2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

silacimmmmmmmmmmm oku oku bulamadimmmmm bi turluuu... senin kanaman olmus biraz, nolduuuu... cok merak ettimmmmm, herkese yazmissin ama kendinden bahsetmemissinnnn....:26::26::26:

bizim de herhalde burdan belkice 4-5 saat surer...:26: gitmistik bi kezzz... almanyada da bir koln'u gordum...

siz o zaman esinin isine yakin olsun diye mi yer degistiriyorsunuz? o zaman her iki acidan da bebek ihtimali artiyor...

bu arada linkler paylasildigi zaman bayaaa eskidendiii.. kizlar sonradan yine paylastilar mi bilmem.... tatlicadicimmm vardi.... baska kim vardi hatirlayamadim...:26::26: cokkk eglenmistik o gece yaa...

evet evet o gece sonradan gördüm resimleri
esimin isi nedeniyle gidiyoruz canim evet yoksa ben daha cok bunalirdim burda ya gelen giden bebek soruyor ama bende esim yanimda degilki diyorum hic cekinmeden. madem onlar cekinmiyor herseferinde sormaktan bende böyle derim iste.

ay ama screamcigim gecen cok utandim kayinvalidemi aradim tr.yi artik yaslaniyoruz dedi bende bi eve tasinsaydi düzene gireriz dedim aman kadin ne dese begenirsin. yaninda oldugunda firsati kacirma yinede degerlendir dedi ayyyy esimde yanimda dinliyor coook utandim ya.
e öyle dersem öyle isitirim dimi ufffffff dilim yandi bidaha tövbe

napiyonusssssssss kissssssssss, yoksa bulusmayi mi ayarladinizz...

heheheeee..... eveetttt... yok kuzum su ot meselesini konusuyordukya, ben almanca yazdim, sagolsun nartanesi almancama yardim ediyor, topikten yazarsam uyari aliriz belki diye... o da masallah kutusu dolmus.. beliyorum silsin, yoksa o kadar ugrasarak yazdigim almanca bosa gidecek...

silacimmmmmmm ruyannn cok guzelmissss yaaa... Allah gonlune gore versin insallahhhhh... esmer bir kiz cocugu...

valla dur bakalim, buluscaz buluscaz daaaa,nerde nasil bizim biraz daha zor sehirler farkli oldugu icin.. ama hakkaten siz tek kaliyorsunuz.. neyse sen de alir pasani silay gidersin.. ordan da bana ugrarsiniz..

ooo kızlar süpersinizzzz.... buluşma fotolarınızı 4 gözle beklıorummmmm :)
kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. bu gün dr. kontrolüm vardı. 12 haftalık olduk artık. bebişim sağlıklı şükür ve sanırım bir erkekim olucak.

cnmm maşallahh Allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın... Demek oglusun olucakkk hayırlı saglıklı evlat olsun ınsallahhh oğluşunnn

Sılacımmmm ay cok merak ettım acep ruyanda gördüğün bebiş gercekten senın bebişin mi yaaa tüylerim dıken dıken oldu vlla :) İnşallah bi kızın olurrrrr tatlım yaa Allah gönlüne göre versin... Buaradaaa ev işi içinde kasım sonuna kadar dıyodun daha bulamadında ne yapıcaksınızz uzattınızmı ızın surenızı ? Bideee son sorummm kanaman varmış sanırımmm ne durumdasın devamı yok dımı tatlıjm ? Kendını sakın yorma bakk...

çiçekkk bende sennın gıbıyım cnmmm sürekli doguruyorum emzırıyorum fln ruyamda :) Allah butun hepimizin yardımcısı olsun valla zor işlermişş...

cnmmm ınsallah heycanının sonu mutluluk olucakkkk rüyanda hayırlara vesıle olsun ınsallahhh belkıde bebısının habercısınızzz ayyy ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ;:)

tugcecimm canim benim masallah kizimiza.. cok sevindim canim herseyin hyolunda olmasina. herseyide yerinde sukur. peki guzelim artik hazirlanmismi kizimiz doguma ters donmusmu. sende 7 ay oldun demi bende 7.ayin sonlarina dogru domustu...
Sılacımmm bnmkide dönmemişti sanırım ama drum bunun ıcın daha erken dedı.. Bakalım 2 hafta sonra ne durumda olur bılmemm hayırlısı olsun ınsallah....

kızlaaaaaaaaaaaaaaar

çok şükür miniğimle tanıştık bugün gördüm ufacık kalbini pıt pıt atıyordu yaa ay hala çok tuhafım yeni geldim hastaneden hemen yazayım dedim

Oyy yesın teyzesı mınıgını Rabbim kucagına aldıgın gunlerıde nasıp edıcek ınsallah :)

masallah tugcecim bebisinin kilosu güzel bence insallah sağ salim kucagina da alirsin canım bu arada kac haftalık bebisin sanırım aramızda fazla birsey yok

ne yani simdik sen bu aya kadar hepi topu 6kilo aldin ve bebegin 1600 gr.. masallaaahhh yaa bizim kreste de var hamileler, 6.ayin icinde 10kilo almis.. kis ne güzel, koysana bi ara fotolarini görelim sizi.. olmaz mi???

kızlarrr ben zaten kilolu hamıle kaldıgım ıcınnnn en buyuk dertlerımden bırıydı kılo, ztn drumda bu konuda cok baskı yapıyo ve ben her dra gıdısımde cok streslı oluyorum yaaa utanmasam kntrole gıtmıycem :) Fotomu bi ara eşime cektırıp koyarımm regencmmmdaha önce senın ıcın koymuştumm görememıstınn onu saymıyorumm yenı koyacagım fotoda senın ıcın olacak :) Bu ay aldıgım 2 kılonun 800 gr'ını bebek almışş işte tosun kızım benımm ınsallah cok kılolu olmazz cunku oyle olursa normal dogumda yapılmıyoo :)
Çiçekcimmmm bgn itibarıyle 29+3 haftadayız sen kaçıncı haftadasın ?
ayyyyyyyyyy tuğçeeeeeeeeeeee dellendimmm maşallahhhhhhhh yaaaaaaaaaaa maşallahhhhhhhhhhhhh Raabiim sağlıkla almayı nasip etsin kucağına canım benimm

cnmmmm cok sagolll darısı başınıza ınsallahhh sende yazıcaksın böyle güzel haberleriii

kayinvaliden baya acik acik soolemisss... senin de esin uzun sureli mi gidiyor kardaizin gibi? ne kadardir evlisin ki canim? milletin bebek sorulari hiccc cekilmiyorrr.... ben de cok bunalmistimmm....

heee tamam o zamannn.. ben de merak ediyorummm, kimler bulusuyor diyeeee, arastiriyorum...

iyi akşamlar kızlar muhabbetiniz bol olsun...

nartanesi tatlım inşallah dediğin gibi olmuştur bu ay.bende umutluyum ilk kez bu kadar.

screamaway canım bebeğini bende 3D görmek istiyorummmm.. paylaşmadan geçme lütfen resmini yakışıklı oğluşununnn...
ayrıca sılacımın kanaması durmuş ama doktora yarın soracakmış..

nasil yani tugcecik?? resimlerini gördüm o bulusmanizdan olan, ama hic de öyle kilolu görmedim.. gerci hos, sanirim topikimizin kizlari formuna dikkat ettigi icin bi kiloda olsa fazlam var diyor.. masallah canim minik prensese sabirsizlikla bekliyorum fotolarini canim benim... ayy bi ayda iki kilo aliniyormus 6-aydan itibaren herkes diyor.. yani coook ye ya da yeme vüvut topluyormus :26::26::26: ay ben vazgecsem mi???

tuğçecim inşallah canım ya.. valla çok heveslenmekte istemiyorum ama yinede içim bi garip bu ay anlam veremiyorum bu halime...

bende görmek istiyorum resmini. göbüşün büyümüştür iyice.. ay çok güzel ya... benim bir arkadaşım var 24 haftalık geçen bana geldi epey büyümüştü erkek olmasına rağmen. kız karnı sivri olur derler seninki çok daha belirgindir heralde

bildigim kadariyla baska bulusan yok

foto da vercekler tatlicadicimmmm insallah koyarim haftasonu.... silayi okudum bu arada... uzulmustum, rahatladim valla... Ben yasamistim, Allah hicbirinize boyle sIkIntilar yasatmasin....

BU arada canim sen yumurtlama gunlerindemisin? Bos gecirme... Insallah senden de guzel haberler aliriz,bu sene...

screamcigim esim aslinda yatili gitmiyor kendisi ögretmen ama esimin calistigi yer 60km ve bu onun icin cok yorucu hergün sbah erkenden gidip sonra geri dönmek. o yüzden oraya tasinmaya karar verdik.
biz 3yil oldu evleneli ama okudugumdan beri korundum. 2010da cok hizli hamile kaldim ve okulu dondurmak iserken bebegimin kalbi durdu daha sonra devam ettim okuluma ve agstostan beri okul fasli bitti ama koca gitti
yani bi türlü denk getiremedik iste. simdide triod tedavisi görüyorum

yok canım geçti. 24-25 yumurtladım. 8-9 gibi hasta olmam gerek yada olmamam.. bakacağız artık. 23-24 çalıştık,bakalım kısmet tuttuysa tuttu. hepbirlik göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…