- Konu Sahibi screamaway
-
- #31.721
oh oh masallah teyzesinin güzeline
bende napim canim evi tasima, kirmizilarla grasma, yemek yap ye ayni yani. pazartesi olsada rahatlasam.
kirmizilarda bitmis oluyor, evimede tasinmis olacagim
e dün gece ben fazla kalmadim kizlar regenle kaynatmislar. bende islerimi yapacagim birazdan cikacam bi bakim kim var kim yok neler yamislar dedim
hosbulduk canım.... bende ozledım hepinizi... yukardada yazdım canım temızlk felan yaptım halende ugrsıyorum ama bugun hava benden daha kararsız.. bır acıyor bır kapıyor. bır yagıyor bı diniyor.. oyuzden gelemedım canım...
hımm fazla bırsey kacırmamısım o zaman.. senın nasıl gecıyor gunlerınnnn????
gogom gelmis hosgelmis . neler getirmis bize bakalim??? ay bende kirmizi karti yedim canim senin bat nezaman??
hülya breshka yeni hamisler nasil gidiyor hamilelikleriniz
hulyacimmmmm insallah bulursunuz kisa surede ev canimmm...sizin sila gibi aceleniz varmiydi?
bu arada ben de acma istiyorummmmmmmmmmmmm.... nerden bulcam ama burda... oyle yapmiyorlar... croissant filan alimmmm bariii.. ona en benzer bunu bulabilirim anca...
kolay gelsin sempatiğim o zaman sana :) burda hava baya açık ama kuru soğuk var... bennde iiyim şükür işte mercimeğimle yuvarlanıp gidiyoruz iştee cuma günü kontrolumuz var işte bakalımm mercimeğimin kalbini duyarız inşalalhhhhhhhh
snde hsg için adımı atmışsın canımm hadi bakemm hayırlısı olsunnn inşallahhhhhhh vesile olur yavrunun gelmesine
yeni kırmızılar yeni bir dönemdir canım benimm inşallahh son olur tatlım... testleri yap bnce
inşallah bulabilriz canım yaa.. bizim acelemiz şu açıdann çok soğuk olmadan taşınalım istiyoruz ama nasip işte... ayyy canımmm yaaa bnde bulamadımm açma bitmiştii yiyemedimkruvasan alsan olmaz mı ? oda karşılayabilir afiyet olsun canımmm yeğeniimize yarasın inşallahhhhhhhh
hulyacimmmm hosgeldin... sen ne cok doktora gidiyorsun canimmm...kalp atisini gormustun di mi daha once?
ben de ctesi gidiyorum insallahhhh 3d'ye...
croissant dedigim kruvasan zatennn... aldim, yedim bile...aslinda dikkat etmem lazim artikkk... kilolar hizli artmaya basladii...
canım benimm ya aslında ilk doktora gitmeseydimm beni siinir eden aslında bu 2.kontrolum olcaktıı ona gidip buna gecikince çok gözüktü.. aslında cuma günkü 2.olcakken 3. oldu napalımm böyle oldu ama bundan sonra ayda 1e düşer randevularım herhalde...
öyle afilli afilli bişi yazıosun bnde merak ediorum ve ne olduğunu bilmediğimm bir şeyi benimde canım çektiiaşk olsun sana yani afiyet olsun tekrardan
amannnnnnnn kiloları hiç dert etmiyorumm alsamda veririmmm yeterkii bebeğğim ii olsun
canım benimm ya aslında ilk doktora gitmeseydimm beni siinir eden aslında bu 2.kontrolum olcaktıı ona gidip buna gecikince çok gözüktü.. aslında cuma günkü 2.olcakken 3. oldu napalımm böyle oldu ama bundan sonra ayda 1e düşer randevularım herhalde...
öyle afilli afilli bişi yazıosun bnde merak ediorum ve ne olduğunu bilmediğimm bir şeyi benimde canım çektiiaşk olsun sana yani afiyet olsun tekrardan
amannnnnnnn kiloları hiç dert etmiyorumm alsamda veririmmm yeterkii bebeğğim ii olsun
olsun hulyacimmmmm ne guzel iste, mercimegini bol bol gordun...
ya canimmmm, canin cekmesinnn...:26: sen tr'desin, orda cesit cokk daha fazla.. bulman daha kolay.. aslinda bu yonden bakinca iyiki tr'de diilimm, herhalde cok daha fazla kilo alirdim tr'de olsaydim..
silacim bugun hic ugramadi... neden acaba? :26:
ayoll kruvasann çekmedi canımm sen yazdın ya ya "croissant" diye işte onun ne olduğunu bilmeden herhalde güzel bişi dedim ve canım çektikruvasan olduğunu öğrenince hiçde canım istemedii
valla benim canımmm bişi çektii yemek olarak anacığıma dedimm saolsun yapmışş kocacım da işten dönüşte alcakk sabırsızlıkla bekliyorumm vallaaaaaaaa
yokkk iste croissant bildigin duzzzz kruvasan...
yaa ne guzell annen senin icin yapiyorrr...benim de canim pek cok sey cekiyor ama, simdi eve gittigimde yapamammmm, gece gece ne halimmm olur yemek yapmaya.. ne de malzeme var... :26:
bu arada 8 hafta olmussun bile hulyacimmm zaman ne cabuk geciyor...
Bgn sabah uyandıgımda telımden maılıme bı bakıyım dedımmm anamm ablam gece dogum yapmışş bebişin resmını yollamış :) Facede paylaştım ama burdada yazayımm face kullanmayanlar için :) 3 kılo 400 gr doğdu oğluşumuzzz boyuda 48 cm miş teyzelerııı ...Darısı bizlere inşallahhhhhhh
Bgn sabah uyandıgımda telımden maılıme bı bakıyım dedımmm anamm ablam gece dogum yapmışş bebişin resmını yollamış :) Facede paylaştım ama burdada yazayımm face kullanmayanlar için :) 3 kılo 400 gr doğdu oğluşumuzzz boyuda 48 cm miş teyzelerııı ...Darısı bizlere inşallahhhhhhh
naabbeerrrrrrrrr hatunlarrrrrrrr????? geldim, kendime cift kasarli tost yaptim, Allahima sükürler olsun doyuruyorum ac karnimisizler nasilsiniz??????
bu kezde ben geldim sen yoksun kuzum olmadıki şimdibiliyorum ben geldim diye kayboldu herkesleeerrrrr
maşallah canım Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallahBgn sabah uyandıgımda telımden maılıme bı bakıyım dedımmm anamm ablam gece dogum yapmışş bebişin resmını yollamış :) Facede paylaştım ama burdada yazayımm face kullanmayanlar için :) 3 kılo 400 gr doğdu oğluşumuzzz boyuda 48 cm miş teyzelerııı ...Darısı bizlere inşallahhhhhhh
ayoll kruvasann çekmedi canımm sen yazdın ya ya "croissant" diye işte onun ne olduğunu bilmeden herhalde güzel bişi dedim ve canım çektikruvasan olduğunu öğrenince hiçde canım istemedii
valla benim canımmm bişi çektii yemek olarak anacığıma dedimm saolsun yapmışş kocacım da işten dönüşte alcakk sabırsızlıkla bekliyorumm vallaaaaaaaa
ayy cift kasarli tost muuuuu ben de yapimmmmm.....
masallah tugcecimmmm darisi basimizaa....
bu kezde ben geldim sen yoksun kuzum olmadıki şimdi
maşallah canım Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallahdarısı bizlerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?