2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

cnmm ne demek yaa taş attımda kolummu yorulduuu hemmm ben zevkle yazıyorum burayaaaaaaaa :38::38:

cnmm bnmde dogum 10 şubat olarak belırlendı annemde 1 şubatta dönecek :( bnmkıde doguma gelıcek yanıı :(

ayy saolasın kuzummm valla hakkını helal ett :29:

ay size mercimeğimi koyayyımııııııııııııııııııııııııı :1::1: görmemişin mercimeği olmuşş tutmuş paso resim koymuş :1::1::1::1::1:

selam kizlar..nasilsiniz insallah..

yaa ben iyi deilim cok ciddi yasiyorum hamisligin ilk donemlerini..oglanin okuluna giriyorum ya o okul kokusubile beni mahfediyoo... sabah beri bi nar yedim bi kac sokumda ekmek... bulantim cook fazla.. doktor bulanti icinilac verdiaslinda ama almaya cekiniyorum desem yalan olmaz.. cunku sadece hamilelere has ilac deil genel bulantilar icin... tr deki bulanti yasayan arkadaslarim drlariniz size vermemismiydi bulanti icin ilac falan.

gecmisi cook detayli okuymdim ikizcim regen aramis benim sanirim ama dunaksam 10 uyudum...

hlyaaciiimmm bitanemm canim haberim var sabah girip hemen okudum tugcecigimin yazdigini seninle ilgili... ama yazamamistim... masallah ucuzum yolundaymis hersey ikizimiz ve dier tum hamislerimiz icin guzel devam etsin hersey inssallah...bende oyle gordum iste kalp atislarini.... duymakta nasip olur insallah...

screamawayy canim akadasim okadar hakliki sebeblerin moralsiz olmanda ama isrte gelip gecicihersey ..cok sukur annenin yanina gelme ihtimali var gecte olsa az da olsa geliyo. benim oyle bi durumda yok... ama soyle dusun bu bebeginekadar istediini hayatin onunla daha farkli olabilecegini dusun... en kisa zamanda atlatirsin insallah bu durumlarini... bakbenim dogum yaza denk gelio yine izin yok bana yani 3 sene olacak turkiyeye gitmeyeli bende kendimi oyle teselliediyorum.... bebegim icin disimi SIkmaya calisiyorum..
herseybizkadinlar icinmis gercekten....

yaa ben iyi deilim cok ciddi yasiyorum hamisligin ilk donemlerini..oglanin okuluna giriyorum ya o okul kokusubile beni mahfediyoo... sabah beri bi nar yedim bi kac sokumda ekmek... bulantim cook fazla.. doktor bulanti icinilac verdiaslinda ama almaya cekiniyorum desem yalan olmaz.. cunku sadece hamilelere has ilac deil genel bulantilar icin... tr deki bulanti yasayan arkadaslarim drlariniz size vermemismiydi bulanti icin ilac falan.

gecmisi cook detayli okuymdim ikizcim regen aramis benim sanirim ama dunaksam 10 uyudum...

hlyaaciiimmm bitanemm canim haberim var sabah girip hemen okudum tugcecigimin yazdigini seninle ilgili... ama yazamamistim... masallah ucuzum yolundaymis hersey ikizimiz ve dier tum hamislerimiz icin guzel devam etsin hersey inssallah...bende oyle gordum iste kalp atislarini.... duymakta nasip olur insallah...

screamawayy canim akadasim okadar hakliki sebeblerin moralsiz olmanda ama isrte gelip gecicihersey ..cok sukur annenin yanina gelme ihtimali var gecte olsa az da olsa geliyo. benim oyle bi durumda yok... ama soyle dusun bu bebeginekadar istediini hayatin onunla daha farkli olabilecegini dusun... en kisa zamanda atlatirsin insallah bu durumlarini... bakbenim dogum yaza denk gelio yine izin yok bana yani 3 sene olacak turkiyeye gitmeyeli bende kendimi oyle teselliediyorum.... bebegim icin disimi SIkmaya calisiyorum..

ayyy sılacımmmm Allah yardımcın olsun canımm zorluyor demek seni mercimek :5: inşallah çabucak geçer tatlımm... ben çk şükür rahatımm iyiki başka doktora gitmişim içim rahatladııı benim mercimeğinde kalp atışını gördükk çok şükürrrrr :nazar::nazar:

canım ucuzumm ilacın adı ne bi araştıralım bakalımm neymiş durumm... bnde hiç bulantı falan yok çok şükür iştah açıklığı dışındaaaaaaaaaa :nazar::1:

ayy sılacımm Allah yardımcın olsun yaa ınsallah cok uzun surmez bulantıların :( Ben dra bulantım oldugunu bı kere söyledımm oda bna bulantı bıleklıgı var ondan al olmazsa ilaç vereyım dedıı ama ben sonra hıc sölemedım bılee cunku bnde ılac kullanmak ıstemıyodumm , sende bnm gıbı kılo kaybedıceksın anlaşılan :( bulantılar yuzunden 4,5 kılo vermiştim yaaa ne zor gunlerdı hatırlamak bıle ıstemıyorummm:18::18:

ayyy sılacımmmm Allah yardımcın olsun canımm zorluyor demek seni mercimek :5: inşallah çabucak geçer tatlımm... ben çk şükür rahatımm iyiki başka doktora gitmişim içim rahatladııı benim mercimeğinde kalp atışını gördükk çok şükürrrrr :nazar::nazar:
senin adina gercekten cok sevindim canim.. hem bulantilariin olmayisina hemde mercimekten gelen haberlere.... canim primperan die bi ilac... doktoruma cokguveniyorum hani sallama ilac verecegini dusunmuyorum ama iste su annelik ic gudusu!!!! ilkhamilelikte annemde istememisti kullanmami... yaklasik 1.5ay daha boyle devam edicem:((
canım ucuzumm ilacın adı ne bi araştıralım bakalımm neymiş durumm... bnde hiç bulantı falan yok çok şükür iştah açıklığı dışındaaaaaaaaaa :nazar::1:

ayy sılacımm Allah yardımcın olsun yaa ınsallah cok uzun surmez bulantıların :( Ben dra bulantım oldugunu bı kere söyledımm oda bna bulantı bıleklıgı var ondan al olmazsa ilaç vereyım dedıı ama ben sonra hıc sölemedım bılee cunku bnde ılac kullanmak ıstemıyodumm , sende bnm gıbı kılo kaybedıceksın anlaşılan :( bulantılar yuzunden 4,5 kılo vermiştim yaaa ne zor gunlerdı hatırlamak bıle ıstemıyorummm:18::18:

sorma tugcecim hayatta koptum resmen.... sen ne diyosun ben ilk hamileligimde 10 kilo kaybettimne demek bu!! 50 kiloya dusmustum... 1.70 boya 50 kilo...

simdide 2 kilovermisim bile en son 70dim 68 e dusmusum 1 haftada.. evi gorseniz ucuyooo.. iyi kotu ogluma corba gibi hafif vebasit seyler yapmaya calisiyorum.. iste annem olsaydi hersey daha kolay olurdu.. screamawayin ilk zamanlar yanindaydi annecigi..:(( sukur insallah bugunlerde gececek sonunda guzel gunler var insallah..

cnm bulantılar başlamış Allah yardımcın olsun. nar yediğini yazmışsın. cnm bende kanama yaşamıştım sizlere de yazmıştım. kanamadan bir gün önce iki tane nar yemiştim ve kanamayı tetiklemiş. ilk 3 ay pek önerilmiyor. rahim kaslarının kasılmasına neden oluyormuş ayrıca adet olamayanlara kanaması olsun diye tavsiye ediliyormuş.

Kizlar desteginiz icin cokk tesekkurler... Ben aslinda fazla sIkIntimi paylasmayi sevmem, ama insallah bundan sonra yazicam size..

Tugcecimmm annen senin de cok gec geliyormus yanina...:5: Allah yardimcin olsun canim.. Insallah problemsiz gecirirsin annen gelene kadar.. Burda birbirimize destek olalim...:16:

Silacimmmm bulantilarina uzuldummm canimmm, ama kiz bebek daha bir bulanti yapar derler.. Bu yonden bakarsak guzel.. :16::16: Annen gelcek mi senin yanina yaza dogru? Belki o zama rahat edersin... sonbaharda da bebekle beraber turkiye gezisi yaparsin...:16:

Hulyacimmmm mercimegini simmmmdi gordummm... Allah nazardan saklasin canimmmmm...:nazar:

selam kızlarrr
bugün yoğun bir gündü, bunaldım valla yaa...şu depo görevi bi bitsede yerimi bilsem artık.

breshka canımmmm bende seni çok seviyorummmm. ve değerin yükselmiş harika gidiyorsun. Allahım sonuna kadar böle devam eder inşallah.

hly tatlım evet yemeği depoda yiyoruz, telefonle istiyorum geliyo. valla çok isterdim görüşmek dertleşirdik biraz. hem sen mercimeğimizi de görmüşsün kalp atışlarını görmüşsünnnnnn. içinin rahatladığına çok sevindim hayatım.

sılacımmm dikkat et kendine ve aç kalmamaya çalış.

sream canımmm seni gayet iyi anlıyorum. dışardan çok mutlu mesut hiç derdi yokmuş gibi görünüyorum ama kimseye derdimi anlatamıyorum. ne kendi ailem ne de eşimin ailesi kimseyle paylaşamıyorum. anlatamıyorum kendimi yada anlaşılamıyorum ne bilim hayat çok sürümcemeli gidiyo. her zaman sölüyorum yalan değil samimiyim ve gerçekleri yazıyorum burda o kadar çok sırlarımı dertlerimi sevinçlerimi paylaştım ki açıldım aslında bi yerde. bende içine kapalı ve sorunlarımı kimseyle paylaşmayan biriydim. sana tavsiyem yürüyüşlere çık iyi gelicektir. öpüyorum çok seni...

Son düzenleme:
:nazar: atla canım atlaaa ama dikkat et bebişimiz varrrr orda:32::32::32:

teşekkür ederim breshkacımmmm deneyecegim bulurum sanırım..hemen not aldımm:52::52::52:

ahhh ahhh bir de ben hamiş olsammm:37:
olacaksın inşallah canım sende burda hamileyim diye bağıracaksın Allahın izniyle :34: Valla ben memnun kaldım sonra kalanları da duydun inşallah sende de işe yarar

aynen kuzum yaaaaaaaa iyiki gitmişim vallaa ohhhhhhhh içim rahatladııı o kadına da gitmicemmm bi daha:57: ayy çok ttalı yaaaaaaaaaaaaa mercimeğimi veren ALLAH ıma kurban olayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :49::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

koydummmmm ama bnde bekliyorummm :29:

ohhhh maşallah :nazar::nazar::nazar:mercimeklikten çıkmış sanki annesi :1: çok şükür bundan sonrada böyle güzel haberler vereceksin inşallah
:16::nazar::49::emir_bebek::nazar:

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz???

iyi can nasıl olsun, içeri gidicem biraz ama gene gelirim,
sende iyileşemedin mi hala kuzu inatçı çıktı senin bu hastalık. kocalarda zaten böle durumlar da en ufak bişey yapsan hemen fırsatı kaçırmaz laf sokup dururlar bilirim. takma kafana tatlım sallatomata :)))

Son düzenleme:
screamaway canim benim.... her ne kadar hamilelik psikolojisini bilmesem de yasadiklarini anliyorum coook da iyi biliyorum.. ben normal halimle bile cikip gidecek hale geliyorum, bir de hamile olsam ne olurdu bilmiyorum... ne desem ne söylesem de bos.. yalnizlik ayri bir sey... ama sunu düsün.. yakinda oglun gelecek ve istesen de yalniz kalamayacaksin :29::29::29:

silaaaaa ikiz kusum sen de mi zayifladin??? ben de kac kilo verdim ayiptir söylemesi :1::1::1: dikkat et kendine demekten baska hic bir sey diyemiyorum kuzum cünkü ne iyi gelir ne yapilmalidir biliyorum :44::44::44::44: tecrübesizlik iste... sen yine de düzenli yemeye calis :54::54::54:

hülyaaaa fistik, mercimegi gördün kalp atislarini da duydun, hadi gözünaydin...hatirliyor musun bi rüya görmüstün, erken doguruyordun ama bebegin 3,5kilo felan doguyordu hemen emziriyordun felan... sanirim o rüya senin hamis olacagina isretmis... bugün o geldi aklima, kulaklarinizi cinlattim biraz...

breshkaaaa nasillssiiinnn???? yere inebildin mi fistigim??? :29::29::29::29::29: dün nasil ucuyordun mutluluktan.. artik fazla duygu inis cikislarina izin vermem haberin olsun :19::19::19: ufaklik benim icin cooook önemli, cünkü o seni cok cok cok mutlu etti, daha da edecek... :16::16::16::16:

kardaiz canim benim bitsin artik su depo isi yaa... yoruluyorsun sanirim..

iyi can nasıl olsun, içeri gidicem biraz ama gene gelirim,
sende iyileşemedin mi hala kuzu inatçı çıktı senin bu hastalık. kocalarda zaten böle durumlar da en ufak bişey yapsan hemen fırsatı kaçırmaz laf sokup dururlar bilirim. takma kafana tatlım sallatomata :)))

amaannn.... küsmüs bana niyeyse :44::44::44::44::44: ben keyfime bakiyorum zaten, gelir birazdan.. ben ilac kullaniyorum ya canim daha iyiyim geceleri.. dr bogmaca olabilir dedi, almanyaya gelmis hastalik bi süredir cocuklarda varmis, ama cok sükür degil sanirim... bi kac güne gecmezse gel mutlaka dedi.. ben bugünden iyiyim cok sükür..

Kizlar desteginiz icin cokk tesekkurler... Ben aslinda fazla sIkIntimi paylasmayi sevmem, ama insallah bundan sonra yazicam size..

Tugcecimmm annen senin de cok gec geliyormus yanina...:5: Allah yardimcin olsun canim.. Insallah problemsiz gecirirsin annen gelene kadar.. Burda birbirimize destek olalim...:16:

Silacimmmm bulantilarina uzuldummm canimmm, ama kiz bebek daha bir bulanti yapar derler.. Bu yonden bakarsak guzel.. :16::16: Annen gelcek mi senin yanina yaza dogru? Belki o zama rahat edersin... sonbaharda da bebekle beraber turkiye gezisi yaparsin...:16:

Hulyacimmmm mercimegini simmmmdi gordummm... Allah nazardan saklasin canimmmmm...:nazar:

aminnnnnnnnnnn canımmm aminnnnnnnnnnnnn... screamcımm canımm bak ne zaman istersen dertleşebilirsin bizimle içine atma açıl kankitomun dediği gibi yürüyüş yap.. inşallah ii gelir canım :29:

selam kızlarrr
bugün yoğun bir gündü, bunaldım valla yaa...şu depo görevi bi bitsede yerimi bilsem artık.

hly tatlım evet yemeği depoda yiyoruz, telefonle istiyorum geliyo. valla çok isterdim görüşmek dertleşirdik biraz. hem sen mercimeğimizi de görmüşsün kalp atışlarını görmüşsünnnnnn. içinin rahatladığına çok sevindim hayatım..

kankitommm yaaaaa valla ben ciddi ciddi çok özledim seniiiii :43::43::43::43: snde bunalmışsınn kuzumm ben senin moralini yerine getirirdim vallaha göreydim iyiydi :43::43: içim rahatladı çok şükürr mercimeğimm iyi Allah ıma şükürler olsunnn :nazar:
yarın ev bakam derdim olmasaydı gelirdim yanınaaa... depodan çıkıp dışarda yeemen yasak mı kuzum :26:

olacaksın inşallah canım sende burda hamileyim diye bağıracaksın Allahın izniyle :34: Valla ben memnun kaldım sonra kalanları da duydun inşallah sende de işe yarar

ohhhh maşallah :nazar::nazar::nazar:mercimeklikten çıkmış sanki annesi :1: çok şükür bundan sonrada böyle güzel haberler vereceksin inşallah
:16::nazar::49::emir_bebek::nazar:

sankii dimi büyümüşşş teyzesiii :nazar: aminn canımm seninde böyle güzel haberlerini alcazz canımmmmmmmmmmm daha göbüşleri tokuşturcazz :1::9:

hülyaaaa fistik, mercimegi gördün kalp atislarini da duydun, hadi gözünaydin...hatirliyor musun bi rüya görmüstün, erken doguruyordun ama bebegin 3,5kilo felan doguyordu hemen emziriyordun felan... sanirim o rüya senin hamis olacagina isretmis... bugün o geldi aklima, kulaklarinizi cinlattim biraz...

regentoşummm valla çok şükürr bu duyguları gördükkkk Allahıma binlerce kez şükürler olsunnnnnnnnnnn :nazar::nazar::nazar: darısı başına ucuzum :29: valla evett son zamanlarda çok hamile bebek emzirmek gibi rüyalar görmüştümmm Allah ım rüyalarımı gerçek yaptıı şükürler olsunnn.... snde takıl bize arkamızdan gel :10::10:

slm kısslar bugün uğrayamadım kayınvalidemdeydim yarın günü varda ona pasta yaptım ve çookkk yoruldummmmmmmm:37:breshkacım dr bana lucrin marka iğne verdi regl olana kadar yapacam 21.gün başlıycm iğneme hayırlısıyla regl olunca karından yapılacak iğnem eşimede verdi ilaç ama daha bqaşlamadı keçiboynuzu nkürü uapıyorum ona canım.ne olur çok dua et rabbim ilk seferde yüzümü güldürsün:16:hülyacım yerim ben o mercimeği maşşallah canım benim:nazar:screamaway canım bende de oluyor bazen sebebsiz yere ağlıyorum kendimi sokaklara atmak istiyorum ama hayat işte ne yaparsın hepimiz bize verilen rolleri oynuyoruz işte keşke böyle ayrı şehirlerde olmasak hepimiz bir yerde olsak görüşsek ne güzel olurdu dimi?kardaizim zuzum sen nasılsın canım

Canlarım benim, merhabalar, bu aralar pek fırsat bulamıyorum size uğramaya, ah bi anlatsam.... önce ankaraya gittik, ev taşıdık geldik, sonra fethiyeye gittik, 9 gün de orda durduk, bahçemiz var orda, nar portakal mandalina falan topladık, 1 yıllık meyve sebzeyle döndük. şimdi de kursa yazıldım, TUS (Tıpta Uzmanlık Sınavı) kursuna, benim gireceğim denklik sınavına uygunmuş programları, işte marttaki sınavıma hazırlanıcam ALLAHIN izniyle, benim için dua edin, sınavları kazanayım, ondan sonra inşallah kadın doğumcu olmayı hedefliyorum bakalım, ALLAH nasip ederse. Hamilelik çalışmaları da yok, yani arada sırada, pek istemediğim için üstüne de düşmüyorum artık. Hayırlısı. Ha bu arada bizim evin yıkılması, yerine de yeni bina yapılması gibi şeyler konuşuluyor apartmanda, ben de inşallah diyorum, öyle olursa bizim dublekse eşit 2 ayrı daire isteyecek bizimkiler, yani evleri ayıracaz, inşallah!

Bu arada Hülyacımmmmmm mercimeğini gördüm, teyzesi yesin onu:54: tebrik ederim tatlım!:46::46::46::54::54::54: nasıl sevindiğimi anlatamam, inşallah kucağına alırsın sağlıkla! ayy, ne halay çeken nede çiçek veren smile'ı bulamadım, canım, gönderecektim bol bol!!!!!!!:50:ALLAH nazarlardan saklasın!:nazar::nazar::nazar:

Screem, tuğçe, kardaiz, renewal, breshka, bikere_sevdim ve tüm diğer kardeşlerim! hepinizi çok özledim, buraya sık sık uğrayamiyicam ama arada göz atar, böyle genel durum bilgisi yazarım. sizden de her geldiğimde güzel haberler almak istiyorum, inşallah! bu ara o kadar çok işim var ki, hangisini nereye sıkıştıracağımı şaşırıyorum. Şimdi gece olmuş ve ben dersi koydum bir kenara, tercüme yapıyorum, eeee, kurs bedava değil, para kazanmak lazım, sağolsun eşim de yardımcı oluyor, inşallah, onca zahmeti boşa harcamayız. Öpüyorum hepinizi tek tek! :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Görüşmek üzere....

Back