- 9 Mart 2009
- 3.032
- 109
- 163
- Konu Sahibi screamaway
- #30.101
sılacım tebrikler cnm ............ Hayırlısınla sağlıkla kucağımıza almakta nasip olsun inşlh bebişlerimizi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vaaaaaaaaay sen nerde buldun ayol hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş. :49:[/QUOTE .!.:nirde gordun hayatiim.... masallah o da bizim kadar asagi yukari o zaman........
teşekkür ederim kızlar inşlh sağlıkla ilerleriz.![]()
saolasınn canımmm benimm gerçektenn mucizee mercimeğimm Allah ıma bin şükürgeçmiş olsun canım bende de pko vardı ondan olmuyodu.. senin göğsündeki kistlere baktırıyosun dimi cnm..ama psikolojik olarak kendini sıkma bekleme inşallah hayırlısı olur
sağol canım 6 ayda bi gidiyorum dr a canım dr um bebiş olursa büyük ölçüde azalmasına yardımcı olur kistlerin demişti.... birde ilk bebeğimi kaybedince galiba bian önce olsun istiyoorum bebişim:26::26:
sılacım tebrikler cnm ............ Hayırlısınla sağlıkla kucağımıza almakta nasip olsun inşlh bebişlerimizi...
hlyaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaa o noktayi yerim ben yaaa masallah Tebarekakallah... cidden nok .o nokta nasi buyuyucek ikihaftada gor bak sen... canim demek 4+5sin... bugun 4+6 oldun demek bulantilarin ondan baslamadi senin...... valla benim bulantilara bakilirsa cunku ciddi boyuttalar orantili gidiyoo... 3 saatten belli olacak hayirlisiyla...
simdi bende temizlik yapiyorummanlarsin bacagin biri bitti digeri kaldi... onla ugrasicamsonra bi dus yariim saattende oglusu alicam anlicaniz artik anca aksama dogru gorusuruz... optum cok mercimegiii:)))
breshkami cook merak ediyorum...
ayrica neselikiz benim hamis oldugumu bilmiyor gorursen soyle hlyacim eminim cook sevinecek!!!!
regeniimm canim benim kuzum insallah dualarimiz kabul olsun pat die yumurta ve sevgilisi birlessin seninde mercimegin gelsin insallah hemenceciikk...
cooktesekkurler canim .Allah bagislasin insallah bebislerimizi.. isteyen herkese bekletmeden nasip etsin RAbbim.... bizle yazisarada herzaman yerin hazir...
hlyaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaa o noktayi yerim ben yaaa masallah Tebarekakallah... cidden nok .o nokta nasi buyuyucek ikihaftada gor bak sen... canim demek 4+5sin... bugun 4+6 oldun demek bulantilarin ondan baslamadi senin...... valla benim bulantilara bakilirsa cunku ciddi boyuttalar orantili gidiyoo... 3 saatten belli olacak hayirlisiyla...
simdi bende temizlik yapiyorummanlarsin bacagin biri bitti digeri kaldi... onla ugrasicamsonra bi dus yariim saattende oglusu alicam anlicaniz artik anca aksama dogru gorusuruz... optum cok mercimegiii:)))
breshkami cook merak ediyorum...
ayrica neselikiz benim hamis oldugumu bilmiyor gorursen soyle hlyacim eminim cook sevinecek!!!!
regeniimm canim benim kuzum insallah dualarimiz kabul olsun pat die yumurta ve sevgilisi birlessin seninde mercimegin gelsin insallah hemenceciikk...
cooktesekkurler canim .Allah bagislasin insallah bebislerimizi.. isteyen herkese bekletmeden nasip etsin RAbbim.... bizle yazisarada herzaman yerin hazir...
kızlar dün cinsiyetini öğrendik tosun paşam geliyo erkekkkimmm![]()
kızlar dün cinsiyetini öğrendik tosun paşam geliyo erkekkkimmm![]()
hayırlı evlat olsun cnmm cok sevındım :)kızlar dün cinsiyetini öğrendik tosun paşam geliyo erkekkkimmm![]()
kızlar herkese merhaba...uzun bir aradan sonra...
hly7 arkdaşım vermiş müjdeyi...
ama ne olur kusuruma bakmayın inanın aklımdan çıkmış bile taaaki hly7 temmuz annelerinde görene dek...
hly7 ye de çoookkk sevindim gerçekten allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin...
merhaba kizlaar ben geldimmm.... valla kocisle alisverise gitmedik oglan cok huzursuzdu. yarin o okuldayken rahatca gideriz dedik...
eveeet cok sukur bende gordum cucugumu.... hemde kalp atislarini da gorduumm.. masallah fasulye seklinde... mercimeklikten cikmis benimki...ben bu sekliilk defa goruyorum oglumda ilk randevumda resmen bebek seklindeydi ve hareket ediyorduu... onun icin bu cok tuhaf geldi....
6+1 iz suanda saglikli bi bebek dedi doktor sukur yaramazlik yok bidaha ki randevu 16 aralik... insallah ocakta da biz ogreniriz cinsiyetini... esime de gicik oldum bahsederken oglan diyip duruyoooo... sadece hayirlisi sagliklisi diorum suan insallah rabbim gonlume gore nasip eder...
bulantilar icin ilac verdi.. vitamin verdi ...voila...... Allaha sukur hersey boyle yolunda devam etsin insallah....
merhaba kizlaar ben geldimmm.... valla kocisle alisverise gitmedik oglan cok huzursuzdu. yarin o okuldayken rahatca gideriz dedik...
eveeet cok sukur bende gordum cucugumu.... hemde kalp atislarini da gorduumm.. masallah fasulye seklinde... mercimeklikten cikmis benimki...ben bu sekliilk defa goruyorum oglumda ilk randevumda resmen bebek seklindeydi ve hareket ediyorduu... onun icin bu cok tuhaf geldi....
6+1 iz suanda saglikli bi bebek dedi doktor sukur yaramazlik yok bidaha ki randevu 16 aralik... insallah ocakta da biz ogreniriz cinsiyetini... esime de gicik oldum bahsederken oglan diyip duruyoooo... sadece hayirlisi sagliklisi diorum suan insallah rabbim gonlume gore nasip eder...
bulantilar icin ilac verdi.. vitamin verdi ...voila...... Allaha sukur hersey boyle yolunda devam etsin insallah....
ayyyyy ucuzummmmmmmmmmm uyuyakamışımm birden uyandımmm ayy sılaaaaaaaaaaayıııııııı kaçırdımmmm dedim hemen açtımmm ben 17:13 de açtım sen 17:12 de yazmışsın canımmm bu kadar olur
canımm benimmm çok sevindimmm maşallahhhhh sen geçmişsin benim mercimeği... satın ve batın kaçtı ki sılacım seniiin?
maşallah kalp atışlarınıda duymuşsunnn ayy kıskandım resmennMAŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Allah ım sağlıkla daim etsinnn... Allah gönlüne göre versin canım
cnmm gözünüz aydın :) Senın vajınal muyanemı yapıldı ? nıye sordun dersenn alttan bakınca daha cabuk duyuyolar kalp atışını flnn bnmde ılk 2 randevumu alttan yapmıştıda :) yerım ben onun kalp atışlarınııııııııııı ınsallah hayırlı evlat olurrr sag salım gelır dunyayaa ...
Buaradaa bısey ıtıraf edıcemm... bu postunu okuyana kdr senın bebegının cınsıyetı hkkında hıc bı fıkrım yoktu ama bgn bana da erkek olacakmış gıbı geldı yaa nedense.. .ınsallah tersı cıkarrr ama cıkmazsada hayırlı evlat olsun onemlı olan ooo... Erkek cocukları daha cabuk gelişirmiş diyolarrr sende mercımeklıkten cıkmıştı fln dıyınce dırek aklıma erkek olabılecegı geldı sanırımm :) Buaradaa resmı yokmuu hadı hemen yuklede bakalımm mınıgıne :)![]()
hulyaaciiimm.. senin dogum hangi gune geliyodu bitanemm....
buarada bana herkes oglan diyoya tabiii herkes aldi prensesleri kalmadi banaaaaa![]()
yaniii hamistaass bende geldim seni gormeyince bozulduyduum... bak canim benim sinyalim uyandirdi demek seni...
benim sat 4 ekimdi canim.. yalniz kalp atisini duymadim ,gordum.. sen gormemis miydin?...
ama bende de 6mm 2 yaziyo ...
kiskanma hayatimsen iki haftadan duyacan mercimegi gorecen bidaha ben teee 16 aralikta gorcem bidaha
cumlemizin gonlunegore versin insallah kuzum..
hulyaaciiimm.. senin dogum hangi gune geliyodu bitanemm....
buarada bana herkes oglan diyoya tabiii herkes aldi prensesleri kalmadi banaaaaa![]()
hayirlisi caniim... zaten kesmedim hemenhukmu!!!cnmm dur bakalımmm hıc bellı olmaz bızım dedıklerımıze bakma sen :)
kızlarr buarada mavı bebek dogum yapmşşş 3 kılo 440 gr 51 cm miş prensesı :)![]()
bitaneem ama gec dollenme seninki sen iki hafta dan gittiginde bak bakalim gum gum leri nasil duyuyoon ALlahin izniylee...ay valla progestan uyku yapıomuşşş demişti doktor bnde uyumuşumm 2 saat kadar.. birden uyandım valla sıla diyerekten..
benim de 5ekimdi SAT.. ben göremedim kalp falan yaaaaaaaa... ayrıca benim ultrason kağıdında 10.07 mm yazıyo yani 1.07 cm kese..ya içime kurt düştü benim hakkatten..
ya benim doktor da problem var ya da :18::18::18::18:![]()