2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Bgn sabah uyandıgımda telımden maılıme bı bakıyım dedımmm anamm ablam gece dogum yapmışş bebişin resmını yollamış :) Facede paylaştım ama burdada yazayımm face kullanmayanlar için :) 3 kılo 400 gr doğdu oğluşumuzzz boyuda 48 cm miş teyzelerııı ...Darısı bizlere inşallahhhhhhh:nazar::nazar:

hayırlı,sağlıklı bir bebek olsun inşşş. seni de ablanı da kutlarım canım. Evet darısı bizlere artık:52::52:

uuuuyyy... bizim hamislerimiz var yaa.... yiyecek icecekten bahsederken daha dikkatli olmak lazim :1::1::1::1: Allahtan cift kasarli tost bulunmasi zor bir sey degil...:1::1::1:

ben buralardayim canim, ama yazan olmayinca ben de gidip film izledim.. izliyorum da halen.. sen nasilsin bakalim???
yaniiiii kim yapcak şimdi bana o tostu :56: şaka şaka canım :1::1: bende kaynanama uğradım ordan biraz yemek aldım eve geldim şimdi de kendime bişeyler pişiriyorum ama yazmayım :1:

uuuuyyy... bizim hamislerimiz var yaa.... yiyecek icecekten bahsederken daha dikkatli olmak lazim :1::1::1::1: Allahtan cift kasarli tost bulunmasi zor bir sey degil...:1::1::1:

ben buralardayim canim, ama yazan olmayinca ben de gidip film izledim.. izliyorum da halen.. sen nasilsin bakalim???

merhaba cnm liste mesajlarındA

tugcecigim gözünüz aydin. Allah anali babali büyütsün insaallah

hülyacigim bilmiyorumki ben o testlerden almamayi düsünüyorum adetim düzenli cok sükür. eger testlerle olursa stres yaparim diye korkuyorum canim.

cok kararsizim acikcasi

aaa pardon canım ben o ayrıntıyı kaçırmışımmm bncede alma o zamannn :34:

ahh benm sabırsız pıtırcığımmmmmmm çok tatlısın:9::9::9: anlamını bilmedigin seyi de mi çekti canın belki güzel bişedir die:52::32:

sen beni güldürdün allahta seni şekerim:29: aahh ahh ana gibi yar olmas tabi...
yeni kontrolde geldi demek,valla maş. ne çabuk geçiyor bizim için tabi,sana da öyle geliyor mu bilmem:1:
kendine de minnak pıtırcıga da dikkat et..klomenle ilgili sölüceklerini yazacaktınn ya da özelima at sonra görmedn deme:1:
çokkk merak ettmm:26:

hadi görüşürüzzz şekerim çok öptümmm:54:

ayyy sorma mericimm pıtırcığım benimm valla acaba nasıl güzel bişi mi diye canım çekmedi değil :1: ama ne olduğunu öğrenince hiç istemedi canım :1::1:

valla aslında banada zaman çaabuk geçti gibi sağlıkla geçsinde canımm gerisi mühim değil bekleriz napalımm :52:

bulup sana yollicam canım aynen yazdığımı 2dk bekle olurmu ? yazdıktan sonra kaçarım ama sen cvp ver ben okurum ok :29::29::38:

bende istiyorum diät listesini banane banane bende bende:43::43::43:

sabah peynir zeytin yumurta yarısı salatalık domates ve 2 dilim çavdar ekmek 3 saat sonra 5 fındık badem yada 3 ceviz 2 saat sonra 4 yemek kasık sebze yemegi 1 kase yoğurt sebze yemeği istemezsen çorba 1 dilim çavdar 2 saat sonra2 saat sonra 1 porsiyon meyve 2 saat sonra yogurt veya sut 3 saat sonra 4 köfte buyuklüğunde et tavuk köfte veya 1 kase corba veya 4 yemek kaşığı sebze 1 diliöm ekmek 3 secenekten biri 2 saat sonrada meyve veya prebiyotik yoğurt genel avsiye bol su haftada 3 gun 45 dk yuruyuş

:9::9: yokkk iste croissant bildigin duzzzz kruvasan... :9::9:

yaa ne guzell annen senin icin yapiyorrr... :16: benim de canim pek cok sey cekiyor ama, simdi eve gittigimde yapamammmm, gece gece ne halimmm olur yemek yapmaya.. ne de malzeme var... :26:

bu arada 8 hafta olmussun bile hulyacimmm zaman ne cabuk geciyor...
Screamawaycim seninde 28 hafta olmusssssssss cok azkaldi doguma. Gobusun kocaman olmusturrrr:nazar:

Bgn sabah uyandıgımda telımden maılıme bı bakıyım dedımmm anamm ablam gece dogum yapmışş bebişin resmını yollamış :) Facede paylaştım ama burdada yazayımm face kullanmayanlar için :) 3 kılo 400 gr doğdu oğluşumuzzz boyuda 48 cm miş teyzelerııı ...Darısı bizlere inşallahhhhhhh:nazar::nazar:
Tugcecim gozunuz aydin tatlim allah analibabali buyutsun insallah darisi basina kuzucum:16:

azraaaaaaaaaaaaa hosgeldin baya oldu ugramadin özlettin kendini yah

azraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canımmmmmmm hoşgeldin :29::54:
Hosbuldum kizlarrrrrrrrr bu ara isyerinde bi musteri musallat oldu masama ekranda neti acamiyodum aksamlarida cok gec geliyoruz calis,alarda basladi bu hafta o yuzden aksattim biraz burayi elimde olmadan.

Cok fazlazla geriye donuk okuyamadim silacim regencim tatlicadicim filizcim menbetacim kadriyecim kizlar nasilsiniz umarim herkes iyidirrrr:16:

aaa pardon canım ben o ayrıntıyı kaçırmışımmm bncede alma o zamannn :34:

ayyy sorma mericimm pıtırcığım benimm valla acaba nasıl güzel bişi mi diye canım çekmedi değil :1: ama ne olduğunu öğrenince hiç istemedi canım :1::1:

valla aslında banada zaman çaabuk geçti gibi sağlıkla geçsinde canımm gerisi mühim değil bekleriz napalımm :52:

bulup sana yollicam canım aynen yazdığımı 2dk bekle olurmu ? yazdıktan sonra kaçarım ama sen cvp ver ben okurum ok :29::29::38:

tamam canm inş bulursun bu kalabalıkta:1: tamam sekerm sen gönder cevabımı sonra okursunnnn öptüm mucxxx

sabah peynir zeytin yumurta yarısı salatalık domates ve 2 dilim çavdar ekmek 3 saat sonra 5 fındık badem yada 3 ceviz 2 saat sonra 4 yemek kasık sebze yemegi 1 kase yoğurt sebze yemeği istemezsen çorba 1 dilim çavdar 2 saat sonra2 saat sonra 1 porsiyon meyve 2 saat sonra yogurt veya sut 3 saat sonra 4 köfte buyuklüğunde et tavuk köfte veya 1 kase corba veya 4 yemek kaşığı sebze 1 diliöm ekmek 3 secenekten biri 2 saat sonrada meyve veya prebiyotik yoğurt genel avsiye bol su haftada 3 gun 45 dk yuruyuş

cok sagol canim uygulamaya gecerim Insaallah yarar. denenmismi peki nezamanda nekadar verildiki bu diätte???

Back