- Konu Sahibi screamaway
-
- #33.001
iyiyim canim nolsun face felan turluyorum iste
aaa gülüm yapma tamam zor bi durum senin yasadigin ama sen aklina öyle seyler getirme tamammi bitanem???
ne bilim tatlım bebk meselesini aklımda çözdüm ama ne bilim aklıma çokk sey gelo bi tuaf hissediyorum kendimi..eşime belli etmek istemyom..ben üzülnce o benden çok üzülüo ama offf bilmiyomm yaa
bende hamileyim ekim ayı itibariyle
düşük yapma olasılığim var korkuyorum ilk bebeğim olcak kısmetse eşim de çok istiyor bebeği
slm canım hosgeldınn... Allah tamamına erdırsın.. insallah saglıkla kucagına alırsın... hayırdır neden korkuyorsun bır tehlıke mı var??
kızlar benim morelim çok bozuk düşük yaptıktan sonra ilşkiye girmek hiç istemyorum..eşimden soğumuş gibi hiisediyorum...sanki ilşkiye girdimde hamile kalmama engel olckmış gbi gelo:..of bilom çok saçma ama ne bilim ya
iyiyim canim nolsun face felan turluyorum iste
aaa gülüm yapma tamam zor bi durum senin yasadigin ama sen aklina öyle seyler getirme tamammi bitanem???
düşük yapma olasılığim var korkuyorum ilk bebeğim olcak kısmetse eşim de çok istiyor bebeği
menbeta giii bize de gelsin sira artiiikkk.....
ayy ins canım yaaa.. yeter dimi artık.. gelsin walla...
sıra sende gibi geliyor bana...bu arada cvp olsun diye değil gerçekten öyle geliyor inanki
seydaaaaa kız hıc adamdan sogunur muayıpladım senı.... bu arada tesekkur ederımm.. walla sizler benden daha cok umutlusunuzzz.. hadi inss diıyorummm...
hlycm ben varya ben bıtaneyımmmm evee bayıldımmm.. cok genıss cok ferahhh.. gule gule oturun canım...
ayy ins canım yaaa.. yeter dimi artık.. gelsin walla...
yaren hamileymş du bi bakalım 1hafta geçsinn
menbeta sende bişe yok ben geçn akşamda dedim o stres yapo diye sen hamş kalırsın yeterki stres yapma cnm benm
tatlıcadım sen ve regenden umutluyumm..meridende umutluydum ama onda tık yok 30 kasımdan beri
yaren hamileymş du bi bakalım 1hafta geçsinn
menbeta sende bişe yok ben geçn akşamda dedim o stres yapo diye sen hamş kalırsın yeterki stres yapma cnm benm
tatlıcadım sen ve regenden umutluyumm..meridende umutluydum ama onda tık yok 30 kasımdan beri
vallaa.... ama bizim en erken bu ay olmaliydi, yani seneye erkek senesi ya bize denk gelcek di mi menbeta??? bak bu sene bi screamaway var simdiye kadar, bir de sdrhly vardi ya oda erkekmis baska topikte gördüm.. bakalim hülyayla sila ne cikcak..
stres yapmıyorum be guzelımmm.. ama insss yakın zamanda olur... cok saol..
aynen katılıyorum sana canımmm... bıze erkek senesı denk gelecekk.. ınsssss.....
inşallh cnm benmm..allah gönlüne versinn
regen valla sen daha ii bilirsin cnm benm..ama ben sanki duyckmıışım gb gelo
ay insallah su mavili rüya gercek olurrrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?