- Konu Sahibi screamaway
-
- #32.621
Anladim kuzucum saka yapiorumm. Saolasin tatlim kismet artik bekleyis hic bitmioo valllasen nasilsin neler yapiosun kendi evindemisin?
Hulyacim breskacim taze hamislerimiz nasilsiniz bakalim
annemdeyim canım benn. napim yoğun iş temposunda zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. iyi de oldu biyerde.
sağlık olarak iyiyim ama hayat monoton devam ediyor işte. nefes aldıkça yaşıyoruzz.
ne demek şekerimmmm ay bir yemek yedim bir yemek yedim seninki kadar benim göbüşte oyyy çatlıycam ama heeeayy canımm benim yaaaaaa çok saolasınnn valla kendime geldim şinci
kaldırdım tatlım ya :26: resimler şirketteki pcde kaldı artık yarın senin için bidaha yüklerim ama valla bişey yok bendebreshkaaaaaa nerde resimler??? bulamadim ben
kardaiz canımmmmmmmmmmmm özledim kıs senihayırlı akşamlarrrrrrr
napaysınız kızanlarrrrrrr....
bugün gününüz nasıl geçti bakalımmm..
Ahh be canim sanki kendi msjimi okudum gibi geldi bi an.
ay kızlarrr ben acıktımmmmm ve canım makarna çekti.
hamişlerimizinde canı çektiyse yapımı kolay sizde yapın yiyin.
hadi öptüm çok hepinizi.
kankitommmm ayarlayalım bi gün görüşelim hayatım.
azracım çok öptüm seni görüşürüzz
breshkaaa hayatım görürşürüz kıymetlimize iyi bak. ama önce kendine ...
byyy
ay kızlarrr ben acıktımmmmm ve canım makarna çekti.
hamişlerimizinde canı çektiyse yapımı kolay sizde yapın yiyin.
hadi öptüm çok hepinizi.
kankitommmm ayarlayalım bi gün görüşelim hayatım.
azracım çok öptüm seni görüşürüzz
breshkaaa hayatım görürşürüz kıymetlimize iyi bak. ama önce kendine ...
byyy
ne demek şekerimmmm ay bir yemek yedim bir yemek yedim seninki kadar benim göbüşte oyyy çatlıycam ama heee
kaldırdım tatlım ya :26: resimler şirketteki pcde kaldı artık yarın senin için bidaha yüklerim ama valla bişey yok bende
kardaiz canımmmmmmmmmmmm özledim kıs seni
canım benimmmm bende özledim sizleri. ben akşam yemeği yedim ama karnım acıktı.
bugün yarın hastalanırım ondan herhalde iştahım arttı...
ne demek şekerimmmm ay bir yemek yedim bir yemek yedim seninki kadar benim göbüşte oyyy çatlıycam ama heee
kaldırdım tatlım ya :26: resimler şirketteki pcde kaldı artık yarın senin için bidaha yüklerim ama valla bişey yok bende
kardaiz canımmmmmmmmmmmm özledim kıs seni
menbetacım cnm gözünaydın. inşallah güzel haberler verirsin bize.
menbeta canım hadi inşallah güzel haberlerle gel canım benim
bilio musunuzzz herkeşlerr dün bana şok olunca kocaman göbüşlü diyinceee ben galibaa alınmışımm rüyamda hep göbüşümle uğraştımm
ayy canım kafana takıldı herhal ondan... bende butun gece hsg ıle ugrastım ruyalarıma gırdı
canım bence senın gobusunun sısmesı gazdan yemekten hava degısıklıkten vs.. zaman zaman benımde oyle oluyorr... ben oyle dumduz karına ve gobege sahıp bırı degılımm 3-4 aylık hamıle kadın gıbı gobegım fırlıyor..ama sonra eskı halıne donuyor.. yanı kafana takılmasına hıc mı hıc gerek yok.. bunları dusunup kendını ve bebgını strese sokmaaa :)) cok tatlısın..
kızlaar bıldıgınız uzere hsg cekıldım ve her ıkı tupumde acık.. esımın sonuclarına benım butun sonuclarıma tekrar tekrar baktı doktorum, her zaman duymaya alsıtıgım o cumleyı kurdu.. olmaması ıcın hıcbır sebep yok dedı.. ama coook umutlu geldın bana dedı.. aksı bır durumunuz yok falan fılan dedı.. bundan sonra gelsın mesaıler...
sempatişkomm aynen öyle oldu yemek sonrası birikimamann boşver geçti gitti
senin adına çok sevinçliyimm ve çok inanıyorumkiii mercimeğinin gelmesiii yakınnnn
ayy canım benım coook tesekkur ederımm.. bende cok sevınclıyımm.. artık kocıstede bendede hıcbısey olmadıgını bılıyoruzz... dedıgın gıbı ınss en yakın zamanda gelse mercıkmekkk.. ne iyi olur
buun için yapman gereken tek şeyy kocacınaa aşkla yaklaşmannmercimeği düşünmedenn o an içinn şaapmanız önemli olan ok canımmm
ahhh canımmm.. bız zaten o mevzuyu gecelı coook oldu ama ısterıstemez takılıyor ınsanın kafasına... bılıyorsun bız turları sırf bebek ıcın duzenlemıyoruzzz sırf kendı zevkimiz için duzenlıyoruzzzay utandım bırden....
bugun burası cok durgun.. hayırdır ins??
sen nasılsın bakalımmmmm?? bır o topıc bır bu topııc kayıyorsun bakıyorumda......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?