etme sabırlı olbak çocul oluyo ben en güzel vakitte vercem "dedi oldumu gösterdi aldı benden..morelmanım çok ii maşşlh du baklım yarenden sonra belki seni regeni meriyi bide mebettayı hamş yaprızz AMİNNNN İNŞALLAH:31::31::31:

mericimm cok geçmiş olsun Allah şşifasını versın babanın ... Bende babamı cook bekledım öyle hastanelerdee ne demek oldugunu cok ıyı bılırım senı cook ıyı anlıyorum cnmm Allah babacıgını başından eksik etmesin tatlım...

insanın adı cıkacagına canı cıksın demısler.. cok dogruu :1::1::1:

kuzummm üzülme.. Allah acil sifalar versinn.. cok cok gecmıs olsun... babamın yanında olayım derken sakın sende rahatsızlanma canımm.. hayırlısıyla bıtecek gececek ıns.. dua et kuzum..

tabi tabi eminim öyledir :33::33::33: ama unutma biz senin bu halini seviyoruz.. baska türlü bi menbeta olsaydin ya da degisirsen bu saatten sonra olmaz hani :34::34::34:

canım valla ağzın bal yesin ne diimmm :1: ben umudumu kaybettim ama işte daha kırmızı gelmediğinden bişeyde diyemiyorum:31:

kız şeydaa ne güzel rüyaymış o öyle.. demek bana ütüye geliyordunuz heee... gelin gelin yardım edin bana nasıl yaparım sonra tek başıma ben ütüyü:1::1::1:

bu arada canım bizim bir neşelikız vardı düşükten sonra hemen o ay hamile kaldı. hatta yalnış bilmiyorsam kızı olacak. yani olabiliyor hemen. o yüzden doktor ne dedi rahim durumun nedir o konuda öneride bulunamam ama ruhsal anlamda iyiysen hiç atlama derim ben:34:

gelin bana ütüye:1::1: bebeğimin ütüsünü yaparken beni yalnız bırakmayı düşünmüyordunuz demiii:19::19::9::9:

geçmiş olsun mericim. inşallah en kısa sürede sağlığına kavuruz baban.

valla yaa... hayirlisiyla o günleri görelim de ütü kolay yaaa :31::31::31:

olsun seydam o da olcak, sükür bebegin oluyor bak biliyorsun..Allah sagliklisini versin de önemli olan o...

tatlim büyük gecmis olsun.. bizim de bütün dualarimiz seninle.. sen de yipratma kendini.. bak senin yaninda olman baban icin büyük bir destek :54:

bi dahaki sefere insallah tatlim.. yine 1000 tane ileti yapariz :1::1::1:

cnm nbr durumlar nasıl gecikmeler ne durumda

yaren yok canım daha birşey?:44: sende durumlar ne? tekrar test yaptırdın mı??? merakla bekliyorum ben seniii...

Fistigimmmm cok tatli cikmisssin herzamanki gibi :16:

teşekkür ederim. canım seni özledim ben... :29:

tatlıcadim evet çok güzel rüyydı inşllh hamş kallırsında kutlarız valla..benm öle bu ay öbr ay hamş kalma gb bi isteğim yok olursa olr ne diim..allh bana "ey kulum isyan etme sabırlı olbak çocul oluyo ben en güzel vakitte vercem "dedi oldumu gösterdi aldı benden..morelmanım çok ii maşşlh du baklım yarenden sonra belki seni regeni meriyi bide mebettayı hamş yaprızz AMİNNNN İNŞALLAH:31::31::31:

en azından artık çocuğun olduğunu biliyorsun. buda birşey değilmi. moralin hep böyle iyi olsun canım. inşallah çok beklemeden bebeğine kavuşursun...:16:

yaren yok canım daha birşey?:44: Sende durumlar ne? Tekrar test yaptırdın mı??? Merakla bekliyorum ben seniii...

Teşekkür ederim. Canım seni özledim ben... :29:

En azından artık çocuğun olduğunu biliyorsun. Buda birşey değilmi. Moralin hep böyle iyi olsun canım. Inşallah çok beklemeden bebeğine kavuşursun...:16:
cnm bidaha test yaptırmadım perşembe kontrol var bekliyorum sabırsızlıkla

Back