2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

evet cnm benim ben 5 kg için dualar ederken yağmur gibi yağdı kg ler
ay eveeettt eveeettt... ben de 3kilocuk vereyim derken kendi evime cikinca 8kilo aldim baaa.....

ben tam 58 im cnm şahsen bugun ölçtum

seninki güzel.. boyuna da cok iyi bence...

ben 62 kıloyum boy olmadıgı için kılolu duruyorum bırazz.boy 1.55...

ben nezamandır hep rejımdeyım ya cocuk bahanesıne bıraktı rejımı ama en iisi devam edıyım yanı bugun tvde soyluyodu gunduz yıyın 6 dan sonra yemeyın dıyoo öyle denıcem bı sure ben

evet yaaa... yapalim hatta birbirimize de destek olalim, ister buirdan devam edelim isterseniz topik acalim, yediklerimizi felan paylasalim olmaz mi???? bence topik acmak daha iyi.. belki gelip katilan baskalari da olur.. olmazsa da biz destek veririz birbirimize... ne dersiniz???:52::52::52::52::52:

ben nezamandır hep rejımdeyım ya cocuk bahanesıne bıraktı rejımı ama en iisi devam edıyım yanı bugun tvde soyluyodu gunduz yıyın 6 dan sonra yemeyın dıyoo öyle denıcem bı sure ben

aman cnm rahat ol yumurtlamada beslenmeninde önemi buyukmuş doğumdan sonra yoptan verirsin artık zaten malum 2 cocukla işimiz zor bide seninki daha kuçuk dimi 3.5 tu sanırım kızın

ay eveeettt eveeettt... ben de 3kilocuk vereyim derken kendi evime cikinca 8kilo aldim baaa.....

evet yaaa... yapalim hatta birbirimize de destek olalim, ister buirdan devam edelim isterseniz topik acalim, yediklerimizi felan paylasalim olmaz mi???? bence topik acmak daha iyi.. belki gelip katilan baskalari da olur.. olmazsa da biz destek veririz birbirimize... ne dersiniz???:52::52::52::52::52:

ii fikir bence..ssen topiği aç biz arkandan gelırızzzzzzzzzz...:) hatta ben hamişken bıle boyle yaparım dıye planlamıştım en gec 7 de yerım yemegımı dıye sonra cok acıkırsam st içerim meyve yerım..cocugun besın alması için yeter

aman cnm rahat ol yumurtlamada beslenmeninde önemi buyukmuş doğumdan sonra yoptan verirsin artık zaten malum 2 cocukla işimiz zor bide seninki daha kuçuk dimi 3.5 tu sanırım kızın
evet 4 e gıdıyo işte pek zorlugu yok benım kızımın bebeklıgınden berı maşallah ama kadeşı olunca huyu degışırmı bılemem

ben öle bi topik gçördum bugun

ii fikir bence..ssen topiği aç biz arkandan gelırızzzzzzzzzz...:) hatta ben hamişken bıle boyle yaparım dıye planlamıştım en gec 7 de yerım yemegımı dıye sonra cok acıkırsam st içerim meyve yerım..cocugun besın alması için yeter

tamamben simdi yatcam, yarin yapayim sizi cagiririm özelden mesaj atarim.. meri de gelir belki.. ketenhelvayi bilmyiorum yani kizalra haber veririm ben..

ben öle bi topik gçördum bugun

canim topik cooook öyle... ben bize özel düsünmüstüm.. yarin yaparim haber veririm ok???

simdilik iyi geceler...

evet 4 e gıdıyo işte pek zorlugu yok benım kızımın bebeklıgınden berı maşallah ama kadeşı olunca huyu degışırmı bılemem

maşalla cnm değişeceğini sanmam benim kızımda öle çok zor buyumedi ama ikimizinde 2 çocukla işi daha çok olur tabi benim kızım anaokuluna başlıcak eylulde

asılında super bi diet var bende ama su an eşimde yarın akşam yazarım istersenz çok unlu bi dr de hem aç kalmıyosunuz hem eşim tarfından denendi 12 kg veridi

tamamben simdi yatcam, yarin yapayim sizi cagiririm özelden mesaj atarim.. meri de gelir belki.. ketenhelvayi bilmyiorum yani kizalra haber veririm ben..

canim topik cooook öyle... ben bize özel düsünmüstüm.. yarin yaparim haber veririm ok???

simdilik iyi geceler...

tamam cnm bende kacıcam ufaktan listeyide aTARIM ÖZELDEN TAMAMMI

İi geceler kızlar bende yatıyorum .. Evet yaz listeyi bakım
neymiş merak ettim ... Topigide açıp haber verirsiniz biraz karışık geldi bana bu site bı yazdığımı budağa zor buluyorum:) neyse hadi grs

canlarrrr nasılsınızzzz maşallahh ii kaynatmışsınız 30 sayfa ama kusura bakmayın okuyamadım ..midem bulanıyoo ..ev olmadı yine .. mutfağı falan kötüydü .. beğenmedim.. hayırlısı olsuun ne diyeyim...

ben kargoya gidicem ordan da canım poğaça açma falan istedi onları alcam gelcemm 1 saate görüşürüzzzz :10::10:

ne güzel bir haber getirmişsin bize bershka.. hep sağlıkla atsın yiğenimizin kalbi iinşallah..
geldi beşiğimiz bakalım uyku seti vs. henüz yok :)) bakarken ben çok duygulandım zaten :34: kursam hergün aalardım:1:
çok sağol teyzesi inşallah hep güzel haberler vermek nasip olur :16: maşallah ne güzel eşyalarda tamamlanıyor yavaş yavaş Allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım :29:

slm canlarım ben geldimmmmm breshkacım yerim ben senin mercimeğini tatlım maşşallah:nazar:darısı başıma artık canım:16:kardaiz sen nasılsın tatlım:34:yağmuırrrrrrr meryemmmmmm ben sonuçlarımı yarın alıcam bana çoook dua edin kısslar hemen tüp bebeğe başlayalım:49:
Sağol canım benim :54: hadi bakalım Bismillah diyip sende başla bakalım sonunda güzel haberler vereceksin inşallah :16:

ayy kizlar yurami anlatatiiim sizee... dayanamidimmm...

simdi dogum yapmisim. bebegin basinda ben ,esim ve oglum seviyoruz.. esime benzeyen esmer bi kiz cocuguydu ve hep esmer yesil gozlu kizim olsun die isterdim... gozleri siyahdi ama olsun.. ama o kadar gercektiki bebegin yuzunu cok net hatirliyorum esime benziyodu resmen ve onu sevisimiz cok gercekti... ve cok garip oldum. aklima geldikce o an gozlerim doluyor.
Rüyan hayır olsun kuzum çok istiyorsun ya belki ondan rüyana girmiştir :34: İnşallah Allah gönlüne göre verir :16: Bu arada dün anneme gittim ya ay o da rüyasında oğlum olacağını görmüş aynıııı kocandı ama dedi eşimle biz birbirimize baktık herkes erkek diyor benim oğlum olacak sanırım :1:
kuzum bu arada sen ev işini ne yaptın yaa :26: Hatırladığım kadarıyla bu ay sonu sondu:44::26:
kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. bu gün dr. kontrolüm vardı. 12 haftalık olduk artık. bebişim sağlıklı şükür ve sanırım bir erkekim olucak.
ayyyy maşallah kuzum yerim ben o erkeki :nazar::emir_bebek::nazar: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim :29:

ayyyyy cok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:16::16::16::16:
masallahhhhhhh breshkacimmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar:
çok sağol teyzesi teşekkür ederiz :16: Maşallah canım seninde az kalmış yaa :52:

Oyy yesın teyzesı mınıgını :nazar: Rabbim kucagına aldıgın gunlerıde nasıp edıcek ınsallah :)

:
Çok sağol canım benim :29: İnşallah Rabbim o günleri de nasip etsin inşallah :16: Sen nasılsın canım nasıl gidiyor ?

canlarrrr nasılsınızzzz maşallahh ii kaynatmışsınız 30 sayfa ama kusura bakmayın okuyamadım ..midem bulanıyoo ..ev olmadı yine .. mutfağı falan kötüydü .. beğenmedim.. hayırlısı olsuun ne diyeyim...

ben kargoya gidicem ordan da canım poğaça açma falan istedi onları alcam gelcemm 1 saate görüşürüzzzz :10::10:
Hayırlısı olsun canım kısmet değilmiş demekki :29: inşallah daha güzelini bulursun en kısa zamanda :16:

seyda77 - renewal;
günaydın kızlar ... :54:

Back