- Konu Sahibi screamaway
-
- #32.581
günaydın hanımlar,
ben annemdeyim, size akşam bişi yazmıştım ama kimsecikler okumamışnyse olsun.. tuğçecim elbisene bayıldım sana da canım MAŞALLAH ikinizede çok tatlı olmuşsunuz
şimdi kahvaltı etcem öptüm sizi hoşçakalın
nerdesiniz kızlar yaa
tatlıcadı deryaaa aşağıda sessiz sessiz duruyorsunuz öyle
CNM ben tez hazırlıyorun
tatlıcadı resim ekledim ama görünen bişey yok henüzalbüme bakabilirsin
baktım canım..senin ufaklık daha kendini belli etmiyor... hafiff bir çıkıntı var ordaaaa....
benim senin kadar göbeğim mevcut şuandasen hiç göbeksizdin sanırım gebe kalmadan önce. bakalım ilerleyen haftalarda nasıl olacak nasıl olacak...
sık sık resimlerinizi çekin kızlar. valla çok güzel oluyor sizi böyle göbüşlerle görmekkkk
evet canım bende bişey yok henüzama baya kilo aldım göbek yoktu önce ama basen zaten genişti hepten genişledi yaa :26:
şimdi eşime bir albüm aldırıyorum doktora gittiğimde ultrason resmi verecekler ya doktora gitmeden önce hep önce göbeğimi çekeceğim sonra çıktısını alıp albüme ultrason resmiyle beraber koyacağım bebişime hatıra olsun hem içerden hem dışardan görüntüsü
ay çok güzel fikirrr...
çok iyi akıl etmişsin. ilerde bebeğin büyüdüğünde bir doğum gününde çıkarırsın bu albümü. ne güzel olur onun için. kız bebeğin olursa ekstra iyi olur. zira erkekler pek anlamaz bu işlerden
ay evet erkeklerin pek umrunda olmaz öyle şeyler kız olursa ona hediye ederim erkek olursa da bana hatıra kalırdoğumuna kadar hatta doğumundan sonra da gerçek resimleriyle devam ettirmek istiyorum
sen ikisi olursada kendine hatıra bırak canım. seneler geçipte yaşlandığında oturur bakarsın. bizler geliriz belki aklına. gülümsersin falan. (hemende kendime pay çıkardım aradam)
hemsoomm.... masallah hala cok formdasin... kilo aldim diosun ama formda gozukuyorsun. zaten hulyaciminkide bebis gobegi deil, karni sis yedikleri falan... bu haftalarda olmaz henuz diye de nette okumustum zaten 2cm bile olmadilar.... deryacimin haftalarinda cikmaya baslar.. deryacim burdaysa hala gobusunu anlatsa bize...
bilio musunuzzz herkeşlerr dün bana şok olunca kocaman göbüşlü diyinceee ben galibaa alınmışımm rüyamda hep göbüşümle uğraştımm
oyyyyyyyyyyy yerim ben senin göbüşü niye alındın tatlım bende biran önce çıksın istiyorum çok tatlı görünüyordu hele badinin baskısı da tam göbüşe gelmiş valla çok güzeldi
kolay gelsin fıstığım ne tezi ? :26:
gazdır o gazama ama ama herkeşlerr şaşırdı çok kocaman bilmesek kaç haftalık olduğunu işte 4-5 aylık falan sanırız işte 9 ayda kocaman olur göbüşün falan dendii bnde galibaa aklıma taktımm rüyamdaa heeeeep göbüşümü saklıyodumm böyleee
cnm yüksek lisans yapıyorum. tezimi ayın 15'ne yetiştirmem lazım. bir taraftan onu yazıyorum. bir taraftan sizlere bakıyorum. ama çok fazla uğrayamıyorum. ama böyle giderse nasıl hamile kalınır konulu bir tez de yazabilirim.
hemsoomm....tugceciimm,hayatim dun esim 10dka sekerleme sirasinda hemen buraya gelmistim ve gordum o ara fotonu dedigim gibi masallah cook cici cok tatlisiniz.. elbisende sen icinde oldugun icin bukadar sik ve guzel...
isme gelince erva ismi benim cok haz etmedigim bi akramizda da var.. etti 4 :) Adiyla yasasin canim. Rabbim bana nasip ederse simdilik en favorim ecrin.
gazdır o gaz4-5 aylık kadar da değil beee bizim diğer topic varya orda 9 haftalık biri paylaşmış görmedin mi çıkıyor bazen
kolay gelsin sana canımmmeminim yazarsın ve başarılı da olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?