- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #31.361
Kankim sen ov testlerini nerdenve kaca aldin bideee mmarkasi ne
Bende iyim cok sukur kankim regene seslendim ama uyudumu ne
ooo kankim gelmisss.... tatlim ben ebayden siparis ettim, öyle clearblue gibi bi marka degil ama 50 st ov.test+ 15 stk sensitive schw.test = 7 euro... nasil bi fiyat??? süper di mi???
evet cnm nasıl kaptanmı eşin çok hoş bi meslek onunkide bizimde akrabamız var bebediyede ablamın eşide kıyı kaptanı 2 gun evde olası guzel ben gectiğimiz perşembe izmitteydim ıncıty falan takıldık biraz malum pek deiz havası yoktu yoksa bi seka park falan yapardık kaçmazdı
yok kaptan deil deniz ulaşımda görevli.hmm biz gölcükteyz ama herhafta gderiz izmite bende sevıorum sekapark.ncty falan.. hepsininde deniz kenarı olması güzel
buraya yeni üye olmussunya önceden neler yapıodn geceleri,ugras bulmayınca zamanda geçmez geceleri...
Vay be supermis evet bende almistim aynisindan biraz gec baslamisim teste ve kirmizi 2.cizgiyi goremedim tabi dogal olarak gerci ucuz diye icimede sinmedi daha sonra ovuquick aldim eczaneden clearblue gibi saglam fiyati onun gibi pahalli ama cift cizgiyi gordum neticede bakalim belki sende cikar insaallah
ay hiçbişey tum gece yumurtlma bilmemne dolaşıp duruyodum nette şimdi sizlerle paylaşmak çok daha hoş oldu ay yazışırkende merak ediyo insan nasıl biri ile yzaıştını bide çok uğrastım uye olmak için meger tum gelen şifreler gererksizlerde duruyomuş sen ne kadar suredir uyesin
Teste nezaman basliyon kirmizinin kacinci gunundesin merakima ba ya gece gece bide telden yaziyom zor oluyor ne virgul var ne nokta soryy smilede yapamiyom
nar tanesi nar tanesi beni görmüyorsun burdanasılsın bakalım avatarımı gördün müüü bu arada
cikar canim yaa... carsamba baslicam iste.. tahmini gün gelince günde iki kere felan yaparim nasilsa cokbenim arkadasim da böyle bi test yapti öyleögrendi hamis oldugunu.. yani cikiyor bu testler de fena degil.. ha öyle digital ekrani felan yok tabi cizginin nasil yorumlanacagini anlatiyor üstünde.. hamilelik testi gibi az bir seyde olsa olmuyormus mesela.. ya ayni koyulukta olacak cizgiler ya da ikinci cizgi daha koyu olacak, ama hamilelik testinde ikinci cizgi daha silik de olsa oluyor.. e tabi pahali testler tik diye koyuyor önüne o daha güzel sen nasilsin peki?? cift cizgiyi ne zaman gördün sen?? e yani simdi bat mi bekliyorsun?? ya tuttuysa
e bize adimizi söylüyorsun nartanesine niye adiyla hitap etmiyorsun meryemcim??? he söyle bakiimm
hahah evet böle daha güzel,bende eskıden okey falan oynardım..şimdi biyandan bişeler izliorum,biyandan buraya yazıyorum ama uykum geliyor hissediyorumm:) zaten sennkıde gelmek üzeredir
aa evet gereksize geliyor,neyseki çözmüssn sonunda:) ben 4 5 aydır giriodum siteye okuyup çıkıyodum,dahaya 1 ay olmustur yada biraz gecmiştir üye olalı.
Ya tutarsa ya tutarsa sarkisini soylerken benimkiler sagolsunlar dun aksam siddetli bir mide bulantisiyla geldiler ama bi damla bu sabahta ayni sekilde aksama dogru biraz cogaldi dun ustune gorme diye suphelendim madem geliyon niye midemi rahatsiz ediyon dimi ya hem ben iki ay once yapmistim testleri tutmadi
ama onunkini bilmiyorum kiiiisende çok kötüsün heee yagmurcum,hiç öle belli edilirmi
ya şaka biyana da nar tanesi varken hiç isim konusu geçmemişti kiii..
sen söle bakalım avatarım nasıı
hmmmm olsun canin sagolsun tatlim.. istersen sen de al bunlardan.. canin sIkIldIkca yaparsinsiparis ver iki güne geliyor hemencik.. bazen benim de midemi bulandiriyor yaa... dedigin gibi insan süphe ediyor.. geliyon madem ne istiyosun mideden di mi ama
heheheeee kötüyüm ben kötüyüm kötüyümmme kuzum olsun bilmen gerekir.. bilememek ayip degil ögrenmemek ayip hem avatarin da cok güzel olmus... yiksa nartanesine hitaben mi yaptin??? hani simdi onun adini bilmyiorsun ya, kendini affettirmek icin mi???
Hem ben testi yumurtlamadimdan suphelendim icin yapmistim ucuz testi yanlis kullandim doktor degerlerimden yumurtladigimi soyledi sadece tembellerdi ovuquicktede emin oldum cizgilerimi gorunce hemde kopkoyu
hahahha dogru diyosun bilmemek ayıp deil.tanıştırmayanlar utansın
nar tanesiyle tanışabilmek için yaptımmmm baksana o kadar yazıyorum yazıyorum hiç pas vermıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?