- Konu Sahibi screamaway
-
- #31.521
hayittohumu : vitex agnus-castus
bögürtlenkökü: Rubus sectio Rubus (Almancasi Brombeeren Wurzeln yada Blätter) artik yapraklarimi yoksa tohumumu görmek lazim tam bilmiyorum.
ay keske daaha önce bilseydik faydalanirdikta. Annemler gidecek araligin 19 ama bilmemki söylesemmiki kadincagiz üzülmesin istiyorum. benim istanbuldaki teyzem kesin bilir enistem güvenilir bir aktarci taniyor. e bende damar tikanikligina iyi geliyormus derim yalan degil cokta faydali ve bende bi ara vardi damartikanikligi
Allahim ya nelere yapyioruz böyle palyanco oldum ya heryere kosmaktan. ah bi dogsalar varyaaaaaaaaaaaaa......
evet en hizli annemler getirir bu araligin sonundada dönüyorlar.
ay kanki varya ben bi rüya görmüstüm bak cok duygulandim simdi ama anlatmim. bununla alakaliydi
sanada getittireyimmi??
ay zaten tr'ye bi gideyim bebisimle ooooooooo kimse tutamaz beni alirim yavrumu bulusuruz, sen ben ve pasalarimizayyy valla bak ben cok heveslendim.. o zaman su ev tasima telasini atlat ondan sonra tekrar konusalim ayy nartesi kis biz simdi kanki olcaz bulusup gezcez mi senle?? ben bu ay ehliyetimi yapcam insallah... gerci biliyorum araba kullanmasini da iste ehliyetimi almam lazim, senin vardir muhtemelen.. frankfurta felan gideriz.. orda bi merkez restaurant var gideriz orda yemek yeriz, bi cadde var tipki tr carsilari gibi oralari gezeriz... ayy Allahim sonun da benim de kankim oolleeeyy... :124::124::124::124::124::124::124:
yaaaa... regennnncimmm de bulusacak arkadas bulmusssss... olmazz yaaa... ben burda yalnizimmmm...
bebek dogsun da, bana en yakin sila, artik ona giderim ben de...:90::90::90::90::90:
valla dur bakalim, buluscaz buluscaz daaaa,nerde nasil bizim biraz daha zor sehirler farkli oldugu icin.. ama hakkaten siz tek kaliyorsunuz.. neyse sen de alir pasani silay gidersin.. ordan da bana ugrarsiniz..
oole yapariz... sen hangi sehirdeydin canim? ordan da nartanesinin yeni evine ziyarete gideriz...
ay süper olur vallaha ya gelin buyrun beklerim gercekten. evim genis kalirsinizda
ne guzel olurdu yaaa... istanbulda kizlarin bulustugu gibi, biz de yurtdisi toplasmasi yapardikkkk....
sen nasilsin canim bu arada.... tasinan hamile kaliyordu bu topikte...
canlarımmm bi siz merak etmişsiniz kızımıı cok saolun teyzelerı :) Bebişim maşallah cok ıyıydıHatta 1 haftada fazla gelişmişti, boyu 41 cm kilosuda 1600 gr dı :) 2 kilo almışımmm toplamda 6 kilo ettii :) Bundan sonra 2 haftada bir gidicem...ocak ayındada her hafta gidicem nts ye baglıycaklarmıss
valla canım sanki kalp atısı atar gibi tik tik diye arka arkaya hıckırıyor iki üç dakika sürüyor ama cok belli hem de cok heyecanlı oluyor evet canım hayırlısı ama yine de rabbim gönlüne göre versin
oole yapariz... sen hangi sehirdeydin canim? ordan da nartanesinin yeni evine ziyarete gideriz...
buldum kiz mönchspfeffer ismi hayitotunun ve eczanelerde varmis. bi bakim ama ben tohumunu istiyorum.
ve faydalarida ayni yaziyor hehe
vallaha bi tasinsam hamile kalacam insaallah ama haftaya pazartesi tasiniyoruz Insaallah.
hala toparlanmaya calisiyoruz cumartesi anahtari teslim edecez. sonra inernet baglanti yapmaliyim.
evet ya gelin buraya aslinda silaylada görüsebiliriz belcikadaydi dimi yoksa fransadamiydi???
ayyyy kocaman olmussss bebeginnnnnn... masallah tugcecimmmmmmm
6 kilo cok iyi bence... ben de 6.5 civarinda aldim...:26::26: hem de senden bir hafta gerideyimmmm.... ayy tombik olcak benim bebek...
ben frankfirta yakinim canim, siz oraya kadar gelin gelrisi kolay...biraz asagi ineriz nartanesi kankitoma ugrarariz...
geil.... dur ben yarin sorayim.. ama eczanede varsa aktarda bulunmaz burda.. sanmam.. bak yaa.. ararken ararken buldu aferin kis sana
ahanda hapinida buldum hayitim ama ben yinede taze olmasindan yanayim yani otun kendisi
hap biofem pahalli degil.
ay cok konustum bu konu hakkinda yeter artik ben kapatiyorum konuyu
screamcigim nasil pasamiz
silacimmm belcikada...
valla canim topikte tasinip hamile kalmayan olmadi bildigim kadariyla... kesin tutar sende de...2012'ye hamile girersin insallahhhh....
interneti geciktirmeyin ama... merak ederizzz....
ama ezcanede hapi var sadece 30tanesi 6 euro civari, 60 11euro, 100tanede 16 euro falan.
ama hamileyken ve emzirirken kullanilmamaliymis yani yumurtlama dönemine kadar veya hamile kalana kadar almali eger gebelik yoksa devam kullanilmali taki 3-6 aya kadar
kızlaaaaaaaaaaaaaaar
çok şükür miniğimle tanıştık bugüngördüm ufacık kalbini pıt pıt atıyordu yaa ay hala çok tuhafım yeni geldim hastaneden hemen yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?