- Konu Sahibi screamaway
- #32.881
aynen screamawaycımm , tatlıcadıya katılıyorumm cunku zaman inanılmaz hızlı geçiyooo ben yrn tam 31 haftalık oluyorum ve ne oldugumu anlamadımm ya :) Daha yapıcak birsürü işim varrrr bakalım ınsallah yetısıcekk :) Bidee bi yerlere gitmem gerekıyo ama pazartesınden berı evden cıkamıyorumm sürekli bişeylerle ugrasmaktan , çalışsaydım ne yapardım bılmem :)
cnmm evet ben vermiştimmm , Birmax diye bi site
Tugcecimmmm iste benim gibi olurdun o zaman... dun benimki de diyor, bebek erken dogum olsa yatircak yatak yok napcaz diye...
Birmax'a ben bir goz atimmmm bu arada....
canim scream de senin gibi dedi ama bak ovulasyon testi topiginde de yaziyor bunlar, testin kullanim klavuzunda da var aynisi.. yani tutmasi zaten sans meselesi...
çalış canım ama keşke bir gün öncede çalışsaymışın. riske girmişsin birazcık. inşallah tutturmuşsundur tatlım.
regencimmm, tatlicadiya katiliyorum... sonucta sen artmaya baslarbaslamaz test yaptigindan emin olamazsin, belki koyulasti, ve koyulasmasi tam azalirken sen o testi yapip o dedigin koyu cizgiyi gordun... sonucta gunde bir yapiyorsun ya, ondan boyle denk gelebilir... ben yaparken bunlari dusunup hesapliyordum da, ondan yazdim sana...
ama sonucta canim ben de bir sure o sekilde denedim erkek olsun diye... acelen yoksa, ve erkek istiyorsan bu sekilde deneyebilirsin...