2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Kızlarrrr hlycmmm msj atti simdi keseyi görmüşler boyutuda 1,7 cm mis:) 2 hfta sonra kalp atislarini duymak icin tekrar gidecekmisss :) boyle istee

hepimiz güzeliz ayol Allahımıza bin şükür :1::12: Valla bir sonraki buluşmaya gelmeyi çok istiyorum bende Aralıkta doğum günüm var beraber kutlarız belki :1: Hülyacım da Aralık doğumluydu dimi yanlış hatırlamıyorum :26: ooh hepberaber oluruz inşallah :32:

inşallah canım kızına bide erkek kardeş gelsin inşallah :16:

aaa aşkolsun kuzum hatırlamam mı :23: Evet canım olmuştu bittikten sonra 1 hafta ara ara devam etti ilk birkaç gün biraz yoğundu akıntı ama sonra kalmadı

amin canım inşallah. hem benimde doğum günüm aralık da. cümbür cemaat kutlama yaparız artık :1::1::1::1::1:

Kızlarrrr hlycmmm msj atti simdi keseyi görmüşler boyutuda 1,7 cm mis:) 2 hfta sonra kalp atislarini duymak icin tekrar gidecekmisss :) boyle istee

evet canım bende aldım haberini. Allah yüzüne güldü, en iyisi de tüpe başlamadan hamile kalması oldu.

hayatım napim depodayım önümde uzun bi kablo listesi kapanışlar yapılcak. diğer tüm arkadaşlar erkek. pat geliyolar yanıma filiz hn şuna bakalım yok buna bakalım ekranı açamıyorum her fırsatta. çok özledim şöle keyfimce sohbet etmeyi yaaa. bide bir önceki sayfaya bakamıyorum sinir etti beni. zamanı geçirmeye çalışıyorum bi şekilde canım bilirsin tek derdim zaman. eşim aradı geçenlerde gece çok özledim senin kokunu duyuyorum ama rüyamda görmüyorum dedi, onu telkin ettim tabiki, sıkıntısını hafifletmeye çalıştım ama ben baya sıkıldım işte. bende onu çok sık rüyamda görüyorum. içimde atamadığım sessiz çığlıklar dolu napcam bilmiyorum. işte yoğun öğrenmem lazım allak bullak oldum. ahanda ben böleeeeeee
sen napıyosun canım ?????

kardazcigimm kyamam size ben yaaa Allah sabir versin :( esinin soylediklerini okurken resmen gozlerimden yaslar geldi... bgn bnm esimde zonguldak a gitti gece orda kalip yrn donecekler ama 1 gun bile bana bu kdr zor geciyoken sen kim bilir nasil özluyosundur yaa offf deme boyle inan icim parcalandi... :((

kardazcigimm kyamam size ben yaaa Allah sabir versin :( esinin soylediklerini okurken resmen gozlerimden yaslar geldi... bgn bnm esimde zonguldak a gitti gece orda kalip yrn donecekler ama 1 gun bile bana bu kdr zor geciyoken sen kim bilir nasil özluyosundur yaa offf deme boyle inan icim parcalandi... :((

canım benim samimiyetine inanıyorum. seni de Allah kavuştursun hayatım. o iyi, moralli olduğu sürece ben kendimi iyi hissediyorum ama bu sefer onun da canı sıkkın beni de etkiliyo tabiki. tek derdim zaman hayırlısıyla bi geçse herşey güzel olucaktır hepimiz için. sizin bebeklerinizle beraber benimde eşim gelicekkkkkk :34::54::54:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm :)

mercimeğim 1 cm miş pardon yanlış söledimm :) 10.07 mm yazıyo kağıtta :) bi tane siyah nokta o kadarcıkk :) ama benmmm mercimeğimmmmmmmmmmmm :)

doktor 4+5 dedi ben 5'e yuvarladım :1: geç döllenme olmuş herhalde dedi... 2 hafta sonra gel kalp atışlarını görelim dedi... bakalımm hayırlısıyla 2 hafta çabucak geçer inşallahhhhh :18::18::18::49::emir_bebek::nazar:

mercimeğim 1 cm miş pardon yanlış söledimm :) 10.07 mm yazıyo kağıtta :) bi tane siyah nokta o kadarcıkk :) ama benmmm mercimeğimmmmmmmmmmmm :)

doktor 4+5 dedi ben 5'e yuvarladım :1: geç döllenme olmuş herhalde dedi... 2 hafta sonra gel kalp atışlarını görelim dedi... bakalımm hayırlısıyla 2 hafta çabucak geçer inşallahhhhh :18::18::18::49::emir_bebek::nazar:

canımmmm gözün aydınnnn.. maşallah sanaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
2 hafta mııııııı.... 2 hafta dediğin nedir ki su gibi akıp geçer inşallah. canım.

ücüzleerrrriiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm benim ne güzel dua etmissiniz... Allahim duysun ne diyim.. güzel yüreginize saglik.. günler gecmiyorki artik.. kac ay gecti, bi kac hafta gecmiyor :31::31::31::31::31: ben de isytiyom artik yaaa :52::52::52::52::52::52:

hoşgeldin canımcımmm bende seni bekliyordum bu haber için:36::36::36:

ohh ohhh kalp atışlarına da az kalmıs:21::21::21:

maaşallahhh mercimege de annesine de:46::46::54:

canım benim samimiyetine inanıyorum. seni de Allah kavuştursun hayatım. o iyi, moralli olduğu sürece ben kendimi iyi hissediyorum ama bu sefer onun da canı sıkkın beni de etkiliyo tabiki. tek derdim zaman hayırlısıyla bi geçse herşey güzel olucaktır hepimiz için. sizin bebeklerinizle beraber benimde eşim gelicekkkkkk :34::54::54:

sağsalim gelsin inşaallah kocacıgınnn cnmmm sız uzulmeyın mutlu olun saglıklı olun yeterrr... Zaman zorda olsa akıp gecıcekk önemli olan sızın kavuşucak olmanızzz vee sonradaaa bebısınız gelıcekk ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh :emir_bebek:

canımmmm gözün aydınnnn.. maşallah sanaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
2 hafta mııııııı.... 2 hafta dediğin nedir ki su gibi akıp geçer inşallah. canım.

saolasın kankitomm inşqllah herşey güzel devam ederr :nazar:

hoşgeldin canımcımmm bende seni bekliyordum bu haber için:36::36::36:

ohh ohhh kalp atışlarına da az kalmıs:21::21::21:

maaşallahhh mercimege de annesine de:46::46::54:

saolasınnn canım pıtırcığımm :) şükür ii haberlerle geldikk ultrasonda gerçekten mercimek kadar nokta var yaaa boşuna ben ona mercimeğim demiorumm :1:

ücüzleerrrriiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm benim ne güzel dua etmissiniz... Allahim duysun ne diyim.. güzel yüreginize saglik.. günler gecmiyorki artik.. kac ay gecti, bi kac hafta gecmiyor :31::31::31::31::31: ben de isytiyom artik yaaa :52::52::52::52::52::52:

regentoşummmmmm inşallahh snde arkamızdan gelcen ucuzlarını yanlız bırakmıcann :13:

gec olsun da güc olmasin canimcim... hadi bir de kalp atislarini duy o zaman artik ucarsin sen tutabilene ask olsun :52::52::52::52::52: cok kücük ama yaaaaaa 0.1 cm aayyyyyyyyyyy o büyüyecek büyüyecek anaammmm :31::31::31::31::31:

regentomorçantesssss :1::1::1::1:
şöööleeeeee yaklaş bakalım. napıyon kısssss

yaklastim canim benim napiiimmmm... öksürüyorum yine aksam oldu... attim ayaklarimi kanepenin üstüne dönüyorum koltukta bi yandan yaziyorum.. herif kötü kötü bakmakta... kac gündür hasta oldugum icin yüzüne bakmiyordum... yazamazsam merak etme diye diyorum :1::1::1::1:

saolasın kankitomm inşqllah herşey güzel devam ederr :nazar:

saolasınnn canım pıtırcığımm :) şükür ii haberlerle geldikk ultrasonda gerçekten mercimek kadar nokta var yaaa boşuna ben ona mercimeğim demiorumm :1:

regentoşummmmmm inşallahh snde arkamızdan gelcen ucuzlarını yanlız bırakmıcann :13:

insallah yaa... gelsin benim de pasaammmm.... hani ben ücüzlerim hamisssss yazdim ya, silacan da diyorki önümüzdeki ay insallah ücümüzde hamis yazarsin diyor... ay cooookkkk hosuma gitti yaaa......... gec kalmadan ben de hamis olurum da yazarim insallah :52::52::52::52::52:

gec olsun da güc olmasin canimcim... hadi bir de kalp atislarini duy o zaman artik ucarsin sen tutabilene ask olsun :52::52::52::52::52: cok kücük ama yaaaaaa 0.1 cm aayyyyyyyyyyy o büyüyecek büyüyecek anaammmm :31::31::31::31::31:

yaklastim canim benim napiiimmmm... öksürüyorum yine aksam oldu... attim ayaklarimi kanepenin üstüne dönüyorum koltukta bi yandan yaziyorum.. herif kötü kötü bakmakta... kac gündür hasta oldugum icin yüzüne bakmiyordum... yazamazsam merak etme diye diyorum :1::1::1::1:

ah canım benim çok geçmiş olsun yavrimuuuu. kıs ne dicem bir çorba kaşığına biraz hakiki zeytin yağı ve içine 7-8 damla kadar limon sıkıp şurup gibi içsene iyi geliyomuş öksürüğe. öle duydum.

ah canım benim çok geçmiş olsun yavrimuuuu. kıs ne dicem bir çorba kaşığına biraz hakiki zeytin yağı ve içine 7-8 damla kadar limon sıkıp şurup gibi içsene iyi geliyomuş öksürüğe. öle duydum.

valla yapmadigim kalmadi desem yeridir.. ilac azaltti yani o bile kesmedi.. ben de artik saldim cayira mevlam kayira diyorum :1::1::1::1: sen nasilsin???

Back