- Konu Sahibi screamaway
- #31.381
Vis neolmus burda ben yavas yazarken mericim benim tanelerimi toplamisin guzel olmus ama kiz regen kankim sen biliyonmu ismimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
telefonla girmisya tatlim ondan farketmemistir... dur ben de sesleneyim nartanesiiiiiiii kankaaaaaaaa bak meri seninle tanismak istiyormusay bu da kiz ayarliyormus gibi oldu ya neyse
![]()
hahahha dogru diyosun bilmemek ayıp deil.tanıştırmayanlar utansın
nar tanesiyle tanışabilmek için yaptımmmm baksana o kadar yazıyorum yazıyorum hiç pas vermıyor![]()
Gordum resmi ama firsatim olmadiki yazmaya hem kankim benim halimden alamis bak canim ya operim seni catlat kiz yumurtayi
kizlar kocis hömürüyo kactim beniyi geceler
ahahhah kız ayarlamak demeyelmde tanıştırmak dyelm bari
oda deil aslında tanıştk aslında konusuruz biz nar tanesyle ama bak bugün beni hiç görmedi nedensegeldi sana slm verdi,kankisiyle konusup duruyorr maşş..
ya da oda yumurta derdine düştü ondan gözü görmüyor hiç bişe![]()
bakalim canim, elimden geleni yapipgerisini Allahima birakcam olur umarim saglikli bi bebegim
sen nasil oldun??? bulantilar felan nasil???
öyle cnm allahım ol deyince oluyor da işte allahım çekemeyeceğiz çileyi vermesmiş ama artık çok ağır geliyor. özelliklede böyle haberleri duyunca aslında arkadaşın haberini alınca şaşırmadım onun hemen olacağı ilkinden belliydi. beni sıkan onunla ilgili gördüğüm rüya o ikinciyi doğurmuş üçüncüyüde hemen yapıcam diyordu bende hala bebiş yoktu bu rüyayı gördüğümde hamile olduğunu bilmiyordum içime doğmuş. arkadaş kırklarımız karışır inş. diye dua ediyyor ama çok zor. bilmiyorum psikolojim bozuldu artık.
sagol regencimmmmmm cok sükür iyiyim ama artık iyice agirlastım geceleri rahat uyuyamıyorum elim ayagim uyusuyor bir de sürekli tuvalete gidiyorum yaaa bebek baskı yapıyor hanımefendinin keyfi yerinde masallah sürekli oynuyor arada bir de hıckırık tutuyor teyzesi cok keyifli oluyor
mpb canım sende üzülmemeye calıs biliyorum kolay degil ama insanın elinden bir sey gelmiyor cok sükür hamile kalabiliyorsun dua et canım bol bol insallah rabbim sana da regencigime de diger kızlara da nasip edecek minik mucizelerinizi![]()
şişt nilü gittinmi cnm bu arada saga yatarsan kız derler hbrin olsun
kızlaaaaaaaaaaaaaaar
çok şükür miniğimle tanıştık bugüngördüm ufacık kalbini pıt pıt atıyordu yaa
ay hala çok tuhafım yeni geldim hastaneden hemen yazayım dedim
![]()
gözünaydin canim..kalp atislarini da duydun sira geldi cinsiyete
ondan sonra bekliycez dogumu... zaman ne de cabuk geciyor yaa
![]()
insallah hülyacım mercimegin büyüyecek ve sürekli annesine tekmeler atacak inan cok heyecanlı birsey cok mutlu oluyorum onu hissedince az kaldı ins kucagimiza aldığımızda kim bilir nasıl heyecanlanıp mutlu olacağiz![]()
kızlaaaaaaaaaaaaaaar
çok şükür miniğimle tanıştık bugüngördüm ufacık kalbini pıt pıt atıyordu yaa
ay hala çok tuhafım yeni geldim hastaneden hemen yazayım dedim
![]()
ayyyy canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gözünaydınnnnnnnnnmaşallahhhhhhhhhhhhh
demek yeğenimizi gördün hee ay ne güzelll ay ben hala inanamıyorumm hamile olduğumuza yaaaaaaabende cuma günü gidicemm nasip olursaaa bakalımm mercimeğim nasıll inşallah herşey yolundadır
ee resmini bekliyoruz vallaaaaaaaaa bak ben hemen nasıl koydumm size vallakarışmam beklyorumm yoksa bozuşuruzzzz
ee nasıl bi duygu o ilk an![]()
çok sağol canımmm çok şükür Rabbim en kısa zamanda sizlere de yaşatsın inşallahbugün duyamadım canım doktor sesi açtı ama çok zayıf geliyor şuan dedi bi kere pıt diye bi ses duydum o kadar sonra kapadı şimdilik dinlemeyelim dedi sadece gördüm
2 hafta sonra diğer kontrolde daha detaylı dinlersin artık dedi ama inan o kadar çok heyecanlandımki anlatamam elim ayağım buz kesti resmen
karman çorman oldum hem güldüm hem ağladım
bu arada bugün 6+1 deymişiz hemen tickeri değiştireyim
![]()
Çok sağol canımmmmbende valla bugün artık hamileyim diyebiliyorum çok şükür gördüm ya meleğimi o minicik kalbinin atışını yerim ben yaaa Hülya yemin ederim resmen titredim eşim de yanımdaydı ekrana bakıp çözmeye çalışıyordu ben gördüm hemen ayyy orda işte dedim soğuk soğuk terler döktüm valla çok güzel bişey içinde bi canlının olduğunu bilmek Allahım herkese yaşatsın
Valla resmini koyacaktım ama benim telin aparatı yok yanımda bluetooth da yok pcde evde ekleyebilirsem koyarım ama bu akşam babamlara gidicez belki yarın artık akşama dedesine göstericem torununu
![]()