- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #32.261
evett kuzumm fasulye olduu artık mercimeğimbüyümüş tabi teyzesiiii büyümezmii kız sen böyle yaparsan asıl beni çatlatacann
he valla yaa.... susayim ben en iyisi... ee sen nasil oldun? bulanti felan?? aserme durumlari nasil gidiyor???
bulantı da aşerme de ara ara geliyo canım devamı yok bi uğruyo bi gidiyosen testlere başladınmı
iyi bari canim yaa... benim arkadasin bir ay araliksiz bulantisi vardi.. 5 kilo felan verdi 1ayda... ben cok korkuyorum öyle olmasindan.. ben de basladim testlere bugün 3.gün.. aksama dogru yaparim yarindan itibaren günde 2-3 kere yapmayi düsünüyorum.. cünkü ayin 5iyle 8i arasi bi güne denk gelcek galiba yumurtlama.. tabi yumurtlarsammm...
ben hala 60 kiloyum daha bişi almadım ama şunu anladımki benim iç karnım geniş falan değil bi yemek yiyorumm anammmmmm karnım bi fırlıyo sanki 4 aylıkbak öyle halini resim çekip yollayayım sizee ben kendimi çok harika hissediyorum
sen nasıl olsa çok almıştın canım yap 2-3-5 ne zaman tutturursannn kii tutturcann biliyorum benn
bakalim canim tutarsa cok beklemicem ögrenmek icin... yapcam bakalim ne zaman yakalicam pozitifi...
e koy bakalim bi foto.. senin karnin o zaman cok büyür o zaman.. cok tatli olursun yaa... hamilelik seklini sen simdiden yasiyorsun o zaman
valla sorma haaa kesin fil gibi olcamyemek yiiyince acayipp çıkıyoo ama ne güzell hiç içime çekmiyomm akşamm sinemadan çıktık hep öyle dolandımm göbüşlü göbüşlü valla kendimi gözümün önüne getiriyom da herhaldeee kocamannnnnn bi göbüşüm olcak
oncelikle haberibize ulastirdigin icin tesekkur ederiz canim...
hulyaciiimmmmmmm masallah guzelim... coksukur yoluda hersey.. Rabbim korusun insallah guzelimizi.. artik yarin koyarsin bize fotosunu....
doğru söylüosun canım bnde olsam bnde ayrılamazdım başındann kocacığımınnnnnnnkuzum valla eşiimin işi akmerkezde yani sana bayaaaaa uzak ama orta bi yerde buluşursakk ben karşıya gelirim snde accık gelirsenn olur valla... baksana o kadar toplu msj attık bi sen bide filizcimm döndüü bide azracımla konuştuk o kadarr herhalde yine biz 4müz buluşuruz olmadı ben gelirim sana doğru canım benimmmmmm
cnmmm postunu yenı gördümm bana yuhhh dıyebılırsınnnnnnnnnnorta bi yerdede buluşuruz cnm bana uyarrr ... Bnde gelirim seni görmeye cnm bnmm kıyamam sana bennnnn sölemen yeter :)
yok canım aşk olsun :) arabaya dalmıştın o araolur canım benimm ayarlayalımm baksana kızlarınn sesi soluğu çıkmıyoo
al bendende o kadar... kımsecıkler yokkk yaa.. gelıyorum gıdıyorum gelıyorum gıdıyorumm.. gıdıyorum gene gelıyorumm kımseler yoook... bır muhabbet etsekte kafamız dagılsa..
bnde geliyorum gidiyorumm aynıgel konuşak
kocan nerde kızz?????
burdaaaaanidenkine sordun ? bizde öğleden sonra bana tilifon almaya gitcezz iphone almıcakk bari normal dokanmatik al dedim olur dedi bnde kaçırmadann hemen aldırayım dedim hmde kendimee baby resimli t-shirt ve beli lastikli pantolon alcammmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?