2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

menbetacimmmm hsg sonuclarin ne olduuuu? cok merak ettim... eskilere bakiyorum...

hulyacimmm gecmis dogum gunun kutlu olsun tatlim...

regencimmmm testteki cizgiler koyulasti miiii? naptinnn canimmm?

teşşekür ederim tatlım saolasınnn ama hala bekliyorummmmmmmmmmmmm 3D yeğeniimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bak bakk bakkk senin paaşa nazlı çıktı demek olsun canım sağlıklı olsun da göstermesin :)

ee ne durumdasınız yavrunla? boy kilo durumu ne ?

biz de iiyiz şükürr yavrumA bakmaya çalışıyorum elimden geldiğince işte :) ama o göbek yemek sonrasıı onuda atlamayalımm

Son düzenleme:
selammmm naberr bakalim!!

menbetacim.. canim mutfak konusunda aynen katiliyorum sana. bizimde zaten oyle eledigimiz cok ev oldu artik yumuurta agiza gelince vazgectik bu durumdan. ama burasi mesela salonu yani koltuklari gormuyo, yemek masasina full acik.. ve benim hosuma gitti..bakalim ev sahibi bugun donecek artik ne karar verdiyse!!!!!

seyda arkadasim... Allah yardimcin olsun guzelim valla seninde hikayen cok ic acici deil bi cogumuzun ki gibi ama iste idare etmeye calisiyoruz... yavruna tekrardan kavusursun insallah..

breshkacimm canikomm yesene kuzucuum ben tatli delisiyim.. gecen gun kunefe muhabbeti dondu delirdim yani.. orda hersey elinin altinda ye.. insallah normale doner. sudanda hiiic bi zarar gelmez kuzum ben zaten kac haftadir suyla besleniyorum. bunun icin zorla kendini...

renewalciimm... ah canim yaaa valla uzuluyorum sana gercekten. neden ekstra sIkIntiya giriyorsun ki.. rapor al. olmadi kendine kafadan izin ver. nebilim yani canindan kiymeli deil be guzelim.....

screamawayimm.. hosgeldin canimm... demek pasamiz nazlandi ha.. tugcecimde de olmustu sanirim bunlar. insallah bu hafta gosterir kendini prenses...(insanin fikri neyse, zikri de o olurmus!! prens yazacaktim!!, bide aliskanlik masallah topicimizde prenses bol oldugundan..) ama hareketlerini bariz gormussundur. yoksa uyuyor muydu? koccaman olmustur demi???

Son düzenleme:

hulyacimmmm, burda normalde boy kilo soylemiyorlar ama ozele gitmistim ben... ordan verilen raporda tahmini kilo yazmislar... bizim ufaklik 1540gr misss.... ama boyunu bilmiyorum...
yuzunu filan sakladi cok... dogru duzgun goremedim... ama cenesi minnacikkkkk gorunuyordu.. bayildimmmm...
yine erkek dediler... artik cinsiyetin degisme ihtimali kalmadi galiba...
gobege cok takilma tatlim... olacak o kadar... ama catlamayi onleyecek kremlerden kullanmaya basla yavas yavas...

Nasılsınız kızlarrr ????

Bizz kızımla coook ıyıyız teyzelerıı :) Bgn cicilerimizi yıkıyoruzzz yrnda ütülerimizi yapıp hepsini hurca kaldırıcammm doğuma yakında dolabına yerleştiricem inşallah...

Sılacımmm ev beğenmişsiniz cnmm cok sevındımm, darısı hlycıgıma ınsallah :) İnşallah ev sahıbı sıze verır yaaaa rabbım gönlüne göre versın ınsallah....

Screamawaycımmm oğluşun yüzünü göstermemiş görüyomusun sen yaramazı... Bnm kızımda aynen öyle yapmıştı vee 3d de ögrenmiştim kız olduğunu havalara uçmuştum :) Haftaya görüntülerini beklıoruz mutlaka...

Renewalcimm cok geçmiş olsun tatlımm... Kızlarında dedği gib i rapor alsaydın keşkeee, iş yerleri malesefff ne kdr kötü olursa olsun eve gıt dınlen demıyo rapor olmadan... Kadın doğum drun bıle rapor verebılırr bnce bı arayıp konuş cnmm dınlenmen gerek....

Bershkacımmm şekerin düşük cıkmış demekk , cok dıkkat et şekerin düşünce Allah korusun bayılabılırsınde o yuzden drunun dedıgı gıbı sureklı sekerlı bıseyler bulundur yanındaa kendını kötü hıssettıgın an at agzına hemencık :)

Hlycımmmmmm sen nasılsın cnmmmmmmm ?

ayy maşallah canım benimm 1540 demek o minnacık çenesini yirim bennnn onunnn

bncede artık değişmezzz

bnde erkek hissediyorumm bilio musun benimkini yane

yok valla takılmıyorum canım... bu aydan itibarenn badem yağına başlıcamm krem kullanmayayım diorum :26:

silacimmmm evet gordum prenses yazdigini... sasirdim..
uyuyordu sanirim... cok hareketsizdi... zaten o gun benimkinle de tartismistik... herhalde ondan etkilendi... bilmiyorum... yurudummm, bissuru cikolata yedim, zipladim.. ama uyandiramadik... :26:
1540gr tahmini agirligi... kocaman olduk artik...
senin bulantilarin olmus. simdi nasilsin? kiz cocugu daha cok bulanti yapar derler....

maşallah yaa yerım ben onu :) Kocaman olmuş annesiii paşan

sizedee maşallahh tuğçecimmm artık kıyafetlerde yıkanmaya başlamışşş ohh ne güzelll

bnde iiyim cnm nolsunnn hanii malumm zamndayız ya onu pişirdim işte şimdi bitti çok şükür.. Allah kabul etsin inşallah.. yavruma niyetlenip yaptım

Allah kabul etsin annesi...Bnmde şuan ocakta pişiyo :))) Kıyafetlerimizinde zamanı geldi artıkk herkez hala yıkamadın mı fln dıye tepki verince bi garip hissettim kendımı :) Bidee dün başladım yıkamayaaa dışarıda asmıyorumm miss kokuları gitmesin dıyee o yüzden anca bgne kurudularr bgnde bı makına attım artık aksama fln kururlarsa yrn ütülerim :) eee bide bebek şekerini yapmaya başladımmm o yuzden zmnım pek olmaz artk :)
Ayy dün halimizi bi görsenn makınada yıkanıyo eşimle makınayı izliyoruzzz babası corapları makınaya kaçmasın dıyorum eşimde kaçabılır dıyo mınıcıkler yaaa

canim beniimm...ohh masallah size... hep boyle iyi olundemek kuck hanimin cicileri hazir yalnizmi yapiosun butun bunlari....yorulmayin cook

valla canim insallah olur ,adam irkcilik yapmazsa ilk taliibi biziz evin ama artik ev sahibinin kararini beklioruz.. amin canim cumlemizin gonlune gore versin insallah....

oyle bialiskanlik canim ciktii klavyeden canim!! ama yani aktif olarak senden paska yok ki erkek. hep prenses dioz ondan da kaynakli... ama seninki artik iice belli etti...

ay yavruum kiyamam ..demek etkilediniz cocugu o da size resmen kusmus... olsun olsun. keyfi yerinde olsunda haftaya gorursunuz insallah.. demek icinde 1.5kilo bi canli tasiyosun simdi....masallah.

bulantilarim tam gaz canim evet kizda daha cok olur derler ama ben oglumda cok cok daha kotuydum. bubirazdaha farkli. bakalim artikin...

Son düzenleme:

hulyacimmmmm beni hatirlamisssssssssssss....

tatlim isler cokkk yogun bu hafta.. gelemedim dogru durust... :26:

ya sen gobegin buyuk dedi kizlar diye alinmissinnnnnn, ben de uzerine baya gobegin cikmis dedimmm bilmiyordummm.. kusura bakma canim uzduysemmmm... ama yegenimiz iyi icerde sonuctaaa... olacak o kadar gobisss...

aminnnn canımm seninkinide Allah kabul etsin inşallah bncede artık vaktiydi aslında yıkamanın.. yani böylece kafan rahatlar oda bitmiş olur... ayy tuğçe sana yakın olmayı çok isterdim kuzum yaa valla yardım ederdim sana hep dışarı asmaman ii olmmuşş cnaım ne deterjanı aldın sıvı mı toz mu dalin mi hacı şakir mi ayyy ne güzel yaaa bnde ilk evlendiğimde makinanın karşısına geçip izlemiştim vede ağlamıştım

cnm cicileri yanlız yıkıorumm zaten cook zevklı yaaa şuan sadece yıkama faslındayımmm yrnda bütün gün ütülerim artık :) Odasını yerleştirmiycem sımdıı yerleştirecegım zmn arkadaslarım gelıcek yardıma saolsunlarr...
İnşallah ırkcılık yapmaz yaaa avpları lar genelde türklere karşı ırkcı oluyolar ama istisnalar oluyo tabıı... Ne zmn haber verıceklerr?

silacimmmmm ev isi yoluna girmissss... cok sevindimmmm.. artik en yakin zamanda tasinirsiniz herhalde... ondan sonra da yeni eve yeni bebek...

hulyaciim tatliskomm canim dun konustugumuz randevu olayini unutmadik tatlim. canim ocagin kacinda senin randevun. bende 10 ila 16 arasina alabilirim.. sanirim seninkidaha erken. olsun yaa zaten senerkek hissediyorsun ve bu ihtimal cook yuskek. hayirlisi... bende senden en fazla 1 veya 2 hafta sonra ogreirim...

ay hatırlamaz mıyımm cnımm benimm hep merak ettim 3D yeğenimizi olsun geç oldu güç olmadı gelmen

yaa alınmadım da hani hepsi aynı şeyi söleyinceee demek gerçekten büyük dedim ondan garip oldum ama geçmişti boşverr üzülmedim cnaım benimmm ben göbüşümü seviyommm yaaaaaaaaa

Tugcecimmm haftaya insallah goruntulerini atarim... Bizim ufaklik yine yuzunu kapatip, videoya izin vermezse cok uzulurum.. O kadar para veriyorum bu ultrasona gitmek icin... :26:

Nasil istiyorsan insallah oyle olur hulyacimmmm hem turkiyede erken soyluyorlar... sen bir aya kalmaz cinsiyetini ogrenirsin... Ben badem yagi kullanmadim bu arada... Krem kullandim... Ama 3-4 aydan sonra kullanmaya baslamistim... Ve cok da duzenli kullanmadim aslinda... Haftada 3-4 kez anca....

maşallah yaa yerım ben onu :) Kocaman olmuş annesiii paşan

Tugcecimm canim seninkine kac kilo dedilerr... bana en yakin sensin merak ettim...
Kiyafetler yikanmaya baslanmissss.. Yerlestirdiginde foto bekliyorum mutlaka..
daha bizde oda bile hazir diil... Dort duvar halinde duruyor...

canımm ben 5 ocak 'a aldım randevumu 13. haftam oluyoo ikili tarama zamanı gelmiş oluyor.aslında 12.haftamda çağırdı beni doktorum ama ben 13. te gitcem başka topiklrde okudum belki cinsiyetini de öğreniriz 13. haftada öğrenenler olmuş haziran anneleri topiğinde

silacimmmmm ev isi yoluna girmissss... cok sevindimmmm.. artik en yakin zamanda tasinirsiniz herhalde... ondan sonra da yeni eve yeni bebek...

canimcim insallah yoluna girdi... ev sahibi bize verirse halloldu demektir!!! evet yeni eve yeni bebek... ama sorun iki yata odasi var!!! cocuklari nasil yerlestirecegimizi tam bulamadik. ufakligi ya yanima alicam biraz buyuyene kadar ya da ikisini ayni odayadirek.. bakalim!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…