2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canımmm üzme kendinii,sana saglına bişe olmasın,bu ay olur,önümüzdeki ay olur...

sen böle strese girersen daha da zorlaşır işin... çoktandır mı bekliyorsun melegini

evet çoktandır bekliyorum ilk bebeğimi yedi yıl bekledim dile kolay tam yedi yıl,tam 84ay bekledim.84 ay aynı acıyı yaşadım 85. ayda geldi mucizem.şimdi de dört yıldır bekliyorum 48 aydır bekliyorum 48 aydır aynı acıyı yaşıyorum,bu acıyı ancak buradaki arkadaşlarım anlar.

Breshkam ne diyim yeminle heyecan bastı beni çıktık bi yola işte rabbim utandırmasın ama sen bana umut oldun canım:16:bu arada niye doğum kontrol vrdiler sana canım anlamadım:44:

Breshkam ne diyim yeminle heyecan bastı beni çıktık bi yola işte rabbim utandırmasın ama sen bana umut oldun canım:16:bu arada niye doğum kontrol vrdiler sana canım anlamadım:44:

Allah sonunu hayır etsin canım inşallah sende gülersin :) bana normalde kısa protokol uygulanacaktı ama progesteronumu doktor az da olsa yüksek buldu ufak bi ihtimalde olsa bu bi düşük riskidir dedi onun için östrojen hormonu almam gerekiyordu bizde uzun protokole geçtik zaten uzun protokolde benim bilgiğim çoğu kişi d.kontol hapı ile başlıyor . Sen ne iğnesi yaptırıyorsun şuan ? Seninde uzun protokol mü ?

kizlarrr hlycimla knustuk simdii bebisini gormuss kalp atislarini dinlemiss:nazar: ayricaa diger dr un soyledigi gibi 4 haftalik fln degilmis 6 haftalikmiss minigii sesi cok guzel geliyodu haberiniz olsun :)

Silacim, Hulyacim, Kardaizcimm ve Breshkacim.....

Kizlar duyarliliginiz icin tesekkurler... Dogru hissetmissiniz... Iyi degilim... Listeyi isteyene devredebilirim...

Bugunlerde cok depresifim... Kardaizcim moralinin bozuk olduguna dair yazilar yazmisti gecen... Onlari okurken nerdeyse benim yazdigimi dusundum... Sebepler farkli ama ben de benzer duygular icindeyim... Ara ara agliyorum is yerinde.. Bebekle alakali bir sorun oldugunu dusunmeyin... Bir problemimiz yok cok sukur... Ama ben kendimi cok bunalmis ve yalniz hissediyorum.. Tugcecim de bir ara boyle duygular icinde oldugunu soylemisti... Istanbula gidip kafa dagitmak, annemleri gormek istiyorum ama isimden dolayi pek mumkun diil, hem zaten yakinda raporsuz ucaga binemicek duruma gelcem...

Kizlar duyarliliginiz icin tesekkurler... Dogru hissetmissiniz... Iyi degilim... Listeyi isteyene devredebilirim...

Bugunlerde cok depresifim... Kardaizcim moralinin bozuk olduguna dair yazilar yazmisti gecen... Onlari okurken nerdeyse benim yazdigimi dusundum... Sebepler farkli ama ben de benzer duygular icindeyim... Ara ara agliyorum is yerinde.. Bebekle alakali bir sorun oldugunu dusunmeyin... Bir problemimiz yok cok sukur... Ama ben kendimi cok bunalmis ve yalniz hissediyorum.. Tugcecim de bir ara boyle duygular icinde oldugunu soylemisti... Istanbula gidip kafa dagitmak, annemleri gormek istiyorum ama isimden dolayi pek mumkun diil, hem zaten yakinda raporsuz ucaga binemicek duruma gelcem...

cnmm yaaa senı cok ıyı anlıyorumm cunku hala bunalımlı hallerim devam edıyo... Sürekli gerekli gereksiz şeyler için gözlerim doluyooo eşimede yansıtıyorum tabı bu hallerımıde ama oda anlam veremıyo tabı beni mutlu etmek için çaba sarfediyo fln...Anlamsız yere olduğu için artık sadece hamılılegıme baglıyorum bu hallerimi...Sanırım senınkide öylee, şimdi bnm annemde ablamın yanına gıttı bende onların yanına fr ye gıtmek ıstıyorumm ama 7. aya giriyorumm ve eşimide bırakamıyorumm anlıycagın karman çorman işte :)

Ne yazık ki hamile değilmişim,ağlamaktan yoruldum ancak girebildim siteye kusura bakmayın geç cevap yazdığım için.

cnmm üzme kendini, inşallah sende melegıne kavuşacaksın dualarımız senınle ağlayıp bizde üzmee, hepimiz bu yollardan geçiyoruz maleseff bekleme süreci insanı cok yıpratıyor hepımız ıyı bılıyoruz ama moralini yüksek tut ve sakın pes etme tatlımm...

Selam arkadaşlar,benimde adetim gecikti test ysptım pazar günü negatif cikti?ama hala hastalanmadım,doktorumu aradım pcos olabilir dedi ama bu kadar gecikmezdi dedim yarin icin cagirdi doktor,lütfen dua edin benim icin bu mubarek gecede yarın icin güzel haberlerle döneyim.Allah isteyen herkese hayırli bir evlat versin inşallah,aminnnnnnnnn.

Aminnn cnmm ınsallah hamılesındırr...

cnmm yaaa senı cok ıyı anlıyorumm cunku hala bunalımlı hallerim devam edıyo... Sürekli gerekli gereksiz şeyler için gözlerim doluyooo eşimede yansıtıyorum tabı bu hallerımıde ama oda anlam veremıyo tabı beni mutlu etmek için çaba sarfediyo fln...Anlamsız yere olduğu için artık sadece hamılılegıme baglıyorum bu hallerimi...Sanırım senınkide öylee, şimdi bnm annemde ablamın yanına gıttı bende onların yanına fr ye gıtmek ıstıyorumm ama 7. aya giriyorumm ve eşimide bırakamıyorumm anlıycagın karman çorman işte :)

Tugcecimmm sen iyi anlarsin beni... Ayni durumlardayiz o zaman...Baslarda hic boyle sorunlarim yoktu.. Artik iyice duygusallastim... Aynen senin gibi annem de yanimda diil... Burdaki arkadaslarda bir yere kadar... Sen de bende artik 6 bitti, 7nin icindeyiz... Ucaga binip fransaya gelmen sakincali artik... benim turkiyeye gitmem gibi... :5:

kizlarrr hlycimla knustuk simdii bebisini gormuss kalp atislarini dinlemiss:nazar: ayricaa diger dr un soyledigi gibi 4 haftalik fln degilmis 6 haftalikmiss minigii sesi cok guzel geliyodu haberiniz olsun :)
maşallah canım sevindim ne güzel duymuş mercimeğinin sesini :nazar::emir_bebek::nazar:

Canım yaa bazen oluyor insana böyle bide hamileliğin verdiği ayrı bir psikolojin vardır eminim ama zaten çok sık gelmiyorsun bence arada bi uğra kafanı dağıtmış olursun hayatım önce kendini sonra bebeğini düşün sen mutsuz olursan o da mutsuz olur unutma :34: keşke hepimiz yakın olsak ya ne güzel birbirimize gider gelirdik :31: Doğum için annenler gelir ama dimi o zaman biraz daha iyi olursun inşallah canım :29:

Tugcecimmm sen iyi anlarsin beni... Ayni durumlardayiz o zaman...Baslarda hic boyle sorunlarim yoktu.. Artik iyice duygusallastim... Aynen senin gibi annem de yanimda diil... Burdaki arkadaslarda bir yere kadar... Sen de bende artik 6 bitti, 7nin icindeyiz... Ucaga binip fransaya gelmen sakincali artik... benim turkiyeye gitmem gibi... :5:

noolucak bizim bu hallerimiz bilmem... İnsan sadece annesini istiyo yanında :( Bi yerede gidemiyoruz artık sıkıcaz dişimizi... Senin annen doguma gelır heralde dımı ? Keşke birazcık erken gelsee sanada moral olurdu

HLY7CİM BENİM EŞİMİN SPERM SAYISI DÜŞÜK ÇIKTI DR GEBELİK ŞANSINIZ %5DEDİ O YÜZDEN BAŞLIYCAZ TÜP BEBEĞE.DAHA ÖNCE Bİ BEBEĞİM OLMUŞTU BENİM AMA 10HAFTALIKKEN KALBİ DURDU BEBEĞİMİN:43:SENİN BEBEİŞİN NSL BAKALIM DRDAN GÜZEL HABERLERLE DÖNERSİN İŞŞALLAH TATLIM:nazar:

canımm benim hakkında hayırlısı olsun inşallah ne diim :) eşine proxeed plus diye vitamin verdiler mi ? onun faydasını gören çok :)

oyyy hadi git bakalım ama çok geç kalma sonra yine mercimeğin resmini isterimmmmmmmmmmm :34: ay beni heyecan bastı :52::52::52:ben ne zaman görücem acaba çok merak ediyorum :18:

ayy geldimmmmmmmm geldimmmmmmmmmmmm çok şükür Allah ıma mercimeğim 6 haftalık ve kalp atışları oluşmuşş atıyoduu duymadık ama gördük :nazar::emir_bebek::nazar:
darısı başına kuzum :nazar:

ayy tuğçemm yaaa çok saolasıınnn valla ben sana sen buraya Allah razı olsun bi kerede of demedin :70: çok teşekkür ederim canım :29:

öledir tabi yaa boşu boşuna üzdü kendini :) tombiş bi bebişi olcak onun içime öle doğuyo

ya kuzum boşuna boşuna olurmu o salak doktor yüzündenn bak gördünmü iiki gitmişim gerçeği öğrendim böyleceeeeeeee :nazar:

canımmmmmmmmmmmm screamawaycımmm bnde seni anlıyorumm her ne kadar sizin gibi kıdemli hamile olmasamda daha yeni olsada mercimeğim anlıyorum seni.. ama bu hislerin tamamennn hamilelikle alakalı caım benimmmmmmm hormonlardan kaynaklı.. ama çk az kaldıı 2 aycık sonraa yavrularınıza kavuşunca hepsi geçecek gidecek... ama bizi bırakma gel ki burda kafa dağıtırsın olmaz mı ?

mercimekten haberleri okursun snde bizim seni okuyup heycanla beklediğimiz gibi artık senin bizi takip etmen gerek hem :34:

maşallah canım sevindim ne güzel duymuş mercimeğinin sesini :nazar::emir_bebek::nazar:
Canım yaa bazen oluyor insana böyle bide hamileliğin verdiği ayrı bir psikolojin vardır eminim ama zaten çok sık gelmiyorsun bence arada bi uğra kafanı dağıtmış olursun hayatım önce kendini sonra bebeğini düşün sen mutsuz olursan o da mutsuz olur unutma :34: keşke hepimiz yakın olsak ya ne güzel birbirimize gider gelirdik :31: Doğum için annenler gelir ama dimi o zaman biraz daha iyi olursun inşallah canım :29:

Breshkacimmm katiliyorum keskee yakin olsaydik birbirimize... ne guzel gidip gelirdik, beraber birseyler yapardik... Ama kismet.. :5: Ben boyle uzaklardayim....
Dogum icin gelecek annem sanirim da, doguma daha 3 ay var...:5:

noolucak bizim bu hallerimiz bilmem... İnsan sadece annesini istiyo yanında :( Bi yerede gidemiyoruz artık sıkıcaz dişimizi... Senin annen doguma gelır heralde dımı ? Keşke birazcık erken gelsee sanada moral olurdu

Tugcecim, Keske annem biran once gelse... ama annem erken gelemicek sanirim.. :5: Senin annen ne zaman donuyor? Cok uzun kalacak mi daha?

ayy geldimmmmmmmm geldimmmmmmmmmmmm çok şükür Allah ıma mercimeğim 6 haftalık ve kalp atışları oluşmuşş atıyoduu duymadık ama gördük :nazar::emir_bebek::nazar:
canımmmmmmmmmmmm screamawaycımmm bnde seni anlıyorumm her ne kadar sizin gibi kıdemli hamile olmasamda daha yeni olsada mercimeğim anlıyorum seni.. ama bu hislerin tamamennn hamilelikle alakalı caım benimmmmmmm hormonlardan kaynaklı.. ama çk az kaldıı 2 aycık sonraa yavrularınıza kavuşunca hepsi geçecek gidecek... ama bizi bırakma gel ki burda kafa dağıtırsın olmaz mı ?
mercimekten haberleri okursun snde bizim seni okuyup heycanla beklediğimiz gibi artık senin bizi takip etmen gerek hem :34:

Hulyacimmmm sizin haberlerinizi takip ediyorum tabiki de... Masallah, kalp atislarini gormussun cok sevindim.... Daha bir yuzu, kollari, bacaklari belirginlessin, o zamanlar cokkk daha guzel oluyor.. Insan daha bir algiliyor hamile oldugunu...
Bir de 2 ay demissin, beni erken dogum yaptirdin...:1: 3 ayim daha var benim... Aman aslinda bebegim saglikli olsun da, 2 ayda kucagima gelsin hayir demem...:16:

Hulyacimmmm sizin haberlerinizi takip ediyorum tabiki de... Masallah, kalp atislarini gormussun cok sevindim.... Daha bir yuzu, kollari, bacaklari belirginlessin, o zamanlar cokkk daha guzel oluyor.. Insan daha bir algiliyor hamile oldugunu...
Bir de 2 ay demissin, beni erken dogum yaptirdin...:1: 3 ayim daha var benim... Aman aslinda bebegim saglikli olsun da, 2 ayda kucagima gelsin hayir demem...:16:

canımmm yaa inşallah o günlerimide görücem Allah ın izniylee inanıyorumm :nazar: e sen 7 ay deyince bende 2 ay dedim :1: sağlıkla hayırla gelsinde 2-3 ay farketmez :16:

mericimmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmm çok özür dilerim senden yaaaaaaaa :( testlerin tarihi geçmişş çok afedersin tatlımm ya nolur kusuruma bkma şimdi aldım hazırlamak için bi baktım temmuz son kullanma tarihi :(

hülyacımmm tamam tatlım üzülme sen..Benimki de şanş işte:1::1::1:

Kusurun mu var tatlımmm sen iyi ol yeter bana:16:

sen şimdi bana güvenilir bi marka söyle,bir de kullanımı hakkında belli başlı şeyler.. Alayım da deneyeym bende

mercimegin demek daha da büyükmüşş neden gördün ama kalp atışlarını duymadın? daha zamanmı varr:48:

evet çoktandır bekliyorum ilk bebeğimi yedi yıl bekledim dile kolay tam yedi yıl,tam 84ay bekledim.84 ay aynı acıyı yaşadım 85. ayda geldi mucizem.şimdi de dört yıldır bekliyorum 48 aydır bekliyorum 48 aydır aynı acıyı yaşıyorum,bu acıyı ancak buradaki arkadaşlarım anlar.

Allah gönlüne göre versin canım,seni anlayabiliyorum bende 1,5 yılı geçti evleneli korunmadık hiç ama olmuyor...

Bak senin avunacağın bir mucizen var,burda bir çok arkadaşımızz (ben de dahil) o mutluluğu yaşasam yeter bana diyorum. inan 2. 3. düşünmek güzel bir duygudur ama hele benim bi tanem olsun ona da şükür diyeceğim.

Hayırlısıysa gelip seni 2. mucizende bulacaktır inş.. senin moralini yüksek tutman çok önemli bende bu topice gelince daha iyi anladım ki stress herşeyi geri tepiyooo...

Başaracaksın biliyorum sadece ağlamayı bırak gülümse hayata ve ben gibi daha hiç mucize yaşamamış arkadaslarımıza da hep dua et olur mu?:16::16::16:

oh çok şükür canım bak iyiki gitmişsin bu doktora :32::32::32: maşallah yerim ben o mercimeği 6 haftalıkmış he anammm minicik daha :1::nazar::emir_bebek::nazar:

Breshkacimmm katiliyorum keskee yakin olsaydik birbirimize... ne guzel gidip gelirdik, beraber birseyler yapardik... Ama kismet.. :5: Ben boyle uzaklardayim....
Dogum icin gelecek annem sanirim da, doguma daha 3 ay var...:5:
canımmm uzak olsakda biz herzaman yanındayız ne zaman canın sıkılsa yaz bitanem elimizden geldiğince destek oluruz sen yeterki sıkılma :29:

sen şimdi bana güvenilir bi marka söyle,bir de kullanımı hakkında belli başlı şeyler.. Alayım da deneyeym bende

mercimegin demek daha da büyükmüşş neden gördün ama kalp atışlarını duymadın? daha zamanmı varr:48:
canım atladım konuya ama ben medismart kullanmıştım tavsiye ederim hatta gebeliği de ilk onunla öğrendim kan tahlilinden önce :34: ve birçok kişi bu testi kullanarak hamile kalmış bizzat dinledim:34:

Son düzenleme:

ya kuzum aslında biraz araştırdım azracımla konuştumm tarihi çok da önemli değil dediler ama ben tereddütte kaldım.. istersen ben yinede yollarım sen bilirsin gerisine... babystart bunun markası netten almıştım.. bunu kullanırken sabahki ilk idrarınla YAPMAyacaksın kuzum.. ilk idrardan sonraki idrarla yapcan ama çok su falan içmeden eğer tek çizgi çıkarsa ovulasyon yok 2 çizgi çıkınca var demek oluyor :)

mercimeğim de şükür büyükmüş zaten o salak karı görmemişi bak benim ağzımı bozduruyo yaaaaa ! 6 haftalık mercimeğimm teyzesii ama bu haftalarda duyulmaz görülür kalp atışı :)

oh çok şükür canım bak iyiki gitmişsin bu doktora :32::32::32: maşallah yerim ben o mercimeği 6 haftalıkmış he anammm minicik daha :1::nazar::emir_bebek::nazar:

aynen kuzum yaaaaaaaa iyiki gitmişim vallaa ohhhhhhhh içim rahatladııı o kadına da gitmicemmm bi daha:57: ayy çok ttalı yaaaaaaaaaaaaa mercimeğimi veren ALLAH ıma kurban olayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :49::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

ayy tuğçemm yaaa çok saolasıınnn valla ben sana sen buraya Allah razı olsun bi kerede of demedin :70: çok teşekkür ederim canım :29:

cnmm ne demek yaa taş attımda kolummu yorulduuu hemmm ben zevkle yazıyorum burayaaaaaaaa :38::38:

Tugcecim, Keske annem biran once gelse... ama annem erken gelemicek sanirim.. :5: Senin annen ne zaman donuyor? Cok uzun kalacak mi daha?

cnmm bnmde dogum 10 şubat olarak belırlendı annemde 1 şubatta dönecek :( bnmkıde doguma gelıcek yanıı :(

Back