2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

selam gizlarr nasilsiniz???

hülyacik kiz gecen rüyamda seninle ugrasip durdum ama hatirlamiyorum ya nasil oldugunu yani göbekle ilgili bir seydi.. ne olay oldu yaa.. benim bile rüyama

neyse ben kaciyorum tekrardan... is beni bekler acayip de yagmur yagiyor yaa... yürüyerek gidiyorum bir de... neyse spor niyetine iyi olur

hadi öptüm sizi kocaman...

selam gizlarr nasilsiniz???

hülyacik kiz gecen rüyamda seninle ugrasip durdum ama hatirlamiyorum ya nasil oldugunu yani göbekle ilgili bir seydi.. ne olay oldu yaa.. benim bile rüyama

hoşgeldin canım güle güle

valla benimm göbek harbiden olay oldu... ama ben buna bi çözüm buldumm... size yemekten önce ve sonra olmak üzre 2 yeni resmimi koycamm işte o zaman şok olcaksınız cicimm aradaaaaaaaaa bayaaaaaa fark var yanee

insss sempatişkommm benımmmm...

hımmm aksamları cok konusuyor bunlar yaa.. ben gelemıyorum gecelerı.. malum koca evde.. onla ılgılenmek lazım...

ama ama bılıyorsunkı ben kendı yaptıgımı gormem sızınkılerı gorurumm

VALLA KIZLAR BEN İLAÇ İÇMİYORUM İLK İKİ GÜN İÇMİŞTİM 3. GÜN BUGÜN İÇMİYORUM KOCİŞEDE HAFİFTEN UNUTTUM NAPICAM FALAN DEDİM ODA SEN ZATEN İÇMEK İSTEMİODUN DEDİ. WİFEOFDEMON CANIM BENİM Bİ DURUMUM VAR BENİM DOKTORUM HER GİTTİĞİMDE ÇOCUK YAP DEYİP DURUYO PKO HASTASIYIM BEN ÇOCUĞUN ZOR TUTMA İHTİMALİ VAR OLSADA DÜŞÜK RİSKİM YÜKSEK BİDE YETMEZMİŞ GİBİ SON GİTTİĞİMDE DOKTOR YUMURTA REZERVLERİN İYİ DEĞİL AZALMA VAR BİRAN ÖNCE ÇOCUK YAP BEKLETME HEMEN OLMAYABİLİR OLSADA DÜŞEBİLİR UĞRAŞMAN GEREKEBİLİR DEDİ BİDE UĞRAŞLAR ARASINDA REZERVLER BİTERSE NAPARIM CANIM. BAKALIM BEN İLACI BIRAKTIM BAT 27 ARALIK HAYIRLISI OLSUN BİZİM İÇİN İNŞALLAH

valla bnde akşamları gelemiyom pek kocacımlannn vakşit geçiriom bende

sen yokmusun sennnn fenasınnn fenaaaaaaaaaaa

bende ıste aynı.. kocamla ilgileniyom aksamları..

ay ben yokmuyum ben fenayım fenaaa

dun gelırken bır restaurant gordum bil bakalım ismi neydi sempatişkommmm

imreal canım hayırlısı olsunn.. ınsss hamıle kalırsınn... ve içinde bulundugunuz durum duzelır...

inşallah cnm valla bakalım bindik bi alamete sonumuz hayrolsun :d

inşallah cnm valla bakalım bindik bi alamete sonumuz hayrolsun :d

hayrolsun tabıkı sen calısmıorsun dımı artık?? evdesın yani... gunlerın nasıl gecıyor???? bıde kendı evınıze cıksaydınız ne ıyı olurdu... ıns en yakın zamanda bu da olur... bayagı zamanda gelmedın ozlettın kendını... bu ara gelıyorsun ıyı bak sevındımmm..

2.baskı.. anladım tamam canım aksamları sende kocanla vakıt gecırıyon ohh ne guzel.. Allah bozmasın....

seni gidi gidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sempatik miydi kıs meraklandım söleeeee

imrealll canım benimmmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ama inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hamile kalırsınn daa kocan da şişşsinnn yanlış anlama canım latife ettim ama seni anlamamasına kızdım accık da ondan

evett canımmmm sempatik tiii.... ve hemencık aklıma geldın.. bı guldumki sormaaaa...

ayyyy canım yaaaaaaaa kesinlikleee ordaaa kocacınla yemek yemelisinizzzzzzzzzzzzzz lüffennnnnnnnnnnnnnnn

süpermiş yaaa

hayırdırrr kısssss nıdennnnnnnnnn ???

ay senı mı kırcammmmmmmmm... bıdahakı kocam ıle gıdısımızde ugrarızz beee........ hatta bu aksam konusayım

aminnn seninde ahh ahh yakın olaydıkk gidrerdik beraber kuzum yaa

aminn yakın olaydıkkk giderdik fotoda cektırırdık ahanda derdik sempatiklere sempatik restaurant

canım sıkılyor bugun yaaaaa... saat 5 olsada kocam gelse....

aminn yakın olaydıkkk giderdik fotoda cektırırdık ahanda derdik sempatiklere sempatik restaurant

canım sıkılyor bugun yaaaaa... saat 5 olsada kocam gelse....

kıs sempatik gitmişkenn oraya peçete de yaz masaya yaz falan bişi yap inşallah sempatiğimle gelmek de nasip olur diye

bende sıkılıyo gibiyimm yaa benim kocamm taaa 7buçukta geliyooo

bnde yarınnn Allah ın izniylee aşure yapcammmmmmmm gelenekselll 3. aşurem olcak bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…