2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

iyiyim canim nolsun face felan turluyorum iste

aaa gülüm yapma tamam zor bi durum senin yasadigin ama sen aklina öyle seyler getirme tamammi bitanem???

ne bilim tatlım bebk meselesini aklımda çözdüm ama ne bilim aklıma çokk sey gelo bi tuaf hissediyorum kendimi..eşime belli etmek istemyom..ben üzülnce o benden çok üzülüo ama offf bilmiyomm yaa

ne bilim tatlım bebk meselesini aklımda çözdüm ama ne bilim aklıma çokk sey gelo bi tuaf hissediyorum kendimi..eşime belli etmek istemyom..ben üzülnce o benden çok üzülüo ama offf bilmiyomm yaa

yok tatlim sen yine de öyle düsünme.. zor ama haklisin ben eminim zamanla gecer o his üzüntü her seyin sebebi, üzüldükce bedenini de etkilersin, esin de ayni sekilde..

seydaaaaa kız hıc adamdan sogunur mu ayıpladım senı.... bu arada tesekkur ederımm.. walla sizler benden daha cok umutlusunuzzz.. hadi inss diıyorummm...

hlycm ben varya ben bıtaneyımmmm evee bayıldımmm.. cok genıss cok ferahhh.. gule gule oturun canım...

düşük yapma olasılığim var korkuyorum ilk bebeğim olcak kısmetse eşim de çok istiyor bebeği

slm canım hosgeldınn... Allah tamamına erdırsın.. insallah saglıkla kucagına alırsın... hayırdır neden korkuyorsun bır tehlıke mı var??

canım neden böyle olduki ya.. eşinle konuş,romantik birşeyler yap bu şekilde atlatmaya çalış canım. ilk gebelikte düşük olasılığı çok fazla malesefki...ayrıca ilişkiye girmeden hamile kalınıyorsa banada öğretseneee

iyiyim canim nolsun face felan turluyorum iste

aaa gülüm yapma tamam zor bi durum senin yasadigin ama sen aklina öyle seyler getirme tamammi bitanem???

turla canım turlaa...

düşük yapma olasılığim var korkuyorum ilk bebeğim olcak kısmetse eşim de çok istiyor bebeği

inşallah birşey olmaz bebeğinize. Allah size bağışlasın inşallah

sıra sende gibi geliyor bana... bu arada cvp olsun diye değil gerçekten öyle geliyor inanki

ayy canımm ıns.. cok saol.. bende cvp olarak yazmıyorum sana kesinlikle canı gonulden ıstedıgımız ıcın yazıyorumm.. ins en yakın zamanda hepimiz hamıss kalırızz..

ay tatlım eşimden soğumak değilki bu sadece ilşkiye girmek istemyorumm...off ne bilim yaa gelen gelo gene ne bilim..umutluyuzz tabe cnmm benm..

tatlıcadim benmkide laf işte öle bi durum olsa ilşkiye grilmeden hamiş kalınsa evet ilk gebelkte tedaviyle olunuyosa öle oluyo gerçi kısmat kader işi

nimetcim üzlme sen dikkat et kendine... heycanlanma.2 ayı geçmşsin herelde kaç hafyalık hamilesin.. doktor ilç vermedimi..unutma her türlü enerfin bebeğine geço sen tedirgin olrsan o olur..ona ii şeyler söle kii ii olsunn olumlu düşün lütfen

yaren hamileymş du bi bakalım 1hafta geçsinn
menbeta sende bişe yok ben geçn akşamda dedim o stres yapo diye sen hamş kalırsın yeterki stres yapma cnm benm

tatlıcadım sen ve regenden umutluyumm..meridende umutluydum ama onda tık yok 30 kasımdan beri

ayy ins canım yaaa.. yeter dimi artık.. gelsin walla...

vallaa.... ama bizim en erken bu ay olmaliydi, yani seneye erkek senesi ya bize denk gelcek di mi menbeta??? bak bu sene bi screamaway var simdiye kadar, bir de sdrhly vardi ya oda erkekmis baska topikte gördüm.. bakalim hülyayla sila ne cikcak..

benden ümidini kes canim yaa... ben pek ümitli degilim

stres yapmıyorum be guzelımmm.. ama insss yakın zamanda olur... cok saol..

aynen katılıyorum sana canımmm... bıze erkek senesı denk gelecekk.. ınsssss.....

stres yapmıyorum be guzelımmm.. ama insss yakın zamanda olur... cok saol..

aynen katılıyorum sana canımmm... bıze erkek senesı denk gelecekk.. ınsssss.....

inşallh cnm benmm..allah gönlüne versinn
regen valla sen daha ii bilirsin cnm benm..ama ben sanki duyckmıışım gb gelo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…