2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

iyiyim ben hulyacimmm, isteyim... klasik seyler iste...
dikkat et kendine.. bu ara havalar baya degisiyor, ondan etkilenmissindir belki...

Kuppecimm, gelip, bisi yazmadan cikiyorsun... nasilsin canim... merak ettik..

yaaa niye böyle oldukiiiiiiiiiiiiiiiii

sempatiğim nassın

niye böyle oldu screamawaycım yaa sempatiğimde yazmadı evet.. baktı gitti

canımm tam o sırada bı ses duydum kocam gelmıs.. cıkmak zorunda kaldım.. yemekti caydı ancak gelebildim... scream kendi fotografını koyacakya o yuzden geldimm

kardaiz
canım dun gece bana yazmıssın... ben gormedım.. optum senı kocaman.. ben cok ıyım cok sukur... tesekkür ederim..

Son düzenleme:
bebeğimin gelişimi iyi. yarın kalp atımını duymak için gidicem. umatım her şey yolundadır. çok korkuyorum

canım benimm söylesene böyle şeyleri haberdar et canım... inşallah herşey yolunda gider canımmmm sağlıklı haberlerin, alırız inşallah.. biraz sakin olmaya çalış ama evham yapma.. söylemesi kolay deme çünkü değil..

öyle olsun bakalım.... scream fotosunu koydu kaldırdı bile kuzum

iyi geceler kizlarrr... bgn hic giremedim topigee gecmisi okudum cook uykum geldi uyuycam simdii yrn dr kontrolum var 10.30 daa bakalimm bidigim nasilmiss :) hepinizi cook opuyorumm yrn gelirimm...

not : bgn kuzenimin esi dogum yaptii bebisi cook kucuktuu , darisi bizleree insalllahhh :)

Kuppecimm, gelip, bisi yazmadan cikiyorsun... nasilsin canim... merak ettik..

fıstığım ya iş yerinden giiriyorum öğlenleri, yazdıklarınızı okuyorum, mutlu oluyorum, sizleri takip ediyorum kısacası..her zaman yazamıyorum, iyiyim aslında ama içim bi tuhaf..kan pıhtılaşması testlerimi yaptırdım bir hafta sonra sonuçları alıcam, şubat ayına da genetikle ilgili testlerim yapılcak..kafam karışık, endişeliyim..Allaha sığındım bekliyorum..umarım herşey yolunda gider..böyle karışık bir haldeyim işte..hepinizi çooook öpüyorum fazla yazamasam da, hep takipinizdeyim..unutmayın..

Son düzenleme:

tuğçecimm canım yeğeniimzin yeni resmini gelir gelmez yayınlar mısın bıdığı da öp benim yerime
kuzeninin eşine de geçmiş olsun gözleri aydın inşallah bizde görürüz o günleri

canım inşallah testlerin normal çıkar bi sağlık sebebinden ötürü değildir... güzel haberleele gelmen ümidiyle canım..

bir iki gündür hep yazıcam topice aksilikler oluyor dün akşam kontrolüm vardı çok şükür şimdilik herşey yolunda tam sayım olmadı ama şimdilik görünen 12-13 yumurtam varmış dün itibariyle en büyüğü 13,5 mmdi bu akşam tekrar kontrolüm var ve bugün operasyon gününe karar vericez :18: Büyük ihtimalle salı günü yapıcaz dedi doktor ama yinede yarın tekrar bi kontrol edelim son durum ne olacak yine aynı dozlarda iğnelere devam et dedi. Dua edin benim için ne olur çok korkuyorum inşallah hepsinden sağlıklı yumurtalar çıkar ve bu işin sonunda bende size müjdeli haberler veririm çoooook heyecanlıyım

ayyy ne güzel haberler bunlar... inşallah sonuçta güzel olacak canım hangi iğneleri kullanıosun canım ? bide havuç suyu incir falan yesen ii gelir .. yumurta kalitesi için ekstra ilaç verdi mi canım ? az ayrıntı ver yahuuu....
bugün kontrolden sonra msj at bana olur mu opu için

Canım şimdi lucrin+gonal f kullanıyorum lucrinin dozu 10 gonal f'in 150 doktorun dediğine göre çok düşük dozlar kullanıyormuşuz bunun haricinde ekstradan bi ilaç yok yumurtaların gayet güzel görünüyor dedi bende sahibine çekmiş dedim adam elinden kamerayı düşürüyodu güleceğim diye Bugün işte tekrar kontrol edecek operasyon gününe karar vereceğiz eşime cinsel perhiz verdi sonra operasyon olacağım günden 36 saat öncesinde çatlatma iğnesi olacağım ve yumurtalar toplanacak yalnız anestezi ne şekilde olacak onu bugün konuşacağız ben lokalden korkuyorum çünkü :18: hülyaamm dua et nolur çok korkuyorum inşallah herşey yolunda gider darısı senin başına kuzummm Akşam çıkınca haber veririm sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…