- Konu Sahibi screamaway
-
- #33.041
canımmm çok sevindim, hayırlı ugurlu olsun. nerde tuttun canım evi.???
sen nasılsın bebeğin nasıl...
demeeeee nerde çınlattınız kızzzzzz. ay valla sohbetimizi özledim yaaaa.... napıyon kız ne ediyon bakim.
dün aksam face bi kaynattik ki sorma... menbeta, tatlicadi ben.. sonra hülya da geldi.. ayyy menbetanin oldugu yerde nasil bi muhabbet olabilir ki??? menbeta gitti hülya geldi, konumuz neydi biliyor musun??? horlama... yani senin de kulaklarini coook cinlattik kardaiz de olsaydi o zaman AAAlllaaaaaaahhhhhh dedmeyin keyfimize dedik...
saolasınn kuzumm ev koşuyolunda çok güzel ev valla acayip içime sindi dün gece doru dürüst uyumadım valla evi yerleştirmektenartıkın heryerlere yakın olduk valla ii oldu :)
ben iyiyim yavrumda inşallah iyidir 5 ocağı bekliyoz kavuşmak içinn bakalım nasılmış benim fasulyem :)
snde ne var ne yok?
kafanda kur kur dur Allah almasın seni... iyi baya yakın olmuş eşinin işyerine.
şimdi kaynanamdayımmm içerden çağrıyolar akşama gelirim...
çok öpüyorum sizi, anammmm eltim de geldi.
akşama toplanalım yaaa...
evet canım ev çok ii oldu konumuda güzel kendide güzel :)
hade sen git sonra gelirsin canım çok öptümmmmmmmmmmm
Hulyacim evinizi tutkussunuz cok sevindim kuzucum hayirli olsun gule gule oturun tatlimdarisi silamizin basina insallah hadi bakalim
canlarım napıyorsunuz nasılsınız. ben çok kötüyüm.. babam rahatsızlanmış anjiyoya almıslar bana öyle haberi geldi(
mahvoldum yol bitmedi resmen adanaya ulaştım by pass a karar vermiş dr.
ama cok sigara içtiginden 1 hafta gözlemde tutturup sigarayı bıraktırdılar solunum içi,ameliyata girdi cıktı ama yogun bakımdan cıkamadı
10gündür hastanede sabahlıyorum kimselere bırakamıyorum.. ama yüzünü bile göremedim..
öyle cok aglıyorum ki.. saglıgın,hayatın degerini anladım.. hiç bişe için üzmeyin kendinizi hep sağlık olsun hersey için..
sizler nasılsınız umarım bir kötü haber daha yoktur
regencimm herşeyin hayırlısı tabe ben hamile kalmak içn uğrşmıyorum tatlım benim
mericim çok geçmiş olsun seni çok merak ettm her geldimde seni sordum..inşllh iileşr babn tatlım.allhım acısını göstermesin
yaren hamileymş du bi bakalım 1hafta geçsinn
menbeta sende bişe yok ben geçn akşamda dedim o stres yapo diye sen hamş kalırsın yeterki stres yapma cnm benm
tatlıcadım sen ve regenden umutluyumm..meridende umutluydum ama onda tık yok 30 kasımdan beri
evet yarennn de oğlu vardı..tatlıcadıylada tel konuşuyodukk oda hamileymş güyada ona ütü yapmaya gitcektik sende çantanı topluyodun bebenkileri mavi battaniye gbi bi örtüye sarmış bana tut diye uzatıyodun
ayyy gidelim valla yaa.... ütüye gidelim tatlicadiya o ankarada nasil olsa..
sen naptin bakalim? günün nasil gecti??
canlarım napıyorsunuz nasılsınız. ben çok kötüyüm.. babam rahatsızlanmış anjiyoya almıslar bana öyle haberi geldi(
ama cok sigara içtiginden 1 hafta gözlemde tutturup sigarayı bıraktırdılar solunum içi,ameliyata girdi cıktı ama yogun bakımdan cıkamadı
10gündür hastanede sabahlıyorum kimselere bırakamıyorum.. ama yüzünü bile göremedim..
öyle cok aglıyorum ki.. saglıgın,hayatın degerini anladım.. hiç bişe için üzmeyin kendinizi hep sağlık olsun hersey için..
yapmaa yaaa harika bi sohbeti kaçırdım desene.
bi dahaki sefere inşallah kızzzz valla tahmin edemiyorum ne kadar hoş geçmiştir. menbeta da az değil heeee :))))
dün aksam face bi kaynattik ki sorma... menbeta, tatlicadi ben.. sonra hülya da geldi.. ayyy menbetanin oldugu yerde nasil bi muhabbet olabilir ki??? menbeta gitti hülya geldi, konumuz neydi biliyor musun??? horlama... yani senin de kulaklarini coook cinlattik kardaiz de olsaydi o zaman AAAlllaaaaaaahhhhhh dedmeyin keyfimize dedik...
menbeta fıstığım albüme bakıverdün akşam söz vermiştim
menbeta fıstığım albüme bakıverdün akşam söz vermiştim
İyiyim guzelim nolsun asure yaptim bende birde hafta icinin ye,eklerini dizdim cok ama cok yoruldummmmmsaolasınnn kuzummm sonunda muradıma erdimm valla... darısı ucuzuma inşallahhhhhhhh :) sen nasılsın ?
mericimmm inşallah herşey güzel olur.. Allah ım acil şifalar versin canım
Mericim buyuk gecmis olsun canim benim allah acil sifalar versin babacigina cok iyi bilirim o yogun bakim bekleyislerincanlarım napıyorsunuz nasılsınız. ben çok kötüyüm.. babam rahatsızlanmış anjiyoya almıslar bana öyle haberi geldi(
Fistigimmmm cok tatli cikmisssin herzamanki gibimenbeta fıstığım albüme bakıverdün akşam söz vermiştim
insanın adı cıkacagına canı cıksın demısler.. cok dogruu
kuzummm üzülme.. Allah acil sifalar versinn.. cok cok gecmıs olsun... babamın yanında olayım derken sakın sende rahatsızlanma canımm.. hayırlısıyla bıtecek gececek ıns.. dua et kuzum..
canım valla ağzın bal yesin ne diimmmben umudumu kaybettim ama işte daha kırmızı gelmediğinden bişeyde diyemiyorum
kız şeydaa ne güzel rüyaymış o öyle.. demek bana ütüye geliyordunuz heee... gelin gelin yardım edin bana nasıl yaparım sonra tek başıma ben ütüyü
bu arada canım bizim bir neşelikız vardı düşükten sonra hemen o ay hamile kaldı. hatta yalnış bilmiyorsam kızı olacak. yani olabiliyor hemen. o yüzden doktor ne dedi rahim durumun nedir o konuda öneride bulunamam ama ruhsal anlamda iyiysen hiç atlama derim ben
gelin bana ütüyebebeğimin ütüsünü yaparken beni yalnız bırakmayı düşünmüyordunuz demiii
geçmiş olsun mericim. inşallah en kısa sürede sağlığına kavuruz baban.
regencimm herşeyin hayırlısı tabe ben hamile kalmak içn uğrşmıyorum tatlım benim
mericim çok geçmiş olsun seni çok merak ettm her geldimde seni sordum..inşllh iileşr babn tatlım.allhım acısını göstermesin
yapmaa yaaa harika bi sohbeti kaçırdım desene.
bi dahaki sefere inşallah kızzzz valla tahmin edemiyorum ne kadar hoş geçmiştir. menbeta da az değil heeee :))))
cnm nbr durumlar nasıl gecikmeler ne durumda
Fistigimmmm cok tatli cikmisssin herzamanki gibi
tatlıcadim evet çok güzel rüyydı inşllh hamş kallırsında kutlarız valla..benm öle bu ay öbr ay hamş kalma gb bi isteğim yok olursa olr ne diim..allh bana "ey kulum isyan etme sabırlı olbak çocul oluyo ben en güzel vakitte vercem "dedi oldumu gösterdi aldı benden..morelmanım çok ii maşşlh du baklım yarenden sonra belki seni regeni meriyi bide mebettayı hamş yaprızz AMİNNNN İNŞALLAH
cnm bidaha test yaptırmadım perşembe kontrol var bekliyorum sabırsızlıklayaren yok canım daha birşey?:44: Sende durumlar ne? Tekrar test yaptırdın mı??? Merakla bekliyorum ben seniii...
Teşekkür ederim. Canım seni özledim ben...
En azından artık çocuğun olduğunu biliyorsun. Buda birşey değilmi. Moralin hep böyle iyi olsun canım. Inşallah çok beklemeden bebeğine kavuşursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?