• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Selam kızlar.Nasılsınız?
Bazılarınız hatırlayacaktır belki beni.Ben de bu topikte sizlerle yola çıkıp mart ayında da hamile kalmıştım.Uzun zaman sonra tekrar uğrayıp bir hal hatır sormak istedim.Biz şimdi kızımla 37+1 olduk.Ve çok az kaldı.11.11.2011 de sezeryanla doğum yapacağım allah nasip ederse.
Sizler neler yaptınız bilemiyorum.Umarım her biriniz dileğinize ulaşmışsınızdır.

hatırlıyorum canım bende seni hatta arkadaş listemdesinn :16::16::16: maşallahh canım senin adına çok sevindim sağlıkla prensesini kucağına alman dileğiyle inşallahhhhhh :emir_bebek::nazar: darısı başımıza inşallah:49::emir_bebek::nazar:

hepinize icten kocamaaaaaaannnn bi GÜNAYDIN kizlar...

aslinda cumhuriyet bayrami olmasi disinda bu sabah her sonbahar sabahi gibi, siradan yari soguk bi sabahti... tek farkla... Ankarada bi gecekondu semtinde oturan daha bir senelik bile evli olmayan ciftin ilk bebekleri dünyaya gelmisti... babasi onu kucagina aldiginda aglamisti... anne, sarilik illeti yüzünden bi süre daha hastaneden cikamadi, bebek daha dogar dogmaz annesinden ayri yasamaya basladi... aradan yillar gecti, bu bebek büyüdü, evlendi ve yine annesinden uzaklarda yasiyor... bu sefer tek farkla... simdi güzel dostlari var...

evet fistiklarim, bugün benim dogum günüm, bir de yagmur yagarsa tam bana yakisir bi gün olacak... artik 24 oldum, ve anne olmak istiyorum... her sey cok güzel gidiyor, yüce Allahim dualarimi teker teker kabul ederken, bu dogum günümdeki tek dilegim ise bi bebek, minnacik yumuk yumuk elleri olan, annesi icin dünyalar tatlisi, kara kasli kara gözlü, ayni annesi gibi, tabiki biraz da babasi gibi... onun gibi boylu poslu, derin bakisli... ayni zamanda anneci :)))

umarim 2011'de kapanisi ben yaparim, tamam simdi en sona kalmaya raziyim :))) korundugum bu son ayim, Allahim umarim bu senenin son ayinda ilk bebegimi gönderirsin, seneye ki dogum günüme coktan anne olmus girerim... :emir_bebek:

ayy REGEN hanım sonunda teşrif etti :1::1: regentoşum hoşgeldin ve mutlu yıllarrrrrrrrrrrrr :70: anacığına seni doğurduğu için babana da doğumuna vesile olduğu için teşekkür ederiz :1: sayelerinde bizim Regentoşumuz oldun :7: ömrün boyunca herşey dilediğince olsun canım inşallah :29:

aslinda cumhuriyet bayrami olmasi disinda bu sabah her sonbahar sabahi gibi, siradan yari soguk bi sabahti... tek farkla... Ankarada bi gecekondu semtinde oturan daha bir senelik bile evli olmayan ciftin ilk bebekleri dünyaya gelmisti... babasi onu kucagina aldiginda aglamisti... anne, sarilik illeti yüzünden bi süre daha hastaneden cikamadi, bebek daha dogar dogmaz annesinden ayri yasamaya basladi... aradan yillar gecti, bu bebek büyüdü, evlendi ve yine annesinden uzaklarda yasiyor... bu sefer tek farkla... simdi güzel dostlari var...

evet fistiklarim, bugün benim dogum günüm, bir de yagmur yagarsa tam bana yakisir bi gün olacak... artik 24 oldum, ve anne olmak istiyorum... her sey cok güzel gidiyor, yüce Allahim dualarimi teker teker kabul ederken, bu dogum günümdeki tek dilegim ise bi bebek, minnacik yumuk yumuk elleri olan, annesi icin dünyalar tatlisi, kara kasli kara gözlü, ayni annesi gibi, tabiki biraz da babasi gibi... onun gibi boylu poslu, derin bakisli... ayni zamanda anneci :)))

umarim 2011'de kapanisi ben yaparim, tamam simdi en sona kalmaya raziyim :))) korundugum bu son ayim, Allahim umarim bu senenin son ayinda ilk bebegimi gönderirsin, seneye ki dogum günüme coktan anne olmus girerim... :emir_bebek:

evvvet dogumgunu cocugu... gercekten cok guzel bır gunde dogmussun... ıyı ki dogurmus senı annecıgın... Allah ım etttıgın tum duaları kabul etsın ve bugun ki dileğini istediğin zamanda gerceklestırsın...

Dogum gunun kutlu olsun benım canımmmm arkidisim.... nice senelere ins bebişinle ve gülen yüzünle... kocaman optummm senı :54::54:

Kuzucum bana hic gogus acisi yaptigini hatirlamiyorum lekelenmem oldu ama cok fazla halada devam ediyo bu ilaci kullandigimdan beriiii. Ayyy tuceninde dedigi gibi dusunuyorummmmmmmm kuzucummmmm insallah yanilmiyoruzdurrr ayy bak heyecan yaptim bende simdii:nazar:

hımmm anladım canımm.. o zaman bende olan anormal.. belki de bunyeden bunyeye değişiyor.. bilemedim.. diğer ihtimale hic olasılık veremıyorumm.. az kaldı zaten belli olur birkacgune...

tesekkür ederim canımm...

.

ben iyi anlamda killandim ama bebegim... insallah hamilesindir ne sevinirim ama...

hatirlamazmiyizzz.... bize ugradigin icin tesekkur ederim ayrica ve sana donus mesajlarimizi okumani umarak coook duygulandigimi hatta gozumden akan yaslara engel olamadigimi soylemek istiyorum.... beraber cikmistik yola biz hala 3 5imiz cabaliyoruz..sen doguracaksin..cok az kalmis.. kolay dogumlar olsun insallah.... bizi tekrar hatirlaman dilegiyle...

eger doner geri okursan bizi dogun aninda aklindan gecir bizi insallah dualarinda olalim...

ay bende korktum ama neden olur diye.. hayırlısı canım ne diyelim..

Aminnn canım Allah hepimize nasip etsin inşallah sende bu ay yanılırsın tatlım senin prenseste gelir inşallah. Ev içinde hakkında hayırlısı olsun canım inşallah içine siner ve huzurla oturursunuz.

Ay inşallah canımm kafam karman çorman beklemek çoook zor hep stres haldeyim. bugün gittim doktora p.tesi son kontrolüm olacak inş.çarşamba günü de operasyon olacak inşallah hepsi sağlam çıkar ve birkaç tane embriyo oluşur yaş itibariyle sadece 1 embriyo verecekler ama biz dondurmakta istiyoruz inşallah herşey yolunda gider. en kısa zamanda resmini bekliyorum hayatım bi ben kaldım seni görmeyen yaaa....
canım ne güzel haberlerle gelmişsin çok şükür kıyafetlere de bayıldımmmm bugün bende bebek mağazalarını dolaştım Allahım almayı nasip etsin inşallah...:16:

sağol canımmmm çarşamba yumurtalar toplanacak Allah izin verirde embriyo oluşursa bayramın 2.günü transferim olacak inşallah çok heyecanlıyım kuzummm dualarınızı eksik etmeyin:16:

çok şükür canım inşallah bi aksilik olmaz bundan sonrada ....:16:

geldimmmm hemşom yazdım sana yukarda :1:

Deryacım çok şükür Rabbime :16::16::16:İnşallah bundan sonrada herşey böyle güzel olacak canım gönlünü ferah tut :16:

ayy canımmm. bende heyecanlandım walla.. hadi bakalım hayırlısı... sorunsuz ilerleyin sonuna kadar inss.....

hepinize güzel hafta sonları diliyorum kızlar. güzel dilekleriniz için çok tşk ederim. iyiki varsınız.
Hepimizin CUMHURİYET bayramı kutlu olsun.
Regencim tatlım iyiki doğdun. yeni yaşın yeni heyecanlar getirsin hayatına.

sempatiğim nassın ? inşallah iyi haberler vercen kıs ay heycanlandım valla :D bat ne zamandı :29:

iyim sempatiğim sen nasılsın :1: bat 1 kasım canım.. yok kız ben sanmam hamıle olayım... ilaclara yoruyorum :44: bakalım... yanılmayı cok isterim... :25:

herkese iyi akşamlar. kızlar ben geldim. bu gün kontrolüm vardı. bebeğimin kalp atışlarını duyduk şükür. 7+4 olduk. asıl sıkıntı şimdi başladı. inşallah bebeğimin kalbi durmaz. dualarınızı bekliyorum.

cnmm gözün aydınn, aklına kötü bişey getırmeee senın gıbı kan pıhtılaşması yüzünden bi kaç kez bebeğini kaybeden bi yakınımın şimdi dünyalar tatlısı bi kızı var... İnşallah senınde bebişin sağsalim dünyaya gelıcekk Allahın ıznıyle:nazar:

Selam kızlar.Nasılsınız?
Bazılarınız hatırlayacaktır belki beni.Ben de bu topikte sizlerle yola çıkıp mart ayında da hamile kalmıştım.Uzun zaman sonra tekrar uğrayıp bir hal hatır sormak istedim.Biz şimdi kızımla 37+1 olduk.Ve çok az kaldı.11.11.2011 de sezeryanla doğum yapacağım allah nasip ederse.
Sizler neler yaptınız bilemiyorum.Umarım her biriniz dileğinize ulaşmışsınızdır.

cnmmmmmm senınle aynı hastaneye gıdıyoruz bızzz hatta bıara msjlaşmıştık nasıl hatırlamam :) Ayy doğumunu cokk merak edıyorumm bana detayları yazarsın olurmuuuuuuuuu? Allah bi avazda kurtarsın inşallahhh

regentoşummmmm nice mutlu yıllaraa :) İnşallah doğum gunu hedıyen bebişin gelıcek 1 ay sonraaaa :)

İNŞALLAH TUĞÇECİM. bende buna inanmak istiyorum. aklıma kötü şeyler getirmek istemesemde kötü tecrübeler yaşamamdan olsa gerek böyle şeyler düşünüyorum zaman zaman.

regenciimmm ikiziimmmmm mutlu,hayirli yaslar olsun insallah...dualarin kabul olsun insallah.... ikizim ayni ayda dogmusuz be.... bi sene farkla ama olsun...... insallah bundan sonraburda kalirsin... benide cileden cikarma bak dogum gunu munu anlamammmmmm........!!!!!!hadi bakiiimmmm...

bnde burdayım diorum iştee :1:
ben anadiydiiimmmmmmmm.....:4::4::4::4::37:

Cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun butun milletimizin :16:insallah son huzunlu bayramimz olur vatanca rabbimden bunu icin dua ediyorum...
Regennn hosgelmissin dogum gunun kutlu olsun seninde ne kadar guzel bir gunde dogmussun:46:

Back