- Konu Sahibi screamaway
-
- #29.021
günaydınnnnnnnnnnnnn CUMHURİYET BAYRAMIMIZ kutlu olsun canlarımNe Mutlu TÜRK'üm Diyene !
ahhhh teşekkür ederim canım,hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu ve mutlu olsun.mucxxx
ne demek şekerimm
naber nasılsın ?
iyiyim canım ilaçlarıma alıştım bu arada. artık sorunsuz içiyorum.burayı takip ettikçe daha bi havaya giriyorum,çalışmalar arttı... kosu bandı da alındı kuruldu anlayacagın her yönden çalısıyorum hahahh.seni özlemiştim,senn keyfin nasıl zamanı geliyor,heyecan var mı?
çok sevindim ilaçlara alışmana canım :) aksatma sakın yarasın şifa olsuninşallah çalışmalarınızın sonucu minik meleğiniz olur ve sağlıkla gelir inşallah koşu bandın da hayırlı olsunnnnnn ohhhhhhh sefan olsunn
saol canım bnde özleştim karşılaşmak kısmet olmadı.. benim zaman yaklaşıyor evet ama bnde sadece heycan değil malesef stres de var :18: inşallah adetim beklediğim zamanda gelir bnde başlarım tedavimeee
başka ne var ne yok :) listemize girdinmi canım sen ? girmediysen eğer yaşını ve SAT ını ve BAT ını söylersen hemen ekleriz seni de
sakın sakın sakınnnnnnnnnn stres yok!!!!!!
sen gönlünü ferah tut,olacak inşallah:)))
canım 26 yasındayım ama sat ve bat nedirrrr valla yeni sizden duydugum terimler.
evet evettt benide aranıza alsanıza hahahaha.listeye girmek isterim
inşallah canımmm inşallahhhhhhh
eğer 1 kasım da adet olursam tahminlerime göre kasımın 27-30 u arası test tarihim olcak.. ay inşallah pozitifi görürüm sağlıkla kucağıma alırım Allah ın izniyle inşallahhhhhhhhhhhhhhhh :18:
SAT= son adet tarihi
BAT= beklenen adet tarihi
demek oluyor canım.. bnde burda öğrendim merak etme bu konuda yanlız değilsinşimdi ben listeyi bulayım ve seni ekleyeyim... screamaway duymadan
inşallah hülyacımmm hayırlısıyla saglıklaa ayy dua ediyorum sana. ben en son ayın 3.de oldum.ilaçla düzene girdigi için bu ay da 2 veya 3.de olurumsanırım. aslında olmasam da bir mucize olsa keşke daha da süppperrrr olur:)))
yani sat 3 ekim
bat 2ya da 3 kasım
yas 26
hemmen benide al listeye kimsecikler duymadan hahahhahahh
sizden ögrenecegim çok şey var daha.Mesela su cocuklu,nazar boncuklu smileleri nasıl kulllanıyosun benim yok
belli olmaz canım belki gelir mucizenlisteye ekledim canım seni hadi hayırlı olsun
smileyler konuya cevap yazdığın yerin hemen altında canım senin orda gözükmüyor mu :26:
artık bende listedeyim...inş en kısa zamanda tebrikleri alırızzz. hayırrrr benim sadece 7 8 tane kalpli fincanlı hattta ampüllü smile m var. öle bebeklilerim yok(
kuzum o smileylerin olduğu yerde "fazlası" diye bişi yazıyor ona tıkla belki orda gözükürler :26:
canım benim çıkmam lazım kusura bakmazsan kocacım isyan bayrağını çekiyor da
daha sık gel olurmu muhabeet ederizçok öpüyorum tatlım iyi geceler :80::80:
Cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun butun milletimizininsallah son huzunlu bayramimz olur vatanca rabbimden bunu icin dua ediyorum...
Regennn hosgelmissin dogum gunun kutlu olsun seninde ne kadar guzel bir gunde dogmussun
regenciimmm ikiziimmmmm mutlu,hayirli yaslar olsun insallah...dualarin kabul olsun insallah.... ikizim ayni ayda dogmusuz be.... bi sene farkla ama olsun...... insallah bundan sonraburda kalirsin... benide cileden cikarma bak dogum gunu munu anlamammmmmm........!!!!!!hadi bakiiimmmm...
ben anadiydiiimmmmmmmm.....
cnmm gözün aydınn, aklına kötü bişey getırmeee senın gıbı kan pıhtılaşması yüzünden bi kaç kez bebeğini kaybeden bi yakınımın şimdi dünyalar tatlısı bi kızı var... İnşallah senınde bebişin sağsalim dünyaya gelıcekk Allahın ıznıyle
cnmmmmmm senınle aynı hastaneye gıdıyoruz bızzz hatta bıara msjlaşmıştık nasıl hatırlamam :) Ayy doğumunu cokk merak edıyorumm bana detayları yazarsın olurmuuuuuuuuu? Allah bi avazda kurtarsın inşallahhh
regentoşummmmm nice mutlu yıllaraa :) İnşallah doğum gunu hedıyen bebişin gelıcek 1 ay sonraaaa :)
hepinize güzel hafta sonları diliyorum kızlar. güzel dilekleriniz için çok tşk ederim. iyiki varsınız.
Hepimizin CUMHURİYET bayramı kutlu olsun.
Regencim tatlım iyiki doğdun. yeni yaşın yeni heyecanlar getirsin hayatına.
evvvet dogumgunu cocugu... gercekten cok guzel bır gunde dogmussun... ıyı ki dogurmus senı annecıgın... Allah ım etttıgın tum duaları kabul etsın ve bugun ki dileğini istediğin zamanda gerceklestırsın...
Dogum gunun kutlu olsun benım canımmmm arkidisim.... nice senelere ins bebişinle ve gülen yüzünle... kocaman optummm senı
hatırlıyorum canım bende seni hatta arkadaş listemdesinnmaşallahh canım senin adına çok sevindim sağlıkla prensesini kucağına alman dileğiyle inşallahhhhhh darısı başımıza inşallah
ayy REGEN hanım sonunda teşrif ettiregentoşum hoşgeldin ve mutlu yıllarrrrrrrrrrrrr anacığına seni doğurduğu için babana da doğumuna vesile olduğu için teşekkür ederiz sayelerinde bizim Regentoşumuz oldun ömrün boyunca herşey dilediğince olsun canım inşallah
cnm doğum günün kutlu olsun. inş. dilediklerin yeni yaşında gerçekleşir. inş. bebişin seni bulur. yazdıklarından çok duygulandım zaten ağlıycak yer arıyorum. 2011 hepimize bebişlerimizi getirir inş.
Çok güzel bir günde doğmuşsun canımmmm kutlamıştım ama tekrar doğum günün kutlu olsun iyiki varsın hayatım.Allahım dualarını kabul etsin inşallah en kısa zamanda müjdeli haberlerini de verirsin canım...
naber sempatik
bnde iyi nolsun canım ayva yiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?