• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

selam gizlarr nasilsiniz???

hülyacik kiz gecen rüyamda seninle ugrasip durdum ama hatirlamiyorum ya nasil oldugunu :1::1::1: yani göbekle ilgili bir seydi.. ne olay oldu yaa.. benim bile rüyama :9::9::9:

neyse ben kaciyorum tekrardan... is beni bekler acayip de yagmur yagiyor yaa... yürüyerek gidiyorum bir de... neyse spor niyetine iyi olur :8::8::8:

hadi öptüm sizi kocaman...

selam gizlarr nasilsiniz???

hülyacik kiz gecen rüyamda seninle ugrasip durdum ama hatirlamiyorum ya nasil oldugunu :1::1::1: yani göbekle ilgili bir seydi.. ne olay oldu yaa.. benim bile rüyama :9::9::9:

hoşgeldin canım güle güle :10:

valla benimm göbek harbiden olay oldu... ama ben buna bi çözüm buldumm... size yemekten önce ve sonra olmak üzre 2 yeni resmimi koycamm işte o zaman şok olcaksınız cicimm :1: aradaaaaaaaaa bayaaaaaa fark var yanee :34:

ohh ohh maşallahh o zaman canım benimm inşallah tez vakitte gelecek yavrun inancım tam benim :16:

buraası bikaç gündür böyle.. ben de geliyom gidiyom kimse yok başka yerlere bakıyom falan ama snde feriha falan geziyosun gördüyoruz yaniii bana diyene bakkk :9::9:

insss sempatişkommm benımmmm...

hımmm aksamları cok konusuyor bunlar yaa.. ben gelemıyorum gecelerı.. malum koca evde.. onla ılgılenmek lazım...

ama ama bılıyorsunkı ben kendı yaptıgımı gormem sızınkılerı gorurumm :9::9::9::9:

ayy canım ıns bakalım :18::18: cok heyecanlanıyorumm... dananın kuyrugu kopuyor sonunda.... :18:

imreal hanım gelmıs hosgelmıs ama gıtmıs... daha yoluna gırmemıs ıslerınız canımm.. hayırlısı... canını sıkma.. ama bence supriz yap esıne.. ılac alma.. hamıle kal.. ılk sasırsın sonra kabullensın.. bır sorumluluk daha bınsın sırtına ve kendı evınıze cıkmaya tamamen karar versın...

breshka kızz senınde mı pantolonların darr???? ay yerım sızın gobuslerınızı... darlatmayın yavrucagı yerınde.. alın rahat bıseyler.......

tatlıcadıcım ve imrealcim kızlar, kendi tecrübeme dayanarak fikrimi söyleyeyim, kaçan mutlaka kovalanır, bebek işini erteliyorsa ertelesin, bizde de 5 yıl boyunca eşim istemedi, ben 12 yaşımdan beri rüyalarında hamile kalan doğum yapan biriyim, yani hayalimdir! ama evlenince baktım o istemiyor, bende tamam dedim, ama 5 yıl geçtikten sonra o istemeye başladı, ben hayır dedim, halen daha hayır diyorum, 6 buçuk yıldır evliyiz. yani 1 buçuk yıldır bebek istiyor, sokakta veya tv'de bebek görse, gözü doluyor, amaaa ben istemiyorummmmm! kalbim istiyor da mantığım ASLA diyor (bazı problemlerden dolayı), ha bilerekmi yapıyorum hayır, eskiden daha çocuktum, ve hemencicik anne olmak istiyordum, yaşım ilerledikçe işin ciddiyetini anlıyorum ve kendime duuurrrrrrrrrr diyorum. Üstine bir de sigorta işi çıktı başımıza, illa en erken 3 ay sonra bebek yapabilirmişiz, ondan önce olunca bebeğin masraflarını karşılayamıyormuş. kısacası, bir sebep daha çıktı, çıksın, yaşım ilerliyor, ama napalım, erkeklerin istemediği zamanda bebek yaptığın zaman ALLAH korusun loğusalık döneminde olup da eşi tarafından aldanan çok kadın gördüm ve duydum, çünkü erkek baba olmaya hazırsa, karısının kilo almasına ve cinsel anlamda karısından bir süre uzak durmaya dayanabiliyor, ama bebek istemiyorsa, devamlı bebeği ve karısını suçlar ve eğer zayıf karakterliyse, kendini başka kadının kollarında bulur, ALLAH hepimizden uzak etsin böyle durumları. Ama bence erkeğin bebeği istemesi şart! Bence azcık sabırlı olun ve eşinize bebeği kesinlikle istemiyormuşsunuz gibi görünmeye çalışın, ters psikoloji her zaman olmasa da %80 durumlarda işe yarar. sen istemeyince o istemeye başlayacaktır, işte o zaman hadi demenin zamanı gelmiştir :4::4::4:KAÇAN KOVALANIRRRRR!

VALLA KIZLAR BEN İLAÇ İÇMİYORUM İLK İKİ GÜN İÇMİŞTİM 3. GÜN BUGÜN İÇMİYORUM KOCİŞEDE HAFİFTEN UNUTTUM NAPICAM FALAN DEDİM ODA SEN ZATEN İÇMEK İSTEMİODUN DEDİ. WİFEOFDEMON CANIM BENİM Bİ DURUMUM VAR BENİM DOKTORUM HER GİTTİĞİMDE ÇOCUK YAP DEYİP DURUYO PKO HASTASIYIM BEN ÇOCUĞUN ZOR TUTMA İHTİMALİ VAR OLSADA DÜŞÜK RİSKİM YÜKSEK BİDE YETMEZMİŞ GİBİ SON GİTTİĞİMDE DOKTOR YUMURTA REZERVLERİN İYİ DEĞİL AZALMA VAR BİRAN ÖNCE ÇOCUK YAP BEKLETME HEMEN OLMAYABİLİR OLSADA DÜŞEBİLİR UĞRAŞMAN GEREKEBİLİR DEDİ BİDE UĞRAŞLAR ARASINDA REZERVLER BİTERSE NAPARIM CANIM. BAKALIM BEN İLACI BIRAKTIM BAT 27 ARALIK HAYIRLISI OLSUN BİZİM İÇİN İNŞALLAH:emir_bebek:

hımmm aksamları cok konusuyor bunlar yaa.. ben gelemıyorum gecelerı.. malum koca evde.. onla ılgılenmek lazım...

ama ama bılıyorsunkı ben kendı yaptıgımı gormem sızınkılerı gorurumm :9::9::9::9:

valla bnde akşamları gelemiyom pek kocacımlannn vakşit geçiriom bende :16::16:

sen yokmusun sennnn fenasınnn fenaaaaaaaaaaa :1:

bende ıste aynı.. kocamla ilgileniyom aksamları..

ay ben yokmuyum ben fenayım fenaaa :1::1:

dun gelırken bır restaurant gordum bil bakalım ismi neydi sempatişkommmm :32::32::32:

imreal canım hayırlısı olsunn.. ınsss hamıle kalırsınn... ve içinde bulundugunuz durum duzelır... :34:

bende ıste aynı.. Kocamla ilgileniyom aksamları..

Ay ben yokmuyum ben fenayım fenaaa :1::1:

Dun gelırken bır restaurant gordum bil bakalım ismi neydi sempatişkommmm :32::32::32:

imreal canım hayırlısı olsunn.. ınsss hamıle kalırsınn... Ve içinde bulundugunuz durum duzelır... :34:

inşallah cnm valla bakalım bindik bi alamete sonumuz hayrolsun :d

inşallah cnm valla bakalım bindik bi alamete sonumuz hayrolsun :d

hayrolsun tabıkı :16::16: sen calısmıorsun dımı artık?? evdesın yani... gunlerın nasıl gecıyor???? bıde kendı evınıze cıksaydınız ne ıyı olurdu... ıns en yakın zamanda bu da olur... bayagı zamanda gelmedın ozlettın kendını... bu ara gelıyorsun ıyı bak sevındımmm..

2.baskı.. anladım tamam canım aksamları sende kocanla vakıt gecırıyon :1::1::1: ohh ne guzel.. Allah bozmasın....

bende ıste aynı.. kocamla ilgileniyom aksamları..

ay ben yokmuyum ben fenayım fenaaa :1::1:

dun gelırken bır restaurant gordum bil bakalım ismi neydi sempatişkommmm :32::32::32:

imreal canım hayırlısı olsunn.. ınsss hamıle kalırsınn... ve içinde bulundugunuz durum duzelır... :34:

seni gidi gidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :23::23::23::23:

sempatik miydi kıs :1::1::1::1: meraklandım söleeeee :38:

imrealll canım benimmmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ama inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hamile kalırsınn daa kocan da şişşsinnn :1::1::1::1::1::1::1: yanlış anlama canım latife ettim ama seni anlamamasına kızdım accık da ondan :29:

seni gidi gidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :23::23::23::23:

sempatik miydi kıs :1::1::1::1: meraklandım söleeeee :38:

imrealll canım benimmmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ama inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hamile kalırsınn daa kocan da şişşsinnn :1::1::1::1::1::1::1: yanlış anlama canım latife ettim ama seni anlamamasına kızdım accık da ondan :29:

evett canımmmm sempatik tiii.... ve hemencık aklıma geldın.. bı guldumki sormaaaa... :9::9::9::9::9:

ayyyy canım yaaaaaaaa kesinlikleee ordaaa kocacınla yemek yemelisinizzzzzzzzzzzzzz lüffennnnnnnnnnnnnnnn:56::56::10::10::9::9::29::29:

süpermiş yaaa :38:

hayırdırrr kısssss nıdennnnnnnnnn ???

ay senı mı kırcammmmmmmmm... bıdahakı kocam ıle gıdısımızde ugrarızz beee........ hatta bu aksam konusayım :9::9:

aminnn seninde :1: ahh ahh yakın olaydıkk gidrerdik beraber kuzum yaa :50:

aminn :9::9: yakın olaydıkkk giderdik fotoda cektırırdık :D ahanda derdik sempatiklere sempatik restaurant :9::9::9::9:

canım sıkılyor bugun yaaaaa... saat 5 olsada kocam gelse....

aminn :9::9: yakın olaydıkkk giderdik fotoda cektırırdık :D ahanda derdik sempatiklere sempatik restaurant :9::9::9::9:

canım sıkılyor bugun yaaaaa... saat 5 olsada kocam gelse....

:1::1::1::1: kıs sempatik gitmişkenn oraya peçete de yaz :D masaya yaz falan bişi yap inşallah sempatiğimle gelmek de nasip olur diye :9::9::9::9:

bende sıkılıyo gibiyimm yaa benim kocamm taaa 7buçukta geliyooo :31::31:

bnde yarınnn Allah ın izniylee aşure yapcammmmmmmm gelenekselll 3. aşurem olcak bu :1::1:

Back