2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Canlarım benim, merhabalar, bu aralar pek fırsat bulamıyorum size uğramaya, ah bi anlatsam.... önce ankaraya gittik, ev taşıdık geldik, sonra fethiyeye gittik, 9 gün de orda durduk, bahçemiz var orda, nar portakal mandalina falan topladık, 1 yıllık meyve sebzeyle döndük. şimdi de kursa yazıldım, TUS (Tıpta Uzmanlık Sınavı) kursuna, benim gireceğim denklik sınavına uygunmuş programları, işte marttaki sınavıma hazırlanıcam ALLAHIN izniyle, benim için dua edin, sınavları kazanayım, ondan sonra inşallah kadın doğumcu olmayı hedefliyorum bakalım, ALLAH nasip ederse. Hamilelik çalışmaları da yok, yani arada sırada, pek istemediğim için üstüne de düşmüyorum artık. Hayırlısı. Ha bu arada bizim evin yıkılması, yerine de yeni bina yapılması gibi şeyler konuşuluyor apartmanda, ben de inşallah diyorum, öyle olursa bizim dublekse eşit 2 ayrı daire isteyecek bizimkiler, yani evleri ayıracaz, inşallah!

Bu arada Hülyacımmmmmm mercimeğini gördüm, teyzesi yesin onu:54: tebrik ederim tatlım!:46::46::46::54::54::54: nasıl sevindiğimi anlatamam, inşallah kucağına alırsın sağlıkla! ayy, ne halay çeken nede çiçek veren smile'ı bulamadım, canım, gönderecektim bol bol!!!!!!!:50:ALLAH nazarlardan saklasın!:nazar::nazar::nazar:

Screem, tuğçe, kardaiz, renewal, breshka, bikere_sevdim ve tüm diğer kardeşlerim! hepinizi çok özledim, buraya sık sık uğrayamiyicam ama arada göz atar, böyle genel durum bilgisi yazarım. sizden de her geldiğimde güzel haberler almak istiyorum, inşallah! bu ara o kadar çok işim var ki, hangisini nereye sıkıştıracağımı şaşırıyorum. Şimdi gece olmuş ve ben dersi koydum bir kenara, tercüme yapıyorum, eeee, kurs bedava değil, para kazanmak lazım, sağolsun eşim de yardımcı oluyor, inşallah, onca zahmeti boşa harcamayız. Öpüyorum hepinizi tek tek! :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Görüşmek üzere....

canımmmmmmm benimmmm senin adına çok sevindmmm inşallah evleriniz ayrılırrrrrrrrrrrr inşallahhhhhhhhhhhh tus uda kazanırsınnnn Rabbim yardımcın olsun herşeyi güzel yüreğine göre nasip etsinnn :29::29:

benim mercimeğim teyzesine teşekkür ediyorr Allah razı olsun darısı başına diyorr inşalalhhhhhhhh :nazar:

kuzum bu arada SILAM & BRESHKA da HAMİLEEEEEEEEEEEE göremedin galibaaaaaaaaa:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm kankitom nassın ? biz ev bakmaya gidicezz uğrayamayabilirimmm öpüyoruz siziiiiiiiiiiiiiiiiii:38::38:

yine yeniden depooooo :(((( harika bir cumartesi daha burdayım :37::37::37:

ketenhelva canımmm nasıl olsun amele oldum çıktım valla. bu işin tozunu toprağını yutuyorum inşallah benim için hayırlısı olur.
sende tüpe başladın sanırım hadi bakalım inşallah ilk denemende tutar canım.

wifeofdemon canımmmm valla ne yalan diyim çok beğendim şu koşuşturmalarını. bağla bahçelerle uğraşmak eminim çok zevkli geçmiştir. doğayla çalışmak insan stresini atar yaaa. TUS sınavına hazırlanıyormuşsun canım Allah yar ve yardımcın olsun tatlımmm inşallah kazanırsın bizim sana ihtiyacımız oluyo aslında buraya azcık sık uğrasan. ev durumuna da çok sevindim yemin ederim. inşallah ayrı daireye çıkarsın. sen güzel haberler almak mutlu etti beni. çok öptüm canım seni.

canımmmmmmm benimmmm senin adına çok sevindmmm inşallah evleriniz ayrılırrrrrrrrrrrr inşallahhhhhhhhhhhh tus uda kazanırsınnnn Rabbim yardımcın olsun herşeyi güzel yüreğine göre nasip etsinnn :29::29:

benim mercimeğim teyzesine teşekkür ediyorr Allah razı olsun darısı başına diyorr inşalalhhhhhhhh :nazar:

kuzum bu arada SILAM & BRESHKA da HAMİLEEEEEEEEEEEE göremedin galibaaaaaaaaa:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm kankitom nassın ? biz ev bakmaya gidicezz uğrayamayabilirimmm öpüyoruz siziiiiiiiiiiiiiiiiii:38::38:

kankiton yesin sizi emiiii. hadi bakalım inşallah gönlüne göre bi ev bulursun. öptüm çok dikkat et kendine.

Hlyaaaa yerim ben senin mercimegini masallah yaa baya gostermis kendini :) Allah nazarlardan saklasinn sen ve silacim gordunuz kalp atislarini, darisi bershkacigima insallahh...

Screamawaycimm bnde senin gibiyim sikintilarimi pek anlatamiyorum malesef... buarada annem biraz gec geliyor evet ama ablamin yaninda oldugu icin birazcik daha iyiyim... eminimki onunda bnm kdr ihtiyaci vardir annecigimizee...

Wifeofdemoncumm cnmm evin tekrar yapilmasi cok guzel bi firsat... insallah 2 daire alabilirsiniz , tusuda kazanirsin insallahh:)

bende hastanedeyim kizlarr... drumun 1 ay once verdigi seker ve kan sayim tahlilini daha yeni yaptiriyorumm cunku o sekerli suyu icmekten cok korkuyodum :) haftayada randevum varr artk mecbur geldimm insllah sonuclarim normal cikar dua edinnn

iyi hafta sonlari kizlar...bherkes diledigi gibi bi haftasonu gecirir insallah..

off canlar off... valla canimi okadar sIktIklarki yine.. insana hamileligini bile bildirmiyorlar.... hamileligimi ogreneli 1 haftayi gecti kucuk gorumceden hala haber yok ne beni ne esimi arayip bi tebrik duyamadik... geciyorum bunu.. doktora gittigimi hepsi biliyor yine bitanesi arayip durumlari sorma geregi duymadi, geciyorum.. gittigim doktor bile sorun yaa neymis o drami gidiyomusum.. eski eltiminde dru ama beni ilk hamilelikten beri takip eden dr. degistirme ihtiyaci duymadim.

bu doktor eltimler bosanirken bizimkilerin aleyhine rapor vermisti eltime.. bundan oturu bende gitmemeliymisim o doktora... inanin sasirdim kaldim!!! ve bunun sonununnereye gidecegini cook merak ediyorum, tahmin de ediyorum aslinda. iste bile bile o dr gittide.. gecen olaylarinda silaninda haberi vardida.. falan falan.................

hulyaciiimm insallah ev bulursunuz kuzumm...bende bakindim nete yok yine bisey...

regencimm,canimbenim evet basladim zayiflamaya.. zaten bunlar fazlasiyla geri donecekbana..... sen nekaar verdin bakiim.....

screamaway canim annemin doguma gelmesi soz konusu bile deil... esimin ailesi sizin insan olarak yorumladiginiz canlilardan cok farkli... ben acilimini yapamiyorum!!!

tugceciimm canim benim hadi kuzum bi cesaret yap testi ozaman.. tertemiz cikacak insallah... ama zamaninda yapsan daha iyiydi sanki tatlim... bak kizdim sana kacamak yapmissin!!! neyse insallah temiz gelecek....

hadi gozunuzaydin canim.... darisi sana insallah.. ablanda bizim kadar asagi yukari... Allah bagislasin.. onunda bi kizi vardi sanirim.. gonlune gore versin Rabbim..

amin canım inşallah. evet canım sizin kadar varrr. bu ikinci bebeği, ilki kızdı inşallah bu sefer oğlu olur ama Allahtan hayırlısı tabi.
benim kızım da teyzesinin yanındaydı hamile olduğunu duyunca ağlamaya başladı. çok üzüldümmmm :5::5::5::5::5:

amin canım inşallah. evet canım sizin kadar varrr. bu ikinci bebeği, ilki kızdı inşallah bu sefer oğlu olur ama Allahtan hayırlısı tabi.
benim kızım da teyzesinin yanındaydı hamile olduğunu duyunca ağlamaya başladı. çok üzüldümmmm :5::5::5::5::5:

insallahcanim Allah herkesin gonlune gore versin. saglikli hayirlisini insallah...

ayyy kiyamam ben ona yaa canim benim... cocuk bile etkileniyor ki zaman zaman seninde duygularinin yogunlasmasi cok normal..insallah canim benim esingelir gelmez sizede nasip etsin mevlam bi tane hayirlisindan. kizinin dualari kabul olur insallah...

kankiton yesin sizi emiiii. hadi bakalım inşallah gönlüne göre bi ev bulursun. öptüm çok dikkat et kendine.

saol canım benmm malesef yine ev bulamadık :(

Hlyaaaa yerim ben senin mercimegini masallah yaa baya gostermis kendini :) Allah nazarlardan saklasinn sen ve silacim gordunuz kalp atislarini, darisi bershkacigima insallahh...

bende hastanedeyim kizlarr... drumun 1 ay once verdigi seker ve kan sayim tahlilini daha yeni yaptiriyorumm cunku o sekerli suyu icmekten cok korkuyodum :) haftayada randevum varr artk mecbur geldimm insllah sonuclarim normal cikar dua edinnn

valla kuzum aynen baya belli :) seninde sonuçların yi çıkar camnım inşalalh ii haberlerle gel :)

heyyy yeniden teyze oluyorummmmmmm
ablam 5 haftalık hamileeeeee.... :49::49::49::49::49:

oh maşalalahhh canım kankitomm raabbim sana da tez zamanda sağlıkla nasip etsin gözünüz aydın :)

iyi hafta sonlari kizlar...bherkes diledigi gibi bi haftasonu gecirir insallah..

off canlar off... valla canimi okadar sIktIklarki yine.. insana hamileligini bile bildirmiyorlar.... hamileligimi ogreneli 1 haftayi gecti kucuk gorumceden hala haber yok ne beni ne esimi arayip bi tebrik duyamadik... geciyorum bunu.. doktora gittigimi hepsi biliyor yine bitanesi arayip durumlari sorma geregi duymadi, geciyorum.. gittigim doktor bile sorun yaa neymis o drami gidiyomusum.. eski eltiminde dru ama beni ilk hamilelikten beri takip eden dr. degistirme ihtiyaci duymadim.

bu doktor eltimler bosanirken bizimkilerin aleyhine rapor vermisti eltime.. bundan oturu bende gitmemeliymisim o doktora... inanin sasirdim kaldim!!! ve bunun sonununnereye gidecegini cook merak ediyorum, tahmin de ediyorum aslinda. iste bile bile o dr gittide.. gecen olaylarinda silaninda haberi vardida.. falan falan.................

hulyaciiimm insallah ev bulursunuz kuzumm...bende bakindim nete yok yine bisey...

regencimm,canimbenim evet basladim zayiflamaya.. zaten bunlar fazlasiyla geri donecekbana..... sen nekaar verdin bakiim.....

screamaway canim annemin doguma gelmesi soz konusu bile deil... esimin ailesi sizin insan olarak yorumladiginiz canlilardan cok farkli... ben acilimini yapamiyorum!!!

tugceciimm canim benim hadi kuzum bi cesaret yap testi ozaman.. tertemiz cikacak insallah... ama zamaninda yapsan daha iyiydi sanki tatlim... bak kizdim sana kacamak yapmissin!!! neyse insallah temiz gelecek....

sılacım boşversene sen insanlıktan nasibini alammış insanları hayret bişi.. sen ahamileliğine bak canım benim boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :47::47:

ayrıca yne ev bulamadık resmen ev yok yaaaaaaa koskoca altunizaadede 2 tane ev gezdik onlara ev demeye bin şahit lazımmmmmmm :47::47:

aramaya devam başka yerlerden napalım..

nyse ben bu akşam annemlerde kalcam teyzem falanda burda kız kıza takılcaz kocalar yok :52::52::52:

hehehheeee ben mi??? :1::1::1::1: ben 4kilo verdim.. insallah bi 4daha verirsem tig gibi olcam tiiigggg... manken manken :1::1::1::1: bbböööööyylleeee fit bi hamis olcam...eger bacaklarim sismezse, sadece karnim olursa hamilelik bana cooook yakiscak.. gecen yastik felan koydum sadece karin yaptim aaaaaa :52::52::52::52::52::52::52: cok güzel olduuuu :52::52::52::52: insallah Allahim gercekte de kismet eder :31::31::31:

yaaa hadi vurdumduymazlik tamam da ikizcanim dr degistirmek niye???? ama sen kalkip o konu ile iligi konussan sana ne olur, ama böyle olunca da olaydan haberin var sen de bize katil olur.. hic de degistirme valla hele de memnunsan... iyi bi dr bulmak ne kadar zor bu memleketlerde biliyorlar mi bunu??? gecen nartesi de demisti, bunlar varya biz üremeyelim diye her vicdansizligi yaparlar Allah korusun.. iyi bi dr bulmak gercekten zor :50::50::50::50:

gözünaydin canim benim... Allah anali babali büyütsün.. sen de bizi teyze yaparsin insallah... zamani gelince :16::16::16::16::16:

cnmmm sorma bende kendıme kızdım ama yaptırmak ıcın son haftamdı bu haftaa hemen gıttık eşimle yaptırdık... Şekerim 132 çıktı netten araştırdığıma göre üst sınır 140 mış eğer öyleyse sonucum normal bilgisi olan varmı açlık şekeri hkkında ??

cnmm gözünüz aydınnn darısı sana inşallahhhh kardaizcim

slm kısslar ben çook yorgunummmmmm kaynanamın günü vardı hep ben koştum herşeyeeee:25:hlycım kardaizcim breshkacım nasılsınız bakalım :16:kardaiz hayırlı olsun bebişiniz canım dilerim sorunsuz bi gebelik olur ve diğer kısslar umarım sizlerde iyisinizdir canlarım

Sılacım ve Hülyacım çok çok tebrik ederim keseler görülmüş,kalp atışları duyulmuş maşallah darısı Breshkanın başına Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :16:

Breshka canımmmmmım biliyodum böyle güzel bir haber alacağımı Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım arkadaşım :16:

Kardaizcim gözünaydın olsun tatlım darısı en kısa zamanda başına inşallah :16:

Tuğçecim canım geçmiş olsun inşallah sonuçlarda birşey yoktur canım...
Kızlar geçmişi fazla okuyamadım inşallah herkes iyidir atladığım birşey varsa kusura bakmayın hepiniz öpüldüzün :54:

günaydin kizlaarrr :3::3::3::3: nerelerdesiniz yahu??? kocislerden erken kalkin da birazcik sohbet edelim olmaz miii??? :1::1::1::1::1:

breshka canımmmm bende seni çok seviyorummmm. ve değerin yükselmiş harika gidiyorsun. Allahım sonuna kadar böle devam eder inşallah.
sağol canımmm :29: inşallah böyle dam eder teyzesi şimdiden onun için çok endişeleniyorum :26:

breshkaaaa nasillssiiinnn???? yere inebildin mi fistigim??? :29::29::29::29::29: dün nasil ucuyordun mutluluktan.. artik fazla duygu inis cikislarina izin vermem haberin olsun :19::19::19: ufaklik benim icin cooook önemli, cünkü o seni cok cok cok mutlu etti, daha da edecek... :16::16::16::16:
.
canımmmm birazcık inişe geçtim:1: Allah razı olsun teyzesi inşallah senin miniğin haberini de büyük bi sevinçle paylaşıcaz :16: doktor perşembe günü son testi yaptıktan sonra başka teste gerek yok 10 gün sonra gel keseye ve kalp atışlarına bakalım dedi ama meleğimi görmeden içim rahatlamayacak sanırım :50: o zamana kadar ben bi test daha yaparım galiba :26:
sankii dimi büyümüşşş teyzesiii :nazar: aminn canımm seninde böyle güzel haberlerini alcazz canımmmmmmmmmmm daha göbüşleri tokuşturcazz :1::9:
evet canım annesi gibi fotojenik olacak maşallah ne güzel göstermiş kendini çok net görünüyor :nazar: inşallah benimkini de görürüz hayatım çok meraklanıyorum valla :18:

slm kısslar bugün uğrayamadım kayınvalidemdeydim yarın günü varda ona pasta yaptım ve çookkk yoruldummmmmmmm:37:breshkacım dr bana lucrin marka iğne verdi regl olana kadar yapacam 21.gün başlıycm iğneme hayırlısıyla regl olunca karından yapılacak iğnem eşimede verdi ilaç ama daha bqaşlamadı keçiboynuzu nkürü uapıyorum ona canım.ne olur çok dua et rabbim ilk seferde yüzümü güldürsün:16:hülyacım yerim ben o mercimeği maşşallah canım benim:nazar:screamaway canım bende de oluyor bazen sebebsiz yere ağlıyorum kendimi sokaklara atmak istiyorum ama hayat işte ne yaparsın hepimiz bize verilen rolleri oynuyoruz işte keşke böyle ayrı şehirlerde olmasak hepimiz bir yerde olsak görüşsek ne güzel olurdu dimi?kardaizim zuzum sen nasılsın canım
canım ben 25 gün d.kontrol hapı kullandım sonra göbekten lucrine başladım sonra lucrinle beraber gonal-f kullandım dualarım seninle canım inşallah başka denemen olmaz bu arada eşine keçiboynuzundan ziyade sabahları havuç suyu içir ve sigara kullanıyorsa kesinlikle bıraksın :34:

Canlarım benim, merhabalar, bu aralar pek fırsat bulamıyorum size uğramaya, ah bi anlatsam.... önce ankaraya gittik, ev taşıdık geldik, sonra fethiyeye gittik, 9 gün de orda durduk, bahçemiz var orda, nar portakal mandalina falan topladık, 1 yıllık meyve sebzeyle döndük. şimdi de kursa yazıldım, TUS (Tıpta Uzmanlık Sınavı) kursuna, benim gireceğim denklik sınavına uygunmuş programları, işte marttaki sınavıma hazırlanıcam ALLAHIN izniyle, benim için dua edin, sınavları kazanayım, ondan sonra inşallah kadın doğumcu olmayı hedefliyorum bakalım, ALLAH nasip ederse. Hamilelik çalışmaları da yok, yani arada sırada, pek istemediğim için üstüne de düşmüyorum artık. Hayırlısı. Ha bu arada bizim evin yıkılması, yerine de yeni bina yapılması gibi şeyler konuşuluyor apartmanda, ben de inşallah diyorum, öyle olursa bizim dublekse eşit 2 ayrı daire isteyecek bizimkiler, yani evleri ayıracaz, inşallah!

Bu arada Hülyacımmmmmm mercimeğini gördüm, teyzesi yesin onu:54: tebrik ederim tatlım!:46::46::46::54::54::54: nasıl sevindiğimi anlatamam, inşallah kucağına alırsın sağlıkla! ayy, ne halay çeken nede çiçek veren smile'ı bulamadım, canım, gönderecektim bol bol!!!!!!!:50:ALLAH nazarlardan saklasın!:nazar::nazar::nazar:

Screem, tuğçe, kardaiz, renewal, breshka, bikere_sevdim ve tüm diğer kardeşlerim! hepinizi çok özledim, buraya sık sık uğrayamiyicam ama arada göz atar, böyle genel durum bilgisi yazarım. sizden de her geldiğimde güzel haberler almak istiyorum, inşallah! bu ara o kadar çok işim var ki, hangisini nereye sıkıştıracağımı şaşırıyorum. Şimdi gece olmuş ve ben dersi koydum bir kenara, tercüme yapıyorum, eeee, kurs bedava değil, para kazanmak lazım, sağolsun eşim de yardımcı oluyor, inşallah, onca zahmeti boşa harcamayız. Öpüyorum hepinizi tek tek! :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Görüşmek üzere....
nerelerdesin canım yaaa amma yoğun hatunsun ya :1:bizde seni çok özledik :29:

cnmmm sorma bende kendıme kızdım ama yaptırmak ıcın son haftamdı bu haftaa hemen gıttık eşimle yaptırdık... Şekerim 132 çıktı netten araştırdığıma göre üst sınır 140 mış eğer öyleyse sonucum normal bilgisi olan varmı açlık şekeri hkkında ??
canım değerin güzel çıkmış ama yinede yediklerine dikkat et :34: ay az kaldı yaaa ben heyecanlanıyorum valla :52::52::52:

Breshka canımmmmmım biliyodum böyle güzel bir haber alacağımı Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım arkadaşım :16:
Aminnnn canım :29: çok teşekkür ederim :54: sen nerelerdesin ya miniğin nasıl ?

Back