2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

cnmmm evet kocaman olmuş bnm miniğim 1 haftada önden gidiomuş teyzesi :) Buaradaaa bnm doktora gidişlerim cok stresli oluyorrr kilo takibimide yapıyo ve geçen ay 100 gr fazla aldım dıye bırsuru soylendı... Buayda tam 2 kilo almışım ama yıne bırsuru konuştu, bebeğe zararlıymış cok kılo almakk , bebegın damarlarında tıkanıklık olabılıomuşşş öyle dedı aklında bulunsun cnmm, bideee sonlara yaklaştıgımız ıcın tuzlu yemegı kes özellıkle turşu tarzı şeylerden uzak dur şişkinlik yapar dedi

arada kacirmisimmmm tugcecimmm bu postunuuu...
6 kiloya fazla mi dedi??? ya herkes normal diyor bana... doktor kilomu filan olcmuyor, o yuzden bilemicem burda durum nasildir... sonucta 10-12 kiloyla tamamlayabilirsek durum cok da kotu sayilmaz di mi?
yaaa anlamadimmm neden sana 6 kiloya fazla dediiiii....:26::26::26::26:

canim gittiginiz yerin net baglantisi hizlidir insallah.. esimin amcasigil tasindilar, o neti baglatana kadar yani öldüler resmen...

vallaha canim orasini bilemem ama nette aslinda sorun yoktu önceden cünkü netim bagliydi simdi ise kacak kullaniyorum aman kimse duymasi pssssssssss:26::26::27::27:

arada kacirmisimmmm tugcecimmm bu postunuuu...
6 kiloya fazla mi dedi??? ya herkes normal diyor bana... doktor kilomu filan olcmuyor, o yuzden bilemicem burda durum nasildir... sonucta 10-12 kiloyla tamamlayabilirsek durum cok da kotu sayilmaz di mi?
yaaa anlamadimmm neden sana 6 kiloya fazla dediiiii....:26::26::26::26:

yok canim en ideali 10-12 kilo zaten.. öyle bitirebilen öpsün de basina koysun.. ama cagla sikel 6,5 kiloyla bitirmis.. rekor ebru sallidaydi 7kilo ile.. onu da kirmis kadin.. ben de diyorum ayip etmeyim onlara da 8kilo ile tamamlayim :9::9::9::9:

screamcigim esim aslinda yatili gitmiyor kendisi ögretmen ama esimin calistigi yer 60km ve bu onun icin cok yorucu hergün sbah erkenden gidip sonra geri dönmek. o yüzden oraya tasinmaya karar verdik.
biz 3yil oldu evleneli ama okudugumdan beri korundum. 2010da cok hizli hamile kaldim ve okulu dondurmak iserken bebegimin kalbi durdu daha sonra devam ettim okuluma ve agstostan beri okul fasli bitti ama koca gitti:1::1::1:
yani bi türlü denk getiremedik iste. simdide triod tedavisi görüyorum

canimmm, bebegin kalbi kac haftalikken durmustu? agustosta basladiysaniz daha yeni sayilir canim... insallah cok uzun beklemezsinizz... ama once eve yerlesin de, ondan sonra olsun bebek... tasinirken hamile olmak cokk zor oluyorr... ben 6 aydir hala yerlesmeye calisiyorum...:26:

yok canım geçti. 24-25 yumurtladım. 8-9 gibi hasta olmam gerek yada olmamam.. bakacağız artık. 23-24 çalıştık,bakalım kısmet tuttuysa tuttu. hepbirlik göreceğiz.

insallah tutmustur tatlicadicimmmmm, mutlaka sonuclardan haberdar et bizi...:16::16::16:

yok canim en ideali 10-12 kilo zaten.. öyle bitirebilen öpsün de basina koysun.. ama cagla sikel 6,5 kiloyla bitirmis.. rekor ebru sallidaydi 7kilo ile.. onu da kirmis kadin.. ben de diyorum ayip etmeyim onlara da 8kilo ile tamamlayim :9::9::9::9:

kız güldürdün akşam akşam beni.:9::9: Allahta seni güldürsün..

annem her telefon konusmamizda kilomu soruyor, ve her seferinde "almamissin, yine dogru duzgun kilo almamissin... olmaz booole" diye soyleniyor... ki gayet normal bir sekilde aliyorum bence.... yani az filan diil... :1:
bende hamilelikten once 8 kilo ile bitirsem ne guzel olur derdimmmm, ama olmuyor oole... regencimmmm inanirmisin bir de garip bir sekilde aliniyor... her sabah tartiliyorum... gram gram artis gormuyorum... mesela ben 1-2 hafta ayni kiloda ilerliyorum hep ayni kilo ama gramina kadar.. sonra bir gecede 1 kilo aliyorum... vucudu su mu topluyor bir gecede anlamadim...:1::1::1:

kız güldürdün akşam akşam beni.:9::9: Allahta seni güldürsün..

heheheheee.... Allah hepimizi güldürsün canim benim :16::16::16::16::16: ay napiiimmm adamlara yani kadinlara bak, 7kilo neki??? ben onu kendi evime tasindiktan sonra aldim :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: dr kontrolünde vs yapiyorlar, ama masallah bebelerin de hic bir seyi yok.. acaba hamielelikte kilo almamak icin ne yapmak lazim... kiz ben cok korkuyorum... ailede hamilelikten sonra sisen cok var da ondan :26::26::26::26:

canimmm, bebegin kalbi kac haftalikken durmustu? agustosta basladiysaniz daha yeni sayilir canim... insallah cok uzun beklemezsinizz... ama once eve yerlesin de, ondan sonra olsun bebek... tasinirken hamile olmak cokk zor oluyorr... ben 6 aydir hala yerlesmeye calisiyorum...:26:

insallah tutmustur tatlicadicimmmmm, mutlaka sonuclardan haberdar et bizi...:16::16::16:

7haftalikken durmustu canim ama ben farketmedim kanamam olmamisti. doktor randevum vardi tam 12 haftalik olmaliydiki gelismems kalbi durmus. yani 5hafta daha karnimda tasimisim bebegimi. sadece düstügü zamanlar dogum sancisi gibi gögüs boslugumdan ta rahim agzina kadar bicak batmasi gibi siddetli agri hissettim. ve alttan sanki birsey düstü düsecekmis gibi bir his vardi yürüyünce fark ediyordum.
Kismet degilmis canim Hayirlisi nasip nezamana ozaman Insaallah. sorun yok cok sükür ikimizdede.
Insaallah beklemeyiz cok . evet yerlesme fasli beni cok SIKIYOR. daha cumartesi mobilyalar kurulacak anca pazar azartesi yerlestirme olur.

fistiiiikkkk sen son zamanlarda tickerina hic baktin mi???? :52::52::52::52::52::52: yolun yarisi coktan bitmiss yaaa :52::52::52::52::52:

aynen oole regencimmmmm tickerda daha 200lu gunleri gordugum zamanlar dun gibi... simdi baya az kaldi... insallah sonu rahat olur...:1::1:

bu ara yoğun burası güzelim,arayı fazla açma sende... herkez 2011 bitmeden hamile kalmaya çalışıyor:1:

oyle tatlicadicimmmm nerdeyse 60-70 sayfa okudum ben bugun.... bir haftasonu girmedim yani.... ortalik karismis...:1::1:

heheheheee.... Allah hepimizi güldürsün canim benim :16::16::16::16::16: ay napiiimmm adamlara yani kadinlara bak, 7kilo neki??? ben onu kendi evime tasindiktan sonra aldim :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: dr kontrolünde vs yapiyorlar, ama masallah bebelerin de hic bir seyi yok.. acaba hamielelikte kilo almamak icin ne yapmak lazim... kiz ben cok korkuyorum... ailede hamilelikten sonra sisen cok var da ondan :26::26::26::26:

hele bir o günleri görelimde regencim sonrası Allah kerim bence. eskidenmiş öyle çok kilo almalar. ben bakıyor şimdi pek yok. şahsen ben çok almam ama aldığımıda vermem sanırım çünkü kemiklerim kalın benim. aldığım sabit kalacak gibi geliyor. ama fazla takılmıyorum çünkü kocişimde kilolu benim,yanına yakışmama problemim yok hiçbirşekilde:1::1:

annem her telefon konusmamizda kilomu soruyor, ve her seferinde "almamissin, yine dogru duzgun kilo almamissin... olmaz booole" diye soyleniyor... ki gayet normal bir sekilde aliyorum bence.... yani az filan diil... :1:
bende hamilelikten once 8 kilo ile bitirsem ne guzel olur derdimmmm, ama olmuyor oole... regencimmmm inanirmisin bir de garip bir sekilde aliniyor... her sabah tartiliyorum... gram gram artis gormuyorum... mesela ben 1-2 hafta ayni kiloda ilerliyorum hep ayni kilo ama gramina kadar.. sonra bir gecede 1 kilo aliyorum... vucudu su mu topluyor bir gecede anlamadim...:1::1::1:

valla tatlim 10kilo ile bitirmek süper olur ya... 7kilo 8kilo isin sakasi da, valla ben cok tirsiyorum kilodan... bence de su felan topluyordur.. ama bebegin sagligi kilosu anneninkiyle dogrudan agli degil, söyleki, bi kadin tanidik var, 70kilo ile hamile kaldi 68kilo ile bitirdi... bebek de 3,400 dogdu.. saglik sorunu da yok masallah.. ki 3hamileligi de öyle olmus.. tabi sonradan eski kilosuna dönmüs cünkü acayip yer kendisi :1::1::1::1: yani ne bileyim, ben kilo almak istemyiorum yaa :43::43::43::43:

nartanesi, ve regennn hurmadan bahsetmissiniz... eski postlarda... cok detayli okuyamadim, ama bu bildigimiz hurma mi? bildigimiz hurma ise dogumu kolaylastiriyor diye biliyorum ben.... kaslarin gevsemesine mi yardimci oluyor oole bisiii....

kızlar benım bugun acayıp mıdem bulanıyo ya..ayın 18inden beri korunmuyoruz..psikolojık olarak etkılenıyorum galıba rahat bırakmam lazzıım kendımııı:(

aynen oole regencimmmmm tickerda daha 200lu gunleri gordugum zamanlar dun gibi... simdi baya az kaldi... insallah sonu rahat olur...:1::1:

oyle tatlicadicimmmm nerdeyse 60-70 sayfa okudum ben bugun.... bir haftasonu girmedim yani.... ortalik karismis...:1::1:

yaaa baktim da icim bi hos oldu yaa :31::31::31::31::31: anladin sen ne demek istedigimi.. peki resimlerinizi görcez mi???

hele bir o günleri görelimde regencim sonrası Allah kerim bence. eskidenmiş öyle çok kilo almalar. ben bakıyor şimdi pek yok. şahsen ben çok almam ama aldığımıda vermem sanırım çünkü kemiklerim kalın benim. aldığım sabit kalacak gibi geliyor. ama fazla takılmıyorum çünkü kocişimde kilolu benim,yanına yakışmama problemim yok hiçbirşekilde:1::1:

valla canim arkadasim 20 kilo aldi, bi görsen dogumdan sonra bu resimdeki bu kadinin annesi dersin o derece olmus :53::53::53::53: ama azmetti, simdi yine 54 kilo.. 52-53 ile hamile kalmisti.. bebek 5aylikken 62 kiloydu, simdi 9aylik, 54 kilo.. düsün 4ayda 8kilo verdi.. yani diger arkadasim da 10-11kiloyla bitirdi dogumdan sonra kilo aldi... irade meselesi mi acep??? ki bende de o yok iste :9::9::9::9:

Back