- Konu Sahibi screamaway
-
- #32.941
yok canim bilmiyorum ki... meri napti ne ettii.. insallah dilekleri gerceklesmistir de ondan gelmiyordur.. hmmm sen kocisini bekliyorsun yani.. ay benimki de gitti yatmaya, ben de gideyim yaa... ne zamandir adami boynu bükük yolluyorum yataga... kisiligim biraz ice dönüktür benim, yani icine kapali degil ama bi zirhim vardir.. yani kocam bunun disinda kaldigini hissediyor anliyorum bunu.. gideyim de simartayim biraz, yüz bulunca da tepeme cikiyor ama olsun
ben izmitte otruyom tatlım..senn bebişini maviye sarılı gördümm cnm
git şımart tabi bizde öle yok aynı anda kalkoz aynı anda yatozz..adamı uyku tutmoo sonra..geceyken ayrı tabeneyse cnmm sana kolay gelsinn
tabi cnm ver fşefkatini ona mahrum bırakma ah benim eşimde burada olsada bi şevkat versem ona adamda yıprandı hep çocuk çalışması atmayım kenara
tabi cnm ver fşefkatini ona mahrum bırakma ah benim eşimde burada olsada bi şevkat versem ona adamda yıprandı hep çocuk çalışması atmayım kenara
Alllllaaaaahhhhhhhhhhhhh o zaman kesin erkekay ne sevindim sorma yaaa, hay Allah razi olsun yarenin de benim de oglumuz olcak zaten... nartanesinin de oglu olcak o da istiyor, tabi menbetanin da.. tabiki önce saglikli ve hayirli evlatlar olsunlar... ay Allahim kismet ederse adaklarimin hepsini yerinegetircem insallaaahhh... valla maasimi alip atiyorum en yarisini hemen bi köseye.. insallah Allahim dualarimi kabul ederse kurban kescem.. ayyy Allahim duy sesimizi yaaa nolur....
kis bu arada beni nasil gördün?? yani neye benziyordum??? sen hic resmimi görmedin ya ondan soruyorum
alllllaaaaahhhhhhhhhhhhh o zaman kesin erkekAy ne sevindim sorma yaaa, hay allah razi olsun Yarenin de benim de oglumuz olcak zaten... Nartanesinin de oglu olcak o da istiyor, tabi menbetanin da.. Tabiki önce saglikli ve hayirli evlatlar olsunlar... Ay allahim kismet ederse adaklarimin hepsini yerinegetircem insallaaahhh... Valla maasimi alip atiyorum en yarisini hemen bi köseye.. Insallah allahim dualarimi kabul ederse kurban kescem.. Ayyy allahim duy sesimizi yaaa nolur....
Kis bu arada beni nasil gördün?? Yani neye benziyordum??? Sen hic resmimi görmedin ya ondan soruyorum
ayy şu çocuk çalışması varya:d1 var bi yok olayı..çok kasoo yaayazıkvalla..adam gececi oluyo bazen bide acıyom inankii
nartenesinin hakkında bi bilgim yaok ama menbetann sorunu yok o sadece sitres yapo bence hemn hamş kalır o
senii çok uzun değil ama benden uzundun ozmn 168 fln olblr boyun..çok zyıf değildin saçlrını yan kaküllü kahve tonlu saçın vardı bal köpüne yakında göz rengin vardı tatlım..rüya işte..tutrmı bilemm
kız çokta emin oldun bak benden erkek çıkmaz söyliym mesela biz 3 kkız kardeşiz uçumuzun toplamda 5 kızı var erkek tarihte görulmemmiş benimki 6. Olcak oda kız bence
benmde adağım var bi bebşim olrsa bi evim olursa...geçen ay parayı atmıştım ama olmadı:)du bakalım hayrlısı
haha eşime diyorumki takılıyorum bak artık senle işim bitti bu çalışmalar sana 9 ay gider diyorum ben çok memnundum ne yani kullanılmış bi pacavra gibi atcanmı kenara diye yazık kıyamam bu arada ben de sakaryada oturuyorum akşam kayınannem de kartepe maşukiyedeydik
ben geri geldim
uyumuşmu adamcaz
ee yani sayilir... basimi agritma dedi ben de kalktim geldim.. bugünün yarini da var amaeee sen nasilsin görüsmeyeli???
küsmüşmüay naoim bugn çok uykusuz kaldımtemzlk fln düştüm kalktım şimdi uykum gelmiş esneyip durom napim...
e git yat o zaman niye duruyorsun tatlim kendine ezyiet ediyorsun resmen
nasılsın kuzummmm??
durumun nasıllll??? sımcık gorunce bısey unutuyom unutuyom dedım senı unutmusummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?