• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ay sorma canım ya sinir oldum. Allahtan bebek resmi problem değil o kadar. bi daha link atarım artık seninde aklında olsun link siliniyor.
ayrıca teşekkür ederiz teyzesi. burda çirkiniz daha. sarılık olduğunda çekinmişti resmi. şimdi gör bide,yersiniz valla sarı şekerimi:1::1::56:

ayy sormaa hele benim kendi resmim :D senin bebek bişi olmaz dediğin gibi :D ama ben ondan sonra hiç koymadım direk albüm yaptım o daha garanti :1:
maşalalhhhhhhhhhh sarı civciveeee :nazar:

merhaba kızlar varmı bana yardım edicek bugn adetimin 41.gunuydu ve 2 gun önce testm negatifti bugun kan testi yaptırdım 26.78 ile pozitif çıktı hamile oldumu ama kesenin heniz gözukmedini söledi bi haftaya kadar adet olmazsam kesinleşeceğini belirtti adet olmam gereken tarihte yumurtlamışım sevinmelimiyim endişelenmelimiyim anlamadım

canım benimmmmmmmm gözün aydıınnn geç yumurtlama ve döllenme olmuş demekki... ay sağlıkla daim olsun inşallahhhhh :)

Kizlaaaar ben geldim hepinize bisey yazmak isterdim ama cepten yaziyom zor oluyor netim yok tasindim sukur
Regen meraklanma diye yaziyom benim test tasinmadan bir gun once geldi ve daha ciftleri gormedim engec cuma gormeliyim yoksa erken veya gec yumurtluyom haftaya carsamba kan vercem hormon duzelmismi bakalim ama sonuc iki hafta suruyor benden bukadar
Zaten kimsede merak etmemis ya beni hadi neyse

canımmm hayırlı olsunnn hadi taşınmışın evine güle güle otur canım :) valla bu hafta hasta olan işi olann bişiler yapan çoktu gözden kaçmıştır kusura kalma canım benimmmm :16:

sabah test yaptım kızlar çok moralim bozuk.. negatif.. :14::14::14::14::14::14:

ayy tatlıcadımmmm benim kan testi 485.5 çıktı ilk öğrendiğimdeee 2 gün öncesi idrar testi yaptım 2 tane hmdeee çıkmadııı sen ne diye hemenn negatife bağlamışın kendini daha duur hemen çıkmaz öleee hayırlısı olsun inşallah canımmmmmmm :29:

tatlıcadım bi bekle hemn ümtsiz olma benm 15 gün geçkmşti ama idrr tahlilinde negatf çıkmıştı...negatf çıksada üzlme ve çok düşünme lütfen...sen çok erken yapmışın testii..ben hep diyorum adet gününüzü 1 hafta sonraymış gbi düşünn ona endestleyn kendinizi ona göre davrann

regen canım nasılsın iyimisinn...çalışmya devammı

yarencimm inşllh hamile durumun değişmez tatlım 1 hafta geçsn bakalım...sonra belli olur her şey net olarakk..1 hafta sonra 1000 küsür olması lazımmişte

hülyacım sen nasılsın senn nsaıl gidiyor hamişlik...13 haftamı gitcen doktora

iyiyim canım saolasınnn face de falan geziodum yeni gördüm :3: iyi gidiyor şükürr inşalalh bebeğim de iyidir.. arada bulantı falan oluyoo ama şikayetçi değilimm bebeğim ii olsun da :emir_bebek::nazar:

evet 13. haftada gitcem canım ikili test içinn belki cinsiyetiini de görürüz :16:

iyiyim canım saolasınnn face de falan geziodum yeni gördüm :3: iyi gidiyor şükürr inşalalh bebeğim de iyidir.. arada bulantı falan oluyoo ama şikayetçi değilimm bebeğim ii olsun da :emir_bebek::nazar:

evet 13. haftada gitcem canım ikili test içinn belki cinsiyetiini de görürüz :16:

ayy ne güzell...sağlıklıdır tatlım yaa..aman bulantılarını yiyim senn yaa
bende bugn mutfağı temzilereken sandaleyeden düştümm çok fena elm şimti morrdı..bide annemlerin mahlesinde 43 yaşında bi komşu teyzem varmış oğlu askerde kızı lise 1 gidiyoo hamileymş kadın çıldırcakmış aklıma geldikçe gülesimm geloo:9:

tatlıcadım bi bekle hemn ümtsiz olma benm 15 gün geçkmşti ama idrr tahlilinde negatf çıkmıştı...negatf çıksada üzlme ve çok düşünme lütfen...sen çok erken yapmışın testii..ben hep diyorum adet gününüzü 1 hafta sonraymış gbi düşünn ona endestleyn kendinizi ona göre davrann

regen canım nasılsın iyimisinn...çalışmya devammı

yarencimm inşllh hamile durumun değişmez tatlım 1 hafta geçsn bakalım...sonra belli olur her şey net olarakk..1 hafta sonra 1000 küsür olması lazımmişte

inşalla cnm benim herşey yolunda gider ayyy hbri duymak çok mutlu atti beni bide haftaya yolunda olursa herşey çok daha iyi olcak

ayy ne güzell...sağlıklıdır tatlım yaa..aman bulantılarını yiyim senn yaa
bende bugn mutfağı temzilereken sandaleyeden düştümm çok fena elm şimti morrdı..bide annemlerin mahlesinde 43 yaşında bi komşu teyzem varmış oğlu askerde kızı lise 1 gidiyoo hamileymş kadın çıldırcakmış aklıma geldikçe gülesimm geloo:9:

inşallah canım ....

sanada geçmiş olsunn valla dikkat et eline buz falan koydunmu ? soğanı tuzla ov bide zeytini çekirdekleriyle ez karıştırıp eline sar ii gelir :34:

ohaaa dicem biraz ayıp olcakk ama maşallah yani teyzeye :9::9::9::9: teyzemle eniştemde pek bi şeymiş ayol :23::23::23::23: :52::52:

inşallah canım ....

sanada geçmiş olsunn valla dikkat et eline buz falan koydunmu ? soğanı tuzla ov bide zeytini çekirdekleriyle ez karıştırıp eline sar ii gelir :34:

ohaaa dicem biraz ayıp olcakk ama maşallah yani teyzeye :9::9::9::9: teyzemle eniştemde pek bi şeymiş ayol :23::23::23::23: :52::52:

sağol cnm benm zytini çekiredeğiyle ezip koyduk eşim sağolsun..sandalyeden düştümm kendimi unuttum sandalyeye bişe olmuş mu diye bakomm:1::1:1:

kadın hep midem bulanıyo diyodu bizde oğlun şırnakta asker ondandr diyoduk..bie oğlu askerden gelince düğün yapcaklar ay çok güldüm yarın anneme kalma gidicem bi dalga geçim :1::1: kadın çok ağlaıyomuş yaa...oğluda ben askere ginincemi kudurdunuz demşş:1::1:

kızlaaar moralim çoook bozuk eşimin sperm testi sonucu çoook kötü bilen varsa yorum yapabilir mi???
hacim:3cc
ph:8,0
1ml deki sperm sayısı:3000000
toplam sperm sayısı:9000000
normal yüzdesi:%60
1.saat hareket:
++++%:-
+++%:20
++%:20
+%:60
mikroskopi:2-3 lökosit

kızlaaar moralim çoook bozuk eşimin sperm testi sonucu çoook kötü bilen varsa yorum yapabilir mi???
1.saat hareket:

ttalım bunlar çok eksik bilgiler bu teste göre değerlindirmesi çok zor pehriz günü fln yazmıyomu..hepsini yazsaydın keşke

kızlar ben kaçıyom yemek hazırlayım benimki kalkar şimdi yemek yedireyim onu saat 9 gibi görüşürüz öptüm hepinizi:16::16:

sağol cnm benm zytini çekiredeğiyle ezip koyduk eşim sağolsun..sandalyeden düştümm kendimi unuttum sandalyeye bişe olmuş mu diye bakomm:1::1:1:

kadın hep midem bulanıyo diyodu bizde oğlun şırnakta asker ondandr diyoduk..bie oğlu askerden gelince düğün yapcaklar ay çok güldüm yarın anneme kalma gidicem bi dalga geçim :1::1: kadın çok ağlaıyomuş yaa...oğluda ben askere ginincemi kudurdunuz demşş:1::1:

töbe töbeee bunlar da şaşırmış hakkaten evlenecek yaşa oğlun var yaptıklarına bakk :D ayy çok da gülmeyelimm başımıza gelir kıs :1::1:

ayy sormaa hele benim kendi resmim :D senin bebek bişi olmaz dediğin gibi :D ama ben ondan sonra hiç koymadım direk albüm yaptım o daha garanti :1:
maşalalhhhhhhhhhh sarı civciveeee :nazar:

canım benimmmmmmmm gözün aydıınnn geç yumurtlama ve döllenme olmuş demekki... ay sağlıkla daim olsun inşallahhhhh :)

ayy tatlıcadımmmm benim kan testi 485.5 çıktı ilk öğrendiğimdeee 2 gün öncesi idrar testi yaptım 2 tane hmdeee çıkmadııı sen ne diye hemenn negatife bağlamışın kendini daha duur hemen çıkmaz öleee hayırlısı olsun inşallah canımmmmmmm :29:

canım valla umut oldu bak şimdi bu bana. sen batındamı yapmıştın idrar testlerini? yani kan değeri katlanarak gittiği düşünülürse 120lerde falanken idrarda çıkmadı yanii...
çok enteresan. valla canım hala ne gelen var ne giden bendede.
bu arada teşekkürler teyzesi :)

canım valla çıkanda öncesindede çıkıyor diye bende batı bekleyip yaptım. seninki geç döllenmeymiş o yüzden öyle olmuş. keşke benimde öyle olsa... bekliyorum bakalım sonuç ne olacak. inşallah test yanılıyordur yada işte erken olmuştur falan...

Son düzenleme:
1.saat hareket:

tatlım bu sonuçları doktoruna gösterdinmi? ne dedi? 0 sayısını eksik yazmış olabilirmisin? 3 milyonmu 30 milyonmu?

1.saat hareket:

tatlım, hem 0 eksik değilse bile sebep araştırılmalıdır, belki kısa süreli bir tedavi sonucunda düzelebilir. Doktoruna biran önce sonucu gösterin de hemen tedaviye başlansın.

canım valla çıkanda öncesindede çıkıyor diye bende batı bekleyip yaptım. seninki geç döllenmeymiş o yüzden öyle olmuş. keşke benimde öyle olsa... bekliyorum bakalım sonuç ne olacak. inşallah test yanılıyordur yada işte erken olmuştur falan...[/QUOTE]

inşallah tatlım dur bakm bir hafta bi geçsin öle gene bi bak hemen telşlanıp ha geldi gelecek geldimi gelcekmi diye düşnme tuvalete giderken de sürekli düşnme ..rahatına bak tatlım...

töbe töbeee bunlar da şaşırmış hakkaten evlenecek yaşa oğlun var yaptıklarına bakk :D ayy çok da gülmeyelimm başımıza gelir kıs

hülyacım valla gülmeyelim şimdi aranıyozz.sonra istemeyiz oluverir:1::1:

bitaneemmmmm yaaa kizdim sana oncelikle... biz daha en basta bunu asmamismiydik!!! bat gecmeden test yapmak yoktu!!bak cok uzuldun!! canim nolur umutlarini ne yesert,ne de karart... cunkubelli deil hic bisey.. insallah gelmez ve hamilesindir. inan ki senin kadar istiyor ve diliyorum bunu........

ayrica yegenine bayildim bosver battaneiyeyi falan.... masallah Allahbagislasin. dun yaziyodum tam esim geldi yarim kalmisti... Rabbim sanada nasip etsin insallah...

bitaneemmmmm yaaa kizdim sana oncelikle... biz daha en basta bunu asmamismiydik!!! bat gecmeden test yapmak yoktu!!bak cok uzuldun!! canim nolur umutlarini ne yesert,ne de karart... cunkubelli deil hic bisey.. insallah gelmez ve hamilesindir. inan ki senin kadar istiyor ve diliyorum bunu........

ayrica yegenine bayildim bosver battaneiyeyi falan.... masallah Allahbagislasin. dun yaziyodum tam esim geldi yarim kalmisti... Rabbim sanada nasip etsin insallah...

ya canım işte batı bekledim bende bugün bat ama hala tık yok. valla o kadar çift çizgi göreceğime inandırmşımki kendimi acayip oldum çıkmayınca.:50:

yiğenim gibi tatlı bir kızın olur inşallah. onun kadar bilmiş onun kadar şirin...:16: ayrıca çok teşekkür ederiz...

ya canım işte batı bekledim bende bugün bat ama hala tık yok. valla o kadar çift çizgi göreceğime inandırmşımki kendimi acayip oldum çıkmayınca.:50:

yiğenim gibi tatlı bir kızın olur inşallah. onun kadar bilmiş onun kadar şirin...:16: ayrıca çok teşekkür ederiz...

ayy canim avatar ariyodum geciktimmm.. ve daha yeni de ticker yapiverdim...

ahh canim hayal kirikliklarini anlayabilen bizden baska kimse olamaz... ama insallah bekledigimizi alacagiz. sen daha rahat olmaya bak. bu horman herkeste ayni zamanda yukselmiyor.. bekleyelim zaten yapabilecegimiz tek sey simdilik...

ayy insallah cumle isteyene nasip etsin Rabbim hayirlisiyla... dedigim gibi icindede sana.. simdi kac yasinda cimcime??

Back