- Konu Sahibi screamaway
-
- #32.781
ben burda sormustum canim.. 37 civarinda da donebilir dediler... sen de simdi 33 hafta bitmeye yakin dondu, gec oldu dediler diyorsun...
ya neden bu kadar farkli seyler soyluyorlar... pofff...
ahh be kizaniim ne cok yormussun kendini.... yarin iicebi dinlen hayatim..ayyyy çok yoruldummmmmmmmmm çokkkk hmdeaşure yaparken yorul yetmedi dağıtırken yorull yetmedi onun bi sürü bulaşığını topla yorul yetmedi kaynanamların gelme ihtimaline karşı ortalığı topla yıka toz al yorulll ayy çok yoruldum yaaaaaaaaaaa
sılacımmm coook tesekkür ederim canım benim icin baya ayrıntılı yazmıssın ama burda normal dogumlarda aynı gün cıkarıyorlar sezeryanda da bir gece kalıyorsun onun icin cok fazla esya almayı düsünmedim senin normal miydi sezeryan mıydı canım
screamaway tatlım sende bence yap artık hazırlıklarını. odası olmasın önemli değil o ama eşyaları hazır olsun. bundan sonra zaman çabuk geçer benden söylemesi.
ayyyy çok yoruldummmmmmmmmm çokkkk hmdeaşure yaparken yorul yetmedi dağıtırken yorull yetmedi onun bi sürü bulaşığını topla yorul yetmedi kaynanamların gelme ihtimaline karşı ortalığı topla yıka toz al yorulll ayy çok yoruldum yaaaaaaaaaaa
valla canım burda herkesten öyle duydum benim dr da öyle söyledi ama senin daha zamanın var dönmesi icin hiic kafana takma
menbetacimmmm hsg sonuclarin ne olduuuu? cok merak ettim... eskilere bakiyorum...
hulyacimmm gecmis dogum gunun kutlu olsun tatlim...
regencimmmm testteki cizgiler koyulasti miiii? naptinnn canimmm?
sagol canim benim o kadar isin arasinda unutmamissin... koyulasti ve dün gece calisma yaptik canimbugün de denicem insallahhh... gerisi Allaha kalmis.. tekrar thank you senin pasa da kocaman olmus masallah Allahim kolay dogum nasip etsin..
simdi biz dagiliriz regencim gelir............ denklesemioz kac zamandir yasabah gelio o ya aksam. bende sabah uyuyorum.. aksamda kocisle sohbet kelamderken zaten cok mecalimde olmuyoo.....
ama testlerini merak ediyorum koyulastilar mi acaba???
unuturmuyummm regencimmmm hic...
calismalar bile yapildi demek.... topigin 2. pasasini senden bekliyorum ben o zaman..2 hafta sonra...
valla tam da öyle oldu canimkoyulasti ve calistik bakalim ne olacak sen nasilsin???
ahh cancaziim benimmm... isinguvun iste ayri dusuyoruz.. ama bunlarn bayramiya tatilleri var 2 hafta sanirim heryerde ole olmasi ilazim... burda 26sindan 6sina kadar tatildeler... varmi sizin ole durum??
ayy kiyayamam koyulasti demek... masallah bitanem. Rabbim tamamini getirsin insallah.. senin inatvi keciye tatli niyetine yedirseydin cevizli balli pekmezli karisimdan.. butuntedbirleri alalimda insallah Rabbim gerisini tamamlasin...
canim benim insallah ama insallah cok guzel haberle donersin 2 hafta sonra....
evet canim.. 21inde baslicak burda yanlis yazmadilarsa ama o da hafta ortasina denk geliyor belki de 26sidir burda da.. ama 6sina kadar dogru.. o zamanlar bol bol vakit geciririm seninle.. evet canim ya aslinda dün degil ondan önceki gün en koyuydu, ben de sey düsündün bigün sonra artik tamamem koyu olur diye ama bigün sonra, yani dün acildi biraz ve ben dün öyle bi yumurta aki buldum ki sormabugüne kadar hic öylesini görmemistim.. hemen is tuttuk iste.. aklima sey takildi ama; hani iki gün önce dedim ya en koyuydu diye (ama test cizgisinden daha koyu degildi yakindi birbirine) dün iyice koyulasmayinca acaba günü mü kacirsdim dedim.. sonra düsündüm ki zaten cizgi koyu cikinca 24-36 saat sonra yumurta catliyor, yani belki de yumurtam yeni catladi.. muhtemelen günün de yaptim ama iste yine de takiliyor kafama :44::44::44: gerci tuttu ya da tutmadi iki hafta sonra belli olcak
screamaway cicim sen de baksana bi mesajima...
canim, seni uzmek istemem ama o zaman gunu kacirmis olabilirsin....
sendeki hormonun seviyesine gore koyulasiyor o cizgi.. yani diger cizgi ile ayni renge gelmeyebilir, en koyu oldugu zaman yumurtluyorsun demek sadece.. onun icin ben butun testlerimi tutup, bir onceki ay ile karsilastiriyordum....
yumurta aki, ben hamile kaldigim ay dogru zamanda gelmemisti...
ama dedigin gibi yumurtanin omru var 12-24 saat kadar... insallah tutmustur dun gece..
Kesinn arkadaştık vlla kaçarı göçeri yook :) Gerçi bunada şükürr iller arasıda olsa birbirimizi buldukcanım benimmm.. benimde sana öyle. başka bir ortamda olsak kesinlikle yakın arkadaş olurduk gibime geliyor. ama ben ankara sen istanbul... ağırlaşmadan yapman iyi oldu. zaten geçendede demiştim sana hazırlıklarını tamamla yavaş yavaş diye. ütünüde gün gün yap. zaten ufacıklar çok yormazlar ama olsun sen dikkatli ol. ve oturarak yap ütünü.
batım yarın. hatta bugün ama yarın olma ihtimali daha yüksek.
şuan itibariyle hafif sancılarım var. bu gece bekliyorum işin açıkçası. hayırlısı olsun canım. olmazsa yarın sabah yapabilirim belki test.
tugcecim cok planli gidiyor zaten...
ayni zamanlardayiz ama benim daha cokkk isim var..
odanin rengi koyu geldi, onu daha aciga boyucammmm, mobilyalar daha gelecekkkk, monte edecegiz...
screamaway tatlım sende bence yap artık hazırlıklarını. odası olmasın önemli değil o ama eşyaları hazır olsun. bundan sonra zaman çabuk geçer benden söylemesi.
valla kizlar bir gece iyiymiss hee... onuda normal bulmuyorum hemen saliveriyolar... valla ozaman bakin gorun sadece bir geceduruyorsaniz zozaman ok gerek yok detaya ...
sagol canim benim o kadar isin arasinda unutmamissin... koyulasti ve dün gece calisma yaptik canimbugün de denicem insallahhh... gerisi Allaha kalmis.. tekrar thank you senin pasa da kocaman olmus masallah Allahim kolay dogum nasip etsin..
ya kizlarrr, burda bebek sekerleri icin bir site ismi vermisti birisi... sanirim tugce vermisti... onun ismini hatirlayan var mi aranizda??
Kesinn arkadaştık vlla kaçarı göçeri yook :) Gerçi bunada şükürr iller arasıda olsa birbirimizi buldukaynen dediğin gibni oturarak yapıcamm ztn baya bi süredir normal ütülerimide oturarak yapıodumm cok fazla ayakta durunca belim agrıyo cunku senın içinde hakkından hayırlısı tatlıcadıcımm ınsallah yanılıyosundur ve gelmez kırmızıların tatlım...
aynen screamawaycımm , tatlıcadıya katılıyorumm cunku zaman inanılmaz hızlı geçiyooo ben yrn tam 31 haftalık oluyorum ve ne oldugumu anlamadımm ya :) Daha yapıcak birsürü işim varrrr bakalım ınsallah yetısıcekk :) Bidee bi yerlere gitmem gerekıyo ama pazartesınden berı evden cıkamıyorumm sürekli bişeylerle ugrasmaktan , çalışsaydım ne yapardım bılmem :)
cnmm ablamda 5 gün kaldı hastanedeeee ama işte tr farkıı bazı hastaneler doğurdugun günün akşamına cıkarıyolarrr, benım normal olursa 1 gün kalıcam sezeryan olursada 2 gün...
oooo regentoşum kolay gelsinn :) Eskiden çalışmaya gıdene dua ederdıkkkkk aklıma o geldıı ve bu aksam senın ıcın dua edıcem tatlım :)
cnmm evet ben vermiştimmm , Birmax diye bi site
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?