- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #28.981
Menbetacim burdayim kuşum sor seni bekliyorum
cok tsk ederız teyzelerııı daha ıyılerı sızın bebişlerinize nasıp olsun ınsallah :)
canımmm :)) sende progestan kullandım demıstın... bende kullandım 5 gun.. dun bıttı. ama 4 gundur dehset sekılde gogus ucu agrım var... sendede olmus muydu boyle.. ilk defa yasadım evliliğim boyunca.. ilacın bır etkısı mı acaba bilemedim... kopacak gıbı yanı canım cok acıyor...
amin canım cook saol...
canımmm :)) sende progestan kullandım demıstın... bende kullandım 5 gun.. dun bıttı. ama 4 gundur dehset sekılde gogus ucu agrım var... sendede olmus muydu boyle.. ilk defa yasadım evliliğim boyunca.. ilacın bır etkısı mı acaba bilemedim... kopacak gıbı yanı canım cok acıyor...
amin canım cook saol...
tuğçecimm canım iyi haberlerle gelmene çok sevşndşm maşallahhhhh prensesine bıdığımıza
cicilerine de bayıldım hele elbiseye bittim.. Raabim giydirmeyi nasip etsin sağlıkla inşallah
amin canım cook saol...
cnmm batına kaç gün var ???? valla progestanı bılmıyorumda ben hamıle kaldıgımda göğüs uçlarım cok acıyodu
tuğçecimm canım iyi haberlerle gelmene çok sevşndşm maşallahhhhh prensesine bıdığımıza
cicilerine de bayıldım hele elbiseye bittim.. Raabim giydirmeyi nasip etsin sağlıkla inşallah
sılacımm canım inşallah ovulasyondur kırmızılar gelmiyodur.. ama gelse bile yapacak bişimiz yok Rabbimizin OL demesini beklicez napalımm
screamaway bnde bekliorum gül cemaliniii
azracımmm canım arkadaşlarımla buluştum değişiklik olsun diye ondan yoktum.. sen nasılsın ?
sempatiğimm naber şeker ?
menbetacimmmm, canim ben de bir suru kullandim progestran... hamileyken kullandim.. gogus ucu agrisi cok yapmadi... tugcenin dedigi gibi olmasinnnnn?
hımm anladım canım..ben genede hapa yoruyorumm. normalde hıc olmazdı hıc yasamamıstım.. batıma 3 gun var..
iyidir şekersenden naber??
yanı gogus ucu agrısı yaptı ama cok yapmadı dıyorsun.. benım cok yaa. ne ben dokunabılıyorum ne de dokundurtabılıyorum
tugcenın dedıgı gıbı olmaz cunku bu konuya olan ınancım bıttı gıbı. yanı dogal yoldan hamıle kalamıcakmısım gıbı.. cok umutsuzum bu konuda bılıyorum ama napim... olsa 2,5 senedır olurdu dıyorumm...
genede cıkmadık candan umıt kesılmez.. Allah buyuk.. bılemıyorumm...
canim valla beklicem artik bir hafta var batima.... evet kismet meselesi bu isler Allahin takdiri... insallah nasip eder tez zamanda...dualarımız senınle canımm... hayırlısı canımm.. bızı habersız bırakma...
sılacım dur bakım belkıde sandıgın gıbı deıldır.. ıns hayırlısı olur canım....
tesekkür ederim canım :)) ay kendimi bir hos hıssettım...
oy oy oy masallah prensese ve annesine.. herseyın yolunda gıtsın ıns tugcecım.. aldıklarında pek seker.. gule gule gıydırmen dılegıyle canımm... bu arada bende iyim canım tesekkür ederim...
buraya ozellikle katıldıgımı bilmeni istedim.. olsa benım olurdu dımı canım
renewal kayserıde canım dugun mu ne varmıs... gecmıstır herhalde bulantıları bı suredır bahsettıgını hıc duymadımm..
azraaaaa sana bisey sormak istiyorummmmmmm...
bakalim canim artik.. 1 hafta dan belli olcak akmi karami!!! insallah seninde son kirmizin olur hayatim. bayagida erken gelmis seninkilerde......breshkacim cok sukur hersey yolunda gidiyormus. İnsallahhhhhh korktugun hicbirsey olmaz kuzucum hayirlisiyla senide hamis listemize ekleriz
Hlycim tatlim nerdesin nasilsin
silacim uzme canini tatlim adet belirtilerini dusunup.. İnsallah kirmizilarin belirtisi değildir kuzucumBende adet oldum hic beklemedigim bi zamanda 21. gun geldi bu ayda
Tugcecimmmm, super haberlerle gelmissin doktordan.. Cok sevindimmm...
Resmi yuklerken zaten oyle secmistim canimmm, ama burda surekli birakmak istemiyorumm.. Ondan kaldirmistim.. Ama insallah kalabalik oldugumuz bir gun yine eklerim..
Tugcecimmmmmm cokk tatli bunlarrr... Allah giydirip de fotosunu cekmeyi de nasip etsin insallahh canimm..
Paylas boyle birseyler aldikca... Ben de hevesleniyorummm boylece..
Insallah hakkinizda hayirlisi olur silacimmmm... SIkI calisma meselesine bende katilmiyorum bu arada.. Olacaksa oluyor dedigin gibi.. Ardindan yatiyorsun, hemen ayaga kalkmiyorsun di mi? Yattigin pozisyonu da degis arada canim.. Ben o sekilde kalmistim... Birrr deee oyle deme insallah 2011'e yetisirsinnnn canimmm...
valla canim on arka sag yol yamuk her turlu deniom amuda kalkmadigimiz kaldi........
valla yaa bende bizim topicte gogus agrisiyla hamile olan yokmu die merak edip dururdum... cunku okudugum dier yerlerde ilk ve bariz belirtilerden biri gogusler diyolar... tabi herkes her belirtiyi tasimiyo..cnmm batına kaç gün var ???? valla progestanı bılmıyorumda ben hamıle kaldıgımda göğüs uçlarım cok acıyodu
sılacımm canım inşallah ovulasyondur kırmızılar gelmiyodur.. ama gelse bile yapacak bişimiz yok Rabbimizin OL demesini beklicez napalımm
screamaway bnde bekliorum gül cemaliniii
azracımmm canım arkadaşlarımla buluştum değişiklik olsun diye ondan yoktum.. sen nasılsın ?
sempatiğimm naber şeker ?
herkese iyi akşamlar. kızlar ben geldim. bu gün kontrolüm vardı. bebeğimin kalp atışlarını duyduk şükür. 7+4 olduk. asıl sıkıntı şimdi başladı. inşallah bebeğimin kalbi durmaz. dualarınızı bekliyorum.
menbetaciimmm, guzelim seninbu bu gogus uclarindan cook killandim ben insallah Allahim guzel haberle sonuclansin bitanem .. insallah hamileliktendir...
breshka dr u napti acaba,? hersey yolunda gitmistir insallah..
ayyy insallahhhhhh...
herkese iyi akşamlar. kızlar ben geldim. bu gün kontrolüm vardı. bebeğimin kalp atışlarını duyduk şükür. 7+4 olduk. asıl sıkıntı şimdi başladı. inşallah bebeğimin kalbi durmaz. dualarınızı bekliyorum.
Evet kuzum benim hic gecikmez zateTugcecimmmm, super haberlerle gelmissin doktordan.. Cok sevindimmm...
Resmi yuklerken zaten oyle secmistim canimmm, ama burda surekli birakmak istemiyorumm.. Ondan kaldirmistim.. Ama insallah kalabalik oldugumuz bir gun yine eklerim..
Tugcecimmmmmm cokk tatli bunlarrr... Allah giydirip de fotosunu cekmeyi de nasip etsin insallahh canimm..
Paylas boyle birseyler aldikca... Ben de hevesleniyorummm boylece..
Insallah hakkinizda hayirlisi olur silacimmmm... SIkI calisma meselesine bende katilmiyorum bu arada.. Olacaksa oluyor dedigin gibi.. Ardindan yatiyorsun, hemen ayaga kalkmiyorsun di mi? Yattigin pozisyonu da degis arada canim.. Ben o sekilde kalmistim... Birrr deee oyle deme insallah 2011'e yetisirsinnnn canimmm...
Azracimmmm 21. gunde mi oldun? Biraz erken olmus dedigin gibi.. Yolculuk yaptiysan veya degisen hava sartlarindan filan olabiliyor bazen boyle... :26:
Kuzucum bana hic gogus acisi yaptigini hatirlamiyorum lekelenmem oldu ama cok fazla halada devam ediyo bu ilaci kullandigimdan beriiii. Ayyy tuceninde dedigi gibi dusunuyorummmmmmmm kuzucummmmm insallah yanilmiyoruzdurrr ayy bak heyecan yaptim bende simdiicanımmm :)) sende progestan kullandım demıstın... bende kullandım 5 gun.. dun bıttı. ama 4 gundur dehset sekılde gogus ucu agrım var... sendede olmus muydu boyle.. ilk defa yasadım evliliğim boyunca.. ilacın bır etkısı mı acaba bilemedim... kopacak gıbı yanı canım cok acıyor...
amin canım cook saol...
Deryacim cok sevindim kuzum rabbim sonuna kadar goturmeni nasip etsin insallah dualarim seninle tatlimherkese iyi akşamlar. kızlar ben geldim. bu gün kontrolüm vardı. bebeğimin kalp atışlarını duyduk şükür. 7+4 olduk. asıl sıkıntı şimdi başladı. inşallah bebeğimin kalbi durmaz. dualarınızı bekliyorum.
Canim hosgeldinnnnnn ben hatirliyorum seniiSelam kızlar.Nasılsınız?
Bazılarınız hatırlayacaktır belki beni.Ben de bu topikte sizlerle yola çıkıp mart ayında da hamile kalmıştım.Uzun zaman sonra tekrar uğrayıp bir hal hatır sormak istedim.Biz şimdi kızımla 37+1 olduk.Ve çok az kaldı.11.11.2011 de sezeryanla doğum yapacağım allah nasip ederse.
Sizler neler yaptınız bilemiyorum.Umarım her biriniz dileğinize ulaşmışsınızdır.
elbetteki dualarimiz seninle deryacim.. Allahim kimseyi bu aciyla sinamasin. ok zor sinavlar verdin bu konuda.. insallah bu kez bebegini kucaklamayi nasipeder <Mevlam...herkese iyi akşamlar. kızlar ben geldim. bu gün kontrolüm vardı. bebeğimin kalp atışlarını duyduk şükür. 7+4 olduk. asıl sıkıntı şimdi başladı. inşallah bebeğimin kalbi durmaz. dualarınızı bekliyorum.
ben iyi anlamda killandim ama bebegim... insallah hamilesindir ne sevinirim ama...bende kıllandım ama kotu bısey olmasın dıye korkuyorum.. hayırlısı ne dıyelım...
canım benım saol.. bende ins diyorum ama. ama işte...
canım benım... cok sukur.. masallah.. stres yapma canım.. Allah ın ıznıyle ıns bu sefer yuzun gulecek.. bebegını sag salım kucagına alacaksın...
hatirlamazmiyizzz.... bize ugradigin icin tesekkur ederim ayrica ve sana donus mesajlarimizi okumani umarak coook duygulandigimi hatta gozumden akan yaslara engel olamadigimi soylemek istiyorum.... beraber cikmistik yola biz hala 3 5imiz cabaliyoruz..sen doguracaksin..cok az kalmis.. kolay dogumlar olsun insallah.... bizi tekrar hatirlaman dilegiyle...Selam kızlar.Nasılsınız?
Bazılarınız hatırlayacaktır belki beni.Ben de bu topikte sizlerle yola çıkıp mart ayında da hamile kalmıştım.Uzun zaman sonra tekrar uğrayıp bir hal hatır sormak istedim.Biz şimdi kızımla 37+1 olduk.Ve çok az kaldı.11.11.2011 de sezeryanla doğum yapacağım allah nasip ederse.
Sizler neler yaptınız bilemiyorum.Umarım her biriniz dileğinize ulaşmışsınızdır.
caniim benim insallah hadi bakalim..Allah emekleriniz karsiligini versin .. insallah anne olmayi nasipetsin hayirli saglikli evlatlar versin Rabbim...sen hlyaya msj at o buraya yazar aksamki gelismeleri eger firsat olursa kuzum tamammi!! optumseni cok..
Aminnn canım Allah hepimize nasip etsin inşallah sende bu ay yanılırsın tatlım senin prenseste gelir inşallah. Ev içinde hakkında hayırlısı olsun canım inşallah içine siner ve huzurla oturursunuz.valla kusum artik aylardir her bi adet belirtisi beni sasirtmadi........... elbette bu ay sasirmayi cok isterim ama umudum kirik acikcasi.....
ev meselesinide nne sen sor ne ben soyliiimmm... valla dogru hatirliyon kasimin sonuna bitiyo gun. 1ay kaldi... cok begendigim bi ev var aksilik kaynana ve gorumcenin tam ortasina dusuyoor yeri.... artik tevekkul Allah diyip bakcam..
deryacim geldinmi drdan.. duydunmu minigin pit pitlarini.....
Bugun mu karar verilcekkkk canim gune.. Breshkacimmmmm insallah bu ay hamile kalirsinnnn, heyecanla bekliyorum gelismelerini canimmmm....yaz bizeee mutlakaa...
Tatlimmmm, kizlar gobegimi gormek istemisti onu koymustummm... Yine koyarim insallahhh.. Senden bir guzel haberler alalim da... Bugun senin gunun...
canım ne güzel haberlerle gelmişsin çok şükür kıyafetlere de bayıldımmmm bugün bende bebek mağazalarını dolaştım Allahım almayı nasip etsin inşallah...ben geldımmm :) hayırlı cumalar herkezeeee,
Drdan geldik teyzelerii bıdıgım cok ıyıymıss hatta gelişimine göre ultrasonda 4 gün büyük gözüküyo:) 33 cm , 840 gr olmuş bnm prensesimmHerşey normal çok şükürr gebelik şeker ölçüm testi yapılacak oda normal cıkarsa, bide tam kan sayımı verdi tekrar bakıcakk kanım düşükse takviye vermek için :)başka testim yok doğuma kadar inşallah...
Bershkacımmmm guzel haberlerini beklıyoruzz... Şimdiye kadar haberler süperrr dahada guzellerınıde getıreceksın bıze Allahın ıznıyleee... Rabbım emeklerınızı boşa cıkarmasınn bebişinizi göndersin inşallah size...
sağol canımmmm çarşamba yumurtalar toplanacak Allah izin verirde embriyo oluşursa bayramın 2.günü transferim olacak inşallah çok heyecanlıyım kuzummm dualarınızı eksik etmeyindualarımız senınle canımm... hayırlısı canımm.. bızı habersız bırakma...
çok şükür canım inşallah bi aksilik olmaz bundan sonrada ....breshkacim cok sukur hersey yolunda gidiyormus. İnsallahhhhhh korktugun hicbirsey olmaz kuzucum hayirlisiyla senide hamis listemize ekleriz
geldimmmm hemşom yazdım sana yukardabreshka dr u napti acaba,? hersey yolunda gitmistir insallah..
Deryacım çok şükür Rabbimeherkese iyi akşamlar. kızlar ben geldim. bu gün kontrolüm vardı. bebeğimin kalp atışlarını duyduk şükür. 7+4 olduk. asıl sıkıntı şimdi başladı. inşallah bebeğimin kalbi durmaz. dualarınızı bekliyorum.
hepinize icten kocamaaaaaaannnn bi GÜNAYDIN kizlar...
aslinda cumhuriyet bayrami olmasi disinda bu sabah her sonbahar sabahi gibi, siradan yari soguk bi sabahti... tek farkla... Ankarada bi gecekondu semtinde oturan daha bir senelik bile evli olmayan ciftin ilk bebekleri dünyaya gelmisti... babasi onu kucagina aldiginda aglamisti... anne, sarilik illeti yüzünden bi süre daha hastaneden cikamadi, bebek daha dogar dogmaz annesinden ayri yasamaya basladi... aradan yillar gecti, bu bebek büyüdü, evlendi ve yine annesinden uzaklarda yasiyor... bu sefer tek farkla... simdi güzel dostlari var...
evet fistiklarim, bugün benim dogum günüm, bir de yagmur yagarsa tam bana yakisir bi gün olacak... artik 24 oldum, ve anne olmak istiyorum... her sey cok güzel gidiyor, yüce Allahim dualarimi teker teker kabul ederken, bu dogum günümdeki tek dilegim ise bi bebek, minnacik yumuk yumuk elleri olan, annesi icin dünyalar tatlisi, kara kasli kara gözlü, ayni annesi gibi, tabiki biraz da babasi gibi... onun gibi boylu poslu, derin bakisli... ayni zamanda anneci :)))
umarim 2011'de kapanisi ben yaparim, tamam simdi en sona kalmaya raziyim :))) korundugum bu son ayim, Allahim umarim bu senenin son ayinda ilk bebegimi gönderirsin, seneye ki dogum günüme coktan anne olmus girerim...
hepinize icten kocamaaaaaaannnn bi GÜNAYDIN kizlar...
aslinda cumhuriyet bayrami olmasi disinda bu sabah her sonbahar sabahi gibi, siradan yari soguk bi sabahti... tek farkla... Ankarada bi gecekondu semtinde oturan daha bir senelik bile evli olmayan ciftin ilk bebekleri dünyaya gelmisti... babasi onu kucagina aldiginda aglamisti... anne, sarilik illeti yüzünden bi süre daha hastaneden cikamadi, bebek daha dogar dogmaz annesinden ayri yasamaya basladi... aradan yillar gecti, bu bebek büyüdü, evlendi ve yine annesinden uzaklarda yasiyor... bu sefer tek farkla... simdi güzel dostlari var...
evet fistiklarim, bugün benim dogum günüm, bir de yagmur yagarsa tam bana yakisir bi gün olacak... artik 24 oldum, ve anne olmak istiyorum... her sey cok güzel gidiyor, yüce Allahim dualarimi teker teker kabul ederken, bu dogum günümdeki tek dilegim ise bi bebek, minnacik yumuk yumuk elleri olan, annesi icin dünyalar tatlisi, kara kasli kara gözlü, ayni annesi gibi, tabiki biraz da babasi gibi... onun gibi boylu poslu, derin bakisli... ayni zamanda anneci :)))
umarim 2011'de kapanisi ben yaparim, tamam simdi en sona kalmaya raziyim :))) korundugum bu son ayim, Allahim umarim bu senenin son ayinda ilk bebegimi gönderirsin, seneye ki dogum günüme coktan anne olmus girerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?