2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

oh oh masallah teyzesinin güzeline:nazar::nazar:
bende napim canim evi tasima, kirmizilarla grasma, yemek yap ye ayni yani. pazartesi olsada rahatlasam.
kirmizilarda bitmis oluyor, evimede tasinmis olacagim

e dün gece ben fazla kalmadim kizlar regenle kaynatmislar. bende islerimi yapacagim birazdan cikacam bi bakim kim var kim yok neler yamislar dedim

ev toplaması da zor valla :50: Allah yardımcın olsun canım yaa ama neyse en azından taşınacak bir evin var :34: darısı sılacımla hülyanın başına inşallah :16:

eeee bi taşında sende hamile haberi verirsin artık :9::49::49::49:

hosbulduk canım.... bende ozledım hepinizi... yukardada yazdım canım temızlk felan yaptım halende ugrsıyorum ama bugun hava benden daha kararsız.. bır acıyor bır kapıyor. bır yagıyor bı diniyor.. oyuzden gelemedım canım...

hımm fazla bırsey kacırmamısım o zaman.. senın nasıl gecıyor gunlerınnnn????

kolay gelsin sempatiğim o zaman sana :) burda hava baya açık ama kuru soğuk var... bennde iiyim şükür işte mercimeğimle yuvarlanıp gidiyoruz iştee cuma günü kontrolumuz var işte bakalımm mercimeğimin kalbini duyarız inşalalhhhhhhhh :emir_bebek::nazar:

snde hsg için adımı atmışsın canımm hadi bakemm hayırlısı olsunnn inşallahhhhhhh vesile olur yavrunun gelmesine :29:

gogom gelmis hosgelmis . neler getirmis bize bakalim??? ay bende kirmizi karti yedim canim senin bat nezaman??

hülya breshka yeni hamisler nasil gidiyor hamilelikleriniz

yeni kırmızılar yeni bir dönemdir canım benimm inşallahh son olur tatlım... testleri yap bnce :34:

hulyacimmmmm insallah bulursunuz kisa surede ev canimmm...:16: sizin sila gibi aceleniz varmiydi?

bu arada ben de acma istiyorummmmmmmmmmmmm.... nerden bulcam ama burda... oyle yapmiyorlar... croissant filan alimmmm bariii.. ona en benzer bunu bulabilirim anca... :1::1::1:

inşallah bulabilriz canım yaa.. bizim acelemiz şu açıdann çok soğuk olmadan taşınalım istiyoruz ama nasip işte... ayyy canımmm yaaa bnde bulamadımm açma bitmiştii yiyemedim :( kruvasan alsan olmaz mı ? oda karşılayabilir :34: afiyet olsun canımmm yeğeniimize yarasın inşallahhhhhhhh :29:

kolay gelsin sempatiğim o zaman sana :) burda hava baya açık ama kuru soğuk var... bennde iiyim şükür işte mercimeğimle yuvarlanıp gidiyoruz iştee cuma günü kontrolumuz var işte bakalımm mercimeğimin kalbini duyarız inşalalhhhhhhhh :emir_bebek::nazar:
snde hsg için adımı atmışsın canımm hadi bakemm hayırlısı olsunnn inşallahhhhhhh vesile olur yavrunun gelmesine :29:
yeni kırmızılar yeni bir dönemdir canım benimm inşallahh son olur tatlım... testleri yap bnce :34:
inşallah bulabilriz canım yaa.. bizim acelemiz şu açıdann çok soğuk olmadan taşınalım istiyoruz ama nasip işte... ayyy canımmm yaaa bnde bulamadımm açma bitmiştii yiyemedim :( kruvasan alsan olmaz mı ? oda karşılayabilir :34: afiyet olsun canımmm yeğeniimize yarasın inşallahhhhhhhh :29:

hulyacimmmm hosgeldin... sen ne cok doktora gidiyorsun canimmm...:16: kalp atisini gormustun di mi daha once?

ben de ctesi gidiyorum insallahhhh 3d'ye...

croissant dedigim kruvasan zatennn... aldim, yedim bile...:9::9::9::9::9: aslinda dikkat etmem lazim artikkk... kilolar hizli artmaya basladii... :1:

hulyacimmmm hosgeldin... sen ne cok doktora gidiyorsun canimmm...:16: kalp atisini gormustun di mi daha once?

ben de ctesi gidiyorum insallahhhh 3d'ye...

croissant dedigim kruvasan zatennn... aldim, yedim bile...:9::9::9::9::9: aslinda dikkat etmem lazim artikkk... kilolar hizli artmaya basladii... :1:

canım benimm ya aslında ilk doktora gitmeseydimm beni siinir eden aslında bu 2.kontrolum olcaktıı ona gidip buna gecikince çok gözüktü.. aslında cuma günkü 2.olcakken 3. oldu napalımm böyle oldu ama bundan sonra ayda 1e düşer randevularım herhalde...

öyle afilli afilli bişi yazıosun bnde merak ediorum ve ne olduğunu bilmediğimm bir şeyi benimde canım çektii :1::1::1: aşk olsun sana yani :1::1: afiyet olsun tekrardan :56:

amannnnnnnn kiloları hiç dert etmiyorumm alsamda veririmmm yeterkii bebeğğim ii olsun :emir_bebek::nazar:

canım benimm ya aslında ilk doktora gitmeseydimm beni siinir eden aslında bu 2.kontrolum olcaktıı ona gidip buna gecikince çok gözüktü.. aslında cuma günkü 2.olcakken 3. oldu napalımm böyle oldu ama bundan sonra ayda 1e düşer randevularım herhalde...
öyle afilli afilli bişi yazıosun bnde merak ediorum ve ne olduğunu bilmediğimm bir şeyi benimde canım çektii :1::1::1: aşk olsun sana yani :1::1: afiyet olsun tekrardan :56:
amannnnnnnn kiloları hiç dert etmiyorumm alsamda veririmmm yeterkii bebeğğim ii olsun :emir_bebek::nazar:

olsun hulyacimmmmm ne guzel iste, mercimegini bol bol gordun... :1:
ya canimmmm, canin cekmesinnn...:26: sen tr'desin, orda cesit cokk daha fazla.. bulman daha kolay.. aslinda bu yonden bakinca iyiki tr'de diilimm, herhalde cok daha fazla kilo alirdim tr'de olsaydim..:1::1::1:

silacim bugun hic ugramadi... neden acaba? :26:

acıktım yaaaa :26: benimde canım başka bişey istedi şimdi ama yazmayım sizinde ister şimdi :26:

olsun hulyacimmmmm ne guzel iste, mercimegini bol bol gordun... :1:
ya canimmmm, canin cekmesinnn...:26: sen tr'desin, orda cesit cokk daha fazla.. bulman daha kolay.. aslinda bu yonden bakinca iyiki tr'de diilimm, herhalde cok daha fazla kilo alirdim tr'de olsaydim..:1::1::1:

silacim bugun hic ugramadi... neden acaba? :26:

ayoll kruvasann çekmedi canımm sen yazdın ya ya "croissant" diye işte onun ne olduğunu bilmeden herhalde güzel bişi dedim ve canım çekti :1::1::1::1: kruvasan olduğunu öğrenince hiçde canım istemedii :1::1::1:

valla benim canımmm bişi çektii yemek olarak anacığıma dedimm saolsun yapmışş kocacım da işten dönüşte alcakk sabırsızlıkla bekliyorumm vallaaaaaaaa :52::52::52::56::56::56:

ayoll kruvasann çekmedi canımm sen yazdın ya ya "croissant" diye işte onun ne olduğunu bilmeden herhalde güzel bişi dedim ve canım çekti :1::1::1::1: kruvasan olduğunu öğrenince hiçde canım istemedii :1::1::1:

valla benim canımmm bişi çektii yemek olarak anacığıma dedimm saolsun yapmışş kocacım da işten dönüşte alcakk sabırsızlıkla bekliyorumm vallaaaaaaaa :52::52::52::56::56::56:

:9::9: yokkk iste croissant bildigin duzzzz kruvasan... :9::9:

yaa ne guzell annen senin icin yapiyorrr... :16: benim de canim pek cok sey cekiyor ama, simdi eve gittigimde yapamammmm, gece gece ne halimmm olur yemek yapmaya.. ne de malzeme var... :26:

bu arada 8 hafta olmussun bile hulyacimmm zaman ne cabuk geciyor...

:9::9: yokkk iste croissant bildigin duzzzz kruvasan... :9::9:

yaa ne guzell annen senin icin yapiyorrr... :16: benim de canim pek cok sey cekiyor ama, simdi eve gittigimde yapamammmm, gece gece ne halimmm olur yemek yapmaya.. ne de malzeme var... :26:

bu arada 8 hafta olmussun bile hulyacimmm zaman ne cabuk geciyor...

:1::1::1: ayy yok normalde de sevmem kruvasanı zatenn :1::1::1:

saolsunn annem yaa valla şimdi söleyeceğim lafı lütfenn babasını seven üzerine alınmasın bnce çünkü bu :D ana gibi yar baba gibi hıyar olmazmış :1::1::1::1: töbe töbeeeeeeeee :1::1:

valla hemen yapmış annem getircekmiş hatta da ben dedim yorulma kocam alsın gelirken diye :D bide pazarda yapmış bana saolsunn onları da alır gelir :16::16: ay şanslıyım Allah tan bu konuda canım :nazar:

evet canımmm 8. haftamızdayız bugün itibarıylee :49::emir_bebek::nazar: Allah ım daim etsin inşallahhhh çok sabırsızım yaaaaa :52::52:

naabbeerrrrrrrrr hatunlarrrrrrrr????? geldim, kendime cift kasarli tost yaptim, Allahima sükürler olsun doyuruyorum ac karnimi :9::9::9: sizler nasilsiniz??????

Bgn sabah uyandıgımda telımden maılıme bı bakıyım dedımmm anamm ablam gece dogum yapmışş bebişin resmını yollamış :) Facede paylaştım ama burdada yazayımm face kullanmayanlar için :) 3 kılo 400 gr doğdu oğluşumuzzz boyuda 48 cm miş teyzelerııı ...Darısı bizlere inşallahhhhhhh:nazar::nazar:

Bgn sabah uyandıgımda telımden maılıme bı bakıyım dedımmm anamm ablam gece dogum yapmışş bebişin resmını yollamış :) Facede paylaştım ama burdada yazayımm face kullanmayanlar için :) 3 kılo 400 gr doğdu oğluşumuzzz boyuda 48 cm miş teyzelerııı ...Darısı bizlere inşallahhhhhhh:nazar::nazar:

maşallahhhhhhhhhhhhh canımmm maşallahhhhhhhhhhhh :nazar::nazar::nazar: darısı başımıza inşallahhhhhhhh:52:

cnm benim gözünüz aydın. Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin. darısı da bizlerin başına olsun.

naabbeerrrrrrrrr hatunlarrrrrrrr????? geldim, kendime cift kasarli tost yaptim, Allahima sükürler olsun doyuruyorum ac karnimi :9::9::9: sizler nasilsiniz??????

ayy cift kasarli tost muuuuu ben de yapimmmmm.....:56::56:

masallah tugcecimmmm darisi basimizaa....:16::16::16:

tugcecigim gözünüz aydin. Allah anali babali büyütsün insaallah

hülyacigim bilmiyorumki ben o testlerden almamayi düsünüyorum adetim düzenli cok sükür. eger testlerle olursa stres yaparim diye korkuyorum canim.

cok kararsizim acikcasi

biliyorum ben geldim diye kayboldu herkesleeerrrrr :43::43::43::43::43::43:
bu kezde ben geldim sen yoksun kuzum olmadıki şimdi :43:

maşallah canım Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah :nazar::emir_bebek::nazar: darısı bizlerin başına inşallah :16:

ahh benm sabırsız pıtırcığımmmmmmm çok tatlısın:9::9::9: anlamını bilmedigin seyi de mi çekti canın belki güzel bişedir die:52::32:

sen beni güldürdün allahta seni şekerim:29: aahh ahh ana gibi yar olmas tabi...
yeni kontrolde geldi demek,valla maş. ne çabuk geçiyor bizim için tabi,sana da öyle geliyor mu bilmem:1:
kendine de minnak pıtırcıga da dikkat et..klomenle ilgili sölüceklerini yazacaktınn ya da özelima at sonra görmedn deme:1:
çokkk merak ettmm:26:

hadi görüşürüzzz şekerim çok öptümmm:54:

ayy cift kasarli tost muuuuu ben de yapimmmmm.....:56::56:

masallah tugcecimmmm darisi basimizaa....:16::16::16:

uuuuyyy... bizim hamislerimiz var yaa.... yiyecek icecekten bahsederken daha dikkatli olmak lazim :1::1::1::1: Allahtan cift kasarli tost bulunmasi zor bir sey degil...:1::1::1:

bu kezde ben geldim sen yoksun kuzum olmadıki şimdi :43:

maşallah canım Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah :nazar::emir_bebek::nazar: darısı bizlerin başına inşallah :16:

ben buralardayim canim, ama yazan olmayinca ben de gidip film izledim.. izliyorum da halen.. sen nasilsin bakalim???

Back