- Konu Sahibi screamaway
- #31.861
hoşgeldin hülyacım inş ii sonuçlar alırsın...sen folikasit alıosun dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin hülyacım inş ii sonuçlar alırsın...sen folikasit alıosun dimi
saol canımm inşallahhhh bakalımm nasıl çıkar sonuçlar... tabi olur resmii sizede göstertirim tabi canım aşk olsunn![]()
hoşbuldum canım benim :) inşalalh bakalımm şu tsh ı ve de kan durumumu merak ediorum...kullanıyorum canım benimm folbiol alıyorum sen ?
BENDE FOLBİol alıodum canım.. zaten 3 ay onu kullanıcan sora demir ilacına geçicek bide vitamin veriolar bnmki haftada iki içebilirsin dedi vitamini ama ben hiç içmedim dahamide bulantın nasıl yemek yiyebiliomusun
zatenn ben folbiolu eylülden beri içiyorum canım... belki gittiğmde kese bilmiorum ama..bide bnde zaten demir ve kansızlıkk var onuda verir bnce... ay bakalımm cumayı iple çekiyorum yaaaaa :)
midem bulanıyoo devamm amma velakinn yiyebiliyorum yinede çokda yemeğimi kesmedi![]()
KEsme kesme anladıım kadarıyla seninki bnmki gibi kusman yok fazla seninde ... o yüzden ye boşver ne yesen bulanıo nasılsa bari yemiş olursuntabi genelde tuzlu şeler daa ii yenio bu durumdayken .. inş seninki uzun sürmezde hemen geçer insanın hiç tadı tuzu olmuo mide bulantısı varken.. ay cuma günü bebişinimi görcen sen şimdi :)
slm kızlar biz geldik
bugün kızımla dr a gittik teyzeleri 32+5 günlük olduk 2 kilo olmus minigim cok sükür bası dönmüs simdilik bir sıkıntı yok ordan da kargodan primanin ilk hediyem kamyanyasındaki hediye paketimizi aldik
tatlıcadı sen de aldın mı paketi
15 gün sonra kontrol var ondan sonra her hafta gidecekmisim bu arada dogumhaneye gittim kızlargezdim hastanın biriyle konustum tek kisilik odalar vardı hemsireler ilgili duruyordu icime sindi ama bir yandan da korktum:18::18: bir an kendimi dogum yapacakmısım gibi hissettim
![]()
yok canım kusma sadece bulantı var.. valla işte atıştırıyorum bişiler yapıyorumm aç durmamaya çalışıom.. cuma görcez inşalalhhhhhhhhhhhh Allah ın izniyleee
maşallahhhhhhhhh canım benimm ne güzel herşey yolunda![]()
çiçekcim hayırlı olsun kızın kocaman olmuş valla :) zaman yaklaştıkça insanı doğum korkusu sarıo dimi ben daa şimdiden düşünüorum valla biran önce olup bitse keşkeAllah hayırlısını nasp etsin senin içinde inş kolaylıkla doğurursun
BU arada çin takviimine baktımda oğluşun olcak gözüküo bakalım tutucakmı sende de :)
slm kızlar biz geldik
bugün kızımla dr a gittik teyzeleri 32+5 günlük olduk 2 kilo olmus minigim cok sükür bası dönmüs simdilik bir sıkıntı yok ordan da kargodan primanin ilk hediyem kamyanyasındaki hediye paketimizi aldik
tatlıcadı sen de aldın mı paketi
15 gün sonra kontrol var ondan sonra her hafta gidecekmisim bu arada dogumhaneye gittim kızlargezdim hastanın biriyle konustum tek kisilik odalar vardı hemsireler ilgili duruyordu icime sindi ama bir yandan da korktum:18::18: bir an kendimi dogum yapacakmısım gibi hissettim
![]()
ben geldimmmmmmm....
regencimmm soru sordum screama demis ama soruyu bulamadimmmm.. arastirmalardayim...
bi de diger topigin linkini kaybettim, onu da arastiriyorum....
cicekcimmmmm, masallahhh... 2 kilo oldunuz demek...
dogumhaneye mi gittin bu arada... yaa ben cok korkuyorum boole seylerdennn.....:18::18::18::18:
biraz rastlantı oldu bir arkadası ziyaret ettim hemde bu arada bir bakayim dedim cünkü dr dan pek memnun degilim onun icin kararsiz kalıyordum artık bu saatten sonra ne yapacagim diye ama dogumhane ortamını gördüm icim rahatladı biraz sen ne zaman gidceksin canım pasayı görmeye ben paylasırım artık doğum hikayemi burda bir de sizi korkutuyormusum kızlar![]()
hu huuuuuuuu geldimm benn... ay tam 6 tüp kan ve idrar verdim... toxoplasma testi dışında hepsini yarın alcam... ama toxoplasmayı taaaaaaaaaaaaaaaa 13 aralıktaa alcam... cuma daaa yavrumu görcem inşallahhhhhhhhhhh![]()
menbeta canım hoşgeldin :) annendeydin sen dimi naptın nasıl gçti
ben bu ctesi 3d ayarladimm.. ona gidiyorum insallah canim...
ocakta mi yoksa aralikta mi hastaneyi gezmek icin randevum var aslinda.... ama cok korkunc yaaa... o odalari filan gormek cok rahatsiz edici olcak... :18::18: napcam bilmem....
bissuru kotu dogum hikayesi dinledim zaten... pek iyisine rastlanmiyor... insallah biz iyilerini anlatabiliriz...:26:
sagol canım insallah az kaldı rabbim hepimize de kolay doğumlar nasip etsin bu arada ilk ben mi doguracam ne ?senin bulantılar bitti mi canım kac haftalık oldunuz