2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

valla tatlim 10kilo ile bitirmek süper olur ya... 7kilo 8kilo isin sakasi da, valla ben cok tirsiyorum kilodan... bence de su felan topluyordur.. ama bebegin sagligi kilosu anneninkiyle dogrudan agli degil, söyleki, bi kadin tanidik var, 70kilo ile hamile kaldi 68kilo ile bitirdi... bebek de 3,400 dogdu.. saglik sorunu da yok masallah.. ki 3hamileligi de öyle olmus.. tabi sonradan eski kilosuna dönmüs cünkü acayip yer kendisi :1::1::1::1: yani ne bileyim, ben kilo almak istemyiorum yaa :43::43::43::43:

herkes kilo alir, o vermis mi yani hamileliginde...:1::1::1::1: supermisss yaaa.... bence sen de cok fazla almazsin... resmini gormustum, kilo vermeye calisiyorsun ama sen zaten zayiftin...

ctesi bende gidimmmm de bebegimin kilosunu filan ogrenimmmm.... bakalim 6.5 kilonun ne kadari onunmus.. :1: korkuyorum cok buyuk dogcak diye...:1::1: esim simdi zayif uzundur ama, tombik bir bebek olarak dogmus... ona benzerse yandim ben... :1::1:

yaaa baktim da icim bi hos oldu yaa :31::31::31::31::31: anladin sen ne demek istedigimi.. peki resimlerinizi görcez mi???

valla canim arkadasim 20 kilo aldi, bi görsen dogumdan sonra bu resimdeki bu kadinin annesi dersin o derece olmus :53::53::53::53: ama azmetti, simdi yine 54 kilo.. 52-53 ile hamile kalmisti.. bebek 5aylikken 62 kiloydu, simdi 9aylik, 54 kilo.. düsün 4ayda 8kilo verdi.. yani diger arkadasim da 10-11kiloyla bitirdi dogumdan sonra kilo aldi... irade meselesi mi acep??? ki bende de o yok iste :9::9::9::9:

bende 62 kıloyum yaa en korktuğum şeyy kıloo....boyumda uzun deil çünküü:(

nartanesi, ve regennn hurmadan bahsetmissiniz... eski postlarda... cok detayli okuyamadim, ama bu bildigimiz hurma mi? bildigimiz hurma ise dogumu kolaylastiriyor diye biliyorum ben.... kaslarin gevsemesine mi yardimci oluyor oole bisiii....

evet galiba regen kuru hurmadan bahsediyor yani iftarda yedigimiz hurmalaran.

evet kizlar bildigimiz hurma.. aha simdi yanimda var :56::56::56::56: ama cok yedim olmaz :1: gecen de arap kadinlardan biri mi ne demisti, hurma kuranda da geciyor diye emin degilim yalan olmasin ama öyle bir sey söylendi..

yo canim ben bisey duymadim neoduki? nerde nasil nezaman yok caniiiiiiimmm:44::44::44:

kim ney?? biri bisey mi dedi???

kızlar benım bugun acayıp mıdem bulanıyo ya..ayın 18inden beri korunmuyoruz..psikolojık olarak etkılenıyorum galıba rahat bırakmam lazzıım kendımııı:(

adetin biteli ne kadar oldu canim?

yaaa baktim da icim bi hos oldu yaa :31::31::31::31::31: anladin sen ne demek istedigimi.. peki resimlerinizi görcez mi???

valla canim arkadasim 20 kilo aldi, bi görsen dogumdan sonra bu resimdeki bu kadinin annesi dersin o derece olmus :53::53::53::53: ama azmetti, simdi yine 54 kilo.. 52-53 ile hamile kalmisti.. bebek 5aylikken 62 kiloydu, simdi 9aylik, 54 kilo.. düsün 4ayda 8kilo verdi.. yani diger arkadasim da 10-11kiloyla bitirdi dogumdan sonra kilo aldi... irade meselesi mi acep??? ki bende de o yok iste :9::9::9::9:

olcak regencimmmm sen simdi tam hazirsin... hem burda bissuru hamile olduk, kalanlara dua etcez, onlarda biraz once hamile kalacaklar insallahhhh...:16:
resmini haftasonu koyarim insallah... randevum ctesi....:21::21::21:

evet kizlar bildigimiz hurma.. aha simdi yanimda var :56::56::56::56: ama cok yedim olmaz :1: gecen de arap kadinlardan biri mi ne demisti, hurma kuranda da geciyor diye emin degilim yalan olmasin ama öyle bir sey söylendi..

kim ney?? biri bisey mi dedi???

hurma ve zeytin kuranda geciyor bildigim kadariyla... ama yanlis hatirlamiyorsam bana son aylarda ye demislerdi hurmayi...:26::26: sana neye iyi gelir denmisti ki canim? yumurtlamaya filan mi?

herkes kilo alir, o vermis mi yani hamileliginde...:1::1::1::1: supermisss yaaa.... bence sen de cok fazla almazsin... resmini gormustum, kilo vermeye calisiyorsun ama sen zaten zayiftin...

ctesi bende gidimmmm de bebegimin kilosunu filan ogrenimmmm.... bakalim 6.5 kilonun ne kadari onunmus.. :1: korkuyorum cok buyuk dogcak diye...:1::1: esim simdi zayif uzundur ama, tombik bir bebek olarak dogmus... ona benzerse yandim ben... :1::1:

tombil bebek zor dogar diyorlar ama emin degilim ya.. bebegin nasil dogdugunu bliyor musun?? en zor olan kafa ve omuz.. gerisi pirt diye cikiyor, kilo da zaten popo kisminda toplaniyor... bakalim ögren bebisin kilosunu.. daha bunun esi suyu var,.. sonra senin de vücudunun topladigi su var...
valla o bayan vermis cünkü zor gesmis hamileligi.. yatmasina ragmen vermis kilolari, herkes hayret ediyor.. ve özeniyor :1::1::1: eskiden beri taniyanlar diyorki, bogazini tutsaydi manken gibi cikmisti bu dogumdan :9::9::9::9::9:

kuzum o gördügün resimden sonra 4kilo verdim ben :52::52::52::52::52::52::52: cünkü tasinio da rahata erince, 8kilo aldim.. bi 4-5 kilo daha versem iyi olurdu hani.. bakalim ama tutcam bogazimi :19::19::19::19: sonra kilo yüzünden ben mutsuz oluyorum.. kocis ince zaten...

bende 62 kıloyum yaa en korktuğum şeyy kıloo....boyumda uzun deil çünküü:(

ayy ben bi 62 olaydim heeeeyyyy :64::64::64::64::64::64::64: canim valla ben de tirsiyorum kilodan :50: bilmiyorum ne olacak.. diyorum bogazi tutsak diye, ama hamis olanlar da diyorki o mide kazinmasi bir seye benzemiyor dayanamazsin.. ya da bilmiyorum hamilelerin arkasina saklandigi bir sey mi?? bakalim hamis olunca insallah, görcez... :31::31::31::31:

ben ilk hamıleleğimde 50 kıloydum 67 yle dogurdum....yanı kılo az olunca daha çok alınıyo sankı...şimdi kılom fazla ya belkı ilkı kadar fazla alınmazz dıye umuyooommm:)

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]:nazar:[/TD]
[TD]:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[TD]:emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[TD]:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]:emir_bebek:[/TD]
[TD]ISIM[/TD]
[TD]YAS[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[TD]SONUC[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]migi[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 2 Agustos[/TD]
[TD] TEBRIKLER! :49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leplepi[/TD]
[TD] 21[/TD]
[TD] 28 Agustos[/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bikere_sevdim[/TD]
[TD] ??[/TD]
[TD] 1 Eylul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] _arzum_[/TD]
[TD] 26[/TD]
[TD] 12 Eylul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] srdrhly[/TD]
[TD] 21[/TD]
[TD] 18 Eylul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Masumiyet[/TD]
[TD] 33[/TD]
[TD] 19 Eylul[/TD]
[TD] Ekime Insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] derya78_40[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 6 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] wifeofdemon[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 29 Ekim[/TD]
[TD] Bekliyoruz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] hly7[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 1 Kasim[/TD]
[TD] TEBRIKLER!!! :49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meri1[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]2 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] sila38[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 6 Kasim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]16 Kasim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] azra3434[/TD]
[TD] 30[/TD]
[TD] 21 Kasim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] nartanesiii[/TD]
[TD] ?[/TD]
[TD] 29 Kasim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] menbeta[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 3 Aralik[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] nihanca[/TD]
[TD] 25[/TD]
[TD] --[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] kardaiz81[/TD]
[TD] 30[/TD]
[TD] --[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]:nazar:[/TD]
[TD]:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[TD]:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

azracimmmmdan haber gelmemis... merak ettim...:26:

olcak regencimmmm sen simdi tam hazirsin... hem burda bissuru hamile olduk, kalanlara dua etcez, onlarda biraz once hamile kalacaklar insallahhhh...:16:

heheeeeyyy.... bakalim canim yaa... hayirlisi diyorum artik testleri bi kullanayim icim rahat etsin gerisi Allaha kalmis ne diyim... Allah razi olsun canim dualariniz icin.. hadi bakalim bekliyoruz c.tesiyi...

hurma ve zeytin kuranda geciyor bildigim kadariyla... ama yanlis hatirlamiyorsam bana son aylarda ye demislerdi hurmayi...:26::26: sana neye iyi gelir denmisti ki canim? yumurtlamaya filan mi?

canim bi bayanilk aylarda 3ay felan haftada yarim kilo bitiriyordum dedi.. dogumu kolaylastiriyormus diye duydum bende, rahmi besliyormus sanirim ve bebege de iyi geliyormus.. tatli krizi icin de iyiymis.. öyle iste... bir de eger antibiyotik kullanmani gerektiren bi durum varsa, sarimsagi uyumadan tüm bi sekilde yutcakmisiz... cok güclü antibiyotikmis... hem dogal, hem de bebek icin de zararsiz bildigim kadariyla...

ben ilk hamıleleğimde 50 kıloydum 67 yle dogurdum....yanı kılo az olunca daha çok alınıyo sankı...şimdi kılom fazla ya belkı ilkı kadar fazla alınmazz dıye umuyooommm:)

yaaaa aslinda dedigin mantikli... kilo varsa zaten cok almiyor vücut.. gercekten dogru olabilir... yasasiiinnnn o zaman ben kilo almam fazla :52::52::52::52:

canım senin dün gece yumurtlama günün gibiydi sanki. karıştırıyormuyum ben?:26: öyleyse kusurabakma. ama yumurtlama günündeyse bazen mide bulantısı olabiliyor o dönemde diye biliyorum.

bahsedılen akıntı dun geldı benım evet..demek istedıgım,,gerçekten kafana takınca psikolojık olarak insan çok etkılenıyor,,resmen yatak döşek yattım yanii,,yemegı zor yaptım..adetten hemen sonra hamiş kalsam dahi erken zaten belırtı falan olmaz,,ama insan etkılenıyor gercekten..

Slm kizlar bende topiginize yeni katildim benim icinde dua edin nolur kislarr 2 senedir bende ugrasiyorum 2 tane duuguum var 1 de dis gebeligim duaya ihtiyacim var kisslarr :emir_bebek:

tombil bebek zor dogar diyorlar ama emin degilim ya.. bebegin nasil dogdugunu bliyor musun?? en zor olan kafa ve omuz.. gerisi pirt diye cikiyor, kilo da zaten popo kisminda toplaniyor... bakalim ögren bebisin kilosunu.. daha bunun esi suyu var,.. sonra senin de vücudunun topladigi su var...
valla o bayan vermis cünkü zor gesmis hamileligi.. yatmasina ragmen vermis kilolari, herkes hayret ediyor.. ve özeniyor :1::1::1: eskiden beri taniyanlar diyorki, bogazini tutsaydi manken gibi cikmisti bu dogumdan :9::9::9::9::9:

kuzum o gördügün resimden sonra 4kilo verdim ben :52::52::52::52::52::52::52: cünkü tasinio da rahata erince, 8kilo aldim.. bi 4-5 kilo daha versem iyi olurdu hani.. bakalim ama tutcam bogazimi :19::19::19::19: sonra kilo yüzünden ben mutsuz oluyorum.. kocis ince zaten...

regencimmmmmm sen o resimde oldukca fittin benceee.... hic vermene gerek yoktu... hamileliginde senin sadece karnin cikar bence... benimde oole... bir gobek cikti...:1:

11-12 gun oldu..daha erken,,piisikolojık olarak etkılenıyorum sanırım:(

canim adetin bittiginden beri 11-12 gun olmussa, ve dongulerin yaklasik 28 gun civarinda suruyor ise, belirtileri hissetmen icin biraz erken sanki....:26:

yaaaa aslinda dedigin mantikli... kilo varsa zaten cok almiyor vücut.. gercekten dogru olabilir... yasasiiinnnn o zaman ben kilo almam fazla :52::52::52::52:

sen kaç kılosun? benım boy 1.55 kısa oldugu için şu 62 kılo bıle fazla duruyor..kılo vermeye calıştım ama cok veremedım..ee cocuk işinide geçe bırakmak istemıyorum..

canım sen neden bu kadar takıyorsun anlamadımki. ben resmini gördüm hiçte öyle fazla durmuyor. kaç bedeb giyiyorsunki sen? türk bedenide göre söyle ama =)almanlara göre değil..

regencimmmmmm sen o resimde oldukca fittin benceee.... hic vermene gerek yoktu... hamileliginde senin sadece karnin cikar bence... benimde oole... bir gobek cikti...:1:

canim adetin bittiginden beri 11-12 gun olmussa, ve dongulerin yaklasik 28 gun civarinda suruyor ise, belirtileri hissetmen icin biraz erken sanki....:26:

o belırtılerı yaşamam için daha çok var..yani demek istegım benım çok takmamak lazım olumsuz etkılıyor bızı..rabbım çok aratmadan herkese versınnnnn inşallaahhhhhhhhhhhhhh..........

evet kilo problem ya gercekten. benim arkDASIM KILOLU HAMILE KALDI ve 4ayinda doguracak gibiymis.

ama yoga var kizlar ebru sallida plates yapmadimi.yoga hem dogumu kolaylastiriyor hemde kilo almayi rengelliyor. ve hamilelik yogalari var ben aldim hemde vcd le birlikte kitapim var öneririm:1::1::1:
daha yumurta yok ben hazirlik yapiyom:52::52::52:

heheeeeyyy.... bakalim canim yaa... hayirlisi diyorum artik testleri bi kullanayim icim rahat etsin gerisi Allaha kalmis ne diyim... Allah razi olsun canim dualariniz icin.. hadi bakalim bekliyoruz c.tesiyi...

canim bi bayanilk aylarda 3ay felan haftada yarim kilo bitiriyordum dedi.. dogumu kolaylastiriyormus diye duydum bende, rahmi besliyormus sanirim ve bebege de iyi geliyormus.. tatli krizi icin de iyiymis.. öyle iste... bir de eger antibiyotik kullanmani gerektiren bi durum varsa, sarimsagi uyumadan tüm bi sekilde yutcakmisiz... cok güclü antibiyotikmis... hem dogal, hem de bebek icin de zararsiz bildigim kadariyla...

biliyorsun di mi regencimmm bunlar hamilelik testi gibi degil, yani cizginin silik olmasi yetmiyor, iki cizginin hemen hemen ayni renkte olmasi gerek ovulasyon gunun icin....
bir de sadece ovulasyon gununu de bekleme sansini arttirmak istiyorsan... gun asiri calis mutlaka...

Back