2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

git şımart tabi bizde öle yok aynı anda kalkoz aynı anda yatozz..adamı uyku tutmoo sonra..geceyken ayrı tabeneyse cnmm sana kolay gelsinn

ben izmitte otruyom tatlım..senn bebişini maviye sarılı gördümm cnm

Alllllaaaaahhhhhhhhhhhhh o zaman kesin erkek ay ne sevindim sorma yaaa, hay Allah razi olsun yarenin de benim de oglumuz olcak zaten... nartanesinin de oglu olcak o da istiyor, tabi menbetanin da.. tabiki önce saglikli ve hayirli evlatlar olsunlar... ay Allahim kismet ederse adaklarimin hepsini yerinegetircem insallaaahhh... valla maasimi alip atiyorum en yarisini hemen bi köseye.. insallah Allahim dualarimi kabul ederse kurban kescem.. ayyy Allahim duy sesimizi yaaa nolur....

kis bu arada beni nasil gördün?? yani neye benziyordum??? sen hic resmimi görmedin ya ondan soruyorum

git şımart tabi bizde öle yok aynı anda kalkoz aynı anda yatozz..adamı uyku tutmoo sonra..geceyken ayrı tabeneyse cnmm sana kolay gelsinn

senden cevap almadan hayatta gitmem bir yere önceki mesajima cevap bekliyorum...

tabi cnm ver fşefkatini ona mahrum bırakma ah benim eşimde burada olsada bi şevkat versem ona adamda yıprandı hep çocuk çalışması atmayım kenara

hakkaten yaa... adam kendini damizlik inek gibi hisseiyordur yaaa sevip oksayim söyle biraz... uyuduysa ellemem geri gelirim zaten...

Son düzenleme:
tabi cnm ver fşefkatini ona mahrum bırakma ah benim eşimde burada olsada bi şevkat versem ona adamda yıprandı hep çocuk çalışması atmayım kenara

ayy şu çocuk çalışması varya1 var bi yok olayı..çok kasoo yaayazıkvalla..adam gececi oluyo bazen bide acıyom inankii

nartenesinin hakkında bi bilgim yaok ama menbetann sorunu yok o sadece sitres yapo bence hemn hamş kalır o

senii çok uzun değil ama benden uzundun ozmn 168 fln olblr boyun..çok zyıf değildin saçlrını yan kaküllü kahve tonlu saçın vardı bal köpüne yakında göz rengin vardı tatlım..rüya işte..tutrmı bilemm

kız çokta emin oldun bak benden erkek çıkmaz söyliym mesela biz 3 kkız kardeşiz uçumuzun toplamda 5 kızı var erkek tarihte görulmemmiş benimki 6. Olcak oda kız bence

benmde adağım var bi bebşim olrsa bi evim olursa...geçen ay parayı atmıştım ama olmadı:)du bakalım hayrlısı

ayy şu çocuk çalışması varya:d1 var bi yok olayı..çok kasoo yaayazıkvalla..adam gececi oluyo bazen bide acıyom inankii

haha eşime diyorumki takılıyorum bak artık senle işim bitti bu çalışmalar sana 9 ay gider diyorum ben çok memnundum ne yani kullanılmış bi pacavra gibi atcanmı kenara diye yazık kıyamam bu arada ben de sakaryada oturuyorum akşam kayınannem de kartepe maşukiyedeydik

heheheee... dur sana bi ara resim gösteriyim ben.. hic alakam yok ama olsun görmedigin icin normal.. belki de imaj degistircem oglum olduktan sonra o halimi görmüssündür olamaz mi yani yani boyum biraz daha uzun o kadar...

kız çokta emin oldun bak benden erkek çıkmaz söyliym mesela biz 3 kkız kardeşiz uçumuzun toplamda 5 kızı var erkek tarihte görulmemmiş benimki 6. Olcak oda kız bence

biz de 3kiz kardesiz ama digerleri daha kücük.. yoookk yaa olcak olcak.. onun senle ne alakasi var öyle düsünme olacak dedim olacak yaptim olacak gibi oldu bu da :44::44::44::44:

benmde adağım var bi bebşim olrsa bi evim olursa...geçen ay parayı atmıştım ama olmadı:)du bakalım hayrlısı

canim adak adarsin bir yere, yani Allaha adarsin tabiki de hani bir yerde kesilirya, sonra gercek olunca da yerine getirirsin, benim mesela yerine gelirse, tr'ye gidince Haci Bektas'ta kescem kurbanimi Allahim nasip eder insallaahhh...

hadi ben kactim kuzular.. herif uyudu sanirim olmazsa geri gelirim azten hadi muckkkksss

herkesde aynı muahppet valla heebi var bi yok ya benmkide ama ne bu ya böle diyo her gün nye değil..ders çalışır gibi diyo başlıyoz gülmyee e bide çocuk içnya ay utndımm şimdii

maşuköy bayılırım ora benn

haftasonu oldugu nasılda bellı kısmeler yok

tugcecım ve cıcekcımmm kızlarınızın esyalarını hazırlıyormussunuz... ne kadar guzelll.... Allah ıyı gunlerde gıydırmeyı nasıp etsınnnn...

regen yaren ve seyda ıyı kaynatıyorsunuz gecelerıııı... masalllahh.... o saate kadar oturup sabah kacta kalkıyonuz merak ettım yaaa..... seyda dusmussun bu arada gecmıs olsun canımm...

nartaneside evını tasımıs. yerlesmıss... güle güle oturun canımmm...

sılacım canım sızın ev ısı ne oldu ayrıntı goremedım gecmıste... :26: sempatiğim de iyi insss.... screamaway pek gozukmuyorsun... sende kendı fotonu eklıcektın bır ara.. unuttum sanmayın.. sılada oglusununfototsunu eklıcektı ekıyor durmadan bızı... unutmuyorumm ben...

kardaiz de yok ortalarda.. sabahları gunaydınnn dyen hatun eksık yaw... azrada ıyı ınss... uzun zamandır konusamadık onunlada...

ayy bir gelsenizde muhabbet etsekkk.. sıkıldım yaaaaa....

nasılsın kuzummmm??

durumun nasıllll??? sımcık gorunce bısey unutuyom unutuyom dedım senı unutmusummm...

nasılsın kuzummmm??

durumun nasıllll??? sımcık gorunce bısey unutuyom unutuyom dedım senı unutmusummm...

canım valla bende hala birşey yok... dün kötü oldum baya ama alıştırdım artık kendimi...
ben hiç unutulacak kadınmıyım,aşkolsun
sen nasılsın canım. kaçıncı gündesin? yumurtlaman gelmiş olması lazım dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…