2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

evett kuzumm fasulye olduu artık mercimeğim büyümüş tabi teyzesiiii büyümezmii kız sen böyle yaparsan asıl beni çatlatacann

he valla yaa.... susayim ben en iyisi... ee sen nasil oldun? bulanti felan?? aserme durumlari nasil gidiyor???

bulantı da aşerme de ara ara geliyo canım devamı yok bi uğruyo bi gidiyo sen testlere başladınmı

iyi bari canim yaa... benim arkadasin bir ay araliksiz bulantisi vardi.. 5 kilo felan verdi 1ayda... ben cok korkuyorum öyle olmasindan.. ben de basladim testlere bugün 3.gün.. aksama dogru yaparim yarindan itibaren günde 2-3 kere yapmayi düsünüyorum.. cünkü ayin 5iyle 8i arasi bi güne denk gelcek galiba yumurtlama.. tabi yumurtlarsammm...

ben hala 60 kiloyum daha bişi almadım ama şunu anladımki benim iç karnım geniş falan değil bi yemek yiyorumm anammmmmm karnım bi fırlıyo sanki 4 aylık bak öyle halini resim çekip yollayayım sizee ben kendimi çok harika hissediyorum

sen nasıl olsa çok almıştın canım yap 2-3-5 ne zaman tutturursannn kii tutturcann biliyorum benn

bakalim canim tutarsa cok beklemicem ögrenmek icin... yapcam bakalim ne zaman yakalicam pozitifi...

e koy bakalim bi foto.. senin karnin o zaman cok büyür o zaman.. cok tatli olursun yaa... hamilelik seklini sen simdiden yasiyorsun o zaman

valla sorma haaa kesin fil gibi olcam yemek yiiyince acayipp çıkıyoo ama ne güzell hiç içime çekmiyomm akşamm sinemadan çıktık hep öyle dolandımm göbüşlü göbüşlü valla kendimi gözümün önüne getiriyom da herhaldeee kocamannnnnn bi göbüşüm olcak

ay ben cok seviyorum yaa, sadece böyle göbüs cikiyor ya, ay bek datlu oluyor insallah benim de öyle olur... kimisine hamilelik öyle yakisiyor ki... eminim sana da cok yakisacak... senin karnin cabuk cikar o zaman.. göbekli göbekli dolasirsin

cnmmm postunu yenı gördümm bana yuhhh dıyebılırsınnnnnnnnnn orta bi yerdede buluşuruz cnm bana uyarrr ... Bnde gelirim seni görmeye cnm bnmm kıyamam sana bennnnn sölemen yeter :)

cnmmm postunu yenı gördümm bana yuhhh dıyebılırsınnnnnnnnnn orta bi yerdede buluşuruz cnm bana uyarrr ... Bnde gelirim seni görmeye cnm bnmm kıyamam sana bennnnn sölemen yeter :)

yok canım aşk olsun :) arabaya dalmıştın o ara olur canım benimm ayarlayalımm baksana kızlarınn sesi soluğu çıkmıyoo

al bendende o kadar... kımsecıkler yokkk yaa.. gelıyorum gıdıyorum gelıyorum gıdıyorumm.. gıdıyorum gene gelıyorumm kımseler yoook... bır muhabbet etsekte kafamız dagılsa..

nette takılıyorsunya o yuzden sordum. benımkı mesaıdede bende burdayım...

ay ay ay tam hamıslık moduna gırdım dıyorsun... ohhhh al ve gule gule kullan.. belı lastıklı kot gordum kısss bende gecenlerde.. bayıldım resmen.. harika bir kottu.. bende istoooom yaa... Allah gosterır ıns o gunlerı....

napıyonuz bakem kızlarrrr
haberleri özet geçin noluururrrrrr.... geçmiş çok uzunnnnn....
bu hafta bizim şirketin uyuz karısı hep depoya geldi bi rahat bırakmadı pc yi gelemedim hiç kk yaaa
bende gelcem buluşmayaaaaaaaaa banane banane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…