2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

amin inşallhh tatlımm..sende varmı bişe sen istyo mu

istemez olur muyum canım :)) 2,5 yıldır ugrasyoruz... hıc hamıle kalamadım.. esimin ve benım butun tahlillerimiz yapıldı.. dunde hsg cekıldımm. cok sukur hersey normall.. ama olmuyor canımm... bakaalım bundan sonra ne olacak...

stres hç yapma adet olcn gnn bir hafta ötesine işaretle kendini..ben hamle kaldım ay annanem beni süt kaynattı içene maydonoz koydu ona otrdum sonra belmi ovdu belme bardaktan birazdaha büyük bişe kapadı bel açıklığı varmış sonra hamle kalmıştım

bel acıklıgı olayını denedık canım ama yok olmadı... ben stres yapmıyorum canikomm, sagolsun oyle bır cevre varki.. adamı zorla strese sokuyorlar... dıyorumyaaa coooook anlayıssız ınsanlar var cooookkk...

bel acıklıgı olayını denedık canım ama yok olmadı... ben stres yapmıyorum canikomm, sagolsun oyle bır cevre varki.. adamı zorla strese sokuyorlar... dıyorumyaaa coooook anlayıssız ınsanlar var cooookkk...

ztn varya onlar yznden bi gn canımızdan olmasak oly bitcekk..sen düşnmesende aklına getryolar.ben bide kaynanam kaynatamla otyomm tam biii olay yaa

ztn varya onlar yznden bi gn canımızdan olmasak oly bitcekk..sen düşnmesende aklına getryolar.ben bide kaynanam kaynatamla otyomm tam biii olay yaa

aaa gercekten mi canım.. nasıl gecıyor gunlerın?? sorun felan oluyor mu aranızda ?? gelın kaynana gıbısınız yazdıklarından anladıgım kadarıyla.. hanı olurrya bazı gelınler dder mesela bız ana kız gıbıyızdır dıye ondan seyettımm. cok meraklıyım yaaa... topicin meraklısı menbeta

o beni kızı gbi görse hemen cnm feda...cahil insnla uğrşmak çok zor...dedikoducunun tekii bi ara öldürcem diye çok korktumm..düşk yaptım ayy bii çocumuz olmadıı yazık olmuckkk...töbe töbe..valla grpte olsam bi tas çorba getren yok..eşim evde oldumu yapıyo allh razı olsun..ama o yok..62 yaşında ama yok yanii.bende hariç 3 gelini daha var onlar hasta olsun gider yanlrına geçmş olsuna olmadı evden arar ooo yanii

yasıda bayagı varmıs guzelım.. diğer gelinleri senden yas olarak buyukya hanı o yuzden herhalde onlara karsı bırazdaha fedakar gıbı.. yanı kadının senın yasında torunu var baksana.. torunlarla senı aynı kefeye koyuyor olabılır.. yas kucukya hanı pek onemsemıyor gibi gencsın sana ne gelir yuru be kocumm gibisinden :)) canım yaa kusura bakma boyle konusuyorum... gece gece iyice serseme bagladımm..

sende cooook nesesizsin ama.. oyle hissettim....

velhasıl bırlıkte yasamak zor.. keske sızde duzenınızı ayrı kursaydınız... belki o zaman hersey daha güzel olurdu sizin acınızdan...

Son düzenleme:

orasıda eşimn işi işteyok kız ben aslında çok neşşeliymdirr umursamam öel sana öle gelmştir cnm benm yaa.evet öle valla 3 torunu benle yaşıtt bide torunn çocu bile var

orasıda eşimn işi işteyok kız ben aslında çok neşşeliymdirr umursamam öel sana öle gelmştir cnm benm yaa.evet öle valla 3 torunu benle yaşıtt bide torunn çocu bile var

ne dıyelım hayırlısı olsunn.. yakın zamanda ınssss kendi duzenınızı kurarsınız canımm.. boylesı cok daha guzel inan :)):

hımm iyi sevındım.. daha derin muhabbetlere inemediğimiz için anlayamadım canım... senın kaynananda masallah bayagı hızlıymıss. erken evlenmiş erkede evlendirmiş cocuklarını.. o da guzell.. bizlerede nasip olur inss o gunlerı gormekkk..

14 yaşında evlenmş kızı kaçmış diğer oğullrı kaçrmış bi ben istemeyle geldim torunda kaçmş 2 yaşoında oğlu var şimdi boşnıyooo..ayy ne biçm aileye düştümm bilemem tammm sinemalık hep ekşınn

ayy ben dıcktım kızz... bu ne hep aksiyon hep aksiyonnn... kacan bosanan.. Allah ımm.. anladım senın neden pek sevılmeyıp dedıkodunun yapıldıgını.. hepsi masrafsız kacarak gelmiş.. sen istenmisssinnnnn vs vs..
gorumcen bosanınca ne olacak acaba ?? sizlen beraber mi yasıcak ?? <<<<meraklı menbetaa>>>>

canımm yaa ben cıkıyorummm.. uykummm geldi.. kendine iyi bak.. iyi geceler...

yokk kız görümcem değil görümcemn kızı boşnıyo 3.5 senelk evliler 2 yaşında oğlu var...o yapo ztn dedikoduyu görmcem görümcemin kızı kaynanambu aileyi dışlrdan bi izleseler olayy sinema olur

öle deme bende çok meraklıyımdır

geçmişi okuyamadım kusura bakmayın :26: Dün eşim aile hekimindeki sonuçlarımı almıştı doktor şekeri düşük tekrar kan vermesi lazım falan demiş panik yapmıştım sabah gittim verdim bende gerçekten düşükmüş ama çok değil en az 70-80 olması lazım değerin sende 58 biraz daha dikkat etmek gerek dedi yanımda sürekli tatlı bişey bulunduracakmışım birde az su içiyormuşum suyu biraz fazla içmen gerek dedi :26: şimdi aldım yanıma bir şişe su zorlanarak da olsa içiyorum valla
Bugün işler baya yoğun olacak pek uğrayamayacağım gelebilirsem bir ara geçmişi okurum umarım atladığım önemli bir olay yoktur hepinizi öptümmmm

günaydın kızlaar. ben hiç ii dilim çok hastayım sabaha kadar öksürdüm hala dvm edio konuşamıorum bile ve bu halde işe geldim çalışıorum

seyda canım gercekten olaylı bır durumun var.. Allah yardımcın olsun... :26:

breshka canımmm.. Allah tan o kadar kotu bıse degıl.. sen tatlı yemeyı ıhmal etme.. kendinize iyi bakınnnn yaneee...

screamaway canım onemli bı gelısme yok suan ıcın... kacırmadın yanı uzulme

renewal ay gecmıs olsun canım yaaa.. gıt rapor felan al.. hamıleyım ben de.. yat dınlen kuzum yaaaa.. ne garezin var kendine... yoksa rapor vermıyor mu pis doktorlar??? :26:

huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nassınız kızlarr

breshkaa canım benimmm çok fazla da düşük değilmiş Allah tan ama sen yinede kendini tatlıya vur ohh ne güzell arada çikolata falan ye şekersiz kalma çatlasan da patlasan da istemesende suuuuuuuuu iç bideee

renewalcim canım çok geçmiş olsun.. kendini neden zorluyosun ayol rapor falan al yazık değilmi o halde eziyet ediosun kendine !

screamawayyyy nerdesin ayol hani yeğenimizin 3D görüntüsüüüüüüüüüüüüüü

sempatişkoooooooooom napıyosun ?

menbetacimmmm hsg sonuclarin ne olduuuu? cok merak ettim... eskilere bakiyorum...

hulyacimmm gecmis dogum gunun kutlu olsun tatlim...

regencimmmm testteki cizgiler koyulasti miiii? naptinnn canimmm?

hulyacimmmmmmmmmm 3d goruntu yok malesef.... yuzunu kapatti ultrasonda... ve kordonlar filan onune geldi, duzgun goruntu elde edemedi... ve erteledikk, bir sonraki haftasonu yine gitcem ultrasona.. bu sefer goruruz insallah...

senin gobegini gordummmmm, buyumussun bayaa... yegenimize iyi bakiyorsun demek annesi... Allah nazardan saklasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…