- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #32.181
ay canım ya kafam gitti bir an az önceki postu boşver sen. hatta msj bile bi tuhaf oldu kusurabakma:44:
noldu kiz????? tuhaf felan demissin...
canım kusurabakma msnye takılmışım görmedim.
önemli değil. azra benden bişe bekliyordu ama ben tuttum başka bişe yaptım falan ondan dedim. anlaştık biz sonunda
nihayet yine girebildim. Allah kimseyi netsiz birakmasin
he tamam canim, iyi o zaman...
ayyy kankiiii, sen bir de bir ay felan netsiz kalcan yaaa di mi??? yani tasininca...
kankim sanada cevab veemedim aslinda yazdim ama takiliyor netim.
ben folibiol du hatirladigim kadariyla biri tavsiye etmisti onu kullanacagim.
2ay önce bende folio forte kullanmistim sistim resmen midem genisledi istahim acildi falan cok kilo aldim yani ve 3ay kullandim. son 2aydir kullanmiyyorum.
ay evet niye hatirllattin ya ben aglicam simdi
aglama yavrum yaa... bakarsin gelince ben hamis, sen hamisolabilecek seyler bunlar olmazs aben sana msj atarim
aaaa olmazsa ben de onu kullanayim yaa... eger sisiriyorsa ne gerek var.. yeterince kilo derdim var zaten..
he bak ozaman olur ikimizde hamis olursak olur
vallaha canim bilmiyorum benim bahsettigim kilo aldiriyormu ama cok gerekli vitaminler vardi icinde ve ucuz degil folio gibi. gerci ben eczaneden receteyle alinabiliniyormu bilmiyoum ama benim bahsettigim 15 civariydi ama ilk 3 ay aliyorsun sonra diger aylara göre var aynisindan ona geiyorsun hamilelikte. ben rossmanda gördüm. schleckerde, dm dede bakmak lazim varmi diye. belkide doktor receteyle yazar ezneden daha uyguna alinir ozaman
aaaa pahaliymis ya hakkatenben zaten bi gün alip bigün almiyorum yaa... yeter nolcak sanki bosuna yutuyoruz hapi bi ara bakayim daha dogrusu hamile kalinca simdi gerek yok.. bu ne yaa vala her sey para olmus... hey gid alamanya...
Huhuuuuuuben geldimmmmm
Kizlar nasilsiniz tatlicadicim regentosum ve nartanesicim
Hulyacim nerdesin hemen gitmissin yhaaa nasilsin neler yapiosunnn anlatmamissin ama
hadi gözünaydin canim yaaa.... senin de randevu alman en az burdaki kadar zor oldu... insallah güzel haberler getirirsin...
hoşgeldin tatlımm..
bugünün havadislerinden aklımda kalanlar şöyleki,tuğçecim bebeğine pembiş pembiş sepet ve takı yastığı yapmış onları göstertti
sonrada hamişler arasında bebek arabası muhabbeti oldu..
menbeta sonunda randevusunu aldı...
sanırım bu kadardı
çokkkkkkkk teşekkür ederim hayatım
tuğçeciğimin aldıkları eminim çok tatlıdır, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin...
menbetam içinde çok sevindim, hadi hayırlısı inşallah herşey yolunda gider ve güzel haberlerle gelir.
kankitocummmmmm seni çok özledim balımmmm, uykucu arkidişim benim...
sen nasılsın tatlıcadıcım nasıl gidiyo.
Hlycim araba tam benim sevdigim tarz cok begendim
Tugcecim bebisin sepet ve yastigi harika olmus cok begendim tatlim
Menbetacim kuzumm sonunda randevuyu kapmissin cok sevindim canim
Bikeresevdim cok gecmis olsun canim benim
Breskacim gaz sancisi hamilelikte cok sık olurmus kuzucum fena bisi insan ciddiye aliyo ister istemez korkutuyo insani dimi
Wifeofdemon tatlim hekim kadin dedik dedik bak hekim cikardik seni sonundabasarilar diliyorum tatlim zoru basariyosun hayranim azmine gercekten
Huhuuuuuuben geldimmmmm
Kizlar nasilsiniz tatlicadicim regentosum ve nartanesicim
Hulyacim nerdesin hemen gitmissin yhaaa nasilsin neler yapiosunnn anlatmamissin ama
hey gidi hey. nerde o eski almanya yok yok yok.
ben ilk hamileligimde kullandim gerci hamilelikten öncemi basladim orasini hatirlamiyorum ama yinede kalbi durdu. Allah dilrse faydasini görürsün istemezse elinden hic birsey gelmez. benim arkadasim 3aylik olmus ögrendiginde ozaman basladi folioya masallah nur topu gibi oglu var.
faydasi vardir illaki ama ben hamile kaldiktan sonra baslamaya karar verdim.
İyiyim elhamdulillah tatlim nolsun istee.iyim canim sen nasilsin bakalim hhuuuuuhuuuuuuuuuu
sagol tatlim.... nolsun bi face bi kk kosturuyorum fatmagül bitti kizlar toplandiii
yani canim iste sans bu ya da kader adi her neyse... dedim ya sanki eskiler folikasit mi kullandi?? verecek Allah veriyor.. her gücüne kurban oldugum Rabbim nolur bize de yaa.... söyle tosuncuklar
sagol tatlim.... nolsun bi face bi kk kosturuyorum fatmagül bitti kizlar toplandiii
yani canim iste sans bu ya da kader adi her neyse... dedim ya sanki eskiler folikasit mi kullandi?? verecek Allah veriyor.. her gücüne kurban oldugum Rabbim nolur bize de yaa.... söyle tosuncuklar
İyiyim elhamdulillah tatlim nolsun istee.
Ole valla regencim dizilerde olmasa napardik
Menbatacim amin inasllh tatlim allah emekerini bosa cikarmasin insallah kuzummm
İyiyim elhamdulillah tatlim nolsun istee.
Ole valla regencim dizilerde olmasa napardik
Menbatacim amin inasllh tatlim allah emekerini bosa cikarmasin insallah kuzummm
amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn. Insaallah. böyle yuvarlayalim sonra onlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?