2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

gec olsun da güc olmasin canimcim... hadi bir de kalp atislarini duy o zaman artik ucarsin sen tutabilene ask olsun :52::52::52::52::52: cok kücük ama yaaaaaa 0.1 cm aayyyyyyyyyyy o büyüyecek büyüyecek anaammmm :31::31::31::31::31:
yaklastim canim benim napiiimmmm... öksürüyorum yine aksam oldu... attim ayaklarimi kanepenin üstüne dönüyorum koltukta bi yandan yaziyorum.. herif kötü kötü bakmakta... kac gündür hasta oldugum icin yüzüne bakmiyordum... yazamazsam merak etme diye diyorum :1::1::1::1:

inşallah regentoşumm zaman sağlıkla geçsin inşallahhhhhhhhhh.... ayrıca 1 cm canım 0.1 değil.. hatta 1.1 cm :)

insallah yaa... gelsin benim de pasaammmm.... hani ben ücüzlerim hamisssss yazdim ya, silacan da diyorki önümüzdeki ay insallah ücümüzde hamis yazarsin diyor... ay cooookkkk hosuma gitti yaaa......... gec kalmadan ben de hamis olurum da yazarim insallah :52::52::52::52::52:

ayyy inşallah regentoşumm valal o zaman patlatırız asıl totemi :)

merhaba arkadaşlar,bazı topiklerde yazdım tevrübeli bazı arkadaşları fikirlerini aldım bi de size danışayım dedim.benimle paylaşırsanız fikrinizi memnun olurum.
mesele şu ki;adetim geçeli üç gün oldu bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı,sizce çok mu erken yaptım.adetlerim genelde düzensizdir ama bu ay hiçbir adet beirtim yok normalde birkaç gün önceden bel,kasık ve baş ağrısı çekerdim.bu sefer yaşamadım bu belirtileri biraz umutlanmıştım ama sabah yaptığım test negatif çıkınca üzüldüm çok,ne dersiniz?sizce çok mu erken yaptım testi?gecikmenin üçüncü gününde idrara testiyle hamile kaldığını öğrenen var mı?

valla yapmadigim kalmadi desem yeridir.. ilac azaltti yani o bile kesmedi.. ben de artik saldim cayira mevlam kayira diyorum :1::1::1::1: sen nasilsin???

Allah daha iyi etsin o zaman canım. sende haklısın tabi bazen insanın canına tak ediyo. napim oturuyom öle genelde akşamları gelmem bilirsin. gün içinde hep pc başında bide evde durmıyım diyorum evdekilerle zaman geçiriyorum. iyiyim çok şükür. biraz depresyondayım sanırım ama kendimdeyim :1::1::1::52::52::52:..

merhaba arkadaşlar,bazı topiklerde yazdım tevrübeli bazı arkadaşları fikirlerini aldım bi de size danışayım dedim.benimle paylaşırsanız fikrinizi memnun olurum.
mesele şu ki;adetim geçeli üç gün oldu bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı,sizce çok mu erken yaptım.adetlerim genelde düzensizdir ama bu ay hiçbir adet beirtim yok normalde birkaç gün önceden bel,kasık ve baş ağrısı çekerdim.bu sefer yaşamadım bu belirtileri biraz umutlanmıştım ama sabah yaptığım test negatif çıkınca üzüldüm çok,ne dersiniz?sizce çok mu erken yaptım testi?gecikmenin üçüncü gününde idrara testiyle hamile kaldığını öğrenen var mı?

canım hoşgeldin
inşallah beklediğin sonucu alırsın bir daha kine hayatım ama bizim topicde bunun örnekleri 2 arkadaş var. geç döllenmeden dolayı hamileliklerini geç öğrendiler. seninde öle olabilir.

Son düzenleme:
Allah daha iyi etsin o zaman canım. sende haklısın tabi bazen insanın canına tak ediyo. napim oturuyom öle genelde akşamları gelmem bilirsin. gün içinde hep pc başında bide evde durmıyım diyorum evdekilerle zaman geçiriyorum. iyiyim çok şükür. biraz depresyondayım sanırım ama kendimdeyim :1::1::1::52::52::52:..

canım hoşgeldin
inşallah beklediğin sonucu alırsın bir daha kine hayatım ama bizim topicde bunun örnekleri 2 arkadaş var. geç döllenmeden dolayı hamileliklerini geç öğrendiler. seninde öle olabilir.

ciddi misiniz :))ayyyyyyyyyyy çok sevindim,çok çok sağolun o zaman biraz daha bekliyim,

inşallah regentoşumm zaman sağlıkla geçsin inşallahhhhhhhhhh.... ayrıca 1 cm canım 0.1 değil.. hatta 1.1 cm :)

ayyy inşallah regentoşumm valal o zaman patlatırız asıl totemi :)

vallahi yaaa... ücüzlerin totemi :52::52::52::52: tamam canim ben yanlis okumusum... malum daha bilmiyorum o konulari :1::1::1:

canım hoşgeldin

girme canim öyle bilmedigin yerlere, depresyon felan bozar bizi.. gel anlat bize canin mi sIkkIn ne oldu???

ben çıkıyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr uykum geldi hadi ii gecelerrrrrrrr :10::10:

iyi geceler kankacımmm :3:

ciddi misiniz :))ayyyyyyyyyyy çok sevindim,çok çok sağolun o zaman biraz daha bekliyim,

evet canım çok ciddiyim hatta arkadaşlar adet söktürücü falan içtiler. 50 gün kadar geçti günleri ama sonunda müjdeyi verdiler. inşallah sende kavuşursun bebeğine :34:

vallahi yaaa... ücüzlerin totemi :52::52::52::52: tamam canim ben yanlis okumusum... malum daha bilmiyorum o konulari :1::1::1:

girme canim öyle bilmedigin yerlere, depresyon felan bozar bizi.. gel anlat bize canin mi sIkkIn ne oldu???

eşim açısından bu sefer daha zor geçiyo zaman. aradı bir-iki sefer ve bunu dile getirdi ona canım çok sıkıldı. bide baksana herkesler hamile çıkıyo, çok seviniyorum, çok mutlu oluyorum arkadaşlarımın adına. kendime bakınca sanki olmıcakmış gibi hissediyorum amannnnn ne bilim. sanırım biraz yorgunum.

günaydınnn kızlarrrr nasılsınızz ?? adete son 3 üç kaldıııııııı çookk heycanlıyımmmmm :)

saolasınn caımmm.. darısı başına.. 5 haftalık canım :) akşam gördük kesemizide 1cm :nazar:

Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım.. inş. arkadan bizde geliriz :) bişey sorcam erken hamilelik belirtilerin neydi canım ?

Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım.. inş. arkadan bizde geliriz :) bişey sorcam erken hamilelik belirtilerin neydi canım ?

aminn canım saolassınn :34:

valla bnim bu ay tüp bebek olacaktı canım o yüzden tüm hazırlığım onaydı çok mükemmel bi şekilde mucizevi olarak geldi mercimeğim.. tam belirti olarak karın kasık ağrısı göğüs hassasiyeti son noktada hmde.. şimdi şu aralar da feci iştahım açıldı 2 saatte bir yemek yiyorum :1:

başka da bişi yok yani adet belirtisiyle aynı :34:

aminn canım saolassınn :34:

valla bnim bu ay tüp bebek olacaktı canım o yüzden tüm hazırlığım onaydı çok mükemmel bi şekilde mucizevi olarak geldi mercimeğim.. tam belirti olarak karın kasık ağrısı göğüs hassasiyeti son noktada hmde.. şimdi şu aralar da feci iştahım açıldı 2 saatte bir yemek yiyorum :1:

başka da bişi yok yani adet belirtisiyle aynı :34:

yaa çok güzelll Allahın mucisesi senin mucizen canım benim tüylerim diken diken oldu valla...ye güzelim ye hamişliğinin tadını çıkar bencee..... yaa bende şüpheleniyodum ama bide göğüslerimi anlamıyorum hiç kist var göğüslerimde zaten hep ağrıyo :( ya birde ben adet olmadan başım ağrımaya başlar bikaçgün önceden yine ağrımaya başladı acaba adetmi olacam :(

kızlar herkese merhaba...uzun bir aradan sonra...

hly7 arkdaşım vermiş müjdeyi...

ama ne olur kusuruma bakmayın inanın aklımdan çıkmış bile taaaki hly7 temmuz annelerinde görene dek...

hly7 ye de çoookkk sevindim gerçekten allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin...

yaa çok güzelll Allahın mucisesi senin mucizen canım benim tüylerim diken diken oldu valla...ye güzelim ye hamişliğinin tadını çıkar bencee..... yaa bende şüpheleniyodum ama bide göğüslerimi anlamıyorum hiç kist var göğüslerimde zaten hep ağrıyo :( ya birde ben adet olmadan başım ağrımaya başlar bikaçgün önceden yine ağrımaya başladı acaba adetmi olacam :(

saolasınn canımmm benimm gerçektenn mucizee mercimeğimm Allah ıma bin şükür :nazar: geçmiş olsun canım bende de pko vardı ondan olmuyodu.. senin göğsündeki kistlere baktırıyosun dimi cnm..ama psikolojik olarak kendini sıkma bekleme inşallah hayırlısı olur :29:

kızlar herkese merhaba...uzun bir aradan sonra...

hly7 arkdaşım vermiş müjdeyi...

ama ne olur kusuruma bakmayın inanın aklımdan çıkmış bile taaaki hly7 temmuz annelerinde görene dek...

hly7 ye de çoookkk sevindim gerçekten allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin...

canımm benimmm her zaman uğraa ayrıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa SILAAAAAAAA da hamilee ben perşembe o cuma peşpeşe öğrendik :49::emir_bebek::nazar:

ayyyyyyyy gercektenmiiiiii ben onu eski ceyiz topiginden beri taniyordum cok sevindim onun adinaaaaaa maşallahhh:nazar: allah saglicakla kucagina almayida nasip etsin insalahhhhhh:nazar:

azra3434 cnm nasılsın? Teşekkür ederim Allah sana ve isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.

çeyiz topiğinden sinay ve mandilin vardı hatırladınmı bilmiyorum ama onlarda taze hamiş 5 yada 6 haft.olması lazm.

Back