• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ben de seni seviyom canim menbetam benim :16::16::16::16: ayy sogukta bek bi üseniyom ya is yapmaya.. aslinda temizlik yapilcak banyoya bi grcem hem banyoyu yikicam hem de kendimi :1::1::1: aslinda gideyim de ben valla doldurayim küveti felan kokulu mumuzdan da yakayim keyif yapayim biraz... keyif... :26::26::26::26:

:16::16::16: canımmmmm... bosver aksam olduuu. temızlık yapmada sennn kokulu mumlarından bolll mıktarda yakıpp banyo keyfı yap rahatla canımm.. gevse gevse.. ohhh missss....

menbetacimmmm tatlim haklisin valla... bu hafta cok yogun gecirdim... bundan sonra insallah biraz daha rahatlar islerim... sen nasilsin?

70 gunum kalmisss kizlar yaa... bu nerdeyse 7 ayi bitiriyorum demek diil miii...:53::53::53:

ins canımmmm :)) bende iyuim nasıl olsunn... kocam gelicek birazdannn.. azcık vakit olduruyorummm..

yaaa sormaaa bıtırdın gunlerıııı... az bı zaman sonra bebısın kucagında olacakkk. ne kadar güzelllll...

ayy regencimmmm bende kurmak istiyorum aslinda... ama simdi odanin rengine takildim ya, koyu geldi yapildiktan sonra demistim.. bir kat acik rengini atmak istiyorum.... ondan once kurmicam mobilyayi....
beyaz renk aldim... ya bebek odamiz cokkk siradan olacak aslinda... burda nerdeeee tr'deki modeller... duz beyaz mobilya iste....:9::9::9:

ayyy hulyaaaaaa senin de yeni eve yeni bebek olacakkkk.... hayirli olsun canimmmmm.... :16::16::16::16: cok merak ettim evi.... resmi filan yok mu nette??

menbetacimmmm tatlim haklisin valla... bu hafta cok yogun gecirdim... bundan sonra insallah biraz daha rahatlar islerim... sen nasilsin?

70 gunum kalmisss kizlar yaa... bu nerdeyse 7 ayi bitiriyorum demek diil miii...:53::53::53:

vallaaa yaa, burda da yok öyle cok bi secenek.. ben de beyaz alirim zaten aldigim zaman.. tabii insallah kismet olursa... birkac büyük türk magazasi var burda.. oralara bakariz belki.. hele bi zamani gelsin.. hangi renk yapmistin ki??

oooo keyif yap valla regencimmmmm... ne guzel...:16::16::16::16::16: biz bizden onceki ev sahibinden kalan son duvar kagitlarini söküyoruz... bebek gelmeden isleri hizlandirdik....:1::1::1: ara verdigimizde buraya geliyorum...:9::9::9:

yok canim yaa ne keyfi.. girdim cimdim ciktim iste :1::1::1: gel vakit buldukca bak ben demirbas gibi hic ayrilmiyorum..

:16::16::16: canımmmmm... bosver aksam olduuu. temızlık yapmada sennn kokulu mumlarından bolll mıktarda yakıpp banyo keyfı yap rahatla canımm.. gevse gevse.. ohhh missss....

ins canımmmm :)) bende iyuim nasıl olsunn... kocam gelicek birazdannn.. azcık vakit olduruyorummm..

yaaa sormaaa bıtırdın gunlerıııı... az bı zaman sonra bebısın kucagında olacakkk. ne kadar güzelllll...

temizligi yarin yaparim artik ya.. valla elektrikli süpürge sesinden rahatsiz oluyor, babasi kilikli babasi sevmiyor ya bu da sevmeyecek, kendi özgü huyu bile yok, takmicam süpürcem evimi acacam müzigin sesini..:19::19::19::19:

temizligi yarin yaparim artik ya.. valla elektrikli süpürge sesinden rahatsiz oluyor, babasi kilikli babasi sevmiyor ya bu da sevmeyecek, kendi özgü huyu bile yok, takmicam süpürcem evimi acacam müzigin sesini..:19::19::19::19:

Allah iyiliğini versinnn... güldüm bak bunaaa :1::1:

valla yavrum yaa.. babasi mesela cüzdaninin ellenmesini ile istemez, bu da ayni.. ben de inadina alir karistiririm :19::19::19: oh canima degsin :9::9:

:53::53: bak gozlerım acıldı.. tabı cuzdan dolu euro.. ıstemezler karıstırılmasını... :32::32: yap yapp.. karıstırrr... :16::16:

yaaa valla hülyacim baksana bana... artik sasirmiyorum daa hee... :9::9::9: evi de buldun ooohh... sirtindan yük kalkti artik.. bebisinin odasini felan artik hayaller durursun :16::16::16::16::16:

bu arada göbüsü fazla hoplatma bebisi rahatsiz etme yani...

ilahi regentoşum ya :D ayy valla evimeee çok ısındım harbidenn yaaa 10 gün içinde taşıncaz.. bu hafta evi boya yapcaklar yeni kombi takcaklar falan ondan sonraki hafta taşıncaz inşalalh Allah ın izniyleeeee :16::16:

Allah ım ınsan sempatiğini de sorar dımı.. yok anacım yok ıs yok bu kızda.. bı sevınsın hemen unutuverıyo... hadı bakalım gozunuzaydın canımm.. hayırlı gunlerde oturun ıns :16:

kız varyaa valla az değilsin sen haa yemin ederimmm ne unutmasıı kız ben size haber vermek için ne uğraşlar verdim bi bilsenizz ama yinede yaranamıyom haaa :63:

ayyy hulyaaaaaa senin de yeni eve yeni bebek olacakkkk.... hayirli olsun canimmmmm.... :16::16::16::16: cok merak ettim evi.... resmi filan yok mu nette??

canımmm benimm saolasınnn valla öyle olcakk inşallahh bebeğim yeni evimizde gözlerini açacak inşallahhhhhhhhhhh :16:

evin de linki buldum atıyom... fiyatı o değil bu arada pazarlık yaptık 200 tl indirdik :34:

SOYAK GÖKYÜZÜ KONUTLARI' NDA KAÇIRILMAYACAK 3+1, Hürriyet Emlak İlan No : 17493-1107

canım benim batın üzerine 1 hafta geçti yaptım da çıkmadı 2sindede.. ondan sonra yaptım kanı onda çıktıı düşün yaniiiiiiiiiiiii :) hala gelen giden yoksaaa inşalalh iyiye işarettirrrrrrrr :49::49::49::nazar::nazar:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :52::52::52::52: havadisler bndeeeeeeeeeeeeee :52::52::52: evi tuttukkkkkkkkkkkkkkk:52::52::52::52: ayın 20 sine kadan taşıncammmmmmm ev süper bayıldım çok içime sindi herşeyi harikaaa valla sonunda içime sindii yeri de süperr ohh ohh yandann yandannnn darısı ucuzumaaaa inşalalhhhhhhhhhhhhhhh :29::29::29:

sağol canım.bende bekliyorum bakalım gelirse gelir gelmezse 1 haftaya kan yaptıracağım. hayırlısı olsun artık.:31:

evinede sevindim cnm.hayırlı uğurlu olsun... çok güzel günler yaşayın evinizde inşallah...:16:

ilahi regentoşum ya :D ayy valla evimeee çok ısındım harbidenn yaaa 10 gün içinde taşıncaz.. bu hafta evi boya yapcaklar yeni kombi takcaklar falan ondan sonraki hafta taşıncaz inşalalh Allah ın izniyleeeee :16::16:

kız varyaa valla az değilsin sen haa yemin ederimmm ne unutmasıı kız ben size haber vermek için ne uğraşlar verdim bi bilsenizz ama yinede yaranamıyom haaa :63:

canımmm benimm saolasınnn valla öyle olcakk inşallahh bebeğim yeni evimizde gözlerini açacak inşallahhhhhhhhhhh :16:

evin de linki buldum atıyom... fiyatı o değil bu arada pazarlık yaptık 200 tl indirdik :34:

SOYAK GÖKYÜZÜ KONUTLARI' NDA KAÇIRILMAYACAK 3+1, Hürriyet Emlak İlan No : 17493-1107

cok yakin yani tasinman.. ayyy o arada internetsiz mi kalcan simdi??

sağol canım.bende bekliyorum bakalım gelirse gelir gelmezse 1 haftaya kan yaptıracağım. hayırlısı olsun artık.:31:

evinede sevindim cnm.hayırlı uğurlu olsun... çok güzel günler yaşayın evinizde inşallah...:16:

tatlicadiiiiiiiiii......... nasilsin sekerim???

inşallahh hayırlısı olur canım benimmm inşallah gelir meleğinnnn :) evimiz de içime çok sindii yavrumuzla mutlu mesut huzurlu sağlıklı geçinip gideriz inşallahhhhhhhhhh :16: saol canım benimm :16:

cok yakin yani tasinman.. ayyy o arada internetsiz mi kalcan simdi??

yok kuzummmmmm hiç kalır mıyımmmm :1: ben bu hafta gidip açtırcamm hemen :1:

hülyacım evine baktım bende çok beğendim inşallah mutlu olrsun yeni eve bebiş...ay çok mutlu ol tatlım benimm
tatlıcadim senin morelin düzelmş çok sevindim 1 hata sonra bakalım hadi hayrlsıs
menbetacım sendende baya umutluyum bu ay he...rahim flminden sonra hamile kalan çok kişi var
regencim sen nasılsın görüşmeyeli bakimm...

hülyacım evine baktım bende çok beğendim inşallah mutlu olrsun yeni eve bebiş...ay çok mutlu ol tatlım benimm
tatlıcadim senin morelin düzelmş çok sevindim 1 hata sonra bakalım hadi hayrlsıs
menbetacım sendende baya umutluyum bu ay he...rahim flminden sonra hamile kalan çok kişi var

saolasın canım benimmm daha iyileri sizin olsun inşallahhhhhhhhhhhhh :) bebeğim bize uğurlu geldi çok şükürrrrr :emir_bebek::nazar::16:

saolasın canım benimmm daha iyileri sizin olsun inşallahhhhhhhhhhhhh :) bebeğim bize uğurlu geldi çok şükürrrrr :emir_bebek::nazar::16:

ayy tatalım yaa sen şimdi 13. hafta gitcen ya daha duymadın mı kalp sesini cnm..her şeyi ozamn mı bakcanızz.çokk heycanlandımm şidii bakk yaa:16::16:daha çookk uğur getrsin size inşllh

iyiyim noollsun.. alisveris yaptik geldik.. sen nasilsin?? aksam oldu geldin.. ben de sizi bekliyordum :52::52::52:

ayy tatalım yaa sen şimdi 13. hafta gitcen ya daha duymadın mı kalp sesini cnm..her şeyi ozamn mı bakcanızz.çokk heycanlandımm şidii bakk yaa:16::16:daha çookk uğur getrsin size inşllh

yok canım benimm geçen hafta cuma 8. haftadamda kontroldeydik.. o zaman duydum yavrumunn sesini :nazar: 13.haftada ikili tarama olcakk ve belki cinsiyetini görürüz :nazar:

tatlicadiiiiiiiiii......... nasilsin sekerim???

iyiyim canım sağolasın. sende iyisin inşallah...

inşallahh hayırlısı olur canım benimmm inşallah gelir meleğinnnn :) evimiz de içime çok sindii yavrumuzla mutlu mesut huzurlu sağlıklı geçinip gideriz inşallahhhhhhhhhh :16: saol canım benimm :16:

yok kuzummmmmm hiç kalır mıyımmmm :1: ben bu hafta gidip açtırcamm hemen :1:

amin canım

tatlım düzelttim mecburen napayım. üzül üzül oda olmuyor. kısmetten öte bişey yok. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

kızlar benim morelim çok bozuk düşük yaptıktan sonra ilşkiye girmek hiç istemyorum..eşimden soğumuş gibi hiisediyorum...sanki ilşkiye girdimde hamile kalmama engel olckmış gbi gelo:..of bilom çok saçma ama ne bilim ya

yok canım benimm geçen hafta cuma 8. haftadamda kontroldeydik.. o zaman duydum yavrumunn sesini :nazar: 13.haftada ikili tarama olcakk ve belki cinsiyetini görürüz :nazar:

bilom cnm 13 hafta neden gttinii ayy sesi ne hoş imi ne güzel yaa maşallah Nazar değmesinn canım allah ikinize korusun

tatlıcadim benm sakın bozma morelini hamiş haberini alcan sen bakk

iyiyim canım sağolasın. sende iyisin inşallah...

amin canım

tatlım düzelttim mecburen napayım. üzül üzül oda olmuyor. kısmetten öte bişey yok. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

iyiyim canim nolsun face felan turluyorum iste :1::1::1:

kızlar benim morelim çok bozuk düşük yaptıktan sonra ilşkiye girmek hiç istemyorum..eşimden soğumuş gibi hiisediyorum...sanki ilşkiye girdimde hamile kalmama engel olckmış gbi gelo:..of bilom çok saçma ama ne bilim ya

aaa gülüm yapma tamam zor bi durum senin yasadigin ama sen aklina öyle seyler getirme tamammi bitanem???:16::16::16:

Back