2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

sillaaa nasilsin??? orda sessiz gene neyapiyorsun?????

tatlicadi bence sen bu ay yakaladin yimirtayi vay be kapanisi sen ve regen yapacak sanirim. bide ketenhelvayla meri gelir arkanizdan

vayyyy kankiiiii naber??? ben bugün kendimi seker kirizine sokacam banane ya diät miyet yok bugün yicem iste cikolata, sekeer.

napim esim yanimda degil bende bunlardan destek alacam zaten kan kaybediyorum

kiz dikkat et fistik.. hem nerde ki kocisin?? böyle cikolatadan felandestek aliyorsun..

kiz dikkat et fistik.. hem nerde ki kocisin?? böyle cikolatadan felandestek aliyorsun..

ah ah regencim sorma ya ben agustostan beri cocami haftada bi iki gün görebiliyorum.
esim kaiserslauternde ise gidiyor ve yol yapmasin diye orda kaliyor. cok sükür evi buldukta bitecek bu hasret. haftaya pazartesi acisini cikaracam. yani yanlis anlamayin kizlar esimin yanimda olmasi bile beni mutlu ediyor yani ceketini üytüme atmasina gerek yok

bende sigara kullanmadigim icin sekerli arkadaslarimla dertlesecem

kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. bu gün dr. kontrolüm vardı. 12 haftalık olduk artık. bebişim sağlıklı şükür ve sanırım bir erkekim olucak.

aaa evet... sekerlilerde iyi bi dosttur... ceket derken?? was meinsst du damit??? ne geciyor aklindan

bi tasin biter hasret... napcan sen de alcan mi test?? karar verdin mi??

kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. bu gün dr. kontrolüm vardı. 12 haftalık olduk artık. bebişim sağlıklı şükür ve sanırım bir erkekim olucak.

aayyyy erkekkiiii oluyormuusss canim ne kadar güzel bi haber verdin sen öyle valla kendimeymis gibi sevindim Allah hayirlisiyla kucagina da almayi nasip etsin canim benim...

hani derlerya canim adam ceketi üstüne atsa bile hamile kaliyor gibisinden. ama neyse kanki anlamadigin icin espiriligide kalmadi artik.

deryacigim tebrikler Allah hayirli dogum nasip etsin canim

hani derlerya canim adam ceketi üstüne atsa bile hamile kaliyor gibisinden. ama neyse kanki anlamadigin icin espiriligide kalmadi artik.

deryacigim tebrikler Allah hayirli dogum nasip etsin canim

yok kiz gecen o lafi ben de söylemistim o yüzden seeeeyettim... dedim onla mi baglantili.. eee diger soruma cevap vermedim..

yok kiz gecen o lafi ben de söylemistim o yüzden seeeeyettim... dedim onla mi baglantili.. eee diger soruma cevap vermedim..

ha sorry ya benim net gidip gidip geliyor. ben test almiyorum canim ama baska birsey aklima geldi. hayittohumu alacam insaallah ama nerden bulcamki ?? ben onun iyi oldugu nu duymustum veya bögürtlenkökü nerde bulcam almanyadada aktar yokki

bizim burda bi tane var canim... ama önce almancasini bilmek lazim okudugun konuda gördüm onu.. ne zaman baslamak gerekiyor ki??? sen bana almancalarini söyle olmazsa ben burdaki aktardan bakarim

bizim burda bi tane var canim... ama önce almancasini bilmek lazim okudugun konuda gördüm onu.. ne zaman baslamak gerekiyor ki??? sen bana almancalarini söyle olmazsa ben burdaki aktardan bakarim

süper olur canim ya bende hayitin ne oldugunu bilmiyorum onu arastiriyorum netten suan sonra almancasina bakarim.
türkyerimi aktar peki süper ya.
adetin 5.gününde basliyormusun en gec 3aya kadar kullaniyorsun ve ozamana kadar cogu kisi sonucunu almis.

valla canim yalan söylemeyim hic girmedim, türk yeri degil sanirim.. ama otlarin büyük bi bölümü var.. mesela isirgan otunu ordan almisti bi arkadas.. normalde pek bulamiyorsun, tabii türk aktarlari gibi degildir mutlaka.. dur ben bi ara girip bakayim

ismini biliormusun peki o yerin. bide bögürtlen kökü varmis iyi gelen benim sifali bitkiler kitabimda yaziyor.
aslinda tr.den siparis vermek isterdim ama nasil??? bi bakalim senin ordakinde varmiymis

ismini biliormusun peki o yerin. bide bögürtlen kökü varmis iyi gelen benim sifali bitkiler kitabimda yaziyor.
aslinda tr.den siparis vermek isterdim ama nasil??? bi bakalim senin ordakinde varmiymis

adi klatsch olmasi lazim.. valla hurma da rahme cok iyi geliyormus.. ben yiyorum simdi yanimda

adi klatsch olmasi lazim.. valla hurma da rahme cok iyi geliyormus.. ben yiyorum simdi yanimda

evet hurma cok saglikli ye canim cok tuhaf latein ismini buldum ama almancasi yok sanki. cevirincede vitex keusche lamm diye cikiyor. belkide almanyada bulunmaz yinede latein ismiyle sorabiliriz.

bögürtlen köküde Brombeeren Wurzeln olmali onun kurutulmus hali olacak tabi

Son düzenleme:

anladim canim.. dur ben onlari yazayim da bi, dedigin gibi latein ismiyle sorarim ben bi.. belki onlar bilirler.. olmazsa tr'den getirtiriz.. babam tr'ye gidince söylerim, anneme de yollarim parasini, annem alir aktardan, babam da getirir.. biraz sürer ama keske kurbam bayraminda felan haberimiz olsaydi, babam yola cikmadan aldirirdik, simdi polonyada olmali.. yolu düser insallah bu taraflara.. yani aklima da baska cözüm gelmiyor :44::44::44:

hayittohumu : vitex agnus-castus
bögürtlenkökü: Rubus sectio Rubus (Almancasi Brombeeren Wurzeln yada Blätter) artik yapraklarimi yoksa tohumumu görmek lazim tam bilmiyorum.
ay keske daaha önce bilseydik faydalanirdikta. Annemler gidecek araligin 19 ama bilmemki söylesemmiki kadincagiz üzülmesin istiyorum. benim istanbuldaki teyzem kesin bilir enistem güvenilir bir aktarci taniyor. e bende damar tikanikligina iyi geliyormus derim yalan degil cokta faydali ve bende bi ara vardi damartikanikligi
Allahim ya nelere yapyioruz böyle palyanco oldum ya heryere kosmaktan. ah bi dogsalar varyaaaaaaaaaaaaa......
evet en hizli annemler getirir bu araligin sonundada dönüyorlar.

ay kanki varya ben bi rüya görmüstüm bak cok duygulandim simdi ama anlatmim. bununla alakaliydi
sanada getittireyimmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…