- Konu Sahibi screamaway
-
- #31.341
telef mi oldunhahhaha tavuklar gibi mi,tatlım sen yumurtaaya falan fazla mı kaptırdın kendini
ahh ben ilkini bir doğursam,gerisin de ne dert kalır ne tasa,elime de yeter yüzüme de
telef mi oldunhahhaha tavuklar gibi mi,tatlım sen yumurtaaya falan fazla mı kaptırdın kendini
ahh ben ilkini bir doğursam,gerisin de ne dert kalır ne tasa,elime de yeter yüzüme de
sağol cnm benim
şişt nilü gittinmi cnm bu arada saga yatarsan kız derler hbrin olsun
ben o zaman sola yatayim
ahh yat canm benm, ben blmeden hep sola yatarmısım artık sağa yatayım bari
yok canm yanlış anlaşılmasın ben kendim için dedm öyle. bir tane yeter bana allah sağlıklısını,hayırlısını versin de..
inşalla cnm oda olur hayırlısınla birazz eylenelim istedim ALLAH herkese tattırsın seninde bi haftan kaldı be cnm bakmışın bi kızın omuşş adıda HAYAL olmuş öle bişey yazmıştım okumuşmuydun
:) evet yarencim sölemiştin,eşime bile söyledim hatta.bizz masal ismini konusmstuk gecen sen öyle yazmadan 1 2 saat önce.. eşim e de dedmiki ayhh masal da olur hayal de...
o ne dese beğenirsin aman olsun da masal ya da hayal olmasın gerçek olsun
yok canim o öyle degil.. ikinci de olsa telas yine ayni... topikte var kizlarimizin arasinda ikinci bebegi isteyeneler...
aman demeyin 2 çocukta zor derler yap kızım kardeşsiz olmaz daha küçük dersin olsun beraber buyur derler yaparsın aaa yazık çok kuçuk ikisinede yazık tamam yapıyoz derin daha yokmu amannnn hanımteyze ama yeter
rica ederim tatlim ne demek.. bilgi paylasmak da en büyük sevaplardandir[/QUO
aa oda supermiş ama sounda oluyomu masaal ve hayal 2 küçük kız çocuğu
ahh ne hoş olur vallaikiz olsalar keşke
biz artık eşimle böyle deliliğe vuruyoruz işi napalım... sen de hep geceye kalıyosun yarencim,uyku problemn mi var bakayım?
yok hayatım ya benim eşim 17:00 gece 03:00 arası çalışıyo e eve gelmesi 3:30 4 sıraları oluyo bende o gelmeden uyuyamıyorum malesef o yuzden gece takılıyom biz ailecek gece yatmaz sabah kalkmaz senin uyku problemin varmı
ahh evet ben bildim bileli 3 ten önce uyuyamam,okul zamanlarıda iyice pekiştigerçi alıştım böyle,çalışırken bile uyuyamıordum pufff..
aaa evet demiştin gecen eşimi beklıorum diee.hep 5 temi gidiyor,yoksa dönemsel olarak mı deişiyo saatleri acaba..
benm eşimde 2 gün gidiyor,2gün evde.. o zamanlarda onunla oturuyoruz,tüm gün de uyuyoruzaaa çocuk oluncada devam edıyor mu o,kız da size ayak uyduruyor muu
aman sorma bizim kızda pek uykucu okul olayımızda olmadığından dolayı gece 10.30 11 gibi yatar en erken 11 de kalkar bebekliğinden beri uykucu küçük hanım eşim surekli bu saatlerde çalışıyo gunduz beraberiz ama
hmm ahh canm ne güzel uykucu şirin yani:) alıştınmı eşinin düzenine sen de, ya özel deilse ne iş yapıor valla merak ettm:26:
benm pek uykuculugum yok 4te yatsam 10da 11 de kalkarım.. napayım tek basıma yatarak zaman geçiriyorum ama eşim olunca oda çok uyur senn kız gibi,o zaman bende ona uyum sağlıyorum
Hey gece kuslari naberr kkankiii sana sorum. Var
yok cnm neden özel olsun eşim yabancı ve türk mutfağı üzerine şefahçı özel olmazsa ya seninki
gece kuşlarından biri olarak iyilik cnm senden nbr ama galiba kanki ben değilim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?