2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Breskacım bu ay bende başlıycam tüp bebek tedavisine eşimin sperm sayısı düşük çıktı bende bişey yok ama abbim tez vakitte nasip eder işşallah senin hemen oldumu canım anlatsana bana biraz hikayeni

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindimmm maşallahhhhhhhh değerin çok ii yaaaaaaa :nazar: ikizmi kız acaba :nazar:

bnde yarınn tüpçüme gitcemm çikolata alıp gitmişken de muayene olcam :1:
sağol canımmmmm çok şükür değer iki katına çıktı teyzesi :1: valla ne yalan söyleyim bende süphelenmeye başladım acep ikizmi diye :1: ama bana tek embriyo verildiği için çok düşük bi ihtimal hayırlısı neyse o olsun artık :16:

Breskacım bu ay bende başlıycam tüp bebek tedavisine eşimin sperm sayısı düşük çıktı bende bişey yok ama abbim tez vakitte nasip eder işşallah senin hemen oldumu canım anlatsana bana biraz hikayeni

hayırlı olsun şimdiden canım seni bayadır topicte göremiyorduk iyi oldu gelmen :29:bizdede de bende bi problem çıkmadı ama önce eşimde enfeksiyon çıktı bununla beraber sperm sayısında düşüş meydana geldi varikosel olduğu orta çıktı sonra . yani bizde de sıkıntı sperm azlığıydı Allah razı olsun doktorumdan çooook memnunum Allah ona daha çok aileye yardımcı olmayı nasip etsin inşallah . uzun protokol gördüm ben 14 yumurtam vardı yumurtaların durumu iyiydi 8 tanesini aldılar 6 tanesi döllenmişti fakat 2 tanesi dayanamadı kaldı 4 tane ... transfer olacağı zaman 1 embriyo verdiler kalan 3 taneyi dondurduk bizde bu arada 3.gün embriyosu verildi bana ... Aklına takılan bişey olursa sor canım :34:

hayırlı olsun şimdiden canım seni bayadır topicte göremiyorduk iyi oldu gelmen :29:bizdede de bende bi problem çıkmadı ama önce eşimde enfeksiyon çıktı bununla beraber sperm sayısında düşüş meydana geldi varikosel olduğu orta çıktı sonra . yani bizde de sıkıntı sperm azlığıydı Allah razı olsun doktorumdan çooook memnunum Allah ona daha çok aileye yardımcı olmayı nasip etsin inşallah . uzun protokol gördüm ben 14 yumurtam vardı yumurtaların durumu iyiydi 8 tanesini aldılar 6 tanesi döllenmişti fakat 2 tanesi dayanamadı kaldı 4 tane ... transfer olacağı zaman 1 embriyo verdiler kalan 3 taneyi dondurduk bizde bu arada 3.gün embriyosu verildi bana ... Aklına takılan bişey olursa sor canım :34:

CANIM İLK SEFERDE TUTTU DEMEK AYYY ÇOK SEVİNDİM DARISI BAŞIMA İŞŞALLAH:nazar:BENDE BU AY İĞNE VERDİLER ONA BAŞLIYORUM KOLDAN YAPILACAK HERGÜN SAAT 8DE AKŞAM.ÇOK HEYECNLIYIM BU RADA BEN EURO FERTİLDE YAPTIRICAM KONYADA YAŞIYORUM VE BU İŞTE EN İYİ YER BURASI ÇOK DUA EDİN BANA

CANIM İLK SEFERDE TUTTU DEMEK AYYY ÇOK SEVİNDİM DARISI BAŞIMA İŞŞALLAH:nazar:BENDE BU AY İĞNE VERDİLER ONA BAŞLIYORUM KOLDAN YAPILACAK HERGÜN SAAT 8DE AKŞAM.ÇOK HEYECNLIYIM BU RADA BEN EURO FERTİLDE YAPTIRICAM KONYADA YAŞIYORUM VE BU İŞTE EN İYİ YER BURASI ÇOK DUA EDİN BANA

darısı başına canım inşallah sende ilk denemede tutturursun .Bende göbekten yapıyordum iğneleri şifa olsun inşallah canım dualarım seninle hayatım :16:

darısı başına canım inşallah sende ilk denemede tutturursun .Bende göbekten yapıyordum iğneleri şifa olsun inşallah canım dualarım seninle hayatım :16:

SAĞOL BİTANEM DİLERİM SENDE SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE BEBİŞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN:16:BEN ADET OLANA KADAR KOLDAN YAPICAM İĞNEMİ DAHA SONRA GÖBEKTEN YAPILACK YANİ REGL OLUNCA BAŞLANCAK GÖBEKTEN YAPILMAYA:31:BU ARAD BEN İKİZ ÇOK İSTİYORUM İŞŞALLAH İKİZİM OLUR:emir_bebek::emir_bebek:

Ne yazık ki hamile değilmişim,ağlamaktan yoruldum ancak girebildim siteye kusura bakmayın geç cevap yazdığım için.

canımmm üzme kendinii,sana saglına bişe olmasın,bu ay olur,önümüzdeki ay olur...

sen böle strese girersen daha da zorlaşır işin... çoktandır mı bekliyorsun melegini

Selam arkadaşlar,benimde adetim gecikti test ysptım pazar günü negatif cikti?ama hala hastalanmadım,doktorumu aradım pcos olabilir dedi ama bu kadar gecikmezdi dedim yarin icin cagirdi doktor,lütfen dua edin benim icin bu mubarek gecede yarın icin güzel haberlerle döneyim.Allah isteyen herkese hayırli bir evlat versin inşallah,aminnnnnnnnn.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmm benim 11 de toktor randevum var mercimeğime bakcammmmmmmmmmm :52::52::52::52:

artıkınnn gelince yazarım anca ama biraz geç gelivercemm merak etmeyin çok öptüm siziiiiiiiiiiii ben accık yemek yicemm sonra duş hazırlık falan 10 da yola çıkcam..

hadi hoşçakalınnnnnnnnnnn mutlu kalınnnnnnnnnnnnn benleeeee kalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :10::10:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmm benim 11 de toktor randevum var mercimeğime bakcammmmmmmmmmm :52::52::52::52:

artıkınnn gelince yazarım anca ama biraz geç gelivercemm merak etmeyin çok öptüm siziiiiiiiiiiii ben accık yemek yicemm sonra duş hazırlık falan 10 da yola çıkcam..

hadi hoşçakalınnnnnnnnnnn mutlu kalınnnnnnnnnnnnn benleeeee kalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :10::10:

aaaaaaaaaaa bu gün ben hülyadan önce günaydın diyeyim die koşa koşa geldim 2 dk ile kaçırdım yaf:1::1::1:

neyseeee günaydın cicişlerrrrrr:52::52::52::52:

günaydın hülyacımm ooo yine mercimegine kavusacaksın demekkkk... hayırlı haberlerle gelll:16:

dikkat et yollarda kendine de tatlımmmm. ayhhh teyzesi sevsin mercimegini:16::16::16:

aaaaaaaaaaa bu gün ben hülyadan önce günaydın diyeyim die koşa koşa geldim 2 dk ile kaçırdım yaf:1::1::1:

neyseeee günaydın cicişlerrrrrr:52::52::52::52:

günaydın hülyacımm ooo yine mercimegine kavusacaksın demekkkk... hayırlı haberlerle gelll:16:

dikkat et yollarda kendine de tatlımmmm. ayhhh teyzesi sevsin mercimegini:16::16::16:

mericimmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmm çok özür dilerim senden yaaaaaaaa :( testlerin tarihi geçmişş çok afedersin tatlımm ya nolur kusuruma bkma şimdi aldım hazırlamak için bi baktım temmuz son kullanma tarihi :(

Günaydın kısslar bende bu topikteydim biraz ihmal ettim ama sizi:17::17:herkese günaydınnnnnnnnnn:16:

ketenhelvammm valla nerelerdesin sen hakkaten çok oldu gelmeyeliiiiiiiiiii :19::19::19: tüp bebeğe başlayacakmışsınnn hayırlı olsun canım... bnde bu ay başlıyodummmm amma velakinnnnn mercimeğimm geldiiii tüp bebek olmak istememişşşşşşşşşşşş :52::52:

HLY7CİM BENİM EŞİMİN SPERM SAYISI DÜŞÜK ÇIKTI DR GEBELİK ŞANSINIZ %5DEDİ O YÜZDEN BAŞLIYCAZ TÜP BEBEĞE.DAHA ÖNCE Bİ BEBEĞİM OLMUŞTU BENİM AMA 10HAFTALIKKEN KALBİ DURDU BEBEĞİMİN:43:SENİN BEBEİŞİN NSL BAKALIM DRDAN GÜZEL HABERLERLE DÖNERSİN İŞŞALLAH TATLIM:nazar:

SAĞOL BİTANEM DİLERİM SENDE SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE BEBİŞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN:16:BEN ADET OLANA KADAR KOLDAN YAPICAM İĞNEMİ DAHA SONRA GÖBEKTEN YAPILACK YANİ REGL OLUNCA BAŞLANCAK GÖBEKTEN YAPILMAYA:31:BU ARAD BEN İKİZ ÇOK İSTİYORUM İŞŞALLAH İKİZİM OLUR:emir_bebek::emir_bebek:
Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah ikizlerin olur o zaman :34::16: hmmm ben önce d.kontrol hapı kullanmıştım regli olunca da göbekten iğnelere başlamıştım ... Nasıl olursa olsun hakkında hayırlısı olsun canım

Ne yazık ki hamile değilmişim,ağlamaktan yoruldum ancak girebildim siteye kusura bakmayın geç cevap yazdığım için.
canımmmm ne desem de üzüleceksin biliyorum ama lütfen bu kadar yıpratma kendini inşallah yeni bir mucize daha yaşarsın en kısa zamanda dualarımdasın canım :29::54:

oyyy hadi git bakalım ama çok geç kalma sonra yine mercimeğin resmini isterimmmmmmmmmmm :34: ay beni heyecan bastı :52::52::52:ben ne zaman görücem acaba çok merak ediyorum :18:

Back