- Konu Sahibi screamaway
- #32.901
ay sorma canım ya sinir oldum. Allahtan bebek resmi problem değil o kadar. bi daha link atarım artık seninde aklında olsun link siliniyor.
ayrıca teşekkür ederiz teyzesi. burda çirkiniz daha. sarılık olduğunda çekinmişti resmi. şimdi gör bide,yersiniz valla sarı şekerimi
ayy sormaa hele benim kendi resmim senin bebek bişi olmaz dediğin gibi ama ben ondan sonra hiç koymadım direk albüm yaptım o daha garanti
maşalalhhhhhhhhhh sarı civciveeee
merhaba kızlar varmı bana yardım edicek bugn adetimin 41.gunuydu ve 2 gun önce testm negatifti bugun kan testi yaptırdım 26.78 ile pozitif çıktı hamile oldumu ama kesenin heniz gözukmedini söledi bi haftaya kadar adet olmazsam kesinleşeceğini belirtti adet olmam gereken tarihte yumurtlamışım sevinmelimiyim endişelenmelimiyim anlamadım
canım benimmmmmmmm gözün aydıınnn geç yumurtlama ve döllenme olmuş demekki... ay sağlıkla daim olsun inşallahhhhh :)
Kizlaaaar ben geldim hepinize bisey yazmak isterdim ama cepten yaziyom zor oluyor netim yok tasindim sukur
Regen meraklanma diye yaziyom benim test tasinmadan bir gun once geldi ve daha ciftleri gormedim engec cuma gormeliyim yoksa erken veya gec yumurtluyom haftaya carsamba kan vercem hormon duzelmismi bakalim ama sonuc iki hafta suruyor benden bukadar
Zaten kimsede merak etmemis ya beni hadi neyse
canımmm hayırlı olsunnn hadi taşınmışın evine güle güle otur canım :) valla bu hafta hasta olan işi olann bişiler yapan çoktu gözden kaçmıştır kusura kalma canım benimmmm
sabah test yaptım kızlar çok moralim bozuk.. negatif..
ayy tatlıcadımmmm benim kan testi 485.5 çıktı ilk öğrendiğimdeee 2 gün öncesi idrar testi yaptım 2 tane hmdeee çıkmadııı sen ne diye hemenn negatife bağlamışın kendini daha duur hemen çıkmaz öleee hayırlısı olsun inşallah canımmmmmmm