2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ne demek şekerimm

naber nasılsın ?

iyiyim canım ilaçlarıma alıştım bu arada. artık sorunsuz içiyorum.burayı takip ettikçe daha bi havaya giriyorum,çalışmalar arttı... kosu bandı da alındı kuruldu anlayacagın her yönden çalısıyorum hahahh.seni özlemiştim,senn keyfin nasıl zamanı geliyor,heyecan var mı?

çok sevindim ilaçlara alışmana canım :) aksatma sakın yarasın şifa olsun inşallah çalışmalarınızın sonucu minik meleğiniz olur ve sağlıkla gelir inşallah koşu bandın da hayırlı olsunnnnnn ohhhhhhh sefan olsunn

saol canım bnde özleştim karşılaşmak kısmet olmadı.. benim zaman yaklaşıyor evet ama bnde sadece heycan değil malesef stres de var :18: inşallah adetim beklediğim zamanda gelir bnde başlarım tedavimeee

başka ne var ne yok :) listemize girdinmi canım sen ? girmediysen eğer yaşını ve SAT ını ve BAT ını söylersen hemen ekleriz seni de

sakın sakın sakınnnnnnnnnn stres yok!!!!!!
sen gönlünü ferah tut,olacak inşallah:)))

canım 26 yasındayım ama sat ve bat nedirrrr valla yeni sizden duydugum terimler.

evet evettt benide aranıza alsanıza hahahaha.listeye girmek isterim

inşallah canımmm inşallahhhhhhh

eğer 1 kasım da adet olursam tahminlerime göre kasımın 27-30 u arası test tarihim olcak.. ay inşallah pozitifi görürüm sağlıkla kucağıma alırım Allah ın izniyle inşallahhhhhhhhhhhhhhhh :18:

SAT= son adet tarihi
BAT= beklenen adet tarihi

demek oluyor canım.. bnde burda öğrendim merak etme bu konuda yanlız değilsin şimdi ben listeyi bulayım ve seni ekleyeyim... screamaway duymadan

inşallah hülyacımmm hayırlısıyla saglıklaa ayy dua ediyorum sana. ben en son ayın 3.de oldum.ilaçla düzene girdigi için bu ay da 2 veya 3.de olurumsanırım. aslında olmasam da bir mucize olsa keşke daha da süppperrrr olur:)))

yani sat 3 ekim

bat 2ya da 3 kasım

yas 26

hemmen benide al listeye kimsecikler duymadan hahahhahahh
sizden ögrenecegim çok şey var daha.Mesela su cocuklu,nazar boncuklu smileleri nasıl kulllanıyosun benim yok

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]ISIM[/TD]
[TD]YAS[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[TD]SONUC[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]migi[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 2 Agustos[/TD]
[TD] TEBRIKLER! [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]leplepi[/TD]
[TD] 21[/TD]
[TD] 28 Agustos[/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]bikere_sevdim[/TD]
[TD] ??[/TD]
[TD] 1 Eylul[/TD]
[TD] TEBRIKLER! [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] _arzum_[/TD]
[TD] 26[/TD]
[TD] 12 Eylul[/TD]
[TD] TEBRIKLER! [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] srdrhly[/TD]
[TD] 21[/TD]
[TD] 18 Eylul[/TD]
[TD] TEBRIKLER! [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] Masumiyet[/TD]
[TD] 33[/TD]
[TD] 19 Eylul[/TD]
[TD] Ekime Insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] derya78_40[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 6 Ekim[/TD]
[TD] TEBRIKLER! [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] wifeofdemon[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 29 Ekim[/TD]
[TD] Bekliyoruz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] hly7[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 1 Kasim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] menbeta[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 1 Kasim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]meri1[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]2 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] sila38[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 6 Kasim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]Tüp bebek yapıyor :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] azra3434[/TD]
[TD] 30[/TD]
[TD] --[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] nihanca[/TD]
[TD] 25[/TD]
[TD] --[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] kardaiz81[/TD]
[TD] 30[/TD]
[TD] --[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

screamaway canım sana sormadan breshkayı ve de meri1 arkadaşımızı ekledimm umarım kızmazsın

belli olmaz canım belki gelir mucizen listeye ekledim canım seni hadi hayırlı olsun

smileyler konuya cevap yazdığın yerin hemen altında canım senin orda gözükmüyor mu :26:

belli olmaz canım belki gelir mucizen listeye ekledim canım seni hadi hayırlı olsun

smileyler konuya cevap yazdığın yerin hemen altında canım senin orda gözükmüyor mu :26:

artık bende listedeyim...inş en kısa zamanda tebrikleri alırızzz. hayırrrr benim sadece 7 8 tane kalpli fincanlı hattta ampüllü smile m var. öle bebeklilerim yok(

artık bende listedeyim...inş en kısa zamanda tebrikleri alırızzz. hayırrrr benim sadece 7 8 tane kalpli fincanlı hattta ampüllü smile m var. öle bebeklilerim yok(

kuzum o smileylerin olduğu yerde "fazlası" diye bişi yazıyor ona tıkla belki orda gözükürler :26:

canım benim çıkmam lazım kusura bakmazsan kocacım isyan bayrağını çekiyor da

daha sık gel olurmu muhabeet ederiz çok öpüyorum tatlım iyi geceler :80::80:

bilmiyorumki göremedm ben daha fazlasını.belki belli sayıda bir smile den snra oluyodur.ama bakıp bakıştırayım biraz daha.yok canım ne kusuru benm kocam da dırdır a basladı.hani kadınlar yaparya bizde roller degişti:)) tamam görüşürüz öpüm seni ii geceler...

Cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun butun milletimizin insallah son huzunlu bayramimz olur vatanca rabbimden bunu icin dua ediyorum...
Regennn hosgelmissin dogum gunun kutlu olsun seninde ne kadar guzel bir gunde dogmussun

tesekkür ederim canim benim... uzun uzun yillara hep birlikte can sagligi ile insallaaahhh... vatanimiz milletimize de huzurlu yillara, yasasin TÜRKIYE

sagol ikizcanim.. mesaj alinimistir insallah canim dualarimiz kabul olsun, hepimizin her dedigi en hayirli sekliyle yerine gelsin...

evet evet tatlim valla en güzel hediye olurd yaa.... gec olsun ama güc olmasin sorun degil ben bir ay beklerim hiiiiiiiiiiiiiiiic sorun degil mecbur beklicem zaten..

sagolasin canim benim, yeni seylere ihtiyacim var insallah mesela bir bebek gibi yeni tatlar yeni soluklar.. hepimize insallah...

ayyy fistigim insallah güzel güzel fotolarimizi da paylasmak kismet olur. bebislerimizle, yanak yanaga... ben de seni

ay ay ay cok sagol canimcim tesekkürünüz yerini bulmustur insallah bir ömür boyu hepimizin her sey gönlümüzce olur

cok cok tesekkür ederim tatlim.. insallah hepimizin bekledigi sey gelir bizi bulur :97::97::97::97: aglama sakin, sen hep gül.. seninle birlikte biz de gülelim, yüzümüz hep gülsün, icimiz de tabiki

ayyy canim Allahim duysun sesimizi.. insallah önümüzdeki ayin sonuna bagiririm ben de hamisiiimmm diye... evet ben Cumhuriyet Cocugum benim ömrüm Allahim bictigi kadar, ama Türkiye Cumhiriyeti ilelebet yasacak, ortalik karistiran kimselere gecit yok sagol canim tekrar, sizler de iyiki varsiniz...

iyi geceler topic ahalisi dicektim her zaman ki gibi kimse yok.. bu gecede nobetcı ben olayım bare....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…