- Konu Sahibi screamaway
- #30.321
amaaannn iste arada gelip gidiyorlar sanirim.. bosver diyorum yapcak bir sey yok.. ugrascak halimde..
anladım kuzucum sen üzülme de gerisi sorun deil... üzdüysem de af dilerim
yemegini yaptın mı pekii?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amaaannn iste arada gelip gidiyorlar sanirim.. bosver diyorum yapcak bir sey yok.. ugrascak halimde..
anladım kuzucum sen üzülme de gerisi sorun deil... üzdüysem de af dilerim
yemegini yaptın mı pekii?
ahhh kızlarrr ahhh benim kırmızılar daha fazla umutlanmamı istemediler 2 gün erken geldilerbu ayda geçti artık aralığa kaldı umudumuz
![]()
hmmm yapmadim canim baktim dolaba yemegim var.. ac gelirse isitirim.. napiiim cöpe mi atiim olmaz ama di mi??? ben de film izliyorum simdi.. bir de burda yaziyorum öyle iste.. bu aksam tembel aksami benim icin
Olsun araliga birlikte ümitleniriz biz desanirim batlarimiz ayniymis, ben deikigüne beklyiorum arkadaslari
![]()
hmmm yapmadim canim baktim dolaba yemegim var.. ac gelirse isitirim.. napiiim cöpe mi atiim olmaz ama di mi??? ben de film izliyorum simdi.. bir de burda yaziyorum öyle iste.. bu aksam tembel aksami benim icin
tembel akşamı negüsel seymişbütünn aksam yatıp tv izleynce ölemi oluyor? ayy yemek kalıncada hç sevmıorum atsam atılmıyor,mecbur yiyoruzz.perşembe izledgm dizi de yok kociste yeni geldi biyerede gtmıces sıkıcı akşam:18:
inşallah canım senin aralığa kalmaz da güzel haberler verirsin bizlere de moral olurama olmazsa da birlikte aralıkta tekrar umutlarımızı yeşertiriz napalım
![]()
tembel akşamı negüsel seymişbütünn aksam yatıp tv izleynce ölemi oluyor? ayy yemek kalıncada hç sevmıorum atsam atılmıyor,mecbur yiyoruzz.perşembe izledgm dizi de yok kociste yeni geldi biyerede gtmıces sıkıcı akşam:18:
yoook fistigim mecbur kalicak.. ben bu ay korundum ya, önümüzdeki ay korunmucam yani yarin birgün mutlaka gelmeli kirmizilar... yani bakarsin hülyayla sila gibi pespese veririz güzel haberi
hıımm anladım canım :)ozaman senin kırmızılarda bian önce gelsin tatlım... hadi inşallah canım aralıktada biz veririz güzel haberleri ozamannbenim bat 14 aralık :18::18::18:
Canım hayırdır yaa keyifsizsin sanki bişey mi oldu ? nasılsın ? paşa nasıl ? listeyi sen başlattın sen devam et ne o öyle gidecekmiş gibi olmaaaaazKizlar, bundan sonra listeyi idare etmek isteyen biri var mi?
ne demek hayatım seni çoook seviyorum inşallah işlerin biran önce yoluna girer de artık daha sık görüşürüzbreshkacımmmmm canım çok teşekkür ederim desteğin için. iyi olucam inşallah.
canım sağlık olsun yaaa inşallah önümüzdeki ay güzel haberler verirsin sende sıkma canını sakınahhh kızlarrr ahhh benim kırmızılar daha fazla umutlanmamı istemediler 2 gün erken geldilerbu ayda geçti artık aralığa kaldı umudumuz
![]()
çok şükür canım Allah seni de bebeğini de korusun :) Eveeet beni okumamışsınkızlar geçmişi okuyamadım hemen çıkmak zorundayım başkasının telinden giriyorum bugün eltimin kontrolü vardı bende gitmiştim doktor gitmişken banada baktı bebişim iyi çok şükür yarın itibari ile 9 haftalık oluyor hülyacım sılacım inşallah herşey yolundadır Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Breshka canımmmm okuyamadım geçmişi inşallah hamişsindir bir ara girip hepsini tek okuycam hpinizi öpüyorum
ayhhh bende okey oynamayı çok seviyorummm. Eşim kafa dengi bana uyar ama 4 kişi bulamayacagımız için karsılıklı notebooklar da mynet okeyde oynuyoruz
seninle de oynarız uygun zaman olursa
evde 2 kişiyz ama birde masaüstü olmak üzere 3 blgisayar var![]()
benmki oynamaz yada bir sey karsılığında oynar dedinya çok güldüm,kızz saka maka dedikoduda yapıoruz burda![]()
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar doktordan geldim şimdi
değerim 387.5 olmuş çok şükür
Doktor artık kesin hamilesin ilk 3 ay çok dikkatli olacaksın yediğine içtiğine hareketlerine dikkat et dedi 8-10 gün sonra gel keseye ve bebeğe bakalım dedi çooooooook mutluyum Allahıma şükürler olsun inşallah bundan sonra da Rabbim bi aksilik çıkarmaz karşıma .. Yarın da tip bebek merkezindeki doktorumu arayıp haber vereceğim
ALLAHIM SIRADA BEKLEYEN TÜM ARKADAŞLARIMA BU MUTLULUĞU YAŞAT EN KISA ZAMANDA ONLARINDA MÜJDELERİNİ DUYMAYI NASİP ET YARABBİM
Canım hayırdır yaa keyifsizsin sanki bişey mi oldu ? nasılsın ? paşa nasıl ? listeyi sen başlattın sen devam et ne o öyle gidecekmiş gibi olmaaaaaz
ne demek hayatım seni çoook seviyorum inşallah işlerin biran önce yoluna girer de artık daha sık görüşürüz
canım sağlık olsun yaaa inşallah önümüzdeki ay güzel haberler verirsin sende sıkma canını sakın
çok şükür canım Allah seni de bebeğini de korusun :) Eveeet beni okumamışsınyeğen geliyor teyzesi çok şükür
![]()
hıımm anladım canım :)ozaman senin kırmızılarda bian önce gelsin tatlım... hadi inşallah canım aralıktada biz veririz güzel haberleri ozamannbenim bat 14 aralık :18::18::18:
Doktor artık kesin hamilesin ilk 3 ay çok dikkatli olacaksın yediğine içtiğine hareketlerine dikkat et dedi 8-10 gün sonra gel keseye ve bebeğe bakalım dedi çooooooook mutluyum Allahıma şükürler olsun inşallah bundan sonra da Rabbim bi aksilik çıkarmaz karşıma .. Yarın da tip bebek merkezindeki doktorumu arayıp haber vereceğim
ALLAHIM SIRADA BEKLEYEN TÜM ARKADAŞLARIMA BU MUTLULUĞU YAŞAT EN KISA ZAMANDA ONLARINDA MÜJDELERİNİ DUYMAYI NASİP ET YARABBİM
canım sağlık olsun yaaa inşallah önümüzdeki ay güzel haberler verirsin sende sıkma canını sakın
TATLIM çoook güzel haberlerrrenazından senin mutluluğunu paylaşıp mutlu oluruz bizdeee Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn
![]()
eee hadi yine gözünaydin...ciddi ciddi hamissin sen simdi... ben biliyordum zaten caanniiimmmm
![]()
eee hadi yine gözünaydin...ciddi ciddi hamissin sen simdi... ben biliyordum zaten caanniiimmmm
![]()
evet sen demiştin teyzesi
sağol canım darısı sizlere inşallah
Allahız izniyle bu topicte hamile olmayan kimse kalmayacak
![]()
sağol canım inşallah çok yakında sizlerde vereceksiniz bu haberi biz artık iki kişi dua edeceğiz sizler için meleğimle beraber hepinize dua edicem canlarım Allah hepimizin kucağını doldursun inşallahTATLIM çoook güzel haberlerrrenazından senin mutluluğunu paylaşıp mutlu oluruz bizdeee Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn
![]()
Merhaba canım tüp bebek tadavisi gördüm canımbreshka canım merhaba sana bişey sorucam sen doğal yollMI HAMİŞ KALDIN YOKSA TÜP BEBEKMİ YAPILDI
akıntı takibi nedir ki tatlıcım bu konularda bilgisizim,ovulasyon testinin de ne oldugunu bilmiyodum geçen gün burdan ögrendim![]()
bende 1 aydır kullanıyorum glucapage bakalım...şimdi ovulasyondan yumurtayı buldummu çalısmaları arttıracagım ya peki onun dısındaki zamanlarda olan ilişki bir işe yaramıyor mu??
hıhı yatıorum sonra zaten kalkmıyorum 1 2 saat... ama yastık koymadım bel çukuruma mı koyacagım???
ahhh çok iyi olur bende buaralar alayım da bende deneyeym diyordum,senden de kabul edebilirim, hem de ugurlu gelir belkiiiiii
ama ben özel atamıyorum daha 100 msj olmamısımkionu napcassss
Canım hayırdır yaa keyifsizsin sanki bişey mi oldu ? nasılsın ? paşa nasıl ? listeyi sen başlattın sen devam et ne o öyle gidecekmiş gibi olmaaaaaz
ne demek hayatım seni çoook seviyorum inşallah işlerin biran önce yoluna girer de artık daha sık görüşürüz
çok şükür canım Allah seni de bebeğini de korusun :) Eveeet beni okumamışsınyeğen geliyor teyzesi çok şükür
![]()
sağol canım inşallah çok yakında sizlerde vereceksiniz bu haberi biz artık iki kişi dua edeceğiz sizler için
meleğimle beraber hepinize dua edicem canlarım Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah
inşallah canım bizimde dualarımız meleğinle senin için olacak canım :) hem hamişlerin duası kabul olurmuş![]()