- Konu Sahibi screamaway
-
- #31.541
canlarim benim.. nolur kimse kusuruma bakmasin. gormedigim bi post,okumadigim onemli detay olmussa bilinki kasitli deil. anca yetismeye calisiyorum.. malumunuz bulantilarimla dertte basim. hulyamla yarin 8haftaya giriyoz sukur. bir ayin daha hayrla gecmesini bekliyirum insallha daha rahat olcak sonra....
tugcecimm canim benim masallah kizimiza.. cok sevindim canim herseyin hyolunda olmasina. herseyide yerinde sukur. peki guzelim artik hazirlanmismi kizimiz doguma ters donmusmu. sende 7 ay oldun demi bende 7.ayin sonlarina dogru domustu...
cicektim... canim sizede masallah guzelim. kizimizda cok kipir kipir ozaman.. neguzel. ah canimbilirim el ayak uyusmalarini gece uyuyamamalarini... hersey gececek insalah seninde az kaldi baya. sik gel buraya. peki senin prenses donmusmu?
breshkaammm... ahh hemseriim canim benim.. super yhaa cok hos valla Allahim sonuna kadar hayirla boyle guzel guzel ilerletsin insallah bitanem. yaklasik 2 hafta var aramizmda desene... inan cok sevindim bitanem.
regenciim caniim..... masallah ikizim sende bayagece nobetine kaliyon kusum... fazla yormayasin kendini. onemli gunler baslicak yakinda.... testlerinde hayirli olsun. beklenen sonuca ulasmada sebep olurlar insallah....
hlyaciimm.. hamistasiim benim nasil gidiyor bitanem. iyicemisin. mercimek hissetttiriyormu kendinisurekli.... hissettirsin hissettirsin.. canim benim 1 ayi da atlatirsak bak sonra nasil hili buyuyecek bebislerimiz...
nartanemm.... guzelim noldu kirmizilar gozukmus ama netice belli deil sanirim. biliyosunbende regl oluyorum sanmistim meger yerlesmeymis!! dikkat etmende fayda var canim. hakkindahayiirlisi olsun insallah..
kardaizim.. sen naparsin tatlimm... depoda daha rahatmissin gibi inan az gorusyo olsak bile senin adina seviniyorum bu konuda canim benim...
mericimm...masallah sende geceleri ikizimle hic bos birakmiyonuz burayi.. iyisin insallah sende....
bu arada screamawaycim yok........ azracim yok..... azracim bayadir yok. kizlar bi msj falan gonderseniz. iyidir insallah...
bikeresevdim canim gelmedin epeydir.... menbetamm sende donmelisin sanirim su siralar ozledik balim....
wifeofdemoncum insallah yolundadir hersey.. sinav hazirliklari,kayinvalideler,aile falan??
bide yeni gelen arkadaslara fransiz kaldim sanirim bi kac gun girmeyince... tanisiriz insallah...
belcikami süper bizim akrabada ora vay be bana 4 sat ama biz esimle ziyarete gidiyoruz artik tatilde falan gideriz silayida görmüs oluruz yakinsa akrabamiza.
ay zaten benim problemim esimin yanimda olamayisi taa agustostan beri garibim uzakta alisiyor. ama tasindikmi hep yanimda insaallah. ozamanda su bikere linkler paylasilmis ben yokken cicilibicili kiyafetler onlardan bulmam laziiiiimmm
nartanesiiiii posta kutun dolu sekerim... bosaltmani bekliyorum
bizim de herhalde burdan belkice 4-5 saat surer...:26: gitmistik bi kezzz... almanyada da bir koln'u gordum...
siz o zaman esinin isine yakin olsun diye mi yer degistiriyorsunuz? o zaman her iki acidan da bebek ihtimali artiyor...
bu arada linkler paylasildigi zaman bayaaa eskidendiii.. kizlar sonradan yine paylastilar mi bilmem.... tatlicadicimmm vardi.... baska kim vardi hatirlayamadim...:26::26: cokkk eglenmistik o gece yaa...
napiyonusssssssss kissssssssss, yoksa bulusmayi mi ayarladinizz...
nartanesiiiii posta kutun dolu sekerim... bosaltmani bekliyorum
napiyonusssssssss kissssssssss, yoksa bulusmayi mi ayarladinizz...
ayy kizlar yurami anlatatiiim sizee... dayanamidimmm...
simdi dogum yapmisim. bebegin basinda ben ,esim ve oglum seviyoruz.. esime benzeyen esmer bi kiz cocuguydu ve hep esmer yesil gozlu kizim olsun die isterdim... gozleri siyahdi ama olsun.. ama o kadar gercektiki bebegin yuzunu cok net hatirliyorum esime benziyodu resmen ve onu sevisimiz cok gercekti... ve cok garip oldum. aklima geldikce o an gozlerim doluyor.
regen aciklamis vay be nasilda hizli yaziyor. ee benim netim yavas tabi yetisemiyor
valla dur bakalim, buluscaz buluscaz daaaa,nerde nasil bizim biraz daha zor sehirler farkli oldugu icin.. ama hakkaten siz tek kaliyorsunuz.. neyse sen de alir pasani silay gidersin.. ordan da bana ugrarsiniz..
kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. bu gün dr. kontrolüm vardı. 12 haftalık olduk artık. bebişim sağlıklı şükür ve sanırım bir erkekim olucak.
ayy kizlar yurami anlatatiiim sizee... dayanamidimmm...
simdi dogum yapmisim. bebegin basinda ben ,esim ve oglum seviyoruz.. esime benzeyen esmer bi kiz cocuguydu ve hep esmer yesil gozlu kizim olsun die isterdim... gozleri siyahdi ama olsun.. ama o kadar gercektiki bebegin yuzunu cok net hatirliyorum esime benziyodu resmen ve onu sevisimiz cok gercekti... ve cok garip oldum. aklima geldikce o an gozlerim doluyor.
evet sılacım yalnızım doguma yakın kayınvalidem gelecek sonra da annem insallah döner iki gün sonra kontrol var normal dogum istiyorum ama bir yandan da korkusu sardı insallah kolay dogum nasip eder rabbim hepimize de
kardaiz insallah canım rabbim dualarımızı kabul etsin benim icime öyle doğuyor esin geldiginde hemen hamile kalacaksın sonra da bir güzel hamileligin tadını cıkaraksın
umaycım benim kız cok hareketli masallah önce dönmüs dedi ebe 4 gün sonra dr dönmemis dedi bu ay dönmesi lazımmıs hakkımızda hayırlısı artık sen nasıl istiyorsun normal mi sezeryan mı
sılacıgim ben seni atlar mıyım hic diger sayfada sana yazdim canım insallah doğsun fotolarını koyarım
breshacigim seni cok iyi anlıyorum ben her ay gittigimde dr a kalp atıslarım öyle hızlı atıyordu ki bir süre heyecandan hicbir sey soramyordum dr a insallah tekmelerini attıgı günleri de konusacagiz ben iyiym canım simdi beni doğum korkusu sardı sürekli rüyamda dogum yaptığımı görüyorum
yaa kızlar ben bu ay anlamsız bir şekilde heyecanlıyım... şu önümdeki 10 gün hemencecik geçip gitsin istiyorumm...
rüya muhabbeti olmuş bende dün gece çok garip bir rüya gördüm. elimde birsürü küçük küçük yumurta vardı. boncuk gibi düşünün öyle yani. ve güya o benim akıntımmış... gözümü kapayınca gözümün önüne geliyor o görüntü...:26: çok garip bir duyguydu ne anlama geliyor bilmiyorum ama tuhaftı yani.
Sılacımmm bnmkide dönmemişti sanırım ama drum bunun ıcın daha erken dedı.. Bakalım 2 hafta sonra ne durumda olur bılmemm hayırlısı olsun ınsallah....tugcecimm canim benim masallah kizimiza.. cok sevindim canim herseyin hyolunda olmasina. herseyide yerinde sukur. peki guzelim artik hazirlanmismi kizimiz doguma ters donmusmu. sende 7 ay oldun demi bende 7.ayin sonlarina dogru domustu...
kızlaaaaaaaaaaaaaaar
çok şükür miniğimle tanıştık bugüngördüm ufacık kalbini pıt pıt atıyordu yaa ay hala çok tuhafım yeni geldim hastaneden hemen yazayım dedim
valla canım tugcenin yazdığıydı o alıntı yapayim dedim öyle cıkmıs benim bebis 31+3 iken 1700 gr dı ben 10 kilo aldim canım yaa simdiye kadar fotomu koymustum o ara sen yoktun galiba görmedin ama senin icin bir gün ayarlayayım koyarım
masallah tugcecimbebisinin kilosu güzel bence insallah sağ salim kucagina da alirsin canım bu arada kac haftalık bebisin sanırım aramızda fazla birsey yok
ne yani simdik sen bu aya kadar hepi topu 6kilo aldin ve bebegin 1600 gr.. masallaaahhh yaabizim kreste de var hamileler, 6.ayin icinde 10kilo almis.. kis ne güzel, koysana bi ara fotolarini görelim sizi.. olmaz mi???
ayyyyyyyyyy tuğçeeeeeeeeeeee dellendimmm maşallahhhhhhhh yaaaaaaaaaaa maşallahhhhhhhhhhhhhRaabiim sağlıkla almayı nasip etsin kucağına canım benimm
evet evet o gece sonradan gördüm resimleri
esimin isi nedeniyle gidiyoruz canim evet yoksa ben daha cok bunalirdim burda ya gelen giden bebek soruyor ama bende esim yanimda degilki diyorum hic cekinmeden. madem onlar cekinmiyor herseferinde sormaktan bende böyle derim iste.
ay ama screamcigim gecen cok utandim kayinvalidemi aradim tr.yi artik yaslaniyoruz dedi bende bi eve tasinsaydi düzene gireriz dedim aman kadin ne dese begenirsin. yaninda oldugunda firsati kacirma yinede degerlendir dedi ayyyy esimde yanimda dinliyor coook utandim ya.
e öyle dersem öyle isitirim dimi ufffffff dilim yandi bidaha tövbe
heheheeee..... eveetttt...yok kuzum su ot meselesini konusuyordukya, ben almanca yazdim, sagolsun nartanesi almancama yardim ediyor, topikten yazarsam uyari aliriz belki diye... o da masallah kutusu dolmus.. beliyorum silsin, yoksa o kadar ugrasarak yazdigim almanca bosa gidecek...
kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. bu gün dr. kontrolüm vardı. 12 haftalık olduk artık. bebişim sağlıklı şükür ve sanırım bir erkekim olucak.
ooo kızlar süpersinizzzz.... buluşma fotolarınızı 4 gözle beklıorummmmm :)
cnmm maşallahh Allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın... Demek oglusun olucakkk hayırlı saglıklı evlat olsun ınsallahhh oğluşunnn
Sılacımmmm ay cok merak ettım acep ruyanda gördüğün bebiş gercekten senın bebişin mi yaaa tüylerim dıken dıken oldu vlla :) İnşallah bi kızın olurrrrr tatlım yaa Allah gönlüne göre versin... Buaradaaa ev işi içinde kasım sonuna kadar dıyodun daha bulamadında ne yapıcaksınızz uzattınızmı ızın surenızı ? Bideee son sorummm kanaman varmış sanırımmm ne durumdasın devamı yok dımı tatlıjm ? Kendını sakın yorma bakk...
çiçekkk bende sennın gıbıyım cnmmm sürekli doguruyorum emzırıyorum fln ruyamda :) Allah butun hepimizin yardımcısı olsun valla zor işlermişş...
cnmmm ınsallah heycanının sonu mutluluk olucakkkk rüyanda hayırlara vesıle olsun ınsallahhh belkıde bebısının habercısınızzz ayyy ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ;:)
Sılacımmm bnmkide dönmemişti sanırım ama drum bunun ıcın daha erken dedı.. Bakalım 2 hafta sonra ne durumda olur bılmemm hayırlısı olsun ınsallah....
Oyy yesın teyzesı mınıgınıRabbim kucagına aldıgın gunlerıde nasıp edıcek ınsallah :)
kızlarrr ben zaten kilolu hamıle kaldıgım ıcınnnn en buyuk dertlerımden bırıydı kılo, ztn drumda bu konuda cok baskı yapıyo ve ben her dra gıdısımde cok streslı oluyorum yaaa utanmasam kntrole gıtmıycem :) Fotomu bi ara eşime cektırıp koyarımm regencmmmdaha önce senın ıcın koymuştumm görememıstınn onu saymıyorumm yenı koyacagım fotoda senın ıcın olacak :) Bu ay aldıgım 2 kılonun 800 gr'ını bebek almışş iştetosun kızım benımm ınsallah cok kılolu olmazz cunku oyle olursa normal dogumda yapılmıyoo :)
Çiçekcimmmm bgn itibarıyle 29+3 haftadayız sen kaçıncı haftadasın ?
cnmmmm cok sagolll darısı başınıza ınsallahhh sende yazıcaksın böyle güzel haberleriii
kayinvaliden baya acik acik soolemisss...senin de esin uzun sureli mi gidiyor kardaizin gibi? ne kadardir evlisin ki canim? milletin bebek sorulari hiccc cekilmiyorrr.... ben de cok bunalmistimmm....
heee tamam o zamannn.. ben de merak ediyorummm, kimler bulusuyor diyeeee, arastiriyorum...
iyi akşamlar kızlar muhabbetiniz bol olsun...
nartanesi tatlım inşallah dediğin gibi olmuştur bu ay.bende umutluyum ilk kez bu kadar.
screamaway canım bebeğini bende 3D görmek istiyorummmm.. paylaşmadan geçme lütfen resmini yakışıklı oğluşununnn...
ayrıca sılacımın kanaması durmuş ama doktora yarın soracakmış..
foto da vercekler tatlicadicimmmm insallah koyarim haftasonu.... silayi okudum bu arada... uzulmustum, rahatladim valla... Ben yasamistim, Allah hicbirinize boyle sIkIntilar yasatmasin....
BU arada canim sen yumurtlama gunlerindemisin? Bos gecirme... Insallah senden de guzel haberler aliriz,bu sene...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?