- Konu Sahibi screamaway
- #31.701
regencim, nartanesi, tuğçe, breshka, screamaway
kızlar hepinize çok tşk ederim. sağolun.
kızlar hepinize çok tşk ederim. sağolun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tunaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrr
o kadar cok sayfa olmuski.. okuyamayacagımmm.. masallah cok konusmussunuz..
ben birkacgun once geldim evimdeyim... hersey cok guzeldı.. ıns en yakın zamanda kocacıgımla beraber tekrar gıdebılırız...
var mı bakim yeni haberler?? yeni hamişler??? nelerden geri kaldim bır goreyım...
ben birkacgun once geldim evimdeyim... hersey cok guzeldı.. ıns en yakın zamanda kocacıgımla beraber tekrar gıdebılırız...
var mı bakim yeni haberler?? yeni hamişler??? nelerden geri kaldim bır goreyım...
ooooooo kimler gelmis kimler.... hosgeldiniz menbeta hanim.. unutmustuk ya avatarinizisaka saka kuzum biz seni hic unutur muyuz...
![]()
hoşgeldin fıstık...
ooooooooooooo kimler gelmiş canım nerelerdesin sen yaatunaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrr
ooooooooooooo kimler gelmiş canım nerelerdesin sen yaamaden geleli birkaç gün oldu niye uğramadın şekerim kocayla hasret giderdin tabi
![]()
oyle mi dıyorsunnnnnn........
hosbulduk canımmmm...
sagol canım hosbulduk....
evle ugrastım canım be yokken gelen gıden olmus. temızlık yaptım.. halende yapıyorum... kocamla hasret gıderemedık desem yerıdır.. benım kırmızılar erken geldı bu sefer.. hem kırmızılar hemde perhız olacagı ıcın bırazdaha bırbırımıze hasret kalacagız...
sen nasılsın canım?? keseyı gordunuzmu?? taze anne senı. nasıl gecıyor gunlerın???
yok canim benim.. saka yaptim ben sana... güzel vakit gecirdigine sevindim valla, bir de ben varayim anamlarim yaninadaha cok var ama olsun napalim... su yilbasi gecsin zaman daha cabuk gecer.. hani seneye gitcem diyorum simdi, o zaman bu sene dicem
bask ane var ne yok???
ay senin misafirler sen yokken de geliyor anam bu ne yaaKesemizi gördük teyzesi kalp atışını da gördüm çok şükür ama duyamadım henüz 2 hafta sonra bidaha kontrolümüz var darısı başınıza inşallah canımmmmmmm
![]()
Dikkat et canım havalar da soğuk zaten üşütme zaten kırmızılarında gelmiş suyla çok uğraşma sakın . Hadi inşallah hsg de temiz çıkar biran önce sizin bebiş de gelir canımaminn canım cok saol...
aynen oyle canım bu ne yaaa dimi... sesımı cıkarmıyorummm... esımle aramı bozmucam bu yuzden.. bugun sancılı gecıyor gunumm...
ay cok sevındım canımmm... masallah..
Dikkat et canım havalar da soğuk zaten üşütme zaten kırmızılarında gelmiş suyla çok uğraşma sakın . Hadi inşallah hsg de temiz çıkar biran önce sizin bebiş de gelir canım![]()
kuzummmmmmmmm sempatişkommm hoşgeldinnn özledik ayol ! madem bikaç gün oldu neden gelmedin bakemmmmm
yeni hamiş yok canım.. en son bizde kaldık işte.. herşey yolunda normal devam ediyor ...
screamawaycimmm drum 6 kiloya cok demiyo ztn dese gebertirim onu dedigin gibi gayet normal bi kilo bncede... ilk 4 ay hic kilo almadim sonrasinda almaya basladim yaa laf etmeye basladi dikkat et 2 kiloyu sakin gecme diyip duruyo , bnde zyn gecmiyorum gecen ay 100 gr fazla almistim diyet yap dedi resmen ama tabiki yapmadim normal bi sekilde devam ettim :)
regencimm ben hamile kalmadan once 68 kiloydumm boyumda 1.73 balik etliyim yani:) ilk baslarda 4, kilo.verdim snra 6 kg aldim derken suan 69,5 oldum iste bakalim daha ne olucam:) bebisten vazgecsemmi demissin ya ben vazgecmedysem sen hic gecme cnku bnden zayifsinn hemm dusunsenee bebisin icin degerr snra beraber zayiflama topigine geceriz tum hamisler :))
tatlicadicimm guzel haberlerini beklioruz insallah tatlimm... insan bekleme suresince ztn acabalarla heycanlaniyo bide sen ruyada gormussun heycanin iyice artmistir... bnm gobus artk baya baya belli oluyo en kisa zmnda foto ekliycem ins...
buarada mericmm hosgeldin :)
gogom gelmis hosgelmis . neler getirmis bize bakalim??? ay bende kirmizi karti yedim canim senin bat nezaman??
hülya breshka yeni hamisler nasil gidiyor hamilelikleriniz
aaaaaaaa hoşgeldin canım sen gündüzleri de geliyormuydun yaakaç gündür gece kuşu olmuştunuz oku oku bitmiyor maşallah
İyidir teyzesi sürekli bi uyku haliyle dolanıp duruyoruz ..
Sen nasılsın ?
canlarrrr nasılsınızzzz maşallahh ii kaynatmışsınız 30 sayfa ama kusura bakmayın okuyamadım ..midem bulanıyoo ..ev olmadı yine .. mutfağı falan kötüydü .. beğenmedim.. hayırlısı olsuun ne diyeyim...
ben kargoya gidicem ordan da canım poğaça açma falan istedi onları alcam gelcemm 1 saate görüşürüzzzz![]()